1196
-
#115 Nekem van vagy 3-400 fasza képem, majd ha lesz időm felteszem őket :) (holnap ), addig is nézzétek meg a honlapom, azon van egy raklapnyi kép.
Byebye -
#114 Bármi jöhet ami a jenki gépekkel kapcsolatos... -
#113 Ja,a nes bridzsiszben. Csak az alatta levő,mert amit te mondasz az 70-es évjárat,a filmbeli meg 71-es cabrio. De ugyanaz a típus. Jó megfigyelő vagy... -
#112 illetve több is, majd töltök fel, ha érdekel vkit -
#111 hopp de topik!
van egy idevágó fotóm:
-
#110 ilyen van abban a nyalas rendorsorozatban is nem? marmint ha jol emlekszem citrom-sarga szinben, tok mindegy, brutalis egy jargany -
#109 Egy kis burnout Mustang módra:
-
#108 Hát igen a jó öreg MUSTANG :) Nem kispályás... -
#107 Egy 429-es Boss Mustang:
-
#106 :DDDDDDD
A legjobb kocsi akkor is a 1968-as Mustang Fastback, de a Cuda se semmi!!! :) Az már csak érdekes adalék, hogy ugye 1968-ban bemutatott Fastbackkel egyidőben kezdődött a vietnámi háború is... amerika legnagyobb katonai ballövése, és az autók terén a legnagyobb státusszimbólum megszületése... -
#105 -
#104 Nagyon durva volt aza Cuda -
#103 Betyár egy autó az biztos! Csak én a klasszikus krómfelnit jobban favorizálom...
-
#102 aggyá nekem ilyet MOST :D -
#101 Nézem ;) -
#100 Kapcsoljatok a Discovery-re most,ha izomautót akartok látni... -
#99 Hasonló véleménnyel vagyok én is...sajnos a téma örök: Usa vs japcsi autók...még jó,hogy nincs erre külön topic.
DE! Az életérzés mindkettőben megvan,csak más...az amerikai életérzés az erősebb,nagyobb az autó kultúrája,mint japánban. Ott az autó sokáig "csak" használati tárgy volt,míg amerikában hósszú évek óta státuszszimbólum. Ezért az összehasonlítás témát le is zárom.
-
#98 azért ne hasonlítsuk már össze, pl. ezt a vipert itt alább 350Z-vel... ismerősömnek volt egy cabrio mustangja, lecserélte, mert már kezdett idősebb lenni, vett egy 350Z-t... megbánta !!! (nem csóró szerencsétlen azt azért hozzáteszem)
A "feeling"-et kicsit rosszul értelmezted... mint fölötte ítam, életérzés egy V8... abszolut nem hülyeség
Azt meg, hogy a se a németek, se a japánok nem csináltak (vagy inkább nem híresültek el, mert pl. merci-kiállításon svájcban voltak régi 50-70-es kocsik amiknél nekem is leesett az arcom) maradandó -a muscle gépekhez hasonló- autókat, annak semmihez sincs köze.
Éppen ezért összehasonlítás alapnak maradnak (megjegyzem tévesen) az új európai/ázsiai és régi amerikai gépek... De azért összepakolhatsz egymás mellé, mondjuk egy RX8-at meg egy (új) GTO-t. (a német más tészta, egy ('01es) 911 turbo, kicsit kilógna a sorból)
Lehet, hogy berögzöttség, de a GTO-t választanám, pedig német-fan vagyok... Ezzel nem azt mondom, hogy megvetem a japán kocsikat, mert egy supra wectorra (a maga 8x-es évjáratával, meg a 3l-es biturbós motorjával) azért én is elismerően bólogatok...
Tehát, én is kijelenteném, hogy a tengeren túli és az eu-s kocsikat nem lehet (akár min is) előítélettel összehasonlítani. Olyan emberrek aki meg azt mondaná, hogy neki mindegy honnan/milyen autó, összehasonlítja, nem találkoztam. (most a konkrét típusra vonatkozó szakvéleményeket tegyük félre)
Komfort : itt nem azt kell érteni, hogy egyben van, meg mittomén...
Ülj át, azért egy -akár- A6-asból egy hozzá hasonló kategoriás amerikai autóba, pl. 300M-be. (de ez igaz, egy 140-es bálnára vagy egy akármilyen S kategoriára) Ha nem érzel (kényelmi) külömbséget, akkor ne is beszélgessünk tovább autós témákról, vagy ne erről...
Nah, de nem ezért nyílt a topic, hogy észosztás legyen minden felől...
Igen 'cuda, mert ugye az barracuda eredetileg. (a hemi a motor típusa, mint a doch)
-
#97 Nézd mennyit dob a "szpojlernélküliség" rajta:
-
#96 Igen egy második generációs Camaro. Szép,csak én amerikai autón teljesen spoiler ellenes vagyok...az maradjon a japcsiknak,nekik jól áll. -
#95 Ha amcsi autó,akkor ez az[IMG]http://[/IMG] -
#94 És egy kis extrával:
-
#93 -
#92 -
#91 Korunk izomautója:
-
#90 A "fiatal" és az "öreg"
-
#89 -
#88 Bebaszva hazajönni...az vétek...
Ford GT 40 ...az újjászületett legenda...
-
Chief #87 Tavaly és tavaly előtt nem aludtunk ott, csak jól bebasztunk este, aztán jöttünk haza!
De idén ott maradunk! -
#86 Az ott alvás természetes minden évben...és örülök,hogy csatlakozol a bulihoz! -
Chief #85 Komárom az nagy bál lesz, voltam tavaly és tavaly előtt is.
Idén viszont már sátorral megyünk, gondolom ti is ott alszotok, aztán csapunk egy bált! :DD -
#84 Nem voltam az idein Tuning & Stereon sajnos,de a cimbim volt és küldött róla képeket...hát bánom nem mondom...majd a komáromi találkozó kárpótolni fog... -
#83 Igen, a Charger egy másik legenda...
-
#82 forzajuve,köszi! Azt sajnos mi is bántuk,hogy négyajtós,de miután kiderítettük,hogy az egész világon sokkal kevesebba 4 ajtós változat,még az Usában is 95%-ban csak kétajtósok vannak eladók,már nem is bánkódtunk annyira...
Szerettem ezt a formát,de már Miskolcon készülődik tovább...
A minták: (kétajtósban)
-
#81 Chief,nem is gondoltam,hogy ilyen jó az ízlésed! -
#80 Error,ezzel teljesen egyetértek,és most Te Csocso is megmondtad,amit nem vártam tőled ,hogy 20 évvel ezelőtt az amerikai autó volt a király. Akik maradandót alkottak. Gondolhatod,hogy nem a Chevrolet legendás nevét leromboló "sevrolé matiz" miatt indítottam a topic-ot. A legendák miatt,és azok feeling-je miatt. -
#79 -
forzajuve #78 szép!:)
kár, h 4 ajtós -
#77 nem Cuda, hanem 'cuda! -
Chief #76 Még egyet, mert ez is geci jól néz ki!