V8,V10 - a jenki erőgépek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Majd egyszer kipróbáljuk közösen, mind a 3at... <#taps>#taps><#idiota>#idiota>
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Szerintem azért közel sem ad(hat) olyan érzést egy akár S8 Audi, akár Lexus IS200, mint ez a GTO. De nem is érdemes ezen "vitázni", mert nem kézzel fogható az érzés.<#nezze>#nezze>
Viszont, ha azt nézzük, akkor tuning nélkül jobban odaver mondjuk egy Challenger... <#vigyor1>#vigyor1>
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Szerintem ezért nincs az új amcsi autóknak feeling-je. Persze vannak kivételek (pl.:Viper) amik még mindig az Usa büszkeségei.
Nem mondom,hogy nem kellene egy ilyen új GTO,mert akkor hazudnék. Annyira kellene,mint egy BMW M3-as,vagy egy Honda Integra,de nem jobban.
Viszont a régi GTO-val nem érnek fel ezek a német,japán stb...autók. Mert AZ a feeling...Nekem...
Másnak más...<#vigyor2>#vigyor2>
Amit írsz relatív. 😉
Egyébként lehet igazad van, én csak kívülrõl szemlélem ezt az egészet, és brutálabbnak néz ki egy 70-es GTO, mint a 2004-es 😛
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
(jah, meg persze nem muscle😊)
Ill., azért egy új GTO meg durvább, mint egy Buick... tehát én úgy fogalmaznék, hogy az új kor muszklis gépe... (akár az új Corvette, Mustang GT etc..)
A mai korban inkább a biturbós (V) motorok a muscle-ök, mint a kompresszoros benzinfalók.
De azért egyet értek abban, hogy nem igazi brutál. 😉

nemigazan emlexem hogy sokan vagiznek azzal hogy itt vagyok.. te vagy az elso aki felhozza ezt a dolgot.. pedig mar masfel eve itt vagyok es 4 eve forumozom.. tehat masfel ev utan csak te szoltal eddig.. bar nemtom mire ertetted ez a "jellzem" dolgot.. orulnek ha leirnad mikor erezted ugy hogy en vagiznek vele...
en inkabb arra emlexem hogy ha valaki elszolta magat hogy en hol vagyok akkor arra valaki kiakadt en meg elpirultam ( magamban)
amugy Florida

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nem nehéz bármelyik új kocsiba betenni egy V8-ast, de ez akkor sem ugyanaz, és sokan mások is ezt mondják. <#gonosz3>#gonosz3>
lehet, hogy dobnék egy hátraszaltót, ha ilyennel rohangálnék a Mondeom mellett... <#vigyor2>#vigyor2>
Azért ebben is ott dübörög az a 8 henger 16 szeleppel... (csak már nem igazi muscle)
csocso, tudod a bill.el kapcsolatban : alkoholos filc, azt kész ;D
elolrol olyan mint az egyik grand am vagy grand prix?? vagy mittom en.. hatulrol meg nemtom
Meg ez is <#hamm>#hamm> Szép patái vannak a paripának

Egyébként nem rossz a Focus, de ha valaki meghallja a Saleen nevet, akkor rögtön a Corvettekre, meg a többi amcsi gépcsodára gondol <#vigyor5>#vigyor5>
teljes neve:
Saleen N2O Focus
igen.. n2o😊 alapbol nitroval adjak a kocsit😊))
nitroval majdnem 2 mp-nyit megy jobban 1/4 merfolden es gyorsulasban is.. amugy a nitros 1/4 ideje 14 mp/96 mph
0-100 ra pedig olyan 5.8 mp
150 bhp @ 5750 rpm (225 bhp nitroval)

Örülök hogy visszatértél köreinkbe <#ravasz1>#ravasz1>
Látom Chief elmondta miért voltam távol,de megoldódott a gond...
Jah,ilyen új Mustang volt most kiállítva Pesten is a Sportautó kiállításon,ha jól tudom.
Challenger-t tudsz venni kint svájcban,vagy a hollandoknál,esetleg a németeknél is,vedd fel a kapcsolatot magyarország eddigi egyetlen Challenger-gazdájával,akinek tavaly óta van egy ilyen gyönyörû paripája.
Egyébként nekem a 'cuda és a Challenger narancs-ban vagy rikítózöldben a legszebb. Anno ezek voltak a musclecar jellegzetes színei,mert a vad autóknak vad szín járt...<#nyes>#nyes>
Gondolom miután megjavítatta ismét vissza fog járni a fórumra!
...sose azt nézd...
Triathlon for life
Triathlon for life