V8,V10 - a jenki erőgépek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LordVenom
Nem mondanék nemet...<#nyes>

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

3Error
Venom, hidd el, ha egy ilyen V8-ba (GTO) nyomsz egy padlógázt akkor rögtön elfelejted a 3as vagy az Integra "visító" ülésbepaszírozását és nem biztos, hogy utána vissza akarsz ülni amazokba.
Majd egyszer kipróbáljuk közösen, mind a 3at... <#taps><#idiota>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
én csak annyit fûznék hozzá, hogy egy M3-as vagy Integra nem éri el ezt a szintet. Nálam... persze, ha úgymond a feelingre értjük az autókkal kapcsolatban...
Szerintem azért közel sem ad(hat) olyan érzést egy akár S8 Audi, akár Lexus IS200, mint ez a GTO. De nem is érdemes ezen "vitázni", mert nem kézzel fogható az érzés.<#nezze>
Viszont, ha azt nézzük, akkor tuning nélkül jobban odaver mondjuk egy Challenger... <#vigyor1>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

CSOCSO

szamomra egy ilyen GTO azert jobban bejon mint akarmelyik masik amcsi maszkulkar
LordVenom
És kijavítanám magam,ennél az új GTO-nál jobban beletenném a seggem egy Integrába,vagy egy M3-asba...<#nyes>

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

LordVenom
Azért a régi és az új amerikai autók közt SOK a külömbség. Már nem státuszszimbólum az autó,vagy legalábbis nem úgy rajongják körül õket,mint régen. Sajnos már Amerika is inkább a kis fogyasztást,praktikus belsõt stb...nézi. Már nincs az,hogy kis kasztni óriás motorokkal,és hörgõ hanggal. Ez is elmúlt,ezért vannak ott is olyan találkozók ahol tisztelegnek a régi paripáknak.
Szerintem ezért nincs az új amcsi autóknak feeling-je. Persze vannak kivételek (pl.:Viper) amik még mindig az Usa büszkeségei.
Nem mondom,hogy nem kellene egy ilyen új GTO,mert akkor hazudnék. Annyira kellene,mint egy BMW M3-as,vagy egy Honda Integra,de nem jobban.
Viszont a régi GTO-val nem érnek fel ezek a német,japán stb...autók. Mert AZ a feeling...Nekem...
Másnak más...<#vigyor2>

3Error
ok, Gery.

Amit írsz relatív. 😉

geri15
Ha lehet maradjunk a Gery, vagy csirke megszólításoknál 😊
Egyébként lehet igazad van, én csak kívülrõl szemlélem ezt az egészet, és brutálabbnak néz ki egy 70-es GTO, mint a 2004-es 😛

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

3Error
van egy "hasonló", Chevy itt Kecskeméten is, de csak parkoló helyzetben találkoztam vele. Az fehér.

pöri (nem zavar remélem), nincs teljesen igazad, mivel nem ültél régi muscle-ban... én pl. nagyapám Regaljában is majd be rosáltam, annyira feelinges volt maga az amerikai atmoszféra. (pedig csak egy 3.8as V6-os)
(jah, meg persze nem muscle😊)
Ill., azért egy új GTO meg durvább, mint egy Buick... tehát én úgy fogalmaznék, hogy az új kor muszklis gépe... (akár az új Corvette, Mustang GT etc..)

A mai korban inkább a biturbós (V) motorok a muscle-ök, mint a kompresszoros benzinfalók.

De azért egyet értek abban, hogy nem igazi brutál. 😉

geri15
Ehh gyönyörû a Vette <#eljen><#worship><#worship><#worship>

LordVenom

CSOCSO
hm...
nemigazan emlexem hogy sokan vagiznek azzal hogy itt vagyok.. te vagy az elso aki felhozza ezt a dolgot.. pedig mar masfel eve itt vagyok es 4 eve forumozom.. tehat masfel ev utan csak te szoltal eddig.. bar nemtom mire ertetted ez a "jellzem" dolgot.. orulnek ha leirnad mikor erezted ugy hogy en vagiznek vele...
en inkabb arra emlexem hogy ha valaki elszolta magat hogy en hol vagyok akkor arra valaki kiakadt en meg elpirultam ( magamban)

amugy Florida
Csak lattam tobb hozza szolasnal, hogy "jellzed", hogy itt vagy amerikaban, ami nem gond, mert mi is hasonloan viselkedtunk. Es egyebkent merre vagytok?
CSOCSO
friss a dolog nincs harag??? mirol van szo?
amugy kicsit tobb mint 1 ev
Csocso, miota vagytok kint? Lattom meg friss a dolog.... , De azert nincs harag...
geri15
Háth nem pont, mivel az egy Pontiac GTO, és a Hazárd megye lordjaiban egy Dodge Charger volt <#ravasz1> LIke that:

bertino
Hazárd megye lordjai rulzz <#vigyor>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

geri15
Na háth épp errõl van szó bakker!!! Nem mondom hogy nem megy, de akkor is, nem az a feeling, amit régi muscle carok ad(hat)tak (mivel nem volt szerencsém egyiket se vezetni, csak sejteni tudom, de megvan rá az alapom 😉).

Nem nehéz bármelyik új kocsiba betenni egy V8-ast, de ez akkor sem ugyanaz, és sokan mások is ezt mondják. <#gonosz3>

3Error
Khmmm...

lehet, hogy dobnék egy hátraszaltót, ha ilyennel rohangálnék a Mondeom mellett... <#vigyor2>
Azért ebben is ott dübörög az a 8 henger 16 szeleppel... (csak már nem igazi muscle)

CSOCSO
hat... azert nem lehet egy rossz dog... lehet faszabban megy mint a regi gto-k
geri15
Ja hogy erre gondolsz? Háth kérlek ez egy szemét 😊 A régihez kb annyi köze van hogy ezt is Pontiac GTO-nak hívják <#vomit>

CSOCSO
lol😊 jo ez igy nekem😊
3Error
szép ez azért 😊)

csocso, tudod a bill.el kapcsolatban : alkoholos filc, azt kész ;D

CSOCSO
GTO

Grand prix

LordVenom
Gondolom az elsõ generációs GTO-ra gondoltál,annak hasonló az eleje,mint a Gran Prix-nek. Hát,szerintem elég nagy was ist das,de lehet ez abból is fakad,hogy a GTO indította el az izomautó mániát,és itthon egy darabról tudok,ami a 60-as évekbõl származik...<#vigyor2>

geri15
Nem egy nagy was ist das? háth azér én kurvára örülnék egy ilyennek 😄 Ja meg a másik hogy te minden nap milliós autócsodákat látsz, és nem kell mást tenned mint kinézned a villád ablakán
<#nyes>

CSOCSO
ooo.. az elobb lattam egy GTO-t.. mondjukkivulrol nem egy nagy vaszisztadsz..
elolrol olyan mint az egyik grand am vagy grand prix?? vagy mittom en.. hatulrol meg nemtom
geri15
Háth igen az S7 az odabasz 😊
Meg ez is <#hamm> Szép patái vannak a paripának

CSOCSO
a saleen nemsok amcsi gepcsodat tuningol.. leginkabb mustangokat csinalnak mar reges reg ota mustangokat tuningolnak... nomeg ott van a nagyon utos S7.. ami uberul megy
geri15
Ehh, értem <#ravasz1>
Egyébként nem rossz a Focus, de ha valaki meghallja a Saleen nevet, akkor rögtön a Corvettekre, meg a többi amcsi gépcsodára gondol <#vigyor5>

CSOCSO
azert nem irok ugy mert a billemen nincsenek olyan betuk.. arra meg lusta voltam hogy kikuldessek magammal egy magyar bill-t..
CSOCSO
nem is tudtam hogy a Saleen ceg Focusokat is tuningol:

teljes neve:

Saleen N2O Focus

igen.. n2o😊 alapbol nitroval adjak a kocsit😊))

nitroval majdnem 2 mp-nyit megy jobban 1/4 merfolden es gyorsulasban is.. amugy a nitros 1/4 ideje 14 mp/96 mph

0-100 ra pedig olyan 5.8 mp

150 bhp @ 5750 rpm (225 bhp nitroval)
geri15
Bazze mákos <#ravasz1> És amcsiból nem lassú a SG? (tom hülye kérdés, de ez jutott eszembe rögtön <#nyes>, ja és azér nem írsz ékezetes betûket? <#whatever>? Ilyeneket: ÕÕÕÕÕ, ÛÛÛÛÛÛ <#idiota>)

CSOCSO
igy van... regebbi saleen mustangot mar lattam 2-3 szor is.. de az ujabbikbol meg csak most eloszor.. pedig irto sok mustang maszkal az utakon...
LordVenom
Egy tervrajz az új 'cuda conceptcar-ról:

geri15
Jól beszélsz Venom mester 😊
Örülök hogy visszatértél köreinkbe <#ravasz1>

LordVenom
Na hello!
Látom Chief elmondta miért voltam távol,de megoldódott a gond...
Jah,ilyen új Mustang volt most kiállítva Pesten is a Sportautó kiállításon,ha jól tudom.
Challenger-t tudsz venni kint svájcban,vagy a hollandoknál,esetleg a németeknél is,vedd fel a kapcsolatot magyarország eddigi egyetlen Challenger-gazdájával,akinek tavaly óta van egy ilyen gyönyörû paripája.
Egyébként nekem a 'cuda és a Challenger narancs-ban vagy rikítózöldben a legszebb. Anno ezek voltak a musclecar jellegzetes színei,mert a vad autóknak vad szín járt...<#nyes>

3Error
<#eplus2>

geri15
Háth baszki jól nyomja <#nyes> Így már érthetõ hogy láthatott Saleen mustangot <#vigyor5>

DJ Skyline
nem viccelek...de azért mondom,hogy majd õ megmondja...én régebben így tudtam...

geri15
Ok, köszi 😊

geri15
Te most szivatsz??? CSOCSO Floridában él??? <#wilting><#conf><#ticking>

DJ Skyline
nem pesti...CSOCSO USA-ban él,ha jól tudom...ott is valahol Floridában vagy hol...nem akarok hülyeséget mondani,majd õ megmondja pontosan!😄

DJ Skyline
<#hawaii><#zavart1><#idiota>

LordVenomnak behalt a gépe, azért nincs itt.
Gondolom miután megjavítatta ismét vissza fog járni a fórumra!

...sose azt nézd...

3Error
???

geri15
Ehh ha nekem annyi pénzem lenne 😄 De hát komolyan megérné az biztos <#eljen>

Lenne.8-10 milliobol megoldhato lenne. Bar azert meg nemkapnam meg a legjobbat. Egy jol kinezo Challenger 35k-150 ig talalhato.(Dollar)

Triathlon for life

geri15
Neked lenne egy ilyenre pénzed is?

Igen a szine eleg fura,nekem is jobban bejon a fekete,piros csikkal,vagy forditva. Egyebbkent eleg regota vadaszok egy ilyen autora,de europaban szinte beszerezhetetlen,az usa-bol pedig nem egyszeru behozni😞

Triathlon for life