V8,V10 - a jenki erõgépek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Ja nem is belair.
I.C.ram
Ja az pont egy Bel-air :) Bár elég retus a kép :D

Láttam eredeti fényképen, amin Bel-Air van pest utcáin.
I.C.ram
Volt itthon Bel-Air. Asszem valamelyik konzulátusé volt.
LordVenom
Ebbe is csak mezítláb szállnék be...<#worship>

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

hát nemrossz:D de szentem kár azért a motorháztetõért meg a szélesítésért

így a brutál

LordVenom
Nem rossz,de az én szememben meg sem közelíti ezt. <#szeret>

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

uhhh ez gyönyörûûûû <#beka2>
Ezzel az utcára kimenni vétek, tutker az elsõ útján ráparkol valami balfasz suzukis vagy meghúzza egy kispolszki.

3Error
vagy csak egy tuningolt "csajka" :D
ha ezt látta volna Kádár elvtárs... <#idiota><#eplus2>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

geri15
ejjha! :D ez aztán tényleg régen volt :DDD egyébként milyen jólmutat a kis, tömött sárga villamos, és a kék busz társaságában, háttérben az Erzsébet híddal <#vigyor>

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

egy Chevy a pesti utcán... régen...:)

LordVenom
Ejjha,még nem láttam ötvenes évekbeli Corvette-t ilyen kompresszorral. Csak modellben. A haveromnak van egy gyönyörûséges darab a polcán.

LordVenom
És ez az évjárat még egész reális áron kapható. ;)

Magnumrolcsi
van benne paci

én egy ilyennel kiegyeznék :)

FOXX supreme
AMERIKAI ERÕ!!!

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

LordVenom
És mivel az én abszolút kedvencem kimaradt a szórásból,tolok belõle egy szép darabot:

Ezt pedig a kép/autó/fényezés összességének szépsége miatt teszem be,mert szerintem ez egy csúcskép lett:

LordVenom
Ejha,szép képek,fõleg a Mustang-ok. Bár az én szívemet jobban megdobogtatja a Camaro,ezért nekem az elsõ két kép a nyerõ. Bár a legutolsó képen lévõ Mustang egy igen finom darabja a márka képviselõinek...<#worship>

FOXX supreme
Na nem sok mozgás volt itt! na kis képözön hogy színesebb legyen!

Ccak úgy ragyog!!!

Na....

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

LordVenom
Szintén Boldog Karácsonyt Kívánok benzinvérû cimboráim!

3Error
asszem félreolvastál :D
nem a GT-t kellene restaurálni, hanem Ford márkaképviseletben árúlni... ;)
pl.: egy pénzes Fordos (mondjuk itt kecsón a hovány) simán megengedhetné magának... de inkább vesz 2 Ferrarit... (jó, az nem a hovány volt, hanem a mercis, de pénzben ott van mindkét fazon)

egyébként egyetértek a restaurálással, nekem még az "öreg" Mondeomra sincsen pénzem, nemhogy Impala SS-re... (pedig az ám az igazi low-rider alap)

Mindegy... azért Boldog Karácsonyt és V8-ban gazdag Újévet kívánok Mindenkinek !!! <#integet2><#pias><#wink><#wave>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

LordVenom
Na,az könnyen lehet...<#nyes>

háát igen. 1ébként ha megtudnánk, h mennyi a 66os Impala kabriómaradvány ára ennél a Gy. Istvánnál szentem könnyeznénk röhögéstõl.

LordVenom
ja. :)

immovable
meg egy benzinkút..:)
LordVenom
Megvenni szerintem megtudnád,csak restaurálni nem. Mi 180ezerért vettük annak idején a '66-os Chevy Chevelle-t,de nem tudtuk megcsinálni,mert milliók kellettek volna. Sajnos.

immovable
ilyet miért nem kapni a helyi ford kereskedésekben?..mondjuk úgyse lenne rá pénzem...
no én is dobok a topicon...

vicc, h micsoda csudák szuvasodnak nálunk is.
1966 Impala SS Kabrió
kep1 kep2
ha 20 évvel ezelött megtaláltam volna... khmm. ha 20 évvel ezelött meglettem volna :DD

3Error
az nfsmw-sek közül biztosan sokan mennek vele... (én is:))

3Error
retro, kicsit dobok a topicon...

báttyó02
midurvák tejóég11 ``_´´

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

3Error
jah...

nagyon lehervadt a topik

...sose azt nézd...

3Error
<#szomoru1>

LordVenom
Hö?
Semmi érdekfeszítõ V8-as hír nincs a láthatáron...<#rolleyes><#rolleyes><#vigyor2>

3Error
hello !
mizújs V8 arcú barátaim? :D

na tegnap jó napom volt. láttam 2 kettes Camarot. egy Ford F350et, ilyen 70valahány környíéki hosszított karosszériást, össze-vissza horpadva. meg valami nagy batár cirkálót, talán Pontiac volt, sajna sötét volt meg egy kerités és 30méter volt köztük.

jah... :)

...sose azt nézd...

LordVenom
Nem kelt még el,csak ki van rakva a táti CBA elé hogy hátha rákap valaki...<#circling>

elkelt a Phonix???

...sose azt nézd...

geri15
értem
ezt eddig nem is tudtam sõt nem is gondoltam volna :) thx

automata váltó nem szereti ha vontatnak vele ennyi az egész.

geri15
Ezt nemértem plz magyarázd már el :| Ha van rajta vonóhorog, akkor miért kell váltócsere? O_O

I.C.ram
másikat is adják hozzá? :D
jajj most nézem csak! vonóhorog van rágányolva :( az minimum egy váltócsere akkor.

én bírom ezeket a nagy Lincolnokat és az ára sem vészes. Bár a leírásban az a mûkösõképes jelzõ elég beszédes, úgy rémlik régebben írták róla, h 20 évet állt vagy mi. asszem 1szer elkirándulok erre a Budaörsi telepre.

:(

...sose azt nézd...

LordVenom
Arra jutottam,hogy kibaszom a picsába...

KraZ
csak 1 picit várni kell és lejátssza magától.

MAN T.G.A.

na mi a stájsz, jutottál valamire a winyóval?

...sose azt nézd...

LordVenom
Nem is ismertem ezt az oldalt,de hogy lehet a videokat megnézni?