Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
hehe, láttam nso-n beszóltál Allegrinek 😄DD ismerõsökbe botlik az ember net szerte 😄
monyox
Jol seggbe kene rugni mindenkit a csapatnal. Ez egy szegyen volt... Szep karacsonyi ajandek a szurkoloknak..

un parru cchiu cu thia cuinnutu r\'unfiainnu cuinnutu

riccardogardoni
szép 0-3 :S

Forza Palermo sempre e per sempre!!!

monyox

gabber_saviola
a transzfermárketes Immobile, Stefano Sorrentino, Cesare Bovo, Mattia Cassani, Guido Pizarro, Aronica, Zarate hetessel én kibékülnék. 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

riccardogardoni
alap, e héten vagy max két ünnep között ideér, majd teszek is fel képeket és aki akar majd rendelhet.

riccardogardoni
hát nem az eredmény miatt lettem volna ideges, ha nem hogy hogyan lett az az eredmény

riccardogardoni
nem az 1-1 lenne a gond, mert az jó idegenben, de hogy 20 percig emberelõnybe, az uccsó percekben gólt kapni, ez a gáz

monyox
Szolj am, ha megkaptad a mezt! Jo referenciara en is rendelek!😊

Amúgy az Udinese is ellenünk ugyanilyen volt. Vezettünk kiállítottak tõlük egyet és az utolsó percben a semmibõl egyenlítettek...
De nem szeretem õket 😊
monyox
Kösz a tippet!

OFF - Okosak vagyunk, hogy nem indultunk el Udinebe, mi?

riccardogardoni
aki nem ups-s és nemtudja nézni ameccseket a tv-ben annak érdemes lesz nézni a sportklub weblapját mert élõ közvetítés stream megy a weboldalon mostantól kisérleti adással, és hátha lesz majd palmero közvítés is

riccardogardoni
10 emberre lévõ udine-tól kapni az uccsó percekben gólt! hát ez tipikus palermo felfogás :S

monyox
Ezert nem szabad jatszatni Munozt, meg ezert kell egy normalis kapus..

monyox
Munoz+Ujkani szarjatok sünt!!! Köze nem volt a meccshez az Udinese-nek, de mi összehozzuk nekik..

monyox
56. percben atallunk örizni a 0:1es elönyt??? Mister!!!

monyox
Kell a 3 pont!!!!

monyox
ILICIC!!!!!!!

monyox
Én a teletexten azt olvastam, hogy Marrone-t is akarjuk a Juveból. Cassani? Bovo? Sztem aki le akart lépni, azt ne akarjuk visszahívni.

gabber_saviola
na akkor eddig amit tudunk a merkátóról:

Bovót vissza akarjuk vásárolni.
Cassanit vissza akarjuk hívni.
elõl pletyi van vagy Immobile, vagy Floro Flores, esetleg Guidetti megszerzésének megpróbálásáról.
Palombót akarjuk.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Nem Sorrentino kosarazott ki titeket, hanem kevés volt érte a pénz 😊
monyox

monyox
O, a regi sztori... A csavo 1,5 eve is kikosarazott minket. Aki nem akar rozsaszin mezben jatszani, annak nem kötelezö! (orig. by Il Presidente😉

Elvileg a Palermo Sorrentinot akarja. Ez sokba fog nektek kerülni... 😄
monyox
Bonucci meg a nagyhalal

Szanalmas egy alakulat ez a Juventus. Ez a Lichtsteiner is mekkora egy türhö paraszt, ahogy beleszallt Ilicicbe..

gabber_saviola
merkátó:

kell egy kapus, mert aki a padon van az jobb, mint aki a kezdõben.
kell egy normális komplett védelem, mert az, ami most van az kudarc.
középpálya okés.
kell elõre egy Toni-féle csatár.
ennyi.

monyox
Kezdem akkor..
Kapusposzt - Ujkani semmi extra, de nem ezen a poszton van a legegetöbb problema. Ugyhogy en hagynam, raadasul ott van mögötte Benussi.

Vedösor - Na, ide elkel az erösites. Csak nem tudom, hogy Gasp 3vedös rendszerebe hova meg ki kellene. Von Bergen OK, Donatit nem jatszatnam közepsö vedökent, Munoz egyelöre nem okoz galibat. Szoval azt hiszem, egy betonytoronyra szükseg lenne közepre. Mondjuk egy Carozzieri tipusu ember lenne jo, vagy Silvestre, bar a csavo nalam zsoldos kategoria, es annyira nem ugralnek örömömben, ha visszajönne az Intertöl.

Közeppalya - Szerencsere itt eleg jol allunk. Bar Gasp rendszereben ugye a 2 szelre a 2 sokatfuto ember kell. Garcia nalam OK, de Morganella helyett jo lenne egy hasoinlo alkatu, de technikas, ügyes szelsö. De jo lenne egy Cassani..

Tamadok - A Miccoli, Dybala, Giorgi harmassla kijuzhatjuk addig, amig Abel meggyogyul, de egy klasszis golvagot el tudnek viselni, aki leveszi Fabri vallarol az egyedüli golszerzö terhet. Mondjuk egy Quagliarella tipusu csatar...

Na, es akkor most fel kene ebrednem...😄

monyox
Ha mar a mercato. Ti melyik posztra igazolnatok, es milyen tipusu jatekost?

gabber_saviola
Titkon reménykedtem legalább egy x-ben, de ez van .. nekünk nem a Juvéval kell versenyezni jelen pillanatban.

A téli merkábóban nagyon bízom.

monyox

riccardogardoni
nah ez is de szar megint 0-1 :s

monyox
Ha nyerünk, mar rendelem is a rozsaszin Miccoli mezt...😄 Na jo, ha kikapunk, akkor is...😊)

riccardogardoni
érdekes lesz az biztos, sokat nem várok ettõl a meccstõl se XD

riccardogardoni
bocsi inkább 3-5-1-1

monyox
Barzagli, Chiellini, Bonucci között szerencsetlen Miccoli egymagaban mit fog tudni csinalni??? Giorgit be kellett volna tenni melle, hogy legyen, aki birkozzon az 1,90es vedökkel.

monyox
Nem tetszik ez a felallas..

riccardogardoni
3-5-2

riccardogardoni
PALERMO: 1 Ujkani; 6 Munoz, 23 Donati, 25 Von Bergen; 31 Pisano, 89 Morganella, 5 Barreto, 28 Kurtic, 29 Garcia; 27 Ilicic; 10 Miccoli (cap.).

A disposizione: 99 Benussi, 4 Cetto, 7 Viola, 9 Dybala, 14 Bertolo, 15 Milanovic, 16 Zahavi, 17 Giorgi, 18 Labrin, 19 Budan, 20 Arevalo Rios, 21 Brienza.

Allenatore: Gian Piero Gasperini.

riccardogardoni
igen tõle rendeltem! 10200ft lesz futárral együtt! 😊
feketét kértem, szponzorral együtt, de név szám nélkül!

monyox

Amúgy ilyet már Napolisban is láttam, egy Balotelliset vettem is 😄, egész jó minõség! Ajánlom! De mondjuk az szégyen, hogy Chievosban nem lehet kapni, de hát ez van 😄
monyox
Baszki, en is rendelek egyet...😊)) Nevvel-szammal rendelsz? Egy Budanosat rendelek karira...😄

monyox
Ki lehet ez az arc Bekes megyeben, akinek 13 elado Palermo-meze van..😊)

monyox
En az Ebayröl szoktam egesz olcson. Ja, hogy Magyarorsazgon belül.. A vateras cuccok hasznaltak vagy ujak? Vagy valtozo?

riccardogardoni
ja, már vaterán találtam XD rendelek is egy feketét 😄

vatera, turkáló
😄
riccardogardoni
nem tudja valaki hogy MO-n belül hol lehetne venni palermo mezt? értelmes áron? vagy rendelni?

monyox
Remenykedjünk. Egy jo tamado közeppalyasra nagy szüksegünk lenne.

gabber_saviola
jó írás.

Amúgy Vazquez egyre jobban nyomja a Spanyol bajnokságban, kezd olyan formába lendülni, ami jövõre nekünk jó lesz.

monyox