Unione Sportiva Cittá di Palermo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jo a topik 2-3 ember beszelget 😊
Na, tovabbjutott a Lazio, a Sporting, a Bilbao, a Salzburg..
Kiesett a PSG.. Javier, szar helyre igazoltal.. Jol jött a penz, de azert kar, hogy mar nem lathatunk rozsaszin mezben..
Kiesett a PSG.. Javier, szar helyre igazoltal.. Jol jött a penz, de azert kar, hogy mar nem lathatunk rozsaszin mezben..
un parru cchiu cu thia cuinnutu r\'unfiainnu cuinnutu
En is megint a melohelyen fogok üvöltözni..😊
Ha vicceset akartok latni, nezzetek meg a PSG 4. golja elötti szitut, miert fujt be a biro tizit..😊 (azert öngollal meg tizivel hozza a vegen a meccset a PSG..)
Ha nagyon ideges leszek a derbyn, egyedül ugy szettagelem a forumot, hogy felkuszik az elsö helyre..😊))
Nezem a meccsüket, es nem azert, hogy Pastore tavaly meg nalunk jatszott, de kabe rajta kivül eleg csetebota jatekosok vannak a csapatban 1-2 kivetellel. Kb a csapat 80%at le kene cserelni, ha el akarnak erni valamit..
Különben is rühellem az ilyen nagykepü dumakat, hogy "ha kiesünk az EL-böl, akkor tuti jön Rijkaard"...
Rijkaard sem tud majd a szarbol varat epiteni.
Közben meg otthon talan kihozzak x-re egy spanyol közepcsapat B-sora ellen.. Az a sejk is utalna inkabb nekem a penzet..
Különben is rühellem az ilyen nagykepü dumakat, hogy "ha kiesünk az EL-böl, akkor tuti jön Rijkaard"...
Rijkaard sem tud majd a szarbol varat epiteni.
Közben meg otthon talan kihozzak x-re egy spanyol közepcsapat B-sora ellen.. Az a sejk is utalna inkabb nekem a penzet..
Na, a nagyarcu összevasarolt PSG most bizonyitja, hogy a penz nem minden..
Azert a szar szemet ValoVilagot meg le kene nyomni..😊))
A tegnapi kupa meccs összefoglalója aki esetlen nem szenvedte végig:
http://www.palermocalcio.it/it/1112/media/video.php?id=2165
http://www.palermocalcio.it/it/1112/media/video.php?id=2165
Forza Palermo sempre e per sempre!!!
ha tudod mirõl van szó akkor mért kell rákérdezni fõleg ilyen stílussal...
Cucmey, hagyd a sracot, nezd meg a nevet, mindent elarul..
Irritáló, csak azért kérdeztem. Top10-ben valami rózsaszín színû olasz cucc. Jó nyilván tudom mirõl van szó, de azért mégis..
Ja, mondjuk azert Ilicic-nek legalabb illett volna berugni. Nem is tudom, kikkel rugattam volna. Asszem valami ilyen sorrendet nyomtam volna: Ilicic, Alvarez, Varela, Della Rocca, Bertolo
Az az erzesem, hogy a bajnoksag elejen jol kijött a lepes, de szerintem ez egyszerüen csak szerencse kerdese volt, nem pedig Mangia erdeme. Nekem szimpatikus volt, hogy együtt el a meccsel, üvölt, eg ezer fokon, de persze csak üvölteni nem eleg.
Most akkor kiderül, hogy Zamparininek mi a fontos. 1. A csapat erdekeit nezi, es levaltja Mangia-t. 2. Fekszik neki, hogy Mangia-t babkent rangathatja, es tovabb nyomja az elnökkent valo edzösködös hobbit.
Riccardo - Rossi foglalt, meg tudjuk, mi törtent, szerintem eleg keves az esely ra. De Gamberini szabad, volt jatekos, szoval minden passzol szerintem..
Az az erzesem, hogy a bajnoksag elejen jol kijött a lepes, de szerintem ez egyszerüen csak szerencse kerdese volt, nem pedig Mangia erdeme. Nekem szimpatikus volt, hogy együtt el a meccsel, üvölt, eg ezer fokon, de persze csak üvölteni nem eleg.
Most akkor kiderül, hogy Zamparininek mi a fontos. 1. A csapat erdekeit nezi, es levaltja Mangia-t. 2. Fekszik neki, hogy Mangia-t babkent rangathatja, es tovabb nyomja az elnökkent valo edzösködös hobbit.
Riccardo - Rossi foglalt, meg tudjuk, mi törtent, szerintem eleg keves az esely ra. De Gamberini szabad, volt jatekos, szoval minden passzol szerintem..
Azt nem értem Mangia-ba hogy ha már ilyen szépen kijelölte a rúgókat akkor egybõl mért nem Giacomo Brichetto-val kezdte? XDXDXD
Juventus-Novarát adnak helyette. Hát az baromi nagy rangadó lesz...
Ugyan,dehogy rontod! Gyere nyugodtan! 😊
A monyox-féle körkérdéssel pedig a jövõ héten jelentkezünk, bocsánat a késlekedésért. Jó éjt nektek, vasárnap remélem több örömünk lesz.
Forza Palermo!
A monyox-féle körkérdéssel pedig a jövõ héten jelentkezünk, bocsánat a késlekedésért. Jó éjt nektek, vasárnap remélem több örömünk lesz.
Forza Palermo!
<#eljen>#eljen>
irtam már itt hogy nem akarom ott rontani én a színvonalat a kommentjeimmel 😄D
irtam már itt hogy nem akarom ott rontani én a színvonalat a kommentjeimmel 😄D
Holnap lesz összefoglaló a blogon, gyertek oda is nyugodtan!😊
mindenikek köszönöm az estét! királyok vagytok!!!!
Forza Palermo Magyar Szurkolók!!!
Forza Palermo Magyar Szurkolók!!!
Szerencsére náluk nem lesz Spolli, ez elõny ide. Pluszban nálunk Acquah sem, ez is elõny ide. 😊 Ettõl függetlenül szerintem kikapunk, a Catania sokkal jobban ott van fejben most, mint mi. Ész nélkül játszunk 3 hete, ezt egy felfokozott meccsen,mint a derbi is lesz, nem fogjuk tudni levetkõzni. Mangiával pláne nem,de õ meg betonposzton van.
Amelyik csapat 4 gólt kap hazai pályán, és egy tizenegyest se tud berúgni háromból, az ne akarjon sehova se továbbjutni. Mangia,takarodj.
Angelo be fogja rúgni.