27277

105e4pi.png\"

• monyox
    Mit nyomott a csavo?
  • gabber_saviola

• Hunor88
    :(((((( neeeeee... Akkor valószínűleg nem fog jönni a Chievoba :(
  • gabber_saviola
    Ez barátom egy BAN!
  • monyox
    Szorri!

Eljenek a hirek!
  • gabber_saviola
    Bacsinovicsot meg műteni kell :(
  • gabber_saviola
    baszki, most akartam beírni.

http://www.palermomania.com/25234-news-Palermo_Il_nuovo_sponsor_tecnico_saragrave;_Puma/
  • monyox
    Matol a Puma a szponzor.
    Remelem, valami faszantos cuccal rukkolnak elö, amiben jobban fog menni a golgyartas..
  • Hunor88
    Azt nem értem, hogy miért ilyen lassúak ezek a tárgyalások
  • gabber_saviola
    Baj van Bacsinovics térdével ... nem lesz ebből Padova.
  • monyox
    Floro Flores nevet mar megint ugy bedobtak, hogy az ügynöke szerint nem is kontaktolt meg velük senki sem palermoi reszröl..:-/

Bacinovic nagy valoszinüseggel megy a Padovaba..:-(

Alvarezt meg vinne a Torino.
  • gabber_saviola
    Ide ne hozzuk ezt a tehetségtelen Floro Florest .... van már nekünk egy aranylábú Pinillánk, nem kell még egy ekkora spíler ide.
  • monyox
    Na, akkor az a helyzet, hogy Palermo-ban most mar tutira mindenki meghülyült...

Giovanni Tedesco, a klub ikonja, lenyomott egy olyan nyilatkozatot, hogy egy jo formaban levö Pinilla siman lenyomja Amaurit.. Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, nekem szimpatikus srac Pinilla, de azert nem ugyanaz a kategoria a kettö.

Bacinovic-ot meg vinne a Padova... - Szerencsetlen..

Donadel-nek is kezdünk udvarolni.. - De minek?

Kezdek megbaratkozni a gondolattal, hogy Jaki rozsaszin mezben.. Bar Amauri-nak jobban örültem volna, de az elet ugye nem ize.. Micsoda is?

Fasza, csinaltak egy interjut Amelia-val kapustemaban.. Ö is csak talalgat, hogy miert mellözik Tzorvas-t, hogy nehez egy külföldi kapusnak elfogadtatnia magat, meg hogy az edzö jobban bizott Benussi-ban.. De könyörgöm, Tzorvas palyan nyujtott teljesitmenyevel nem volt semmi baj... Szerintem..
  • gabber_saviola
    :Ddd
  • monyox
    Simon Adi-saga..;)
  • monyox
    Ahogy elnezem, ennek a sracnak is gyorsan lesz egy kisbaratja, mint Miccolinak a maffiasfiu..;)

Az olaszoknal különben nagyon megy egy a puszicsata, Palermoban raadasul az megy, hogy fiu-fiunak kettöt, fiu-lanynak csak egyet..
    Mondtam is nekik, hogy eleg homi tarsadalomban elnek, hogy a haverjukat többet csokolgatjak, mint a csajokat..
  • monyox
    Hat, az a helyzet, hogy engem nem igazan dob fel ez a Iaquinta hir.. Meg valamikor a regi idökben jol tolta az Udinese-ben, de azota mar csak arnyeka regi önmaganak. Persze azert nem lenne rossz, ha erkezne, mert legalabb egy kis jel lenne, hogy Zampa celja megsem a B..
  • Cucmey
    Én meg pláne! :D
  • gabber_saviola
    Fu, én nagyon csipáznám Jakintát. :)
  • riccardogardoni
    az nem rossz azé :)
  • gabber_saviola
    Van itt pusziszkodás meg minden :)

http://www.palermocalcio.it/it/1112/media/video.php?id=2232
  • gabber_saviola
    Nem, tényleg ennyiért vette a Milán.
  • gabber_saviola
    Úgy néz ki, hogy Ama liláknál köt ki, mi pedig rámozdulunk Iaquintára.
  • riccardogardoni
    hát ez érdekes kérdés az biztos :D
  • monyox
    Akkor a vegen megis csak kiderül, hogy szüksegünk van Vivano-ra. Csak azt tudnam, hogy közben ki van Tzorvas-szal. Hazament Athenba tüntetni??
  • monyox
    Az vajon eliras, hogy 2001ben a Milan 13,2 millio fontot adott erte? Az tesok között is eleg sulyos összeg.

Közben Amauri mar eleg közel van a Fio-hoz..:(
  • riccardogardoni
    potyázott 2 orbitálisan :D csak a szerencsén múlt hogy nem volt ott senki 1 méteren belül :D
  • gabber_saviola
    http://www.transfermarkt.co.uk/en/massimo-donati/transfers/spieler_5870.html
  • monyox
    Marmint neki köszönhetö, hogy nem lett 3:0 vagy neki köszönhetöen lehetett volna 3:0 is?

Csodalkozva olvastam, hogy Bradley kapta a legmagasabb osztalyzatot. Az a csavo a Mönchengladbach-ban mindig olyan csetebota volt, ugy latszik, jot tett neki az olasz levegö..

Ja, egy kerdesem lenne; Mi lesz hetvegen a Genoa ellen?
  • riccardogardoni
    de lehetett volna 3-0 is benussi papa jóvoltából XD
  • riccardogardoni
    átlagos, még be kell illeszkednie, 1 félidőt kapott
  • monyox
    Vazquez milyen volt a Chievo ellen?
  • monyox
    A Celtic nem rossz ajanlolevel. A Bari mar nem annyira..:)

Most igazoltak vissza, hogy 100%, hogy erkezik. Mit kell tudni rola?
  • riccardogardoni
    deszar...
  • monyox
    Csak nekem tünik ugy, hogy Viviano ugy nez ki, mintha David Villa lenne az egyik apja, Cassani meg a masik?:)

Nem akarom itt tüzelni az indulatokat, de az elsö nyilatkozata sem volt tul szimpatikus. Kabe annyi volt, hogy remeli, minel elöbb visszakerül a valogatottba...
  • riccardogardoni
  • Cucmey
    Hallod nézzük a jó oldalát. Lehet azér lett lila mert azt akarja hogy a Fio egyszer 100 millió euróér megvegye tőlünk 9 milliós éves fizetéssel és ezér geci keményen fog védeni. :DDD Ez nekünk csak jó lesz. :DD
  • gabber_saviola
    http://www-herzog.transfermarkt.de/en/massimo-donati/profil/spieler_5870.html
  • riccardogardoni
    amúgy hogy nyomja és milyen poszton? :) jól járunk vele? :D
  • riccardogardoni
    nah ennek nagyon örülök :)