27277

105e4pi.png\"

• gabber_saviola
    Lobont Olaszországba szerződhet
    2005. július 01. 23:00:04

Az Ajax román futballválogatott kapusa Bogdan Lobont az elmúlt időszakban nemigen kapott játéklehetőséget, a legtöbb időt a holland sztárklub második csapatánál töltötte. A fővárosiakkal felvette a kapcsolatot az olasz Palermo, amely az elmúlt bajnoki idényben a hatodik helyen végzett, így indulhat az UEFA kupában.
  • gabber_saviola
  • Sheva

• McFrost
    Luca Toni értéke az elmúlt év során jelentősen megemelkedett. A Palermo csapatával a bajnokságban a hatodik helyre futott be, amelynek köszönhetően indulhatnak az UEFA kupában a rózsaszín-feketék, ráadásul Marcello Lippi szövetségi kapitány keretében is állandó helyet szerzett magának. Az elmúlt két évben igencsak termelékeny volt Toni a kapuk előtt, több mint ötven gólt szerzett, ezért ha sikerülne őt eladni jó áron, akkor Andrea Caracciolót szeretnék a klubhoz hozni Maurizio Zamparini klubelnök.

A korábbi U21-es válogatott támadó klubja a Brescia kiesett, ezért viszonylag olcsón lehetne őt megszerezni
  • Sheva
  • McFrost
    Káráccsoló király pléja!
  • gabber_saviola

• gabber_saviola
    Caracciolo Set For Palermo (Luca Tonit is a BRESCIA-ból vettük!)

Nato a MILANO

Il 18/09/1981
    Altezza cm 190
    Peso kg 83
    Nazione Italia
    Ruolo
    Attaccante - Forward
    Esordio in Serie A
    06/01/2002, BOLOGNA-BRESCIA 2-1
    Esordio in Nazionale 17/11/2004, ITALIA-FINLANDIA 1-0
    Presenze 1
    Gol 0
    STAGIONE 2004/2005
    Squadra Competizione Presenze Gol
    BRESCIA Serie A 34 12
    BRESCIA Coppa Italia 1 -
    CARRIERA
    Stagione Squadra Serie Presenze Gol
    2003/2004 BRESCIA Serie A 31 12
    2002/2003 PERUGIA Serie A 22 2
    2001/2002 BRESCIA Serie A 7 2
    2000/2001 COMO Serie C1 - -
    2000/2001 PRO VERCELLI Serie C2 10 -
    1999/2000 SANCOLOMBANO Dilettanti 30 8
    1998/1999 SANCOLOMBANO Dilettanti 23 3
  • szanics
    Brescia striker Andrea Caracciolo will almost certainly be wearing the Palermo shirt in the 2005-06 campaign.

The Italian international has been paired with the Sicilian club recently and Brescia admit a switch is on the horizon.

"We are very close to reaching an agreement," sporting director Gianluca Nani told GRT radio. "There are just a few details to iron out.

"However, I think that it would only be right that an eventual transfer be announced by Palermo."

Caracciolo will move to the Stadio Renzo Barbera in a player plus cash deal. "We’ve asked for Davide Pozzanzini as we already tried to sign him in January," added Nani.

Caracciolo’s proposed arrival has cast further doubt on the future of Luca Toni, who netted 20 goals in Serie A last term.

The latest whispers suggest that Palermo will also sign Bernardo Corradi from Valencia after the striker performed so well under new boss Gigi Del Neri at Chievo.

If Corradi arrives then Toni will almost certainly leave, with Fiorentina in pole position for his services.

Meanwhile, Brescia have confirmed that goalkeeper Luca Castellazzi will be sold following their relegation to Serie B.

"His move to Lazio is not a done deal," added Nani. "The Biancocelesti are one of the clubs who are most interested though.

"Considering that his contract expires in 2006 he will be sold, also as a reward for his efforts over the last five years here."
  • gabber_saviola
    ezt neked, te rómás ......

• szanics
    ...az hót ziher, hogy buzi! :DD
  • gabber_saviola
    Persze, aki egyszer rózsaszínbe öltözik ....
  • McFrost
    Szezon végén meg el sem akar majd menni!
  • gabber_saviola
    MASSIMO BONANNI

nato il 10/06/1982
    a Roma
    altezza: 190 cm
    peso: 81 kg
    Esordio in serie B: 11-9-2003 Venezia-Vicenza 1-1
  • gabber_saviola
    ezkiez Bonanni?
  • szanics
    Massimo Bonanni elismerte, hogy csalódott a Roma döntésével, hogy eladták a Palermónak.
    "Csalódott vagyok azzal, ahogy bántak velem. Azt gondoltam, hogy a Romához csatlakozom, és ha tudtam volna, hogy mi fog történni, akkor nem mentem volna bele a megállapodásba. Nem vagyok mérges, de úgy érzem magam, mint akit cserbenhagytak."
    Bonanni a következő szezonban a Palermo színeiben szerepel a Serie A-ban.

---

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    Szegény csávó tudja, hogy milyen szar helyre került.
  • szanics
    Több esze van annál... :P
  • McFrost
    Toni Chievoba tart!
    forrás: palermopress
  • gabber_saviola
    remélem, nem fog elmenni Toni ....
  • szanics
    Palermo sporting director Rino Foschi has insisted that star striker Luca Toni will not be sold this summer.

A split seemed to be on the cards after the Sicilian club were linked with Brescia ace Andrea Caracciolo – a player similar in style to Toni.

But Foschi has maintained that the target man will remain despite Fiorentina’s apparent interest in him.

"There is no Toni problem to resolve," he told Datasport. "The player is currently on holiday but he will be back with us in pre-season, that is for sure."

Toni scored 20 League goals in the last campaign as Palermo finished sixth, ensuring an historic UEFA Cup place.

But Foschi has looked to calm enthusiasm at the Stadio Renzo Barbera ahead of the new term.

"We need to ensure our Serie A status as soon as possible in the new campaign," he continued. "Only after that should we think about entertaining the fans.

"It won’t be easy to repeat last season’s achievements but we will certainly give it our best shot."

Foschi also commented on the capture of 1982-born midfielder Massimo Bonanni, signed from Roma this week.

"He is a young wide player who is very interesting," added the official. "He will be one of our 24-man squad."
  • gabber_saviola
    remélem én is .....
  • McFrost
  • McFrost
    nagyon nagy embernek tartom, remélem beválik!
  • gabber_saviola
    a heti címlapon: Del Neri

• McFrost
    mék a Romásba luzerkedni:DDDD
  • szanics
    húzzzzzáááeeeeee, kecsög! :DDDDDDdd
  • szanics
    Ja, hogy nem is adtátok még el nekünk, közös a jog.
    Őőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő... Késő van már nekem, meg káprázik a szemem, mert Sarapova-meccset nézek közben.
    Nem tudok figyelni, én kérek elnézést.
  • szanics
    Akkor okosak vagytok, hogy eladtátok nekünk.
  • McFrost
    gyááááááááááááááááá:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    a balfasz:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • gabber_saviola
    Bovo gyerek nálunk? :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
    Pármában volt kölcsön, és kurvajó védő...
  • szanics
    Ez a Bovo-gyerek jól játszott Nálatok idén?
  • szanics
    A Roma végül teljes mértékben megszerezte Curci játékjogát.
    Curci fele részben a Palermo és fele részben a Roma tulajdona volt és a Palermo cserébe a fiatal kapusért megkapta a volt Vicenza szélső, Massimo Bonanni tulajdonjogát.
    A két klub közben meghosszabbította egy évig a közös tulajdonjogot Cesare Bovo és Valerio Virga esetében. Amíg Bovo újra a bordó-sárga mezt viseli majd, addig Virga a szicíliai csapatot erősíti majd.
  • Láma!
    tékvolt np, lemarattam, sry
    majlekközelebb
  • gabber_saviola
    gabber házigazda kapott 2
  • báttyó02
    ték
  • gabber_saviola
    ehh :DD
  • McFrost
    Ez itt nem az a műsor!:DDD
  • szanics
    Nyah, lehet, hogy Placente mégis a Rómába jön. Király lenne.
  • McFrost
    Fogadjunk csak a zene miatt jársz ide!:DDDD
  • McFrost
    Nem bántam volna, az új eddzővel nekem aggájaim vannak!