27277
|
-
#740 Caracciolo legalább olyan jó lesz mint Toni, de inkább Makinwa lesz a nagy durranás szvsz -
Takezó #739 milyen édes kis buzizene szól -
#738 azért Makinwaval sem jártatok rossul de egy Miccoli mindenképp erősítés lenne -
#737 Áhh ne már ne az Intert erősítse már!!Inkább minket Caracciolo mellé!! -
#736 jelen pillanatban egy C.zanetti-Miccoli cseréről van szó, bár én is jobban örülnék ha Palermoba menne -
#735 Hallottam olyan pletykákat is hogy Miccoli jön kölcsönbe erről tudtok vmit?? -
#734 Szerintetek Caracciolo lesz olyan jó mint Toni?? Láttam pár meccsét meg hallottam hogy jól fejel, erős felépítésű, és viszonylag gólérzékeny! De sztem nem lesz olyan jó mint Toni!!Jah és hogy Gasbarroni marad vagy megy vissza a Juvehez?? -
#733 www.topfoci.hu , de nem vmi friss -
#732 én is azt szoktam de semmit nem értek csak képeket töltöttem -
#731 nincs mit , FORZA PALERMO! -
#730 Én csak a gyári oldalt nézem :http://www.ilpalermocalcio.it -
#729 ohh nagyon zsíír thx
nem tudsz vmi komolyabb szurkolói oldalról? -
#728 Thx!Ez tényleg komolyabb!
Ezer köszönet -
-
#726 pedig jó -
#725 de csinálok most egy jobbat mert ez nem lett jó -
#724 lemented és a Fórum menü/Beállítások/Nick kép: -
#723 Ohhh 1000-szer THX!! Nagyon faxa!! Csak most magyaraázd el hogy hogy kell berakni -
-
#721 Mikor regisztráltam akkor volt nagy kedvencem de már Brienzas vaok -
#720 Nah hy ! Csak most jutottam a saját gépemhez hozzá
Sok idő? Mert akkor hagyjad nyugodtan nem olyan fontos !!
Ha van időd Brienza-s kellene!!
Thx -
Kanál #719 van egy olyan tippem hogy fernando torreses :DDDDDDDD -
#718 lökjed hogy milyen logó kell -
#717 persze hogy csinálok , nézd meg a galériám :P -
#716 tuskó :D -
#715 Szevasz sziciliai testvérem!
üdv a topikba -
#714 pattyokam kuzs. :P -
#713 Írtam, hogy viccen kívül.
TÉnyleg nagymester benne, az enyémet is ő csinálta. Na ne offoljuk szét a topikját, mert aztán berág. -
#712 Tényleg tud logót csinálni vagy csak megint 'witzelsz'??? -
#711 Ehhehheeee, viccen kívül, ha gyakrabban jársz az FM-fórumba és ide, akkor csinál Neked szívesen.
Persze, én most egy szemét vagyok, mert más nevében ígérgetni nem szép dolog, de leszarom. :DDDDDDDD
Majd írj neki priviben, 5 perc alatt összedob Neked egy Torres-est. -
#710 jah nem is rossz ötlet !!Jó lenne nekem is 1!Neked is gabber csinálta??
Mert a tied fasza meg az övé is! -
#709 Witz volt...
Egyelőre, mi? -
#708 poén volt ám -
#707 Gabber csinál logot?? Néztem nemrég hogy van 1 külön topic ahol kérni kell? Vagy nem??
-
#706 MIvel nem írok túl gyakran logó sem kell!Egyelőre
-
#705 MI van?? Ki nyal gabbernak??
Ha kellett volna szóltam volna!!
-
#704 Summer signing Luca Toni was twice on target as Fiorentina beat Cerezo Osaka 3-0 in the opening game of their Japanese tour.
The Italian international striker, a £7m capture from Palermo, netted in the 16th and 47th minutes at the Nagai Stadium.
Danish international Martin Jorgensen grabbed the third in injury time with a quite delightful chip.
Cesare Prandelli’s side will now face Sanfrecce Hiroshima on Saturday and Tokyo Verdy on Monday. -
#703 Nám köll nyalni ám a Gabbernak! Mondd meg egyből, ha logót akarsz! :DDD -
#702 Hyy !!Nagy Palermo drukker vagyok amiatt mert amit a 2004/05 -ös szezonban műveltek friss feljutóként az hihetetlen volt!! Legnagyobb kedvenc Franco Brienza 90 (jah ha vki nem tudná a Juve gólja szépségdíjas lett http://www.fociguru.hu/index.php?p=site/article&id=63) PL :: Milan 3-3 Palermo(elég nagy bravúr volt) de a kedvencem :: Palermo 1 - 0 Juventus
Éppen ezért kezdtem újat velük az FM-ben de nagyon idegesített hogy a játékosaim alul vannak értékelve :: Brienza, Barzagli, Grosso, de nem sorolom tovább mert szinte az egész csapatot felsorolhatnám ezért belenyultam az editorba de így túl könnyű volt!!
Jah és ha tudtok magyar szurkolói oldalról kérlek értesítsetek!!Thx Hát ennyi de sztem majd még jelentekezek!! -
#701 ad4. törlöm a téked :P