27277
|
-
#5483 nem lehet szavakkal kifejezni :D -
#5482 sorold, hátha érdekel ^^ -
#5481 soroljam? :DDDDd -
#5480 nagyon fullos minden -
#5479 most meg mi nem tetszik? :) -
#5478 jaja :DDDDDDDDD -
#5477 elvan A Gábor ha jáccik :ÐÐÐÐ
-
#5476 :DDDDDDDDDDDDDD -
#5475 ravasz -
#5474 direkt :) -
#5473 szörnyü -
#5472 jájjderossz :|d.d.d -
#5471 nem halvány picit a betűszin? ^^ -
#5470 alakulatopik^^ -
#5469 nem túl gyakran -
#5468 best of topic -
#5467 olvasod te a Palermo oldalt? -
#5466 · Barzagli kell a Milannak
A Palermo csapatának sportigazgatója Rino Foschi megerősítette, hogy az AC Milan egyik átigazolási célpontja Andrea Barzagli. A Chievótól 2004 nyarán a klubhoz érkezett labdarúgó az elmúlt másfél évben rendszeresen tagja volt Marcello Lippi szövetségi kapitány válogatott keretének.
"A Milan nagyon szeretné tőlünk elcsábítani Barzaglit, és már egy ideje nyomon követik a fejlődését" - nyilatkozta Foschi újságírói kérdésre. A védő ideális utódja lehet a korosodó védelemben a már jóval harminc fölött járó Stamnak, Costacurtának, Maldininek vagy Cafúnak.
A piros-feketék a védősor megerősítésére három brazillal is felvették a kapcsolatot: Cris (Lyon), Alex (PSV) és Diego Lugano (Sao Paulo) egyaránt a jelöltek között van, akikkel szerződést köthet a nyáron a klub. -
#5465 BUÉK! -
#5464 BUÉK rosanerok, reméljük h sikerekben és gólokban gazdag új év lesz :DDD -
#5463 BUÉK PALERMO FANOK!!! -
#5462 Győzelmekben gazdag évet! -
#5461 -
#5460 -
#5459 Boldog Új Évet mindenkinek!
-
#5458 Boldog Új Évet a Rosaneroknak -
#5457 akkor ok :) csak gondoltam megkérdem...:) de ha valamelyik összefoglaló az első 11 fordulóból nincs meg, az is beszerezhető dc-n, szóval akkor is szólj ha valamelyik kéne...:) na BUÉK mégegyszer...:) -
#5456 +van az összefolaló nekem is :)
BUÉK -
#5455 hello gabber!
nem tudom, hogy megvan-é neked, de ha nincs, akkor újévi meglepetésként tudnék neked adni egy eredeti Rai Due-ról felvett (baromi jó minőségű) dicsőséges Palermo győzelemmel záruló meccs (az Inter ellen) összefoglalójával...(a dc aranybányájában találtam rá, egyensen Itáliából)...szóval ha érdekel, akkor írd be ide, és megoldjuk valahogy...:) BUÉK!
Auguro Buon e Felice Anno Nuovo per tutti tifosi del Palermo! -
#5454 Nagyon Boldog, és Palermo győzelmekben gazdag Boldog Új Évet kívánok minden Palermo fannak!!!
Forza Palermo 2006-ban is!!! -
#5453 sziasztok Rosanerok
Buon 2006 a tutti i ROSANERO e sempre PALERMO!
-
#5452 Sziasztok!
Nagyon Boldog Új Évet Kívánok minden kedves Palermo szurkolónak! -
#5451 Hello All!!
B.U.É.K. Az összes Palermosnak! -
#5450 jaja...:) vágom:) -
#5449 csak néha kepcsöröltem neki :) -
#5448 dede...teljesen egyértelmű volt...:) csak abból indultam ki, hogy néha McFrostnak is felteszed a Chievo meccset...és aztem, bár inkább reménykedtem, hogy van Fio mecsed is...:) de ez van...:) cumiiii:D:D -
#5447 lehet hogy nem volt eddig egyértelmü, de Én Palermo fan vagyok ^^ -
#5446 jaja értem...és Fio meccseid vannak? :D:D -
#5445 tunerrel veszem fel -
#5444 hello gabber!
azon filóztam, hogy neked mindig megvannak a meccsek összefoglalói...mert mindig belinkeled őket...namost...azt kérdezném meg, hogy honnan szerzed meg őket? tv-kártyával ,vagy valamivel a számítógéppel felveszed, vagy van valami olyan oldal, ahonnan le lehet szedni a dolgokat? ha ez utóbbi, akkor kérlek add meg ac címet, vagy itt vagy privátban...:D:D köszi előre is...:) hello!