27277
|
-
#6649 29' Gol! Palermo 0, Siena 1. Erjon Bogdani (Siena) un tiro di destro da centro area palla indirizzata nel centro della porta. Assist di Roberto D'Aversa da centro area.
jesszus :((((((((((((((((((((( -
#6648 esélytelen -
#6647 nyáron megy ha megy -
#6646 akkor örülmnék neki...:) és te tudsz valamit a dologról? hogy áll, vagy valami akármit? amit tegnap a gazzettában nem írtak? mert már csak 3 nap van az átigazolási szezonból...az meg már nem sok idő... -
QPR #6645 A lényeg hogy 2-3 gól essen a meccsen. Erre fogadtam :) -
#6644 csupaszív vkp -
#6643 és ő jó játékos? jól járnánk vele? -
#6642 Mutarellinek lejár a szerződése és Zamparini valszeg elengedi a fijóba -
#6641 a chievo topikban írtad gabber, hogy csak egy Palermoi megy...hova? Firenzébe jön csak egy, vagy úgy egyáltalán egy játékost adtok el? -
#6640 Palermo
13 C Lupatelli
23 C Terlizzi
11 F Grosso
43 A Barzagli
2 C Zaccardo
18 M Santana
5 E Corini
19 M Gonzalez
8 S Barone
29 A Caracciolo
17 D Di Michele
81 M Ferri
21 G Biava
24 M Andujar
10 F Brienza
99 D Godeas
22 M Mutarelli
6 M Bonanni
Siena
14 M Fortin
90 D Portanova
3 G Falsini
66 N Legrottaglie
31 P Foglio
2 P Negro
19 M Paro
6 S Vergassola
23 R D'Aversa
10 E Chiesa
81 E Bogdani
83 A Mirante
11 R Volpato
30 C Molinaro
16 T Guzman
5 F Colonnese
9 R Nanni
75 D Alberto -
#6639 5' Calcio d'angolo, Palermo. Calcio d'angolo causato da Roberto D'Aversa (Siena).
1' Tentativo fallito. Erjon Bogdani (Siena) un tiro di destro da fuori area che esce di molto sulla sinistra.
1' Inizia il Primo tempo. -
#6638 mé szerinted ér ennyit? nehogy azt mond , hogy igen ^^ -
#6637 azis igaz ^^ -
#6636 szeretnél te ilyen falábakat.......... -
#6635 jajj, de nagy lett az arcod csávókám:) -
#6634 igen, ennyit nem ér az a falábu -
#6633 -
#6632 igen , tegnap én is kaptam a hírt, hogy Semioli ára 3,5-ről 7.5 millióra ugrott és Zamparini kiszállt -
#6631 ez is a mai Gazzettában volt:
"Semioli Viola? A Chievo szélsője, Franco Semioli egyre közelebb kerül a Fiorentinához, akik most is kapcsolatban állnak a Palermoval a küzéppáláys, Massimo Mutarelli szerződtetésének ügyében, akinek lejár a szerződése a Rosanerokkal, és a szélsővel, Santanaval. Ha Semioli elmegy a Chievoból, a Pistoese játékosa, Parolo lehet az utódja" -
#6630 így a pontos:
"<<A Fiorentina ajánlatával szemben, egy másik fontos ajánlatunk is volt.>> mondta a Veneto tartománybeli klub szóvívője. A Semioliért folytatott menetből tegnap kiszállt a Palermo. <<Campedelli túl sokat kért...>> -mondta Zamparini" -
#6629 lol -
#6628 asszem valahogy így van...de a lényeget biztos hogy jól fordítottam...:) -
#6627 hello gabber! most olvasom a mai Gazzetta dello Sportot, és ezt írja [gondoltam téged is érint]:
"Az utóbbi időben ismét előtérbe került Valeri Bojinov szerződtetése (az Internél). Visszajelzések érkezetek Firenzéből is. Az egésznek a kulcsa Franco Semioli, szélső támadó, akit a Chievo eladólistára tett.<<A Fiorentina ajánlata, egy másik fontos ajánlattal szemben van>> mondta a Veneto tartománybeli klub szóvívője. A Semioliért folytatott menetből tegnap kiszállt a Palermo. <<Campedelli túl sokat kért...>> -mondta Zamparini"
Ezek szerint a Fio is beszállt a versenyfutásba Semiolért...na ennek üörülök....:) -
#6626 Igy jártatok...Egyébként hajtsatok rá,mert szeretnélek benneteket az UEFÁBAN látni!!!Ugyh Forza!!! -
#6625 :Dddddddddd -
#6624 azt elfelejtettem mondani kocsog , hogy múlthét vasárnap a jégpályán a forza palermo induló zengett, ugyanis 1. osztályú hangteknikát szereltek fel és én meg benyomattam....mer nagy az arcom... -
-
#6622 gyááááááááááá, honnét igazoltatok, a szemétdombról?:DDDDDDDDD -
#6621 nah huzzálinnen :) -
#6620 na 1 jó pont , hogy tudol olvasni:) -
#6619 Én is olvasok bulvárújságot faszikám :) -
#6618 NS: Del Neri: " stabilnak érzem az állásom és a játékosok is velem vannak" -
#6617 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#6616 -
#6615 komolyan mondom szédülök a logódtól, megyek lefeküdni :D -
#6614 ehh, jóestét -
#6613 jóestét
láttam :) -
#6612 ehh, jó estét, rövid munka volt a mai -
#6611 ez hogy ne mennénk tovább , fel sem merült az agyamban :) -
#6610 szvsz továbbmennek a Rosanerok