27277
|
-
#7262 hétvégén is minden befelé fog gurulni tesókám:P
-
#7261 jaja én is....de De Santis valahogy nem tartozik közéjük...:P:P -
#7260 nem, van 1-2 akit birok :P -
#7259 jaja...láttam...pedig szabályos vót...ilyenek ezek a sporik...mind merda...:P -
#7258 igen...:( de szavaztam a honlapodon az elindulunk felfelé és meg sem állunk a 6. helyig lehetőségre...remélem bejön...:) -
#7257 úgy , hogy Cara gólját nem adta meg a spori :( -
#7256 nézd + a tabellát és rájössz, hogy idén semmi makker nincs nálunk :( -
#7255 rólatok még nem beszéltünk :P hogy is volt az empoli ellen a hétvégén? :PPPPPPPPPPPPP -
#7254 Chievonak igen volt egy sorozata idén, amikor minden befelé gurult, nektek az a Cara helyzet volt a makker hogy kimaratt -
#7253 mi is makker, csijévó is makker...mindenki makker? :P:P -
#7252 hát...ilyen a sport...:P:P -
#7251 az egy makker volt nektek, hogy Caracciolo kihagyta a 89. percen a ziccert -
#7250 ez nem ismerős? segítek! 2005.12.21. Franchi...
kis viszonzés a l'obassaud nagy palermo címerért a Fijó topikba :P -
#7249 -
#7248 akkor jól gondoltam...sárga kék...:P -
#7247 15.12.2005 Palermo - Brondby 3-0 -
#7246 ezmiez? milyen meccs volt? -
#7245 Fijó topik #456 hogy tetszik? -
#7244 -
#7243 -
#7242 -
#7241 -
#7240 fontos Európai kupaszereplésünk után elkapjuk otthonában a makker sárgákat :P
-
#7239 én most nem tippeltem....a 45 ropi kicsit elkényelmesített...:P de neked legalább van miért örülni..nyertetek...:) nekünk ez se jutott...:(
egyébként ha érdekel nézz át a Fio topikba...elkezdtem csinosítgatni...ezen dolgozom itthon...egy kis psp-segítséggel...:P [de szeritnem ez téged annyira nem érdekel :P] -
#7238 jah elszállt egy szelvényem ezzel a sporival :P -
#7237 mekkora f*sz ez a spori....Caracciolo szabályos gólja volt
Codreát meg eladni gyorsan, mert mindig félek mikor Ő játszik
Andujar meg jobb mint Buffon :P -
#7236 ti jöttök...most megy...egyszer már láttam ma....az esti adás végére odaértem...:D -
#7235 hát igen...ez van...jaaaj! leesett...neked ezzel a tisztelt spori nemkevés pénzedet fújta el tippmixszel...merda arbitri italiani! :D bár inkább...:( -
#7234 a sporik ellen nincs mit tenni :( -
#7233 volt...de az jogos volt...egyértelmű kezezés...láthattad :D -
#7232 ööööööööööö nektek is volt-e? -
#7231 na...itt vagyok...idáig néztem...ajándék tizi...elment a folytatástól a kedvem...ennyi erővel minden támadásnál büntetőt adhatnának...affaszba...namindegy...egyszer már felhúztam magam rajta...nem fogom mégegyszer..de bocs...nem ide tartozik...:) csak ki kellett adnom első dühömet...b+... -
#7230 :DDDDdddddddddd
itt leszek, énis nézem -
#7229 :DDDDDDDDDDDDDDd
csütörötkön lesz? remélem adja valami tv...de a serie a-ból kiindulva...nem fogják...:( majd valami megacsapat meccsét nyomják...de ne leygen igazam :D...na! igeen! most látom! jön az olasz öf! megyek nézem...a fio meccset megvárom...kíváncsi leszek a livorno tizijére...aztán még visszanézek...ha ne lennél it akkor jóéjt...:)
amúgy én csehül kb ennyit vágok: Pilsner Urquell és Krusovice!
<-- szólhatnál a fiúknak telefonon, hogy ilyenből sokat postázzanak! -
#7228 :DDDDDDDDDDDDDddddddddddddd
http://www.slavia.cz/data/splash/palermo_vsfoto.jpg -
#7227 ezt a képet is te csináltad? nem is tudtam hogy tudsz csehül...
remélem a csehek csehül érzik majd magukat a meccs után... -
#7226 -
#7225 -
#7224 fijó mezt is megkérdezhetnéd nekem -
#7223 a prágai utrol már lekéstünk :(
szonbaton megyek a LOTTO-ba és megkérdezem, hogy van-e új infó