Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
Palermo (4-4-2): 24 Andujar; 2 Zaccardo, 43 Barzagli, 23 Terlizzi, 11 Grosso; 18 Santana, 22 Mutarelli, 5 Corini, 6 Bonanni; 26 Makinwa, 29 Caracciolo.
A disposizione: 1 Santoni, 8 Barone, 9 Pepe, 19 Gonzalez, 20 Codrea, 77 Rinaudo, 81 Ferri.
Allenatore: Luigi Del Neri.
Lecce (4-2-3-1): 1 Sicignano; 77 Cassetti, 4 Pecorari, 21 Stovini, 5 Abruzzese; 40 Delvecchio, 24 Ledesma; 25 Konan, 10 Eremenko, 8 Pinardi; 9 Vucinic.
A disposizione: 99 Benussi, 2 Diamoutene, 6 Angelo, 19 Cozzolino, 20 Valdes, 23 Marianini, 90 Pellè.
Allenatore: Silvio Baldini.
Arbitro: Christian Brighi (Cesena).
Assistenti: Andrea Stefani (Milano) e Massimiliano Rosi (Gubbio).
Quarto ufficiale: Paolo Bertini (Arezzo).

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

McFrost
minden cucc jól áll neki!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
egy kicsi zrika Santoninak 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola

gabber_saviola
Gaucho rosanero

szanics
2-1

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Kaplan
3-1re nyer a Palermo.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

fsgh
2-0 a palermonak...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

franco
az eredmény stimmel
bár én aszittem Lecce-Palermo lesz...

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

McFrost
aha, Lecce , nézzük..Dzsakomazzi, Konan....3-1 ,gól: Maki, Brienza,Zaccardo-xy

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
Palermo - Lecce 4-0

McFrost
holnap kivel mit?

McFrost
komojan mondtam!<#vigyor1>

gabber_saviola
<#vigyor1>

McFrost
ideje gyõzni, mert lemaradtok mögöttünk!

gabber_saviola
heppi minden

McFrost
Nájszosak Lúcsó!

Sheva
A Milan-Palermo bajnoki mérkõzésen pályára lépõk osztályzatai az olasz lapoknál.

GAZZETTA DELLO SPORT:

MILAN: Dida 6; Cafu 5.5, Costacurta 6, Maldini 7, Serginho 5; Gattuso 7 (Seedorf 6), Vogel 5.5 (Pirlo 6), Jankulovski 6; Kakà 6; Inzaghi 7.5, Gilardino 5.5 (Vieri 5.5).

PALERMO: Santoni 5; Zaccardo 5, Barzagli 6, Terlizzi 6, Grosso 6; Santana 5, Corini 6, Mutarelli 6.5 (Codrea -), Gonzalez 6.5 (Bonanni 5.5); Makinwa 5.5 (Pepe 5), Caracciolo 6.5.

IL CORRIERE DELLO SPORT:

MILAN: Dida 6; Cafu 5, Costacurta 6, Maldini 6.5, Serginho 6; Gattuso 7 (Seedorf 6.5), Vogel 5 (Pirlo 6), Jankulovski 6; Kakà 6.5; Inzaghi 7, Gilardino 5 (Vieri 5.5).

PALERMO: Santoni 6; Zaccardo 6, Barzagli 6, Terlizzi 6, Grosso 6; Santana 5.5, Corini 6, Mutarelli 5.5 (Codrea -), Gonzalez 6 (Bonanni 5.5); Makinwa 6 (Pepe 5), Caracciolo 6.5.

TUTTOSPORT:

MILAN: Dida 6; Cafu 5.5, Costacurta 6, Maldini 7, Serginho 6; Gattuso 6.5 (Seedorf 6.5), Vogel 5.5 (Pirlo 6), Jankulovski 6.5; Kakà 5.5; Inzaghi 7, Gilardino 5 (Vieri 6.5).

PALERMO: Santoni 5.5; Zaccardo 5.5, Barzagli 5.5, Terlizzi 6, Grosso 6; Santana 5.5, Corini 5.5, Mutarelli 5.5 (Codrea -), Gonzalez 6 Bonanni 5); Makinwa 6 (Pepe 5.5), Caracciolo 6.5.

IL CORRIERE DELLA SERA:

MILAN: Dida 6; Cafu 5.5, Costacurta 6, Maldini 6.5, Serginho 6; Gattuso 7 (Seedorf 6.5), Vogel 5.5 (Pirlo 5.5), Jankulovski 6; Kakà 6.5; Inzaghi 7, Gilardino 5 (Vieri 5.5).

PALERMO: Santoni 5.5; Zaccardo 6, Barzagli 6, Terlizzi 6, Grosso 6; Santana 5.5, Corini 6, Mutarelli 6.5 (Codrea 6), Gonzalez 5.5 (Bonanni 5.5); Makinwa 5.5 (Pepe 5.5), Caracciolo 6.

LA REPUBBLICA:

MILAN: Dida 6; Cafu 5.5, Costacurta 6, Maldini 6.5, Serginho 6; Gattuso 7 (Seedorf -), Vogel 5.5 (Pirlo 6), Jankulovski 6; Kakà 6; Inzaghi 7, Gilardino 5.5 (Vieri -).

PALERMO: Santoni 5; Zaccardo 6, Barzagli 6, Terlizzi 6, Grosso 6; Santana 5.5, Corini 6, Mutarelli 6 (Codrea -), Gonzalez 6 (Bonanni -); Makinwa 6 (Pepe -), Caracciolo 6.5.

IL GIORNALE:

MILAN: Dida 6.5; Cafu 5, Costacurta 6.5, Maldini 7, Serginho 5.5; Gattuso 6.5 (Seedorf -), Vogel 5 (Pirlo 5), Jankulovski 6; Kakà 5.5; Inzaghi 7, Gilardino 5 (Vieri 5.5).

PALERMO: Santoni 5; Zaccardo 5, Barzagli 6, Terlizzi 6, Grosso 5.5; Santana 5, Corini 6, Mutarelli 6 (Codrea -), Gonzalez 5 (Bonanni -); Makinwa 5 (Pepe -), Caracciolo 6.

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

gabber_saviola
<#eljen><#worship>

9csöves9

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

5w0rdf15h
Azé a gólnál szépen beültették a hintába az egész milan védelmet!! <#hehe> Hiába keresték a labdát a védõk.., meglehetett volna a döntetlen is simán, de nem baj mer tavaly is begyüjtött a Palermo néhány nagy skalpot idén is meglesz csak nem ma...

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Kaplan
Nagyon sajnálom, hogy kikapott a Palermo! De ahogy szanics is mondta nem ezt kellett megnyernetek!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Sheva
utólag is bocs

gabber_saviola
mert itt flémetek egymásal kanál és seva, de már nem látod hogy mi volt mivel töröltem

Nh Shevits
<#wow2>

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Sheva
a milan.com-on vannak képek de nem rakom be mert palermoi játékos nem nagyon látszik rajta

szanics
szép helytállás, nem ezt kellett megnyerni

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Sheva

gabber_saviola
huzzatok már innen a picsába mindketten

sajnálom hogy kikaptatok, milánt szívbõl, na de mindegy csak gratulálnÁk a csatatnak és a mutatott játékhoz (Y)

BUDA > miskolc.

fsgh
hali

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
csoki

fernando torres
nah nekem mennem kell vissza
viszlát all
FORZA PALERMO
Forca Barcelona

fernando torres
nem kell
de nem is baj ha sikerül

mind1 sajnálom
1 gól volt a küldönbség, jah meg persze a milan nagycsapat mi meg ERÕS középcsapat vagyunk

gabber_saviola
ez van.....nekünk nem az iylen Milán féle csapatokat kell oda-vissza megverni

fernando torres
nem vagy ideges??
nincs túl sok kritikád

gabber_saviola
FT AC Milan <2 - 1> Palermo
28' <0 - 1> A. Caracciolo
30' <1 - 1> G. Gattuso
33' A. Gilardino
58' M. Mutarelli
69' M.A. Santana
77' <2 - 1> F. Inzaghi
Copyright © 1998-2005 LiveScore.com

fernando torres
áhhhh pedig már nem sok kellett volna a végéig <#shakehead><#sir>

gabber_saviola
82' AC Milan <2 - 1> Palermo
30' <1 - 1> G. Gattuso
33' A. Gilardino
58' M. Mutarelli
69' M.A. Santana
77' <2 - 1> F. Inzaghi

McFrost
basszameg az ég😞((((((((((((((((

fernando torres
3. fog elmenni
nyerni fog a valencia

gabber_saviola
Konyaspor-Besiktas /V <---- ez megvan
Sampdoria-Siena /H <---- alakul
Real Madrid-Valencia /H <---- remélem

gabber_saviola

MILAN-PALERMO 1 - 1 (primo tempo 1 - 1)
Marcatori: 28’ pt A. Caracciolo, 30’ pt G. Gattuso.
MILAN (4-3-1-2): N. Dida, M. Cafù, A. Costacurta, P. Maldini, C. Serginho, G. Gattuso, J. Vogel (0' st Pirlo), M. Jankulovski, I. Kakà, F. Inzaghi, A. Gilardino. A disp.: Z. Kalac, K. Kaladze, M. Rui Costa, D. Simic, C. Seedorf, A. Pirlo, C. Vieri. All: Carlo Ancelotti.
PALERMO (4-4-2): N. Santoni, C. Zaccardo, A. Barzagli, C. Terlizzi, F. Grosso, M. Gonzalez, M. Mutarelli, E. Corini, M. Santana, A. Caracciolo, S. Makinwa. A disp.: M. Andujar, M. Bonanni, S. Masiello, S. Pepe, P. Codrea, L. Rinaudo, M. Ferri. All: Luigi Del Neri.
Ammoniti: A. Gilardino.
Espulsi: -
Arbitro: Stefano Farina (Novi Ligure).
Assistenti: Marcello Ambrosino (Torre del Greco) e Paolo Ricci (Ostia).
Quarto uomo: Luca Palanca (Roma 1).
Note: .

Sheva
nem értem ezt az Ancelottit... miért ilyen tartalékos csapattal állunk ki? :S

Sheva
nem tud valaki linkelni egy kezdõ csapatot?

gabber_saviola
53' AC Milan <1 - 1> Palermo
30' <1 - 1> G. Gattuso

Sheva
szasztok skacok helyzet?

gabber_saviola
45' AC Milan <1 - 1> Palermo
30' <1 - 1> G. Gattuso
Copyright © 1998-2005 LiveScore.com

Kaplan
Én a Livescoren

😄DDDDDDDDDDDDDDDD