Unione Sportiva Cittá di Palermo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Simpliciorol most beugrott, mikor Palermoban laktam, jartam egy nyelvsuliba, aztan volt a csoportban egy brazil csaj. Aztan egyik oran a csoportnak elkezdte meselni, hogy talalkozott egy brazil sraccal, aki a Palermo csapataban focizik, es milyen jofej, meg ilyenek... Kerdezem, hogy hivjak... Hat ö nem emlekszik a nevere... De azt hiszi, valami Fabio.. Hat mondom, ez a Simplicio lesz, ne legy hülye, hivd el a suliba!!😊)) De nem hivta...:-/
un parru cchiu cu thia cuinnutu r\'unfiainnu cuinnutu
Igazabol a paprika meg a Pika felirat egy ceget takar, akik ruhakat meg ekszereket gyartanak, többek között Miccoli meg Giovanni Tedesco is arca a cegnek, itt tudjatok lecsekkolni.
Pika
Ja, ez igazi sziciliai ruhamarka, szerintem mashol nincs is boltjuk, csak a szigeten. Egy Born To Burn poloban aztan mar lehet csajozni..😊))))
A kinai iras nemtom mi, biztos kinai gyerekek himeztek..😊)
"Zamparini-vel is elöbbre lehetne lepni, csak normalis, következetes dönteseket kellene hozni."
Na vele ezt képtelen vagyok elképzelni. Én köszönöm neki mindazt amit a klubbér tett de úgy érzem eljött a váltás ideje. Ez lehet nem fog jobb dolgokat hozni de tényleg azt érzem hogy változtatni kell.
Zampa papa is odabökött egyet a sracnak a sajtoban azert, biztos, ami biztos..😊))
Nem tudhatjuk, hogy mi valtozna, ha beköszönnenek az arabok, meg azt sem , hogy Zamparini mar a halalaig ilyen sporolos felfogasu marad-e..
Lenyeg a lenyeg, hogy azert Zampaval is ertünk el szep dolgokat (nezzük csak azt, hogy a B-böl feljutottunk, es mar az elsö A-s evünk ota egy stabil közepcsapat vagyunk)...
Es persze, arabok=több penz=nagyobb lehetöseg az elörelepesre, de kerdem en, mi az elörelepes? Scudetto? Sikeres BL-szereples? Lehet, en vagyok tulsagosan szkeptikus, de a fantaziamat meg elegge meg kell dolgoznom ahhoz, hogy ezeket a dolgokat el tudjam kepzelni...
Amit meg mar ugye többször emlegettünk, a Napoli peldaja... Ahhoz nem penz kell... Szortak a penzt jatekosokra? Nem igazan... OK, Cavani-ra kicsengettek a lovet, de meg is terül nekik..
Szoval Zamparini-vel is elöbbre lehetne lepni, csak normalis, következetes dönteseket kellene hozni. Es ehhez nem kellenenek feltetlenül az arabok.. Mas kerdes, hogy az öreg mar nem fog valtozni, szoval nem hiszem, hogy amig ö regnal, addig nyugodtan varhatnank a dolgok logikus mederben valo folyasat (na, ezert kapnek a volt magyar tanaromtol egy sallert..😊)..
Forza Palermo sempre e per sempre!!!
Pellegrino márkáju marsalát ittam már meg Florio márkájut is. A Florio családnak még a csapatunkhoz is van köze ha bele olvastok a történelmébe.
Egyébként a marsalát imádom. Tipikus szicíliai erõs fûszeres bor.
FORzA PALeRMO
Egyébként Zampáról: nem egyszer mondta,hogy keresi az utódot. Ha az arabok elé egy vállalható projektet tudunk letenni,és õk sem két zsák labdát kínálnak,akkor kizárt dolognak tartom,hogy ne jönne létre a deal. Zamparini is szeretne jobb Palermot, erre pedig ez szerintem egy óriási esély.
Laziót meg elverjük.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Serie A, Palermo-Lazio A program élõben látható!
Forza Palermo sempre e per sempre!!!
Nem én akartam ezt leírni mer monyox már multkor is irta milyen pesszimista vagyok de amúgy igen. Teljesen egyet értek. És be kell vallanom hogy fikáztam az arabokat hogy így meg úgy meg amúgy meg lóf...nak jönnek stb. de most már akarom hogy változás legyen. nem akarom már Zamparinit elnöknek. Lehet hogy kiakasztok itt egy két embert ezzel de le kell írnom. Egy teljesen új Palermot akarok egy szabályos vérátömlesztést. Mer ami most van az nagyon nem jó. És a mostani helyzetet toldozgatni foltozgatni új edzõvel, egy két új játékossal az olyan lenne mint egy szét rohadt kocsit bütykölni. Ideig óráig elmegy még de soha nem lesz az igazi. Én meg igazi Palermot akarok!!!
Szedett vedett csapat lettünk ahol a játékosat nem érdekli más csak, hogy hetente felvegyék a fizut. Tisztelet a kivételnek!
FORzA PALeRMO
Pioli egyébként egy kifejezetten jó edzõ szerintem, a Bolognat is szépen összekapta,nem fognak kiesni. És ahogy írod, a legfontosabb lenne egy kis állandóság: hetekig könyörögtünk Mantovaninak, Pioli miatt, majd mikor idejött, Pioli repült. El is lett felejtve rendesen a srác, aztán vészhelyzetnél Mutti észrevette,hogy hoppá,nem is olyan rossz õ - azóta meg kirobbanthatatlan. Állandóság kell,de nem Muttival a nyártól. 😊
Mindenesetre ha nem kezd el Zampa szarozni Pioli-val, es meg mindig ö lenne az edzönk, tuti sokkal elöbbre tartanank.. Es nem az edzö szemelye miatt, hanem mar az is elöny, ha valamifele allandosag van..
Megint ugyan ott vagyunk,mint az év elején, és ebbõl kiindulva gondolom azt,hogy itt teljesen mindegy, hogy Mangiának, Muttinak, vagy Jóskának hívják az edzõt: itt Zamparini dönt. Ne mondja már nekem senki,hogy azért hoztunk el Chilébõl egy játékost,hogy legyen,aki a padon üljön. Aguirregaray ráadásul amikor játszott, semmivel sem volt rosszabb,mint a fent említett két fater. Ugyanakkor õk játszhatnak bármilyen rosszul,nem fognak kikerülni, személyes ellentétek és kapcsolatok uralják ezt a csapatot, ez jól látszik Tzorvas esetébõl is. Viviano nagyon jó kapus, de itt volt a görög, akire rossz szavunk sem lehet, erre tessék. Persze jól jártunk Vivianoval,de ha ennyi opciónk lenne elöl is... Talán most Abel Hernandez,én benne bízom. Különben Muttit sem értem, vagyis értem,mert nem õ a fõnök: egy három támadó-középpályásos rendszert nagyon szívesen megnéznék már egyszer: Ilicsics-Vazquez-Zahavi, elõttük meg Miccoli vagy Hernandez. Ennek a félszezonnak a próbálgatás tökéletes idõpont, de ugyanezzel a taktikával és kezdõemberekkel fogjuk lehozni, ebben biztos vagyok. Olyan majd lesz valami alapon játszunk, elvégre kiesni nem fogunk, Európa Liga ha meglesz,meglesz,ha nem,akkor nem, az meg senkit nem hoz különösebb lázba,hogy 8. vagy 13. helyen végzünk. Én ezért (is) örülnék az arabok érkezésének.
Es mar nagyon rühellem, mert igy visszaolvasva, eleg gaz, hogy az ember allandoan csak sirankozik, meg elegedetlenkedik, de nem tehetek rola, ha egyszer ugy erzem, hogy egy vicc, amit tegnap is müveltünk az elsö 70 percben...
Rohadtul elszomorito, de eleg nagy a valoszinüsege, hogy otthon is csak azert vagyunk kepesek a normalis teljesitmenyre, mert a palermoi szurkolok belehajszoljak a csapatot a gyözelmekbe (kiveve ugye Cesena, Napoli meccs)... Jobb ötletem nincs. De az, hogy gollöves teren az egy szem Miccoli nelkül teljesen impotensek vagyunk, az hihetetlenül gaz. Es talan ezert nem kellene annyira eröltetni Budant, talan ezert nem artott volna epkezlab tamadot igazolnunk, talan ezert nem artana eselyt adni szerencsetlen Mehmetinek is...
Reszemröl a csapat tegnapi produkciojanak az ertekelese:
Vivano - Rohadtul sajnaltam Tzorvast, szerintem nem volt szüksegünk Viviano-ra, de ez az egy legalabb megnyugtato, hogy kapus poszt biztos pont nalunk, Vivano tegnap is bizonyitotta, hogy tehetseges, az a bravurja hihetetlen volt Pinilla fejesenel, a golokrol nem tehetett.
Vedösor - Tegnap eleg harmatos teljesitmenyt mutattak, többször bizonytalankodas, hatarozottabban kellene visszazarni. Remelem, ez a meccs csak egy melypont volt, es a Lazio ellen mar jobban nyomjak hatul a sracok. Mindesetre mindket gol nagyon bosszanto volt, az elsönel 2 emberrel vettek hülyere a vedelmünket, a masodiknal meg az, hogy az ellenfel tamadoja mozdul leggyorsabban a kipattanora....
Közeppalya - Sulytalanok voltunk. Donati szamomra egy hatalmas kerdöjel. Barreto-ban tetszik, hogy fut, zakatol, ö legalabb lelkes. Bertolo-t felejtsük mar el, könyörgöm. Nincs szüksegünk a pontatlan megoldasaira. Zahavi sem tünt ki sok mindennel, a szabadrugasat en mar bent lattam... Migliaccio hozta a töle megszokott lelkes, rakkolos stilust. Ilicic-csel kapcsolatban sajnos en egyre türelmetlenebb vagyok. A bena megoldasai, a helyzetekben amiket csinal... En azert nagyon remelem, hogy vegre megtalalja önmagat, meg azt a format, amit az elsö feleveben mutatott rozsaszin mezben.
Tamadok - sajnos Budannal kapcsolatban teljesen szkeptikus vagyok. Nem kellene annyira eröltetnünk. Azt hiszem, kicsit felelötlen volt a reszeröl az, hogy kijelentette, hogy szallitja ideny vegeig a 10 golt. Abelben legalabb lattam az akarast, a vagyat, hogy bizonyitani akar...
Edzö - Annyira utalok "edzözni", de ha egyszer szerintemk Mutti is saros... A legnagyobb hiba az, hogy nem tudja felpörgetni a csapatot. Nem tudom, hogy a habitusa vagy a kora miatt, de szerintem keptelen motivalni a jatekosokat... Es ezert kell majd nyaron uj edzöt hozni, mert ugy nez ki, hogy a jatekosok meg keptelenek magukat motivalni (nehany kivetellel...) Mutti rossz dönteseit inkabb hagyjuk, remelem, azert az ebböl a meccsböl is egyertelmü volt szamara, hogy abbol a felallasbol kellene kiindulnia, ami a vegen a palyan volt...
Kicsit le kéne ülni elbeszélgetni a játékosokkal mer valahogy azt látom hogy minden idegenbeli meccsre úgy mennek ki mint akik a hátuk közepére nem akarják a mérközést. Legyünk már túl az egészen nem is akarunk mi gólt rúgni.
A tököm Mutti-ba, jo lenne, ha a következö meccseken a mai zaro 11böl indulna ki...
A vedelmünk ma kritikan aluli..
Úúú mit kapott a fejére Conti... 😞
FORzA PALeRMO
2. Pinillaajokurvaanyadatünnepelszhülyegyerek.
Abel, Vazquez, Migliaccio be.
Ilicic-töl en sokkal többet varok..
A közeppalyank ma eleg sulytalan, a vedösor neha bizonytalankodik, egyedül Viviano az, aki ma kiemelkedö teljesitmenyt nyujt.
Jo lenne behozni Vazquez-t meg Abel-t...
Asztarohadt, Abelnek milyen seroja van..😊))))
Inkább Budant adtuk volna oda, gyengíteni az ellenfelet. >😉
Ja és Viviano eléggé sántikál...csak nagy gond ne legyen.
FORzA PALeRMO
2 dolog:
1. Lassan a tököm kivan Ilicic-töl...
2. Pinilla is tehet egy szivesseget, hogy ennyire igyekszik ellenünk.