27277
|
-
#8901 amúgy "szarráverjük :P" ma a Romát :) -
#8900 még most is nevetek ezen a "milánfanon" -
#8899 LÁLLL:DDDDDDddd -
#8898 Ez mekkora ökör :( -
#8897 idióta... -
#8896 tegnap kaptam egy üzit a bithumenen, érdemes elolvasni :P
-
#8895 -
#8894 igen erről a Miccolis dologról volt már szó az oldalon, mert egy hete már téma Miccoli -
#8893 lehet hogy már volt...de ez mai fejlemény...
Palermo To Make Miccoli An Offer He Can’t Refuse?
Palermo, currently in eighth place in the Italian Serie A, has apparently joined the list of clubs wanting to get their hands on slippery Italian striker Fabrizio Miccoli.
This puts the Sicilians alongside Spain’s Sevilla and English club Blackburn Rovers as the three clubs in pole position to bag the centre-forward – if Benfica don’t shell out 5 million Euros.
Miccoli has been loaned to the Portuguese champions by Juventus with a buy-out clause that was settled at 5 million.
Palermo, recently ejected from the Coppa by AS Roma, will have to wait to see how the Encarnado club act as the season draws to a close. There is, however, a catch.
A short cut could be in the making as Juventus, owner of the player’s federative rights, also have their eye on Palermo centre-back Andrea Barzagli.
Miccoli could be the key to a deal as Palermo tried to seal the goalscorer’s services before he left the Delli Alpi for Da Luz.
With Nigerian centre-forward Stephen Makinwa disappointing the Sicilians (a paltry 5 goals in 21 games), Miccoli is in their crosshairs. Could he about to be made an offer he can’t refuse?
-
#8892 egy kis bundával, minden bizonnyal 6. lesztek -.- -
#8891 nekem sok kollégám szereti a focit és azt mondták mi leszünk a 6-ak! :) -
#8890 :DDDDDDDDDdddddddd
de kell Ő nektek:P
Zamparini is megmondta, hogy nőjjön fel :P -
#8889 :DDDddddddddddddddddd
amúgy nekem a Samp szimpi, kár hogy nem amici -
#8888 Apja f.szát, síró-picsogó csóka nem kell a harcos Rómába! :D -
#8887 jó védő csak mindig kezdeni akar és hamar sértődik -
#8886 Igen vicces beszélgetés zajlott ma a munkahelyemen, hárman vettünk benne részt. Egy Inter-drukker kolléga, egy Sampdoria-drukker kolléga, valamint jómagam Roma-drukkerként.
Roma-drukker: "Attól tartok, a kupameccs után a palermóiak vért isznak, és kikapunk a hétvégén."
Inter-drukker: "Attól tartok, hogy mi is kikapunk este."
Samp-drukker: "De k..va jó Nektek! Az egyik attól tart, hogy kikap a csapata, a másik szintén, én viszont biztos vagyok benne, hogy a Sampdoria szívni fog." -
#8885 De figy! Ez a Terlizzi igen méretes lúzer, nem? -
#8884 -
#8883 most írom a cikket igen :P
de az Bovo 50%=Terlizzi, mert nekünk már van 50% a srácból -.- -
#8882 Terlizzi <-> Bovo cserét akar az elnökötök. -
#8881 Na, én azt hiszem, miután a kupameccs után vért ittatok, kikapunk a hétvégén.
Tehát a terv: megteszem a Palermót. Ha kikapok, van vigasz, ha "dönci" (a'la gabber), akkor cosi-cosi, ha meg nyerünk, akkor a fene bánja azt az ezrest... -
#8880 Ez így nem igaz. Pontegyenlőség esetén azonnal spareggio jött, ha a scudetto, nemzetközi kupa indulási jog vagy kiesés volt a tét. Nem is kell messzire menni, lásd tavaly. Három vagy több csapatnál pedig minitabella alapján alakult ki, hogy kinek kell játszania. De már eltörölték. Most csak azt nézik, amiket Te leírtál. -
#8879 bár nagyon nagy mák kell ahoz a leírásod alapján hogy az legyen... -
#8878 spareggio mindig volt mindig lesz,sztem jó dolog:) -
#8877 Akkor jó:)
thx mind2-nek!
-
#8876 ez nem off Imre :P
Lajos barátomnak tökéletesen igaza van ezt így döntik el, de szerintem idén már eltörölték a spareggiot -
#8875 előszőr egymás elleni eredmény,ha azokon a gólarány azonos akkor az idegenbeli gól.ha teljesen azonos a két eredmény akkor gólarány,ott a rúgott gól a mérvadóbb.ha minden azonos akkor meccsel döntik el,ezt nevezik spareggionak -
#8874 OFF
Gábor utána tudsz nekem nézni hogy mi van akkor ha a bajnokság végén az első 2 csapatnak ugyananyi pontja van?Hogy döntik el?egymás elleni eredmény?Gólkülönbég vagy esetleg meccsel egyámassal a 2 csapat...??
ON
Bocs az offért! -
#8873 27 óra mulva meccs:P:)
(nekünk már csak 6!) -
gratulálok a készítőnek -
#8871 :DDDDDDDDDddddd -
#8870 mióta mondják már ezt magyar barátaid, oszt' nekik meg nem hiszel... :P -
#8869 az intertotoról pedig annyi van hogy az akkor kezdődik mikor már alapozás van és ezért nem biztos...de ebben Zamparini fog dönteni -
#8868 nah megkaptam a választ olasz barátaimtól a www.rosanerohome.it-en
rrusariu nevezetü kedves azt mondja, hogy 7. helyen kell végeznünk -
#8867 :Dddddddddd ^.^ -
#8866 ja:) és ehez mért kell ilyen-->-.-fejet vágni? -
#8865 persze, mivel szimpatizálsz Szicilia legnagyobb csapatával -.- -
#8864 Chievoval sincs nekem semmi bajom de Most a Palermot egy "lépcsővel" feljebb rakom:)
Vagyis igen! -
#8863 szeretnéd, ha nem a Chievo , hanem mi uefáznánk? -.- -
#8862 hajrá én nektek szurkolok:)