27277

105e4pi.png\"

• bmffm856
    hát asszem egyértelmű...1.85-szörös pénzt fogok nyerni ezen a meccsen...:)

Palermo 1-2 Fiorentina :P:P
  • szanics
    na most baszki, én teszek rátok 5 kilót, de ha elmegy, meghívsz egy sörre! Ha bejön, én hívlak meg Téged! Deal?
  • gabber_saviola
    nyugi mester, emberfeletti most az akarásunk.....és Zamparininek jót tenne a Fio legyőzése, mert maga alatt van a Kedves
  • szanics
    légyszi tedd meg, ti pedig végre tegyetek nekünk egy szívességet! :D
    betandwinen amúgy 3.75 a szorzótok, ideje befizetni! :D
  • gabber_saviola
    esküszöm megteszem :)
    101 Palermo - Fiorentina labdarúgás 3.10 2.60 1.85 V 14:45 V apr.30 Olasz A

hármasban van a meccs!
  • EmIn3m02
    mijeza irtozatos szpem? :P
  • gabber_saviola

LETÖLTÉS
  • gabber_saviola

rosanerogirls-ös Melissa Papadopuloval

Emily Papadopuloval

együtt
  • gabber_saviola
    nekem is :)
  • rosagirl
    Egy ilyen meccs nekem mindent megérne.
  • 5w0rdf15h
    Én már voltam Palermo meccsen :P meghozzá Palermoban még egy Serie B-s meccsen :)
  • gabber_saviola
    én hívtam, mert TI akartátok...igy tökéletes az eszmefuttatás
  • fsgh
    oké:))
    De leglább kérkedhedsz vele hogy Te hívtad ide ezt a nagyszerű embert:DDDD
    (ok mostmár télleg tm lezárva:PPP)
  • gabber_saviola
    habzott a szája, semmi más nem történt.....téma lezárva -.-
  • fsgh
    Kedves Gábor én visszaolvastam de az ITT-re rá kattolsz Te is láthatod hogy már onnan is törölték a megjegyzéseit...:) Azért mertem rá kérdezni hogy miket irogatott...(mert gondolom nem kap rögtön banánt egy kis reklámért...):))
  • gabber_saviola
    Imre olvassál is a topikba, ne csak írjál :P #9173
  • gabber_saviola
    jah és akkor elkezdem az infógyűjtést az udinei utazáshoz
  • fsgh
    Wazzup jött Wazzup ment:))) Ez gyors volt!Mivel húzta ki a gyufát?:)))
  • gabber_saviola
    Signora, nagyon drága Palermóba egy kiruccanás :)
  • rosagirl
    Menjünk inkább Palermo - Catania-ra. Na, jó, egye kutya, Udinebe is veled tartok :)
  • McFrost
    pfúúúúúú dá cép főnők!
  • gabber_saviola
    jövőre Én kimegyek egy Udinese-Palermora, aki akar jöhet :P
  • gabber_saviola
    ezt nem én csináltam :P
  • Launcher
    Sajna életemben egyszer mikor olaszországba voltam, a határon túl az első városig, Triestig mentünk csak. :(
  • R10
    te aztán jó grafikus vagy
  • Launcher
    De jó lenne egyszer egy meccsre kimenni, szurkolni.
  • gabber_saviola

rosanerogirls
  • gabber_saviola
    elsőre azért többet kinéztem a srácból, de nem gondolam volna, hogy nem képes az itteni szabályokat betartani
  • rosagirl
    Kicsit furcsa a hosszáállása, 5 negatívum után mondd 8 hülyeséget meg 1 pozitívumot, ejha.
    De mivel cúnyákat írt neked (), azt mondom, megérdemelte.
  • gabber_saviola
    Csinált egy sg-s saját fórumot és vagy 20 topikba elkezdte reklámozni, amikor szóltam neki, hogy fejezze be elkezdett felháborodni és ilyeneket irkált, mint itt
  • rosagirl
    Gabber! Légyszi mondd már el röviden, hogy miket írt Wazzup 7 barátunk, hogy íly' gyorsan kellett távoznia. Komolyan érdekel, hogy mivel húzta ki a gyufát.
    Előre is kösz.
  • bmffm856
    ennyi volt? letiltottad? :P:P:P:P :DDDDDDDDDDd
  • gabber_saviola
    moderátor az sg-n
  • Wazzup 7
    Üdv mindenkinek!

Volt olyan kedves az egyik felhasználó, hogy az UW-s palermo oldal után ezt a fórumot is figyelmembe ajánlotta, és örömmel látom, hogy itt is mindenki az olasz foci szerelmese (vagy legalábbis a többség). Ezért kapásból szimpi nekem a társaság (még akkor is ha palermo fun-ok), ugyanis hiába irok rosszakat a juvéról vagy az interről, vagy akár melyik olasz csapatról, attól még tartom azt, hogy egységében az olasz labdarugás a legjobb, és a seria a a világ legerősebb bajnoksága.

Látom be lett másolva 3 bitus privát üzenetem is, és ugyan az első után még tőzsgyökeres földművesnek, aluliskolázott tahónak, és hasonlóknak lettem titulálva, a 2. után már kezdet alábhagyni a stilus miatti unszimpátia, és a 3.nál már "láttam magam előtt néhány bólogató fejet is". (a reakciókból itélve)

Szóval csak annyit akartam hogy "sokak örömére" ittvagyok, nem kell üzengetni hogy mondjak még erről vagy arról a csapatról véleményt, az inter - juve - palermo kapcsán már kifejtettem az álláspontom, és a többi csapatról vagy másról is elmondom, ha valakit érdekel. Persze lehet vele vitatkozni, meg nem egyetérteni, éppugy ahogy nekem van véleményem, másnak is lehet, én csak 1 dolgot kérnék: Ne azzal vitatkozzatok hogy milyen stilusba, vagy milyen sarkitottan fogalmazok, hanem azzal ami az értelme a hozzászólásomnak.

!!!FORZA MILAN!!! !!!FORZA MILAN!!! !!!FORZA MILAN!!!
  • gabber_saviola
    csönd :P
  • Baggio2001
    Jah, közös pont... Szóval én meg pont ezért nem kedvelem! :)

Bár van egy közös ismerősünk (neki rokon), aki a kollégám, szóval most nem tudom mi van... :)
  • asfa
    oks :|
  • gabber_saviola
    nem tudom mikor regelt pontosan , de várja a 24 órás dolgot
  • asfa
    mikor?mikor? :PPPP
  • rosagirl
    Találtunk egy közös pontot. Bár még most is morci vagyok rá egy picit, amiért ott állt mellettünk egész meccsen, de nem szólt, mi meg közben tök hülyének éreztük magunkat, hogy elfelejtettük megkérdezni, hogy miről ismerjük fel őt. Cseles a srác, nagyon cseles:)