27277
|
-
#9522 Őt akarjuk leigazolni?? Kiváncsi vagyok melyik válogatott védönk fog legelöször távozni a Palermoból. -
#9521 Michele CANINI
Numero di maglia: 3
Ruolo: difensore
Data di nascita: 05/06/1985
Luogo di nascita: Bergamo
Altezza: 1.87cm Peso forma: 78 Kg
Nazionalità: Italiana
Michele CANINI stat
-
#9520 köszönöm szépen -
#9519 gabber! nagyon jól összefoglaltad a honlapodon hogy ebben az évben mik voltak a problémák a csapattal kapcsolatban. Arra kéne figyelni hogy a jövőben ilyen dolgok ne forduljanak elő. Pl megérte volna azt hiszem kicsit jobban megfizetni Toni-t. Akkor a mi csapatunk színeiben rúgott volna 30 gólt. -
Zséé #9518 régebben s nélkül volt -
szatyor #9517 köszi! (pont miután beírtam a hosszászólásom, megtaláltam itt banokot és írtam neki püt :D) de eddig is s-el volt, és én vagyok retardált, vagy tényleg költözött? -
Zséé #9516 nem halott, csak elköltözött ide :) -
#9515 tuti Interes a cikkíró :Ddddddddd -
R9 #9514 há persze -
#9513 már megint írja hozzá az ns a saját kis meséjét... -
#9512 keresek sreamet a meccsre -
#9511 lesznek még itt érdekes dolgok -
szatyor #9510 nekem volt egy bejáratott oldalam a streamforum.tk de egy ideje halott, nem tudom mi van vele :( ott minden info össze volt szedve, milyen programmal érdemes, milyen beállítások, stb, meg "TV-műsor" :/ a www.tvmix.net-en van műsor, de egy pár programot érdemes beszerezni és betesztelni előtte..
vannak olyan közvetítések is, amikhez nem kell semmi csak Media Player, de egyrészt ritkák, másrészt általában túlterheltek. (a TVs programok pont azt a célt szolgálják, hogy mindenki egyben megosztja is a letöltött adatot, több forrás van, így nem lassú, ha sokan nézik, épp ellenkezőleg). -
#9509 lol ez brutál gabber még jó h minket nem kevernek bele...:) -
rosanerogirls -
#9507 ok akkor majd légyszi írjátok meg mert nem vágom én ezeket e netes tévénézéseket. -
#9506 még korai...majd esetleg pénteken már lehet tudni leghamarabb h ha lesz egyáltalán vhol :( -
#9505 Mondjatok egy oldalt légyszi ahol meg lehet majd nézni hétvégén a Palermo-Messina rangadót. -
#9504 most beírom 496 x , hogy forsza Palermo és enyém:) -
#9503 mindenképp törölve lesz akárkié :) -
#9502 10 kilós enyém:P -
#9501 szép ték -.-
kb. Én is egy 0-1ben bíztam -
#9500 én egy 0-1ben bíztam de abban nagyon. :( -
tomcat1 #9499 Attól még kikaptak... :( és az nem lesz benne az évkönyvekben ... pedig biztom egy 0-3 ban... -
#9498 gratulálok,nagyon jó ellenfél voltatok -
#9497 Egy ilyen újságot mindenképp be akarok szerezni majd emlékbe csak az a gond hogy észak olaszországban marha nehéz hozzájutni. -
#9496 Én egész délelött/délután azért hajtottam a családom hogy meccsre hazaérjek. -
#9495 Gratulálok a csapatnak a tisztes helytálláshoz és a szép játékhoz na meg Godeas bomba találatához. Ugyanakkor hozzá kell tennem azt is hogy volt két olyan kapura rúgásunk amit én is szégyellenék ha igy rúgnám el. Persze Juve részről is volt egy ilyen. Ennek ellenére nem bánkódom mert tetszett a csapat játéka.
FORZA PALERMO!!! -
-
#9493 Forza Palermo -
#9492 jaja, jövőre félre söprünk mindenkit, ki az utunkba áll :) -
#9491 énis büszke vok, jövőre nem ússzák meg!!! jövőre komolyan számolni kell majd velünk :) -
Monoton #9490 Gratulálok Gábor kedvenc csapatának! -
#9489 szép volt, jó volt és büszke vagyok mert, jól játszott a csapat
gratulálok Papadopulonak és a csapatnak -
szatyor #9488 Makinwa aaaaaarrrrrrr jaaaaaaaaajj..csak összejön! -
#9487 úúúúúúúúúúúúúúúúú baz mit hagyott ki Makinwa -
#9486 esély meg van rá:
Lecce Chievo
59.9% Possesso Palla 40.1%
0 Gol Segnati 0
15 Azioni Attacco 11
3 Tiri in Porta 3
6 Tiri Fuori Porta 6
6 Tiri Bloccati 2
6 Corner a Favore 7
16 Falli Commessi 11
2 Fuorigioco 2
2 Ammonizioni 1
0 Espulsioni 1
11 Tackles 8
90.9% Tackles Vinti 62.5%
81.0% Accuratezza Passaggi 74.2% -
#9485 Makiwa be <>Gonzalez le
jaja büsze vagyok Én is nagyon -
#9484 jah jó lenne :)
amúgy nagyon jól játszanak a fiúk büszkék lehetün rájuk :P mindjá jön még 2gól és nem lesz bajnok a juve :) -
#9483 ha a csijévó kikapna akkor kéne az x nekünk nagyon :)