27277
|
-
#9642 remélem Én is
-
#9641 Remélem Corini tényleg nem akasztja szögre a cipőjét. Az egyik legszimpatikusabb játékos akit eddig megismertem. -
#9640 dobom is fel az oldalra :) -
jah kicsit gyors fokozatba kapcsolt Zamparini :)
-
#9638 Majd elfelejettem. Gratulálok a válogatott vb-keretébe bekerült játékosainknak. -
#9637 Szia Gabber Papa!
Mostanában kissé el voltam veszve, de azért követem az eseményeket. Fix álláspontot még nem sikerült kialakítanom edző/játékos ügyben, de ami késik, nem múlik. Valahogy kapkodónak érzem magunkat vagy legalábbis a gondolatainkat. Az értékeinket tartanánk is, meg nem is. (Csak nem elég jó ez az (egyellőre) 8.hely, de a válagotottakat meg mégis kéne védeni). Szvsz nagy keringő várható, aminek én nem igazán örülök.
Kiesett az Olaj is, egyszerűen üres lett az életem vasárnap óta. :) -
#9636 Aha. Én Papadopulót legalább olyan jó edzőnek tartom mint Guidolint. -
Ha megszerezzük Caninit és beválik, akkor Terlizzi elvesztését nem fogom sajnálni
Guidolin nem egyszerü eset, de profi....ha mégis visszajön, akkor sajnálni fogom Papadopulót -
#9634 Érdekes dolgok ezek. Kicsit sajnálni fogom a Juvét ha serie c-be sorolják őket de hát mindenkinek megvan a maga keresztje.
A mai Palermo hírekkel kapcsolatba a véleményem:
Terlizzit sajnálni fogom hogy elmegy én jó védőnek tartottam aki ráadásul az idény elején 4 gólt is szerzett.
Guidolin pedig tuti nem fog vissza jönni. Annak idején rendesen összekapott Zamparinivel nem hiszem hogy egy év alatt elfelejtettek volna mindent.
Mellesleg nagyon jó edzőnek tartom. ha jól emlékszem annak idején a gyengécske Bologna-t is simán a közép mezönybe tartotta.
-
#9633 Palermo-messina 1-0 -
#9632 :DDDDdddddddddd -
#9631 óóó Sorry nagy Gabber:DDD:P
de de oda akartam csak elnéztem hisz a Palermo és az Inter majdnem ugyanúgy néz ki leírva:DD:P -
#9630 ezt az Intertopikba akartad nem ? -.- -
#9629 mint már mondtam ilyen áron nem kell scudetto...viszont a éel selejtezők elhagása miatt jóó:) -
#9628 Ja bocs, elbaxtam.
Szóval az tűnik biztosnak, hogy az Inter lesz az idei bajnok.
Úgyhogy aludj nyugodtan :D -
#9627 juj ne is mond tovább, mert nem fogok tudni aludni éjjel :D -
#9626 Pedig ez szinte biztos. -
#9625 nem arra mondtam hogy ez lesz a végeredmény, hanem arra, hogy :
"Valószínűbb viszont az olasz lap szerint az, hogy a Juvét, a Fiót és a Laziót a másodosztályba (Juve esetén a harmadosztály sincs kizárva) sorolják, és a Milantól elveszik az ezüstérmet, és jövőre a piros-feketék nem indulhatnak a Bajnokok Ligájában." -
#9624 "Kicsi a valószínűsége, de bejöhet." :) -
#9623 Mester ez királyos, de azért várjuk meg a végét -.- -
#9622 Mindenkinek ajánlom figyelmébe a gazzetta.it-en található fejtegetést a bundabotránnyal kapcsolatban. Az írás azt sem tartja kizártnak, hogy a bajnokság végeredménye így fog kinézni:
1. Inter
2. AS Roma
3. Chievo
4. Palermo
Ez az az eset, melynél a Juvét, a Milant, a Fiorentinát és a Laziót is kizárják.
Kicsi a valószínűsége, de bejöhet.
Valószínűbb viszont az olasz lap szerint az, hogy a Juvét, a Fiót és a Laziót a másodosztályba (Juve esetén a harmadosztály sincs kizárva) sorolják, és a Milantól elveszik az ezüstérmet, és jövőre a piros-feketék nem indulhatnak a Bajnokok Ligájában.
A harmadik, legenyhébb verzió szerint csak a Juventust sorolják vissza, minden egyéb csapat marad az élvonalban.
Ami viszont szinte 100%: a Juventus jövőre csak alacsonyabb osztályban indulhat. -
#9621 :DDDDddddddddd -
#9620 haggyámá :DDDDDDDDDDDD
látod ez a baj veled hogy beszélteted itt az embert :DD -
#9619 keress 5 spam kommentet a topikban :dsdasdasdasdasdads -
#9618 ehh [nem akar flémet indítani] :DD -
#9617 itt nincs spam, csak Palermo imádat -.- -
#9616 amibe a legnagyobb szpem megy aztis tedd hozzá :PPP:DD -
#9615 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#9614 2006. máj. 23. 22:38-kor 1 éves lesz a topik! -
R9 #9613 :DXAS:DAS:DASD:DAS:DFA:DASD:S: -
#9612 [center]
Jövőhéten hivatalosan bejelenti Zamparini, hogy Francesco Guidolin visszatér csapatunkhoz és átveszi a munkát Papadopulotól a vezetőedzői székben! -
Monoton #9611 Nagyon nagy :DDDDDDDD -
#9610 Izléses képcsokor:
-
#9609 Én ugytudom bécsből is megy gép Palermoba de lehet hogy rosszul tudom. -
#9608 :Ddddddd köfi -
#9607 oksa kussolok addig amíg nem lesz jog erős ítélet!(itt) -
#9606 mostanában csak az indexes és az origós, meg más magyar fórumokban kommentelt olasz bundabotrányt tudod szajkózni -
#9605 -
#9604 megkérdem haverom faterja reptéren dolgozik ő mindent tud róla :) udine egyértelműen közelebb van :P -
#9603 ok Te tudod!
(egy utolsót zárásként: "ez minket nem érdekel" ezt azért tartom érdekesnek mert akár uefás helyen is végezhettetek volna/végezhettek...)