27277

105e4pi.png\"

• riccardogardoni
    komolyan vázkez és mekmeti mért nem játszik soha? :(
  • riccardogardoni
    http://www.palermocalcio.it/it/1112/media/video.php?id=2372
  • Cucmey
    Csak már jönnének. :-D
  • Cucmey
    Bár tegnap április1 volt. Benyöghettem volna hogy elegem van megyek a Catania fórumba. :-D
  • Cucmey
    Azt te nem éred meg. :-D
  • gabber_saviola
    majd megjönnek az arabok, újra nagy lesz a lelkesedésed.
  • monyox
    Szoval akkor keszülhetünk a coming out-odra, hogy Catania-drukker lettel??
  • Cucmey
    :DDDD vicces fiúk ezek.
    amugy be kell vallanom csökkent a lelkesedésem hiába nyertünk tegnap.
    talán meguntam már hogy má lassan 10 éve ugyanott vagyunk. a közép mezőnyben a senki földjén. komolyan mondom ennél még az is izgibb ha a kiesés ellen küzd valaki. van miért szurokolni. de most hogy kiesni már nem fogunk kupát érő helyezés meg kizárt dolog. hát igy nem az igazi.
  • monyox
    Ja, a nap vicce az, hogy Donati meg Budan egymast cseszteti, hogy most akkor kie is a tegnapi elsö gol... Ha csak hülyitik egymast, akkor bolondok, ha meg komolyan savazzak egymast, akkor kretenek..
  • monyox
    Az tuti, mert Munoz pajtas 100%, hogy jatszani fog, es mivel tegnap nem lött golt, biztos a Juve ellen tartogatja... Bar a Lecce ellen is az ö 2 goljanak köszönhetöen lett döntetlen...
  • Cucmey
    amúgy el tudom képzelni hogy meg verjük a Juvét. a csapatunkban mindenféle teljesítmény megtalálható. Lehet 3-0ra nyerünk de az is lehet hogy 6-1re kikapunk. Egy biztos. döntetlen nem lesz.
  • Cucmey
    a bolognai gól után. :)
  • monyox
    En is csipem az öreget. Mondjuk akkor meg jobb lenne, ha meccsek alatt üvöltene az oldalvonal mellett, mint a sakal..:)))
  • riccardogardoni
    Rossi jöhetne! Kedvencem! :D
  • monyox
    Vallalom..:)) Bar tegnap latva, hogy milyen lazan vertek a Napolit, mar nem vagyok benne olyan biztos..
  • monyox
    Marmint elsö bolognai gol vagy Budan csodagolja utan?:)))

Munoz tegnap nem lött golt egyik kapuba sem, de azert nagy momentum volt, ahogy vezette a labdat az oldalvonal mellett... Vezette, vezette... Vezette... Aztan egyszer csak a vonalon tul vezette..:)) Nem eleg nagy neki a palya..
  • monyox
    A Palermo rossz sorozata valahol tavaly kezdödött a 0:7 környeken..:))
  • Cucmey
    Annyit mondtam az eső gól után hogy: na... gondoltam.... :DDD
  • Cucmey
    hülye vagy :DDDDDDDD
  • Hunor88
    Onnantól kell számítani a Palermo rossz sorozatát, elemekre szedtünk titeket, lehetett volna 8-0 is (nyugi csak hülyéskedek)
  • monyox
    Ja, azt az összeszenvedett 1 db golt erted "szetveres" alatt?:)))
  • Hunor88
    Szánalmas Chievo? - és mégis szétvertünk titeket :)
  • monyox
    NSO-n allandoan elcseszik a tabellat, most is a szanalmas Chievo möge soroltak minket..:))

Azert vegignezve a tabellan eleg gaz, hogy ilyen szirszar Roma meg a Lazio, akit padloztattunk 5:1-gyel, most meg a Parma-tol kapott ki 3:1-re, szoval ilyenek elöttünk vannak...

Azert parat jo lenne meg lenyomni, akarmennyire is elment mar ez a szezon.
    Mondjuk nem lesz egyszerü..
    Juve otthon
    Fio idegen
    Parma o
    Cesena i
    Merda o
    Napoli i
    Chievo o
    Genoa i

Mit röhögnek, ha kiesne a Fio..:)) Inkabb ök, mint a Lecce. Aztan Rossi bacsi jöhet is vissza a kispadra..
  • riccardogardoni
    így már jobban fest :D
    http://www.soccerway.com/national/italy/serie-a/2011-2012/regular-season/
  • riccardogardoni
    18:15 Labdarúgás Szombat DigiSport
    Serie A, Palermo-Juventus A program élőben látható!
  • riccardogardoni
  • Hunor88
    Na megvan az első győzelmetek idegenben!
  • monyox
    Mondjatok azt, hogy hülye vagyok, de szerintem a következö forduloban otthon kipiccsantjuk a zebrakat..:)))
  • monyox
    A Bologna golja igazabol semmi reakciot nem valtott ki belölem. Budan golja olyan igazan budanos volt. Hernandez golja utan mar vigyorogtam, bar meg az sem volt teljesen öszinte, de Ilicic golja utan mar röhögtem, raadasul meg mutattak is a kisnyugdijast, ahogy örül, hat az nekem betett...:)))

Jol jött ez a gyözelem, meg Ilicic-nek is talan ez a gol.

+ jövö heten mar csak 2 emberes vedelemmel allunk fel..:))
  • Cucmey
    mit szóltok a győzelemhez? :DDD
  • gabber_saviola
    BOLOGNA: 1 Gillet, 43 Sorensen, 90 Portanova, 21 Cherubin; 13 Pulzetti, 6 Taider, 4 Khrin, 3 Morleo; 23 Diamanti, 10 Ramirez; 9 Di Vaio (cap.).
    A disposizione: 25 Agliardi, 51 Loria, 48 Rubin, 75 Crespo, 33 Kone, 77 Gimenez, 99 Acquafresca.
    Allenatore: Stefano Pioli.

PALERMO: 1 Viviano; 6 Munoz, 2 Mantovani, 18 Labrin; 31 Pisano, 8 Migliaccio (cap.), 23 Donati, 5 Barreto, 13 Aguirregaray; 27 Ilicic, 11 Hernandez.
    A disposizione: 33 Tzorvas, 15 Milanovic, 20 Acquah, 7 Della Rocca, 17 Vazquez, 16 Zahavi, 19 Budan.
    Allenatore: Bortolo Mutti.

ARBITRO: Andrea Gervasoni (Mantova).
    Assistenti: Riccardo Bianchi (Lucca) - Francesco Altomare (Molfetta).
    Quarto ufficiale: Dino Tommasi (Bassano del Grappa).
  • riccardogardoni
    arra tennék én is :D
  • monyox
    Mindjart keresek valami fogadoirodat, ahol lehet arra tenni, hogy Munoz az elsö 5percben hozza-e össze a szokasos öngolt vagy 10 perc kell neki hozza..

• riccardogardoni
    hát én is nagyon kíváncsi leszek a meccsre :D
  • monyox
    Szuper, Munoz megint kezd... Komolyan, mi kell ahhoz, hogy vegre ne engedjek a palya közelebe ezt az embert?? Lassan kezdem azt hinni, hogy minimum az, hogy valakit lelöjjön a palyan...
  • monyox
    Komolyan, a csapatunk idei teljesitmenye mellett a masik pofon a Catania... Mi siman szivtunk otthon a Milantol 0:4-re, ök bekkelnek velük 1:1-re. Mar 7 ponttal mennek elöttünk. Ha nem verjük öket szanaszet a Barbera-ban, akkor az mar nagyon szar ügy lesz..

Mondjuk Allegri is ert hozza, hogy hol kell beallitania a padmelegitö Maxi Lopezt..:)) Nem maradt mar mas csak a karöröm..:-/
  • monyox
    Szomoru dolog ez..

De hogy valami vidamabb is legyen ma, itt van Miccoli idoljanak az ujabb csintalansaga..:) Kivancsi lennek, azert az araboknak mi volt a baja a nöjevel, tuti beszoltak neki, hogy "Megveszlek 2 teveert!!":)))
    Azt az arcot nezzetek 0:12-töl!!!:)))))

• riccardogardoni
    http://www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/visszavonult-a-leukemiaval-kuzdo-petrov-2123980

Ez a nem semmi! :S
    Hétvégén még láttam játszani élőben!
  • riccardogardoni
  • monyox
    Miccoli meg Balza nem jatszik. Erdekes lesz.