27277
|
-
#9722 Ehe, 51,765 :) -
#9721 ebből látszik mekkora alkesz vagy Francseszka!:) -
#9720 itt is mondom, lehet hogy Zamparini lemond a liga alelnöki posztjáról -
#9719 :-) -
#9718 jaja sok igazságot mondott Várhidi -
#9717 50.580 -
#9716 49.064 :DDD -
#9715 Érdekes. A Várhidinek igaza van. Most már túlon túl fel van fújva ez az egész téma. Ilyenek látnak napvilágot hogy a Paparestát bezárták az öltözőbe mert nem ugy fújt ahogy kellett volna. Ez nevetséges.
Mellesleg azt a kijelentését kicsit durvának tartom hogy az összes olasz csapat belekeveredhetne bunda botrányba.
Abban viszont teljesen igaza van hogy a világ bármely táján el lehetne kezdeni vizsgálódni.
Annyit tudnék ehhez hozzá tenni hogy bár az egész világon ez megy azért olaszországban ez hatványozottabban fordul elő. És a hiba az olasz emberek mentalitásában van. -
#9714 nem tom mit szenvedtek úgyis én megyek először egy perc fölé. -
#9713 [center]
Bundabotrány LINK
méret: 8mb (minimál minőség) -
#9712 LINK
A Messina elnöke, Pietro Franza is részt egy gyűlésen Della Valle-val. A gyűlés után Moggi rögtön felhívta. Beszéltek még a válogatott Messina-i meccséről is.
a beszélgetés kb arról szólt hogy Franza mentegetőzik :D meg hogy nem volt elég ember a messinai meccsen kb ennyi
köfi 5w0rdf15h tényleg -
#9711 47.741 :DDDD -
#9710 45.345:P yeahh:) -
#9709 38.935:)) -
#9708 ugyan nincs mit mondtam bármikor :) -
#9707 34.548 seconds:) -
R9 #9706 áááááááááááááááááá zsír ez a game gabber :D:D -
#9705 LINK
Az olasz lap, az "Il Giornale" ma nyílvánosságra hozott egy telefon beszélgetést az ex Juventus elnük Luciano Moggi és a Palermo elnöke Maurizio Zamparini között. A beszélgetés témája nem telejesen tisztázható de ami kivehető az az hogy Zamparini Alessandro Moggi, Luciano fia miatt hívta fel az ex elnököt. Az "Il Giornale" szerint azért hívta fel Moggit hogy tisztázzák, hogy a fia Alessandro beszélt-e már Luigi Del Neri hogy meggyőzze neki a Palermohoz kell szerződnie. A beszélgetés május 13-án volt.
a magyar verziót 5w0rdf15h-nek köszönhetem, még egyszer köfi 5w0rdf15h -
#9704 Nem aggódom, ráérek majd az Uefa-kupa döntőn... Áááá, inkább ott sem fogok... -
#9703 értem -
#9702 mám, ez magán ügy -.-
egyszerűen nem szimpiek -
#9701 linkeltem is ide igen :) -
#9700 akarsz róla beszélni, hogy mé merda neked, Barátom? :Dsdasdasdasd
[nem köp a földre-.-] -
#9699 [Egyetértően bólogat] -
#9698 láttad : lionsportba lehet venni a mezeteket és tök olcsó:) -
#9697 csak nekem Barátom:)
[fődre köp:)] -
#9696 István, nektek Ők nem merdák -.- -
#9695 messzína így is úgy is megy a levesbe -
#9694 :Ddddddddddddd
akarsz róla beszélni? :P -
#9693 Hááát, most, hogy így kérdezed nem is tudom ...... :D -
#9692 mi bajod a Messzinával? :DDddddddddddddddd -
#9691 Egy a lényeg a Messina essen ki! :) -
#9690 :Ddddddddddd
nem próbáltam még ki -.- -
#9689 Nektek mennyi a rekordotok a játékba?? Nekem 46.967 sec -
#9688 Akkor jó! -
#9687 Én nem félek semmitől :) -
#9686 Nem kell félni semmitől!! Idén megint az UEFAban fogunk indulni majd meglátjátok. Ilyen botrányt még egy csapat sem úszott meg retorzió nélkül.
Egyébkét megmondom azt is hogy mi lesz. Nem fognak senkit kizárni lévén "nagymúltu" klubbok viszont az egész éves eredményeiket törlik. Igy azok a csapatok jutnak feljebb akik eddig a bűnös klubbok alatt foglaltak helyet a tabellán. Mellesleg a Juve idei és tavaji scudettoját is el fogják venni.
Nagy keveredés lesz. Kiváncsi vagyok a végére. -
#9685 jól látod Kedves Signora
ha a bl a sorsolásig nem derül ki, hogy melyik olasz csapat milyen kiírásban indul akkor több mint valószinuü, hogy elveszik az olasz kiemeléseket a bl-ben
nyáron mikor kezdődne az intertoto kupa sorsolása, addigra lehet hogy nem döl el semmi még a botrányból, ezért törlik az olasz nevezéseket..de ettől nem nagyon félek mert addigra már kizárnak már jópár csapatot és legrosszab (ha már egy csapatot kizárnak) esetben mi már az uefában indulunk (2 csapatnál már a bl selejtezőben)
-
#9684 "...a Bajnokok Ligája főtábláján Italia 1 és Italia 2 néven említik majd az olasz együtteseket, amelyek így könnyen elveszíthetik kiemelt státusukat. Az is elképzelhető, hogy Olaszország ebben az idényben nem delegálhat csapatot az Intertotó-kupába (a pályán a Palermo harcolta ki ezt a jogot)" -NS
Gabber lécci járj már ennek utánna! Ha kizárások, visszasorolások lesznek, akkor miért velünk példálóznak az Intertotót illetően? Ahogy én gondolom: vagy előrelépünk és akkor Uefa-kupa vagy ha nem lesznek retorziók az előttünk lévő csapatoknál, akkor meg nincs indok arra sem, hogy az Intertotóból kizárjanak minket. Szerintem ez így logikus, mit látok rosszul? -