27277
|
-
#9962 egyre tutibb , hogy Ők jönnek :)
Bresciano és Simplicio -
#9961 Michele Canini középsőnek jön, szélre Pisano jön :) -
#9960 Ha Grosso megy akkor mindenképp meg kéne szerezni őt! -
#9959 Rino Foschi és Oreste Cinquini (Palermo-Cagliari) találkozó lesz a napokban ahol fő téma Michele Canini lesz
-
#9958 sokat mond az az 1 mondat, szvsz mindeki megértette -.-
ezen a héten ez már a 2. fikázásod :P
flém off és világbéke :)
-
#9957 ez kicsit többet mond mint az az 1 mondat,de ha nem akarod nem teszek be semmit -
#9956 #9936 -
#9955 A hírek szerint Francesco Guidolin lesz a Palermo edzője a következő idényben, annak ellenére, hogy a szicíliai gárda jelenlegi edzőjét, Giuseppe Papadopoulót még egy évig érvényes szerződés kötötte a rózsaszín-feketékhez. Guidolin az idei szezonban AS Monaco alkalmazásában állt, de a gyenge szereplés miatt köztudott volt, hogy a következő idényt már nem vele kezdik meg a hercegségben. A Palermóval viszont sikeres volt: 2004-ben a csapat az ő irányításával feljutott az élvonalba, majd a 2004-2005-ös idényben a 6. helyen végzett, és indulhatott az UEFA-kupában. Ezek után nem meglepő, hogy őrá esett a választás a szicíliaiknál.
- Megújult lelkesedéssel vetem bele magam a munkába, amelyet egy éve félbe kellett hagynom - mondta Guidolin. - Örülök, hogy visszatérhettem, de egyelőre nem mondok mást, amíg nem tárgyaltam a terveimet a vezetőséggel. -
#9954 Én biza csak temetném :) -
nájszos nagyon :) -
#9952 azért még nem kell temetni a Messinát, mert itt van még ez a bundabotrány :P -
#9951 Személy szerint örülök neki hogy lesz rajtunk kívül mégegy szicíliai csapat a serie a-ban igy is kevés a déli csapat már évek óta! -
#9950 Jövőre úgyis Szicilia más csapatára kell koncentrálnunk, úgyhogy ez talán még belefér:) -
#9949 -
#9948 jaja
ha tényleg elmegy Papa Messinába , akkor amég ott van, addig nem lesz nekem merda a Messina :) -
#9947 -
#9946 Ez igaz!! -
#9945 Úgylátszik megkedvelte a Szicyliai klímát! :D -
#9944 az nem semmi lenne :) Di Michele Chevanton kettős odab@szna akárkinek :P -
#9943 MESSINA, IDEA PAPADOPULO :O
LINK -
#9942 jaj és akarja hozni Chevantont is magával -
#9941 -
#9940 Sokkal olcsóbbak kinn a mezek csak találni kell egy olyan boltot ahol épp leárazás van. -
#9939 nah már osztogatja az aláírást -.-
-
#9938 -
#9937 CALCIO MERCATO
ACQUISTI
Fontana (p, Chievo), Guardalben (fine prestito, p, Parma), Guana (c, Ascoli), Bonanni (fine prestito, c, Lazio), Gasbarroni (fine prestito, c, Sampdoria), Santoni (fine prestito, p, Brescia), Parravicini (c, Fiorentina)
CESSIONI
Andujar (fine prestito, p, Huracan)
OBIETTIVI
Cruz (a, Inter), Turci (p, Cesena), , Cassani (d, Verona), Pizarro (c, Inter), Semioli (c, Chievo), Simplicio (c, Parma), Bresciano (c, Parma), Pisano (d, Sampdoria), Martinez (d, Brescia), Dallamano (d, Brescia), Canini (d, Cagliari) -
#9936 UFFICIALE: GUIDOLIN AL PALERMO!!!!!!!!!!!!!!!!!44
-
#9935 az a vicces, hogy kint sem olcsóbb...kint egy mez 75 Euró...tehát így még postaköltséggel együtt is olcsóbb...:) -
#9934 tudod mit, majd hozol kinntről:P -
#9933 a hazai mez az 60.40 Euró (kb. 15900.-)
a vendég mez az 55.5 Euró (kb. 14596.-)
sokkal olcsóbb mintha itthon veszed meg (már amikor éppen lehet kapni), mert amikor van, akkor 19 ropiba kerül egy darab... -
#9932 mint az arany, vagy gyémánt:P -
Zséé #9931 a második megéri az árát :) -
#9930 pff van ára -.- -
#9929 ezek mennyi , cakom púder? -
#9928 na az a probléma...:( én ma kaptam meg az én dombornyomottamat, és egyből nekiláttam :D:D -
#9927 nem dombornyomott a kártyám :( -
#9926 kell hozzá egy dombornyomott hitelkártya, és két regisztráció...egy az ebayre, és egy a paypal-ra...onnantól kezdve simán...:) de a dombornyomott hitelkártya az a legproblémásabb feltétel...ha az van, akkor onnantól simaügy...:) -
#9925 Peti, hogy kell onnét vásárolni? -
#9924 Chievo 1
Chievo 2 - azonnal vásárolható
ezeket találtam... -
#9923 a sárgakékekre gondoltam :P