27277
|
-
#10122 [center]
UFFICIALE: PISANO AL PALERMO
KÖSZÖNÖM SZÉPEN MR. ZAMPARINI -
#10121 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddd
az már a múlt, most az anno Bresciai pléjákat veszünk, mert a rózsaszíneknél az a menő :P -
#10120 mér chievot átnevezték verona kerületre v mi? :D -
#10119 jáááááááááj :P
milyen másik csapatot? -.- -
#10118 neve persze nem változik
[nem tuggya ki kit szokott ezzel baxtatni:)] -
#10117 másik csapatot imádni, minek? -
#10116 egész jól erősödtök!
nem baj hogy egy másik csapatot kell imádnotok a nagy jövésmenés miatt?:PPP -
#10115 :DDdddddddddddd -
#10114 Csupa bódottá az egész hét -
#10113 -
#10112 ne flémeljél a Palermo topikban, itt a ROSANERO az egyetlen és a legnagyobb :P -
#10111 kemény lesz a Palermo:))) jövőre ha kizárások lesznek Inter-Palerm versenyfutás is lehet a Scdettóért...
Persze INTER győzelemmel -
#10110 [center]
nah hogy ezzel a hírrel felcsigáztam mindenkit, ezért gyorsan elmondom még, hogy Pisano holnap aláírja
4 éves szerződését csapatunkkal
-
#10109 [center]
jah és holnap hivatalosan aláír Simpli :P
/első Brazil akit imádni fogok / -
#10108 [center]
nah akkor, hogy szép legyen ez a mai este :)
HIVATALOS BEJELENTÉS:
Ciaramitaro Maurizio visszatér a csapatunkhoz kölcsönből
ÉSSSSSSSSSS Fabio Simplicio-t leigazoltuk :)
Köszönöm szépen Rino Foschi és Maurizio Zamparini -
#10107 Hát ez nem semmi! -
#10106 jó a cikk , akár ki is írta:PP -
#10105 már csak kikéne deríteni, hogy Tatabányán ki a kedvenc csapatunkat :P -
#10104 :DDDDDDdddddd -
#10103 Ilyet is találtam (most ilyen kutlászkodós kedvemben vagyok):
"A vendégblokkban az előttünk lévő kerítésre egy Palermo drapit (!), illetve a novemberi debreceni kupameccs óta megmaradt, még meglévő T.U. drapit tettük."
Na, ez a mondat egy Debrecen - Tatabánya (2006-05-06) kommentben szerepelt. Tegye fel a kezét, aki elkövette! Egyáltalán kitől szedhették el? Vagy van közöttünk tatabányai?
-
#10102 "A Középeurópai Kupa keretében a csapat találkozott a Palermo, a C. Zvezda, a Lokomotív Kassa és a Celik csapatával is." hát igen, 1968-ban történt, legalábbis a DVTK honlap szerint.
-
#10101 Szió! Te tudtad, hogy egyszer a Diósgyőr elverte 2:1-re a Palermot? MOst kaptam egy cikket, alig olvasható, de mindenesetre meglepő. Biztosan hagytuk magunkat:) -
#10100 tök jó neked! -
#10099 Bonazzoliért meg Dianaért külön szurkolok!! -
#10098 ugyan nincsmit szivesen segítek :) hja jópár évig tanultam alsóban meg középsuliban is :P -
#10097 Ha Rino Foschi Marco Pisano mellé sikerül megszerzi Emiliano Bonazzolit és Aimo Dianát, hát azt mondom nem gyenge szezon elé nézünk :) -
#10096 Köszönöm hogy fordítasz nekünk! Gondolom kened vágod az olaszt! -
#10095 :ASDSadsadSadsaadsdsaddsddd ha te mondod -.- -
#10094 :DDDDDDddddd
nah azért annyira nem lett jó -
#10093 mostmér?? csak elismerésemet fejeztem ki a munkádat illetően -.- -
#10092 :ADasdadasdasdasd depuzivaty -
#10091 jó lett a cikk igazi sportújságíró vagy :P -
#10090 köszönöm az elismerésed, de meg kell jegyeznem, hogy kardhal a Barzaglis hírekben sokat segített -
#10089 Nagyon jó lett a legújabb cikked Gabber! Ebben tényleg minden benne van!! -
#10088 Várom nagyon:) -
#10087 délután rakom fel a heti, csapatunk körül történtek összefoglalóját -
#10086 CALCIO MERCATO
ACQUISTI
Pisano (d, Sampdoria), Fontana (p, Chievo), Guardalben (fine prestito, p, Parma), Guana (c, Ascoli), Bonanni (fine prestito, c, Lazio), Gasbarroni (fine prestito, c, Sampdoria), Santoni (fine prestito, p, Brescia), Parravicini (c, Fiorentina), Dellafiore (d, Inter)
CESSIONI
Accardi (d, Sampdoria), Andujar (fine prestito, p, Huracan), Santana (c., Fiorentina), Grosso (d, Inter)
OBIETTIVI
Bonazzoli (a, Sampdoria), Diana (c, Sampdoria), Cruz (a, Inter), Cassani (d, Verona), Pizarro (c, Inter), Semioli (c, Chievo), Simplicio (c, Parma), Bresciano (c, Parma), Pisano (d, Sampdoria), Martinez (d, Brescia), Dallamano (d, Brescia), Canini (d, Cagliari), Amauri (a, Chievo) -
[center]
Esclusiva stadionews: Simplicio a Palermo -
#10084 nyáron nem igazán szokott :) -
#10083 ok csak most nemigen pörög ez a fórum! :(