27277

105e4pi.png\"

• gabber_saviola
    :DDDDDDddddddddddddd
  • Cucmey
    Valami hülye azt mondta nekem hogy vissza jön Toni a Palermoba!!
    na erre varrjatok gombot!!
  • gabber_saviola
    "olaszcselzi" :ASDasdasdasd
  • fernando torres
    mi erősek lesztek,te jó isten
  • Cucmey

Öcsém ilyen nincs!!! heheheeh
  • gabber_saviola
    enbéegyhonthunál még Papadopulo az edző :P

vicc az a szájt, te jó isten
  • gabber_saviola
    CALCIO MERCATO
    ACQUISTI
    Bovo (d, Roma), Raimondi (c, Arezzo), Simplicio (c, Parma), Ciaramitaro (c, Cesena), Pisano (d, Sampdoria), Fontana (p, Chievo), Guardalben (fine prestito, p, Parma), Guana (c, Ascoli), Bonanni (fine prestito, c, Lazio), Santoni (fine prestito, p, Brescia), Parravicini (c, Fiorentina), Dellafiore (d, Inter), Budan (a, Atalanta)
    CESSIONI
    Virga (c, Roma), Accardi (d, Sampdoria), Andujar (fine prestito, p, Huracan), Santana (c., Fiorentina), Grosso (d, Inter), Modesto (d, Reggina), Gasbarroni (c, Juventus)
    OBIETTIVI
    Diana (c, Sampdoria), Cruz (a, Inter), Cassani (d, Verona), Pizarro (c, Inter), Semioli (c, Chievo), Bresciano (c, Parma), Martinez (d, Brescia), Dallamano (d, Brescia), Canini (d, Cagliari), Amauri (a, Chievo), Jimenez (c, Ternana)
  • Cucmey
    De aztán meg ne gondolja magát mint a Bonazzoli!!!
  • gabber_saviola
    Én még hogy :)
  • Cucmey
    Jól van! Örülök neki! :)
  • gabber_saviola
    Diana ékezésének nagyobb az esélye :)
  • Cucmey
    3.8 millát meg Gonzalest marhára nem ér meg a Semioli. Ennyiér menjen a Romába hozzánk meg jöjjön a Diana!!
  • gabber_saviola
    jóleszaz :)
  • gabber_saviola
    akkor azért ment ma Fosci Genovába tárgyalni Dianáról :)
  • 5w0rdf15h
    igen ez volt az ajánlat csak nem volt elég jó :P így most várják az összes többi klubb ajánlatát is :)
  • McFrost
    ti vagytok a perfektek nem én:)
    én csak azt tuttam kihámozni belőle , hogy 4 M + Brighi + Sammarco jön Semioliért
  • 5w0rdf15h
    e szerint vissza lett utasítva a Roma ajánlat :)
  • McFrost
    tutto mercato:
    Il Chievo Verona ha rifiutato un'offerta della Roma per Franco Semioli. A svelarlo è il direttore sportivo dei clivensi, Giovanni Sartori: "Abbiamo ricevuto un'offerta ma l'abbiamo rifiutata - dichiara il dirigente gialloblu - La contropartita tecnica ed economica non ci ha soddisfatto".
    Pare che l'offerta del ds Pradè formulata dal ds giallorosso Pradè prevedesse le compartecipazioni di Brighi e Scurto più un conguaglio di 4 milioni. Sartori ha poi parlato delle squadre che inseguono Semioli, smentendo la voce circolata ieri di un imminente accordo col Palermo: "Sul giocatore ci sono anche Inter e Valencia. Non ho avuto alcun incontro con il Palermo, vedremo se nei prossimi giorni ci saranno contatti".
  • McFrost
    figyelj! lehet nem jól látom de elfogadtuk a Roma ajánlatát Semioliért
  • McFrost
    lúkold meg:)
  • gabber_saviola
    Miért nem tudod felhasználni Istvánom?
  • McFrost
    direkt úgy írtad a Semiolis cikket hogy ne tuggyam felhasználni mi? :P
    amúgy: kezet rá!
  • gabber_saviola
    amúgy megtaláltam ezt az enbéegyponthús hírt a triálfutbalon, de csak ott és az olaszoknál pedig nem :)
  • Cucmey
    Én ezért nem irkálok a rózsaszín buzik topicba. pedig lenne mit!
  • gabber_saviola
    :ASDASdadasdasdasd
  • rosagirl
    Egy ilyen (reméljük tényleg kamu) hír után most azt is megtudtam, hogy Gabber hol szőrtelenít. Apááám, méghogy nem stresszes ez a mai világ...
  • gabber_saviola
    :DDDDDdddddd

nah igen , Istvánom a másik -.-
  • fsgh
    minek?Frost se szokta:P
  • gabber_saviola
    az hát, egy nagy kam az egész. a másik pedig az hogy Imike nem jelezte, hogy az nb1.hu-ról kopizta :)
  • hunbasser
    :)
    és már egyből a legnépszerűbb topik
  • Cucmey
    Szerintem ez totál hülyeség!!
  • gabber_saviola
    igen láttam, már tegnap is írtasm bele :DDDddddddddddd
  • fsgh
    hát ez van...ugyis kiderül szezon kezdetére hogy mi van...de én is furcsálom hogy egy válogatott védőt el akarnak adni...
  • hunbasser
    fú,nézd meg gabber,mit nyitottak: rózsaszínpólós buzik topik
  • gabber_saviola
    érdekes cikkek jelennek meg Magyarországon, mivel Guidolinnak és Zamparininek is kell a védő
  • fsgh
    Palermo, június 28., 18.15 A védő szívesen maradt volna Szicíliában.

Christian Zaccardót eladásra kínálja a Palermo. Az olasz válogatott védő, aki két szezont húzott le a szicíliaiaknál, biztos csapattagnak számított Giuseppe Papadopulo együttesében, Zaccardo így joggal bízott benne, hogy a következő szezont is a 8. helyen végzett gárdában kezdheti meg. A 24 éves játékos pozícióit elvben tovább erősítette, hogy a klub a hónap elején megvált a védelem másik meghatározó tagjától, Fabio Grossótól. (Jelenleg mindkét futballista a világbajnokságon tartózkodik, így egymás között is megbeszélhetik az otthoni fejleményeket.)
    A Palermo azonban azt közölte: jöhetnek a jelentkezők Zaccardóért. A játékost a Sevilla és Fiorentina is szívesen látná a soraiban. A firenzei lilákhoz kapcsolódó hír, hogy a klub megszerezte Massimo Gobbit és a brazil Ferreira da Silva Reginaldót a Trevisótól.
  • Cucmey
    Miért ne??
  • McFrost
    ok mek hozzám is viszem a szájtomra is:P
  • R9
    bocsi :]
  • gabber_saviola
    Mátyás: Magyarok