27277
|
-
#10322 :DDDDDDddddddddddddd -
#10321 Valami hülye azt mondta nekem hogy vissza jön Toni a Palermoba!!
na erre varrjatok gombot!! -
#10320 "olaszcselzi" :ASDasdasdasd -
#10319 mi erősek lesztek,te jó isten -
Öcsém ilyen nincs!!! heheheeh -
#10317 enbéegyhonthunál még Papadopulo az edző :P
vicc az a szájt, te jó isten -
#10316 CALCIO MERCATO
ACQUISTI
Bovo (d, Roma), Raimondi (c, Arezzo), Simplicio (c, Parma), Ciaramitaro (c, Cesena), Pisano (d, Sampdoria), Fontana (p, Chievo), Guardalben (fine prestito, p, Parma), Guana (c, Ascoli), Bonanni (fine prestito, c, Lazio), Santoni (fine prestito, p, Brescia), Parravicini (c, Fiorentina), Dellafiore (d, Inter), Budan (a, Atalanta)
CESSIONI
Virga (c, Roma), Accardi (d, Sampdoria), Andujar (fine prestito, p, Huracan), Santana (c., Fiorentina), Grosso (d, Inter), Modesto (d, Reggina), Gasbarroni (c, Juventus)
OBIETTIVI
Diana (c, Sampdoria), Cruz (a, Inter), Cassani (d, Verona), Pizarro (c, Inter), Semioli (c, Chievo), Bresciano (c, Parma), Martinez (d, Brescia), Dallamano (d, Brescia), Canini (d, Cagliari), Amauri (a, Chievo), Jimenez (c, Ternana) -
#10315 De aztán meg ne gondolja magát mint a Bonazzoli!!! -
#10314 Én még hogy :) -
#10313 Jól van! Örülök neki! :) -
#10312 Diana ékezésének nagyobb az esélye :) -
#10311 3.8 millát meg Gonzalest marhára nem ér meg a Semioli. Ennyiér menjen a Romába hozzánk meg jöjjön a Diana!! -
#10310 jóleszaz :) -
#10309 akkor azért ment ma Fosci Genovába tárgyalni Dianáról :) -
#10308 igen ez volt az ajánlat csak nem volt elég jó :P így most várják az összes többi klubb ajánlatát is :) -
#10307 ti vagytok a perfektek nem én:)
én csak azt tuttam kihámozni belőle , hogy 4 M + Brighi + Sammarco jön Semioliért -
#10306 e szerint vissza lett utasítva a Roma ajánlat :) -
#10305 tutto mercato:
Il Chievo Verona ha rifiutato un'offerta della Roma per Franco Semioli. A svelarlo è il direttore sportivo dei clivensi, Giovanni Sartori: "Abbiamo ricevuto un'offerta ma l'abbiamo rifiutata - dichiara il dirigente gialloblu - La contropartita tecnica ed economica non ci ha soddisfatto".
Pare che l'offerta del ds Pradè formulata dal ds giallorosso Pradè prevedesse le compartecipazioni di Brighi e Scurto più un conguaglio di 4 milioni. Sartori ha poi parlato delle squadre che inseguono Semioli, smentendo la voce circolata ieri di un imminente accordo col Palermo: "Sul giocatore ci sono anche Inter e Valencia. Non ho avuto alcun incontro con il Palermo, vedremo se nei prossimi giorni ci saranno contatti". -
#10304 figyelj! lehet nem jól látom de elfogadtuk a Roma ajánlatát Semioliért -
#10303 lúkold meg:)
-
#10302 Miért nem tudod felhasználni Istvánom? -
#10301 direkt úgy írtad a Semiolis cikket hogy ne tuggyam felhasználni mi? :P
amúgy: kezet rá! -
#10300 amúgy megtaláltam ezt az enbéegyponthús hírt a triálfutbalon, de csak ott és az olaszoknál pedig nem :) -
#10299 Én ezért nem irkálok a rózsaszín buzik topicba. pedig lenne mit! -
#10298 :ASDASdadasdasdasd -
#10297 Egy ilyen (reméljük tényleg kamu) hír után most azt is megtudtam, hogy Gabber hol szőrtelenít. Apááám, méghogy nem stresszes ez a mai világ... -
#10296 :DDDDDdddddd
nah igen , Istvánom a másik -.- -
#10295 minek?Frost se szokta:P -
#10294 az hát, egy nagy kam az egész. a másik pedig az hogy Imike nem jelezte, hogy az nb1.hu-ról kopizta :) -
#10293 :)
és már egyből a legnépszerűbb topik -
#10292 Szerintem ez totál hülyeség!! -
#10291 igen láttam, már tegnap is írtasm bele :DDDddddddddddd -
#10290 hát ez van...ugyis kiderül szezon kezdetére hogy mi van...de én is furcsálom hogy egy válogatott védőt el akarnak adni... -
#10289 fú,nézd meg gabber,mit nyitottak: rózsaszínpólós buzik topik -
#10288 érdekes cikkek jelennek meg Magyarországon, mivel Guidolinnak és Zamparininek is kell a védő -
#10287 Palermo, június 28., 18.15 A védő szívesen maradt volna Szicíliában.
Christian Zaccardót eladásra kínálja a Palermo. Az olasz válogatott védő, aki két szezont húzott le a szicíliaiaknál, biztos csapattagnak számított Giuseppe Papadopulo együttesében, Zaccardo így joggal bízott benne, hogy a következő szezont is a 8. helyen végzett gárdában kezdheti meg. A 24 éves játékos pozícióit elvben tovább erősítette, hogy a klub a hónap elején megvált a védelem másik meghatározó tagjától, Fabio Grossótól. (Jelenleg mindkét futballista a világbajnokságon tartózkodik, így egymás között is megbeszélhetik az otthoni fejleményeket.)
A Palermo azonban azt közölte: jöhetnek a jelentkezők Zaccardóért. A játékost a Sevilla és Fiorentina is szívesen látná a soraiban. A firenzei lilákhoz kapcsolódó hír, hogy a klub megszerezte Massimo Gobbit és a brazil Ferreira da Silva Reginaldót a Trevisótól. -
#10286 Miért ne?? -
#10285 ok mek hozzám is viszem a szájtomra is:P -
R9 #10284 bocsi :] -
#10283 Mátyás: Magyarok