Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

riccardogardoni
deszar, xd

Forza Palermo sempre e per sempre!!!

monyox
"Mangia: "Se Zamparini chiama, ritorno a Palermo""
(Ha Zamparini hiv, visszaterek Palermoba."

Na, meg csak az kene, macskajancsi...<#gun>

un parru cchiu cu thia cuinnutu r\'unfiainnu cuinnutu

monyox
Zamparini - "Mutti rossz vonatra szallt..." - Grande presidente!!! Rugd ki a kisnyugdijast!!!!

Mutti - "A Roma ellen egy döntetlen sem katasztrofa..." - MUTTI, TAKARODJ!!!

riccardogardoni

Cucmey
végigolvastam az elsõ sorodat utána látnod kellett volna a pofát amit vágok. 😄D

Nekem jöjjenek a nagy nevek. de olyanok akik szivüket lelküket kirakják a csapatér és a szurkolókér.

The Sopranos
Cucmey hát milyen szép lenne egy Ibra - Balotelli csatársor nem? 😄

Ha megjönnének az arabok, hogyan alakulna át a játékosállomány szerintetek?
Lehetne a PSG mintájára, nagy nevek nagy pénz...vagy Malaga féle, öreg rókák gyülekezete?

FORzA PALeRMO

The Sopranos
Megy a hétvégi meccs ismétlése a Digin.
Mazopistáknak kötelezõ!

FORzA PALeRMO

Cucmey
Jól olvastam valahol hogy elejtettek egy két szót Ibra igazolásáról ha majd jön a rengeteg pénz??
Na ha ez a nagyképü fasz idejön addig a napig voltam Palermo szurkoló.

riccardogardoni
tudod hátha 😄 kivi leszek a felállásra 😄
vagy sztem már mindenki úgy is tudja 😄

Cucmey
Nem tom merjem e megnézni. 😄

riccardogardoni
20:40 Labdarúgás Szombat DigiSport
Serie A, Palermo-AS Roma A program élõben látható!

riccardogardoni
nah ne 😄 jeeee 😄

riccardogardoni
sztem is kell a változás

monyox
De legalabb nem esünk ki...😉

Cucmey
ebben egyet értünk. igazából én arra akartam kilyukadni hogyha Zamparini marad az elnök akkor 50 év múlva az unokámmal is azér fogok szurkolni majd hogy meglesz e vajon a 6. hely. Magyarul marad a totális közép mezõny.

riccardogardoni
...

Valamilyen szinten az elnök is beleszólhat a kezdõbe.
monyox
Amiota felkerültünk az A-ba, az egyik (ha nem a) leggyengebb szezont produkaljuk. Ha Zamparini az edzö, akkor korabban, mikor mas ült a padon, miert volt jobb? Nem Zamparini ül ott a padon, nem neki kell motivalnia a jatekosokat. Meg az sem erdekelne, ha Bertolo meg Munoz meg Budan az összes meccsen palyara lepne, mert meccs elött azt az összeallitast adna le Zampa az edzönek. En csak egyet akarok, hogy aki a palyara lep, az tegye ki a szivet, es ha benazik, akkor is addig fusson, amig halalközeli vizioi nem lesznek. Ennyi. Ha összehasonlitom Budant Migliaccio-val technika szempontjabol, kabe egy szinten vannak, söt, neha az az erzesem, hogy Giulio egy abszolut antitalentum, es taszitja a labdat. Regen a fejemet fogtam, amikor a közelebe ert a labda. De megis minden tiszteletem az öve, mert szethajtja magat a csapatert. Mig ez Budanra nem igaz. Mondjuk tegnap Migliaccio is hatalmas csöd volt, mint mindenki mas.

En mazohista vagyok, vegigneztem a meccset.

Cucmey
mindig szidom azokat a szurkolókat akik ha kikap a csapatuk akkor a 80. percben felkelnek azt haza mennek de én se bírtam ezt egy félidõnél tovább nézni. minek nézzek valami ami nem jó!?
egyre inkább várom már ezeket az arabokat. tök mindegy itt ki ül a padon Mutti vagy akárki a vak is látja hogy itt Zamparini az edzõ. Olyan orbitálisan gagyi húzásokat egy normális edzõ nem csinál meg mint amik nálunk vannak.

monyox
Nem nyilatkozott semmit. Ma reggel volt megbeszelese Mutti-val meg Cattani-val.

monyox
Nyügös?😊 Az nem kifejezes...😊))

Tegnap mikor hazaertem, meg a teletexten olvastam Mutti meccs utani nyilatkozatat, ami nalam bevitte a vegsö ütest...

Ez a szenilis kisnyugdijas kepes volt lenyilatkozni azt, hogy szerinte Ibrahimovic-ot nem 3, hanem 4 meccsre kellett volna eltiltani, es akkor nem lett volna problemank... Sajnos erre csak nagyon csunya dolgokat tudnek mondani, ugyhogy inkabb no comment... A mi problemank nem Ibra volt, hanem mi magunk. De az mar nem hagyta el a kisnyugdijas szajat, hogy s.zarul jatszottunk, vagy elnezest kerek a szurkoloktol vagy ilyesmi... Es erre az emberre mondta azt Zamparini, hogy "Mutti az en Mourinho-m..."

Szoval sajnos nalam elfogyott a türelem, ugyhogy amig ez a faszi az edzö, addig en muttitakarodj-ozok..:-/ Bocs.

The Sopranos
Zampa nem nyilatkozott? Remélen elzavarja a halál faszára ezt a Muttit. Nem edzõ ez...

FORzA PALeRMO

The Sopranos
"Sajnos" nem láttam a tegnapi meccset, de azt hiszem az ismétlést se fogom megnézni...

FORzA PALeRMO

Cucmey
Most olvastam vissza rendesen. Ahogy látom tegnap nagyon nyûgös voltál meccs közben. 😄DD

Cucmey
"Ennel rosszabb mar nem lehet."

A dupla whisky mindenre gyógyszer... egy darabig... 😄DDDD

Cucmey
megmondom õszintén elsõ félidõ után abba hagytam a meccs nézést. jött a drag racing meg késöbb egy két csaj. nem vagyok boldogtalan hogy kikaptunk. 😄

monyox
Forza drag racing!!!<#szomoru1>

monyox
Ha valamelyikötöket erdekli a nyavalygasom meg ugy altalaban a velemenyem a meccsröl, akkor mar meccs alatt feltettem ide:

Szegyen

monyox
Es nem hiszem el, lehozza Budant, es beteszi Della Rocca-t. MUTTI, TAKARODJ EL A KISPADROL!!!! Mi kell meg, hogy behozd Mehmetit, te idiota????

monyox
Meglesz a vegen meg a 7es is..

monyox
De gyengek vagyunk, Te jo eg... Mutti csodalatosan feltüzelte a sracokat..

monyox
Ez egy vicc. A Milan vezet 0:3-ra, es ök cserelnek... Bertolo...:-/ Mutti negyedoraval a meccs utan mar nem lesz a csapat edzöje.

DONGUBA
Nemtom ki csak az elso goltol neztem😊))))

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

monyox
Komoly valaszt szerettem volna olvasni..

DONGUBA
Muntari jol nyomja

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

monyox
Aha? Es ma ki is nyujt olyan hihetetlen teljesitmenyt a csapatodbol?

DONGUBA
Aha aha szerinted....nem lattad a statisztikat arrol hogy hany meccset nyertunk mikor ibra nem volt?Marmint serult vagy eltiltott volt.

monyox
Ha Mutti nem cserel szünetben, komolyan nem nezem a masodik felidöt..

monyox
A teljesitmenyünk az 1. felidöben=szegyen. Es nem az altalam sokat kritizalt Munoz meg Bertolo miatt. Az egesz tarsasag. Tele a stadion, de egy ember nincs az egesz kibaszott csapatban, aki kitenne a szivet... Szegyen.. Kar is kimennünk a masodik felidöre..

monyox
Ez egy vicc... Mi folyik itt bazmeg???? Kisszögletnel nem tudjuk atmenni a labdat?

monyox
Na most nyomom ki ezt a szar streamet.. Idiota Mutti nem gondolta, hogy talan erre a faszra ra kene allitani valakit??? Szarok vagyunk, na. Meg vagyunk mekkenve.

monyox
Tegyük hozza, Viviano is csunyan benne volt ebben.

monyox
Ez van, 1 ember eldönti az egesz meccset. Ha nem lenne Ibrahimovic, sehol nem lenne ez a Milan..

monyox
Ez a különbseg... Naluk Ibrahimovic a csatar, nalunk meg Budan, aki keptelen megtartani a labdat, keptelen pontosan passzolni...

monyox
Bertolo=alibi

Cucmey
asszem mégis elkezdem nézni a meccset. 😄

monyox
Melyik 4? Es kit kapnal ki a kezdöböl?

Tippelek... Zahavi - Bertolo , Mehmeti - Budan , Vazquez - ? , Aguirregaray - Munoz

Cucmey
attól függ milyet nézel. 😄D

riccardogardoni
4 fõ van a padon akiknek kezdeni kéne...

riccardogardoni
Queste le formazioni ufficiali di Palermo-Milan, incontro valido per la 26^ giornata della Serie A Tim in programma alle ore 18.00 allo stadio "Renzo Barbera".

PALERMO: 1 Viviano; 6 Munoz, 8 Migliaccio, 2 Mantovani, 31 Pisano; 14 Bertolo, 23 Donati, 5 Barreto; 27 Ilicic; 19 Budan, 10 Miccoli (cap.).

A disposizione: 33 Tzorvas, 15 Milanovic, 13 Aguirregaray, 7 Della Rocca, 17 Vazquez, 16 Zahavi, 24 Mehmeti.

Allenatore: Bortolo Mutti.