27277

105e4pi.png\"

• jbal
    mér az emebr csak a kedvenc csapatja topikjába írhat?
  • gabber_saviola
    remélem Lajos
  • 9csöves9
    uefázni fognak nyugi

a gazzettanak bejöttek az eddigi tippjei a caliopolival kapcsolatban
  • rosagirl
    Ez nem a szépségemnek árt, hanem az TB kasszának fog, ha kezeltetni kell. Komolyan mondom, én eddig olyan nagyon nyugodt voltam. Gabber, ok, hogy várjunk még, de nem zörög a haraszt...
  • gabber_saviola
    az meg a másik
  • gabber_saviola
    azt mondják az Olaszok, hogy várjunk azért vele, mert szerintük BL lesz

beleéltem Én is magam Signora
  • McFrost
    nyugi , árt a szépségednek
  • rosagirl
    Mindjárt idegbajt kapok... A nyilvánvaló volt, hogy enyhíteni fogják az ítéleteket, de erre nem számítottam. Kis naiv:(
  • gabber_saviola
    viszlát
  • jbal
    Gabber egy kis off:
    egyszer amikor ment vmelyik meccs itt írtad a topikba h itt van az összes stream.a sport1-nél csak kihagyták h hány kbps?:DD
    ja egyébként Berlusconi elintézi(Tibi bácsi).sztem a vége az lesz h a Milant meg se büntetik és csont nélkül indul a BL-ben
  • McFrost
    OK!
  • gabber_saviola
    ok ha kajak nem lesz BL indulás akkor banra megyünk :ASdasdasdasdsd
  • McFrost
    :AS:AADDA:DADAD.d.dddddddddddddddddd
    előbb engem
  • gabber_saviola
    banolni fogom magam :P
  • McFrost
    így van , remélem addig baszakodnak amíg lecsúszunk mindenről , de akkor nagyon pipa leszek és itt menni fog a merdázás az tuti!
  • gabber_saviola
    aki szőrmézett annak a Serie B-ben a helye, nehogy már az legyen az itélet, hogy csak a Juve kerül lejjebb
  • McFrost
    ez már tiszta baromság , mind elmeszelném a B-be és a Juve 2 évadon keresztül nem juthat vissza
  • gabber_saviola
    gazzzetta uefázik

• McFrost
    ok , megvolt! BL-es cuccot kihagytam
    Fontana-Corini,Simplicio,Bresciano-Di Michele, Caracciolo tengely nagyon erős!
  • 9csöves9
    igen a következő bajnokság, a Bl indulásról én csak itt hallottam
  • gabber_saviola
    jah és szavazzál is :P

Zamparini helyében megcsinálnám a Dél-Olasz bajnokságot
  • McFrost
    Még nem néztem barátom , de megteszem!
  • McFrost
    nálam is , köcsög Berluszkóni vagyis : Berlusconi: Vaffanculo!!!!!!
  • gabber_saviola
    köfi Lajos az infókat

az a -7 az a kövi bajnokság ugye? arról nem ír, hogy indulnak-e a bl-ben?
  • 9csöves9
    a Tuttosport szerint Milan -7 pont,Lazio Serie A -15,Fiorentina Serie B,Juve Serie B -15 pont

saját magát nevetteti ki a szövetség ha a milant engedik a Bl-be
  • gabber_saviola
    mit szolsz az új igazolásanikhoz?
  • gabber_saviola
    asszem merda lesz a szőrmés milán nálam, ha ez igaz lesz:)
  • McFrost
    ez egy vicc!!!!!!!!!
  • gabber_saviola
    ez már tényleg csak uefa lesz :(

IL ROMANISTA. "SCANDALO IN ARRIVO"
    Anche "il Romanista" oggi in edicola evidenzia la possibilità di un "sconto collettivo" per le quattro società implicate nello scandalo di calciopoli.
    "Oggi le sentenze, tira aria di sconti per tutti" è l’occhiello del foglio di fede giallorossa.
    Per il quotidiano, la Juventus rimarrebbe in B con 20 punti di penalizzazione, stessa categoria per la Fiorentina, ma con -3 e Lazio in Serie A.
    Per il Milan riduzione dei punti di penalizzazione da 15 a 9 e partecipazione alle coppe europee.
    Scrive il giornale. "Il processo d’Appello è finito con Stefano Palazzi sul banco degli accusati e con gli avvocati già pronti a far festa per le lievi pene per tutti in arrivo".
  • gabber_saviola
    nah nem birom magamba tartani:
    -szal infó szerint a calciopoli mai itélete Lazio és a Fio Serie A 15 és 18 pontlevonással visszakerül. A milánka pedig bl selejtezőt fog játszani...így nekünk marad az UEFA

grazie :(

MILAN IN CHAMPIONS, PALERMO FUORI?
    Si è letteralmente scatenato il valzer del totosentenza in merito al processo calciopoli.
    Da questa sera è iniziata la camera di consiglio che domani emetterà la sentenza definitiva sullo scandalo.
    "L’aria" è quella del "buonismo", cioè la riformulazione delle sentenze di primo grado, benevole stavolta per Milan, Lazio e Fiorentina.
    Nelle ultime ore, più delle altre, emergerebbe la possibilità solo della retrocessione della Juventus, con 15 punti di penalizzazione.
    Lazio e Fiorentina "guadagnerebbero" invece la Serie A, senza diritto alle coppe europee e con 15 e 18 punti di penalizzazione, rispettivamente da scontare nel prossimo campionato.
    Per il Milan, Serie A, l’ipotesi è quella della riduzione a sette punti di penalizzazione con la possibilità di partecipare ai preliminari di Champions League, come quarta squadra italiana, dopo Inter, Roma e Chievo, con esclusione del Palermo.
  • gabber_saviola
    délutáni edzés

LINK
  • Cucmey
    jól van na. Ma 5kor keltem.
  • gabber_saviola
    egyértelmü volt pedig :)
  • Cucmey
    ja így már érthető!!
  • gabber_saviola
    Amaurira vagy Cruzra vár
  • Cucmey