27277
|
-
#10925 mér az emebr csak a kedvenc csapatja topikjába írhat? -
#10924 remélem Lajos -
#10923 uefázni fognak nyugi
a gazzettanak bejöttek az eddigi tippjei a caliopolival kapcsolatban -
#10922 Ez nem a szépségemnek árt, hanem az TB kasszának fog, ha kezeltetni kell. Komolyan mondom, én eddig olyan nagyon nyugodt voltam. Gabber, ok, hogy várjunk még, de nem zörög a haraszt... -
#10921 az meg a másik -
#10920 azt mondják az Olaszok, hogy várjunk azért vele, mert szerintük BL lesz
beleéltem Én is magam Signora -
#10919 nyugi , árt a szépségednek -
#10918 Mindjárt idegbajt kapok... A nyilvánvaló volt, hogy enyhíteni fogják az ítéleteket, de erre nem számítottam. Kis naiv:( -
#10917 viszlát -
#10916 Gabber egy kis off:
egyszer amikor ment vmelyik meccs itt írtad a topikba h itt van az összes stream.a sport1-nél csak kihagyták h hány kbps?:DD
ja egyébként Berlusconi elintézi(Tibi bácsi).sztem a vége az lesz h a Milant meg se büntetik és csont nélkül indul a BL-ben -
#10915 OK! -
#10914 ok ha kajak nem lesz BL indulás akkor banra megyünk :ASdasdasdasdsd
-
#10913 :AS:AADDA:DADAD.d.dddddddddddddddddd
előbb engem -
#10912 banolni fogom magam :P -
#10911 így van , remélem addig baszakodnak amíg lecsúszunk mindenről , de akkor nagyon pipa leszek és itt menni fog a merdázás az tuti! -
#10910 aki szőrmézett annak a Serie B-ben a helye, nehogy már az legyen az itélet, hogy csak a Juve kerül lejjebb -
#10909 ez már tiszta baromság , mind elmeszelném a B-be és a Juve 2 évadon keresztül nem juthat vissza -
#10908 gazzzetta uefázik
-
#10907 ok , megvolt! BL-es cuccot kihagytam
Fontana-Corini,Simplicio,Bresciano-Di Michele, Caracciolo tengely nagyon erős! -
#10906 igen a következő bajnokság, a Bl indulásról én csak itt hallottam -
#10905 jah és szavazzál is :P
Zamparini helyében megcsinálnám a Dél-Olasz bajnokságot -
#10904 Még nem néztem barátom , de megteszem! -
#10903 nálam is , köcsög Berluszkóni vagyis : Berlusconi: Vaffanculo!!!!!! -
#10902 köfi Lajos az infókat
az a -7 az a kövi bajnokság ugye? arról nem ír, hogy indulnak-e a bl-ben? -
#10901 a Tuttosport szerint Milan -7 pont,Lazio Serie A -15,Fiorentina Serie B,Juve Serie B -15 pont
saját magát nevetteti ki a szövetség ha a milant engedik a Bl-be -
#10900 mit szolsz az új igazolásanikhoz? -
#10899 asszem merda lesz a szőrmés milán nálam, ha ez igaz lesz:) -
#10898 ez egy vicc!!!!!!!!! -
#10897 ez már tényleg csak uefa lesz :(
IL ROMANISTA. "SCANDALO IN ARRIVO"
Anche "il Romanista" oggi in edicola evidenzia la possibilità di un "sconto collettivo" per le quattro società implicate nello scandalo di calciopoli.
"Oggi le sentenze, tira aria di sconti per tutti" è l’occhiello del foglio di fede giallorossa.
Per il quotidiano, la Juventus rimarrebbe in B con 20 punti di penalizzazione, stessa categoria per la Fiorentina, ma con -3 e Lazio in Serie A.
Per il Milan riduzione dei punti di penalizzazione da 15 a 9 e partecipazione alle coppe europee.
Scrive il giornale. "Il processo d’Appello è finito con Stefano Palazzi sul banco degli accusati e con gli avvocati già pronti a far festa per le lievi pene per tutti in arrivo". -
#10896 nah nem birom magamba tartani:
-szal infó szerint a calciopoli mai itélete Lazio és a Fio Serie A 15 és 18 pontlevonással visszakerül. A milánka pedig bl selejtezőt fog játszani...így nekünk marad az UEFA
grazie :(
MILAN IN CHAMPIONS, PALERMO FUORI?
Si è letteralmente scatenato il valzer del totosentenza in merito al processo calciopoli.
Da questa sera è iniziata la camera di consiglio che domani emetterà la sentenza definitiva sullo scandalo.
"L’aria" è quella del "buonismo", cioè la riformulazione delle sentenze di primo grado, benevole stavolta per Milan, Lazio e Fiorentina.
Nelle ultime ore, più delle altre, emergerebbe la possibilità solo della retrocessione della Juventus, con 15 punti di penalizzazione.
Lazio e Fiorentina "guadagnerebbero" invece la Serie A, senza diritto alle coppe europee e con 15 e 18 punti di penalizzazione, rispettivamente da scontare nel prossimo campionato.
Per il Milan, Serie A, l’ipotesi è quella della riduzione a sette punti di penalizzazione con la possibilità di partecipare ai preliminari di Champions League, come quarta squadra italiana, dopo Inter, Roma e Chievo, con esclusione del Palermo. -
#10895 délutáni edzés
LINK -
#10894 jól van na. Ma 5kor keltem. -
#10893 egyértelmü volt pedig :) -
#10892 ja így már érthető!! -
#10891 Amaurira vagy Cruzra vár -
#10890 Gabber!
A 9-es szám miért nincs kiosztva?? -
[center]
mai edzés
Cassani
Munari -