27277
|
-
#11652 ne legyél lenéző :) -
#11651 köszönjük a sárga véleményt :) -
#11650 mennyen , ha menni akar , remélem a padon fog elszáradni ....azért a 12 gól amit tavaly és összesen 20 amit a Serie A-ban vágott , az azért gyenge... enyyit Godeas is vágni fog a lé meg kell -
#11649 ma este 21-kor Palermo-Boavista a Renzo Barberában.
bemutatják az új mezeket és az új csapatot a szurkolóknak -
#11648 Amauri távozni akar a sárgáktól, és tetszene neki Palermo. Sárgákank meg tetszik a 4.5 milla euro+Godeas, mert úgysem tudják megtartani a Brazilt -
#11647 video a hazatérésről -
#11646 hazaért a csapat Palermóba -
#11645 kopipasztés :) igen #11618 itt írtam, hogy 3 csapattal együtt harcolunk Amauriért, jah és Mariano Grimaldi koppanni fog ha mégis hozzánk igazol Amauri :) -
#11644 -
#11643 Chievo: Amauri verso la Spagna
Gio 17 Ago, 4:09 PM
Chievo: Amauri verso la Spagna
Secondo Mariano Grimaldi, procuratore di Amauri, il giocatore del Chievo `potrebbe andare a finire in Spagna`. Ovviamente in pole position nella penisola c`e` sempre la societa` di Zamparini. Il Palermo e` infatti da tempo sulle tracce dell`attaccante brasiliano. `C`e` il Palermo con una richiesta allettante, ma ci sono anche altre tre squadre - ha detto l`agente a Radio Kiss Kiss come riporta `napolimagazine` - Non mi stupirei di vedere Amauri, come Tavano, nella Liga spagnola`. -
#11642 Atalanta kölcsönvenné Conteh-t, a fijó pedig lemonott Baragliról és Canini az új célpont (50% nálunk van) -
#11641 nah ma hivatalosan ajánlatot tettünk Amauriért, 4,5 milla euro és Godeas -
[center] Barone
Mutarelli
-
[center]
hohóóóóóóóóóóóóóóóóó :)
5. munkám a palermolaneten!!!!!!!4444
-
#11638 nem értettem a mellőzését soha..de am láttam vmelyik bari meccseten is rúgott gólt.remélem sok játéklehetőséget kap. -
#11637 sem Bonanni, sem Del neri nincs már :) -
#11636 -
#11635 Brienza:
"-beszéltem Foschival, és boldog vagyok, hogy maradok." -
#11634 Hétfőre tolódik Capuano szerződésének aláírása -
#11633 CALCIO MERCATO
ACQUISTI
Bresciano (c, Parma), Bovo (d, Roma), Raimondi (c, Arezzo), Simplicio (c, Parma), Pisano (d, Sampdoria), Fontana (p, Chievo), Guardalben (fine prestito, p, Parma), Guana (c, Ascoli), Bonanni (fine prestito, c, Lazio), Santoni (fine prestito, p, Brescia), Parravicini (c, Fiorentina), Dellafiore (d, Treviso), Cassani (d, Verona), Munari (c, Verona), Diana (c, Sampdoria),
CESSIONI
Makinwa (a, Lazio), Barone (c, Torino), Raimondi (c, Vicenza), Virga (c, Roma), Accardi (d, Sampdoria), Andujar (fine prestito, p, Huracan), Santana (c., Fiorentina), Grosso (d, Inter), Modesto (d, Reggina), Gasbarroni (c, Juventus), Terlizzi (d, Sampdoria), Bonanni (c, Sampdoria), Guardalben (p, Vicenza), Mutarelli (c, fine contratto Lazio), Pepe (a, Cagliari), Lupatelli (p, Fiorentina, fp)
OBIETTIVI
Cruz (a, Inter), Pizarro (c, Inter), Semioli (c, Chievo), Martinez (d, Brescia), Dallamano (d, Brescia), Canini (d, Cagliari), Amauri (a, Chievo), Jimenez (c, Ternana) e Capuano (d, Bologna) -
#11632 jaj dehogynem -
#11631 nem arról van szó -
#11630 ne legyé féltékeny meg irigy mer még sárgább leszel :D -
#11629 714*278 a Chievódban , az is túlhaladja a szabvány értékeket :)
megtehetem -
#11628 nem -.-
érdeklődni már csak szabad:P -
#11627 zavar vagy mi? :) -
#11626 itt miért lehet ekkora banner? -
#11625 szerinted....egyiksem -
#11624 simán.ott lesznek a dobogón a Roma mögött:DDDDD -
#11623 Meg is vagyok lepődve! Ezek szerint komolyan gondolják, hogy élcsapat lesz a Palermoból... -
#11622 Amauri most a fő célpont
hamar lezavarjuk a transzfert azán jöhetnek a többiek -
#11621 Jákintáról van vmi hír?
vagy most abszolút Amauri van célkeresztben? -
#11620 igazoltunk nem gyengén, de még nincs vége -.- -
#11619 Kicsit le vagyok maradva, most nézem, hogy Brescianot leigazolta a Palermo... Jó játékos! -
#11618 3 másik csapattal "harcolunk" Amauriért, valszeg a napokban eldől
Godeast már a Torinó is akarja
Atalanta pedig vinné Conteh-t -
#11617 JA bocs. Félre írtam.
Van ilyen. -
#11616 az jó benne h nem akadozik.gondolom azért szar mert rövid.na mind1 nincs off
jó lett ez a sál vagy mi itt a bannerben:D -
#11615 Ezt értem, de akármilyen tetkó van a kezeden, hogy mész te valakihez hozzá feleségül? Eddig azt feltételeztem, hogy te egy heteroszexuális férfi vagy. Szóval ezért zavarodtam meg kicsit, bocs -
#11614 Köszönöm szépen itt is :)
és f@sza az új dizájn -
#11613 HBD KARDHAL