27277
|
-
#12052 Hát ez elég gáz! -
#12051 Remélem nem bánjuk tényleg. -
#12050 Barca :)
első évben máris elpasszolják kölcsönbe :) -
#12049 Barca :|||||||||||||||||||| -
#12048 Zaparini beerősít és nem is fogjuk bánni, hogy Amauri nem hozzánk írt alá :) -
#12047 Jöjjön még Cacia meg Iuquinta. Két olasz pléjer. Aztán elégedett leszek. -
#12046 még ez sem tuti, de szerintem sem jön már
jobb is így, jöjjön Cacia -
#12045 Még jó hogy nem örültem mikor írtátok hogy 99 százalék hogy jön.
Valahogy éreztem én ezt! -
#12044 így remélem ráugrunk most Caciára és megpróbálkozunk Vuciniccel vagy Iuquitával -
#12043 nah úgy néz ki Amauriról lemondhatunk, mivel nagyon közel van, hogy aláírjon a Barcához
CLAMOROSO: AMAURI AL BARCELLONA
Sembra sfumare definitivamente il sogno del Palermo di acquistare il centravanti del Chievo, Amauri. Nelle ultime ore c’è stata una svolta clamorosa nella trattativa per il brasiliano. Si è fatto avanti il Barcellona che è vicinissimo alla chiusura dell’affare con il Chievo. Il procuratore di Amauri alle 21.30 è partito proprio per Barcellona per la firma sul contratto. Il brasiliano verrebbe acquistato dai catalani che lo girerebbero in prestito per un anno al Siviglia. -
#12042 ez mondjuk igaz! -
#12041 Caciaval nem tudom, hogy mivan :(
még olyat sem találtam, hogy nem fogadták volna el az árajánlatot -
#12040 én is neketek, hogy miharabb visszakerüljetek -
#12039 Szorítok nektek az A-ban, FORZA PALERMO!
De természetesen FORZA JUVE PER SEMPRE!!!
"SOLO LA JUVE, É GRANDE LA JUVE ALE!" -
#12038 senkinek sem fog :ADSadasdadasdasdasdasd -
#12037 Meghni jól jönne nekünk és igen Brienza is tudna rendszeresen játszani a Bolognában
szal áldásom a transzferre :) -
#12036 Zamparini szerint ma véget érnek a találgatások és Amauri aláír :)
akkor várunk
-
#12035 Brienzat sajnálnám dehát tény h tavaly is keveset játszott idén meg még kevesebbet játszana az új igazolások miatt szal csak jobban jár ha elmegy vmilyen kisebb csapatba ahol kezdőként számítanak rá szvsz -
#12034 codrea mehet is a levesbe...nem fog hiányozni... -
#12033 Remélem nem jön össze a Brienza - Meghni csere! Nem illik egy francia ebbe a csapatba! -
#12032 Meghni jó pléya.Brienza meg menjen Bologna-ba.Ott biztos rendszeresen játszhatna. -
#12031 Amauri nyilatkozott (Fél lábbal Palermóban):
AMAURI: "PALERMO IN POLE POSITION"
Még ma meghallgatja még a többi klub ajánlatát is és ma eldönti, hogy hova távozik.
De eddig mindenképp mi vagyunk nála MINDENBEN a favoritok és mindenképp szeretne Olaszországban maradni, és magyon elégedett volt a tárgyalással, ami közte és Foschi között zajlott.
A végére idézek mert szép: A Chievo arra késztetett engem, hogy naggyá váljak. Nekem köszönetet kell mondanom mindenkinek itt, mert Ők megtettek mindent, hogy megtartsanak engem, de Én mindenképp távozom. -
#12030 [center]
Palermo-Empoli 2-0
kvikktájm összefoglaló /
médiapléjeres összefoglaló -
#12029 elég otthon lehetsz az Olasz átigban :) -
#12028 jelzem neked,h már 99,2% :P -
#12027 Olaszok szerint 99 % hogy jön Amauri :) -
#12026 nah akkor Bogdani kilőve.
A sárgák megállapodtak Bogdanival, de csak Amauri távozása után lép életbe. valszeg Mi meg elhozzuk Amaurit :)
-
#12025 Én nagyon szeretem Brienzát.
De van egy olyan érzésem hogy maradt egy kavics a cipőjében mert annyit mellőzték a tavaji évben. És az ilyen nem tesz jót egy játékosnak sem. -
#12024 aha. kedvelem a szicíliai lányokat. -
#12023 így lemondanál Brienzáról? -.-
amúgy szerintem is jó biznisz lenne -
#12022 :ASDasdasdsaddas
jófej az tuti, és jó sunákkal mutatkozik :) -
#12021 Meghni nagyon pöpec játékos. Jöjjön!!! -
#12020 Nagyon bírom a a Kurót! -
#12019 Aztán Foschitól megkérdezték, hogy tárgyalunk-e Vierivel. kb annyi volt, hogy mi nem, ilyen játékosal nem tárgyalunk
:P -
#12018 ennek a Meghninek örülnék :) -
#12017 jah persze, bocs, ha nem voltam érthető :P -
A Siena megegyezett Foschival, hogy tárgyaljon Paul Costantin Codreával az esetleges átigazolsról, Palermóban elkövetnek mindent , hogy aláírjon a Sienához.
A Bologna kérdezősködött Brienzáról, amire Zamparini válaszul Mourad Meghniről kérdezősködött.
Meghni -
#12015 te már csak tudod hisz nagy szakértő vagy -
#12014 Mármint Amaurival? -
#12013 nah 4 milla euró + Gonzalez (comproprieta-ba), Foschi bizakodó, hogy megnyerjük a versenyt a Torinoval szemben. És Foschi szerint képes rá, hogy már ma megtaláljon egy megállapodást a játékossal.
mi megtettünk mindent