27277
|
-
#12373 Gábor , Te Rózsaszín Kutya:D!
Amamuri transzfer részleteit plíz, vagy nézzem meg az oldaladon?:D
Mint Te az enyémen?:ASAD -
#12372 egy cipőben vagyunk:) a palermo is sok új játékost igazol az Inter is:) én is alig várom már hogy lássam a tv-benőket:) gondolom Te is nagyon:))) -
#12371 Miért??? Amikor el tudtam kezdeni nézni a meccseket normálisan (ez 2004-re tehető), akkor ő tűnt fel elöször. Olyan idiótán fut a lelkem, hogy nem tudtam levenni róla a szemem. Viszont mivel őt figyeltem kiemelten, rájöttem, hogy mennyire hajtós, lelkes, küzdős kis futballista és őt kezdtem el sajnálni, ha mellőzték stb. (Kb. olyan ő nekem, mint nektek Brienza, aki pedig, megmondom őszintén, bennem nem mozgat meg semmit, csak egy jó átlagos játékosnak tartom.) A szívem belefájdult, amikor tavaly gólt lőtt a Barberában. Meg persze elkeserít, hogy a Livornoban élete szezonját játszotta, stabil kezdőként, 6 gólt jegyezve. És egy kis plussz női adalék: olyan cuki, ahogy az enyhén paciarca elkezd vigyorogni. :)
Összefoglalva, nem tudom, hogy miért szeretem elsősorban őt, de sok minden miatt nagyon bírom és a kedvencek közt ő volt az 'elsőszülött', ez pedig örökre elszakíthatatlan köteléket képez kettőnk között! :) -
#12370 jah és a jelenlegi bajnoki táblázat:
Ascoli 0
Atalanta 0
Cagliari 0
Catania 0
Chievo 0
Empoli 0
Inter 0
Livorno 0
Messina 0
Palermo 0
Parma 0
Roma 0
Sampdoria 0
Siena 0
Torino 0
Udinese 0
Milan -8
Lazio -11
Reggina -15
Florentia Viola -19 -
#12369 amúgy meg már baromira kiváncsi vagyok arra is, hogy maradunk-e a 4-3-2-1-es támadónál, vagy egy difolt 4-4-2-t vesz elő-e a Mester. szerintem maradjon a régi 4-3-2-1, mert Di Michele fantasztikus mostanában, a 2 csatárosnál meg kicsit visszább kéne jönni neki. szal a régire voksolok :) -
#12368 Ájmo és Amauri is betalált álmodban?
jaj de miért kell kapni azt a fránya gólt, jó lenne ha visszafeküdnél kicsit :Ddddddd -
#12367 3-1 lesz a végeredmény vasárnap. És Cara rúgja az egyik gólt. Ezt álmodtam. -
#12366 jaj mikor lesz már vasárnap -
[center]
-
[center]
-
#12363 Amugy gratulálok ismét a csapatnak. Ez szép győzelem volt! -
#12362 -
#12361 Signora mit eszel Te abban a srácban annyira? :P -
#12360 Áh, ahhoz hogy valaki letaszítsa a trónról az isteni Stefanot, nagyon sokat kell bizonyítania! De azért csak alkoss, drága Gabber! -
[center]
ezt a sárga topikban találtam. Viszlát Godeas és sok sikert -
#12358 nah végre van akkor új nagy kedvenc, ennek örülök. akkor csinálok is egy Amauris grafikát :) -
#12357 nah szal gurítottunk egy hármast :)
Modena - Palermo 0-3
Modena (4-3-3): Frezzolini (1’st Narciso); Campedelli (1’st Morselli), Ungari, Perna (1’st Bellesia), Chiecchi (32’pt Ricchi); Bentivoglio, Luisi (1’st Centurioni), Troiano (1’st Tisci); Abate (1’st Croce), Sforzini, Colacone (1’st Baldo).
Allenatore: Daniele Zoratto.
Palermo (4-3-2-1): Agliardi (1’st Fontana); Cassani, Biava (40’st Cossentino), Terranova (27’pt Capuano), Pisano; Diana, Corini (29’st Munari), Simplicio; Bresciano (13’st Amauri), Brienza (13’st Tedesco), Caracciolo.
In panchina: Sirigu.
Allenatore: Francesco Guidolin.
Arbitro: Christian Zanzi (Lugo).
Assistenti: Giuseppe Foschetti (Milano) - Roberto Iannello (Novi Ligure).
Reti: 3’pt Caracciolo, 23’pt Diana, 23’st Corini (rig.).
gratula a csapatnak -
#12356 Jaj, milyen jól áll neki a rózsaszín. Szerelmes lettem, sőt, egy pillanatra a Morrone-ba vetett hitem is megingott! -
#12355 megverjük persze, de nem pics@zzuk el annyira -
#12354 lehet hogy erős:) de sztem akkor is megveritek őket de nagyon:) ilyen kerettel... -
#12353 ez a Modena a serie A-ba való feljutásért harcolt most, szal nem igazán kéne agyonverni, mert elég erős :) -
Csesza #12352 sry, nem bírtam kihagyni :) -
#12351 gondoltam hogy valaki beleköt:DDDDD nyugi mindenki érti hogy úgy gondoltam hogy sok góllal... -
Csesza #12350 mással nem is lehet nyerni
ez a játéknak a lényege... :P -
#12349 Modenát sztem gólokkal kell vernetek:) -
#12348 Amaurira is kiv vagyok már :) -
#12347 -
#12346 igen ^^
a Modena ellen felhozunk 2 tehetséges ifit a primaverából!
Portieri: Federico Agliardi, Alberto Fontana, Salvatore Sirigu;
Difensori: Giuseppe Biava, Ciro Capuano, Mattia Cassani, Alberto Cossentino, Marco Pisano, Emanuele Terranova;
Centrocampisti: Mark Bresciano, Eugenio Corini, Aimo Stefano Diana, Gianni Munari, Fabio Henrique Simplicio, Giovanni Tedesco;
Attaccanti: Carvalho de Oliveira Amauri, Franco Brienza, Andrea Caracciolo. -
#12345 7 milla eurót + egy játékost adott kiérte Zamparini, még jó hogy megnézik :)
Capuano orvosi tesztje is volt képekban nemrég :) -
#12344 1-2 képen jobb mint Sub Zero:DDDDD nem is tudtam hogy ilye alapos az orvosi vizsgálat:) -
#12343 03/09/2006 - h:15
Modena
Palermo
Stadio Braglia -
#12342 [center]
-
[center]
-
#12340 jah elpasztam -.- -
#12339 Palermo-Reggina
áhh, reménytelen sajna -
#12338 :SDA_DSadas télleg elírta gabber kétszer van a listán az esti meccset tuti adják majd szal láthatod a parmat, mi meg reméljük h nem a bilán-lácsijó lesz a délután meccs :S -
#12337 ki beszélt itt délutánról? :P
Parma meccsről volt szó :9
de ahogy látom fio-inter meccs kettő lesz :ADDsadad -
#12336 tuti a fio-inter meccset adják délután -
#12335 [center]
-
#12334 [center]