Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
Gáborka😛
Azért irtam mert ellenük játszotok...(meg gondolom z érdekelne ha elcsalnák a meccset....)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Cucmey
Én ezért kezdtem elfordulni a Juventustól kb 2 évvel ezelött. Rájöttem hogy ott csalnak ahol csak tudnak. Igazi olasz mentalitásuk van különben. Ismerem én az ilyet. Nemhiába vagyok negyed részt én is digó. <#nyes><#nyes><#nyes> Egyébként nem csak a Juventus csinálja a balhét hanem minden évvégén a bundázó kiscsapatok akik kilóra eladják magukat. <#levele><#shakehead> De igazábol ez az olasz foci sava borsa. <#zavart1> Mellesleg nálam mindig is maga a sport marad az elsõ helyen. Ezekrõl a dolgokról csak jó beszélgetni.

gabber_saviola
Imike, mondam már hogy mineket ez a Juve dolog nem érdekel..aki ezt el akarja olvasni az elmegy a Juve topikba..

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
Én is remélem hogy elveritk de ilyen elõzményekkel esélyetek sincs

Az olasz lapok szerint egyes telefonlehallgatásokból kiderült, hogy a Juventus idõnként maga választotta meg, hogy mely játékvezetõket küldjék a mérkõzéseikre. Az ügy középpontjában Pierluigi Pairetto és Paolo Bergamo állnak, akik 6 évig voltak felelõsek bíróküldésért.
A telefonlehallgatásokból kiderül többek között, hogy 2004-ben Luciano Moggi, a Zebrák általános igazgatója felhívta Pairettót, és szó szerint a következõ "rendelést" adta le:
- A Messina ellen Cassarát kérjük, a Livorno ellen Rocchit jelöljétek, a Milan-meccsre pedig Rossit küldjétek.
Az ügy nem áll meg Olaszország határain belül, Pairetto ugyanis az UEFA küldõ-bizottságának is az alelnöke volt. A római ügyészség által 2004. augusztus 10-e és szeptember 27-e között elrendelt lehallgatásokból kiderül, hogy néhány nemzetközi meccsen is "étlapról" választott a Juve.
Amikor például a Djurgaarden elleni elsõ meccsen a Zebrák csak 2-2-es döntetlent értek el, Moggi dühösen felhívta Pairettót:
- Milyen bírót küldtetek nekünk, hogy mertek ilyesmit csinálni? Soha többet nem akarom látni ezt a Fandelt.
Sokáig úgy tûnt, hogy a visszavágón minden rendben lesz", mert Juventus a portugál Cardosót kérte a meccsre, ám az utolsó pillanatban az angol Graham Poll utazhatott a találkozóra. Természetesen jött az újabb dühös telefon:
- Mit szórakoztok velünk? - így Moggi. - Azonnal nézz utána, mi történt!
A Juve végül 4-1-re nyert Svédországban, és a következõ körre, az Ajax lleni mérkõzésre már ismét teljesült az olaszok kívánsága, az UEFA ugyanis Maiert küldte játékvezetõnek, Amszterdamban aztán nyertek is a taljánok 1-0-ra.
A lehallgatásokról szóló dossziét március 13-án kapta meg a torinói ügyészségtõl z olasz szövetség, amely azonban úgy döntött, hogy az abban szereplõ adatok nem elegendõek vádemeléshez. Az anyag ekkor átkerült a római ügyészségre, amely vizsgálatot indított az ügyben, és pénteken bejelentette: hamarosan megkezdi a tanúk kihallgatását.
Közben kiderült az is, hogy Moggi fiának a menedzserirodája komoly befolyással rendelkezik a legtöbb Serie A-s klub igazolásait illetõen, és ebben az ügyben még házkutatások is várhatók.
A Juventusnál egyelõre a "silenzio stampa" az álláspont, azaz senki nem nyilatkozik.
Egy dolog azonban bizonyos: forrónak ígérkezik az olasz (foci)nyár....

Megveszik a bírot kapnak 3 kamu tizit....

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

McFrost
köszönöm mentorom😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
úgy van ahogy ez a Kijévós arc mondja 😊)))

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

McFrost
asszem a liga kéri fel az Uefáról lecsúszott csapatokat és le lehet mondani , aki lemondja az a mögöttelévõnek segít, ha mindenki lemondja akkor egész hátul végzettek is indulhatnak,asszem

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Üdv!
Utánanéztem az Intertoto kupa sorsolásának, azt nem nagyon tudom, hogy a bizonyos országokból kik indulnak (indulhatnak) majd, és mi van akkor, ha valaki nem akar indulni (bár ez nem túl valószínû), de a lényeg:

F.Y.R. Macedonia v Romania
gyõztese
v Bulgaria
annak a gyõztese pedig a Palermoval csap összes, és a gyõztes indulhat az UEFA kupában!
Meglehetõsen hitetlenkedve néztem a sorsolást, ezek szerint a kiemeltség miatt csak egy (azaz ha oda-visszavágó van, akkor kettõ) meccset kell játszani, hogy UEFA selejtezõkben részt vegyünk. Mindenesetre jó hír 😊

Intertoto Cup

aláírás.

rosagirl
Jogos. Nem is tudom, hogy felejthettem el az Eb pályázatot. Kicsit fel vagyok pörögve. Hidd el papa, elverjük a Juvét, érzem... <#smile>

gabber_saviola
<#puszi><#wave>

jókérdés Papadopulo jó edzõ, de Novellino nagy szerelme Zamparininek

a jelenlegi stadion helyére fog épülni egy korszerübb és szebb stadion, mert 2012-es eb (asszem az lesz) az olaszok (persze ha megnyerik a pályázatot) jópár mérkõzést szeretnének lebonyolítani Palermóban

a másik meg az hogy Zamparininek nagy álma hogy Palermo az egyik legjobb klub legyen olaszban...ehhez persze a legszebb stadion dukáll

rosagirl
<#law> Gabber! Olvasom a honlapot és felmerült bennem néhány kérdés. Edzõcsere? Szerinted szükséges? És milyen áron? A másik, hogy teljesen új stadiont akarunk felhúzni? Annak idején nálam ez egy fontos tényezõ volt, olyan, ami miatt többek között megszerettem a Palermot. Gyönyörû helyen van és fantasztikus a hangulata. Én speciel nagyon sajnálnám, ha költöznénk. Szerintem amúgy sem lehet vészes az állapota és nem is szûk. Miért nem elég felújítani, kibõvíteni? Errõl nincs valami infod?

gabber_saviola
mi déliek vagyunk, ezért ez maradjon az északiak dolga...mert ilyeneket csak az északi klubbok csinálnak

fsgh
Gondolom ez titeket is érint hisen a Juve egy bajnokságba van veletek
Juve

ja, tegnap 3-1re vertem a Juvet FM06ban a Delle Alpiban, Ibrahimovic; Santana, Caracciolo, Hasselbaink (hehehe...tudom, tudom)
jó elõjel? 😉

aláírás.

végül is bármi lehet...ez egy elég érdekes helyzet ahhoz, hogy a lehetetlen is összejöjjön..tényleg röhejes a Juve helyzete Torinoban, van esély rá hogy jövõre a Turin is Seria Aban lesz, aztán jöhetnek megint a rangadók 😄
egyébiránt, angol nyelvû Palermo szurkolói oldalakat tudnátok nekem mondani?

aláírás.

gabber_saviola

www.rosanerogirls.it

Cucmey
jaja. De ahogy ismerem a Juventus szurkolókat több lesz a Palermo drukker Torinoban mint Juve drukker. <#nyes><#nyes><#eplus2>

gabber_saviola
otthon

Cucmey
Ha jól emlékszem tavaj sikerült már a Juventust megverni 1-0ra.

gabber_saviola
remélem én is, hogy évekig fogják Torinóban a Palermo nevét emlegetni 😊

Cucmey
Akkor mindkettõtöknek gratulálok az oldalhoz. Nekem nagyon tetszik.

Na, csak kérnem kellett, és máris adja a Sport1 ;D
Mondjuk nem nagy meglepetés, mivel Juve ellen megyünk...jó lenne, ha a Palermon múlna a Scudetto sorsa!

aláírás.

5w0rdf15h
hoppá nevet változtattál 😊 így tökéletes teljes néven a topic 😛

amúgy gabberé az érdem, övé az oldal én csak néha-néha lefordítok 1-1 fontos a csapatot érintõ cikket 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

gabber_saviola
nem csak Én érdemem az az oldal, 5w0rdf15h sokat segít az olasz fordításban

Cucmey
Amugy fasza a honlapod. Mindig frissítve vannak a hírek. Nem tom miért punnyad a fóruma.

Cucmey
Hát hétvégén a Palermonak fogok szurkolni. Azt hiszem ez mindent elárul. Ha nyer a Palermo szerintem a Juve elbukja a bajnokságot. De nem érdekel. 😄 Figyeltek volna jobban pár meccsel ezelött.

gabber_saviola
jaja, tv-s meccsen verjük a Juventuszt 😊

5w0rdf15h
azé!!!!!!!! már rég volt tevében meccsünk 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

gabber_saviola
Palermo-Fiorentina 1-0

gabber_saviola
Vasárnap !444444444444444

Sport1
ÉLÕ 14:45 Labdarúgás. Juventus-Palermo, olasz bajnokság, 37. forduló (élõ)

gabber_saviola
akkor ahogy Signora mondta: "Üdvözöljük sok szeretettel, amennyiben visszafogja a Juvés ferdehajlamait!" <#smile>

Cucmey
Én inkább maradok a Palermonál. <#nyes>

gabber_saviola
trendi juvésnak lenni <#smile>
ajánlom figyelmedbe ezt a topikot is: LINK

gabber_saviola
hello és üdv a csapatban

ha adja a Sport1 v. a sport 2 akkor ott, de ha nem akkor steramen, és ha még ott sem akkor a yahoos oldalon

Cucmey
Tényleg ezt már én is akartam kérdezni hogy hol nézitek a meccseket??

Cucmey
Annyit még be kell vallanom hogy nekem van eredeti 16000 forintos Juve mezem meg eredeti 7000 forintos Juve gatyám. Most kezdhettek kiutálni. <#idiota>
Mellesleg most nyáron megyek az olaszokhoz és szeretnék beszerezni néhány eredeti Palermo cuccot. <#nyes>

Üdv!
Hosszas google keresgélés után sikerült felfedezni ezt a fórumot..Jó látni hogy ennyi Rosaneri szurkoló van itthon is 😊 Én magam eddig leginkább angol focit néztem, de pár idény óta követem a Seria A-t is, és a Palermo messze a legszimpatikusabb csapat mind közül...a minap pedig Football Managerben kezdtem egy idényt, jó volt az ismerõs arcokkal elverni a nagyokat 😊
Az elsõ kérdésem az lenne hozzátok, hogy hol nézitek a meccseket? Sport1-2õn szezononként jó, ha két meccset láthatok..netes tévéket szoktam nézni, de ott se nagyon favorizálják a Seria As meccseket, csak ha a Milan-Inter, na meg különösen a Juve (brrrrrr!) játszik..a kínaiak behülyülnek, ha zebrát látnak..legutóbb a Shalke elleni UEFA kupa meccset láttam, ami önmagában is elég elkeserítõ, de mivel nagyon rossz meccs volt, különösen zavar a dolog..
Kösz a segítséget!

aláírás.

gabber_saviola
amúgy a gólunknál öröm volt látni, ahogy Brienza lefutotta a full védelmet

gabber_saviola
<#wave><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>
nekem sajna nincs ilyen zászlóm, és irigyellek is érte

rosagirl
<#law> Üdvözöljük sok szeretettel, amennyiben visszafogja a Juvés ferdehajlamait! <#smile>
Az a szoba tényleg nem rossz, de hidd el, az a zászló sokkal jobban funkcionál föggönyként! Itt a tavasz, süt(ne) be a nap, de hozzám csak annyi jut el, hogy rózsaszínben látom a világot (na jó, a szobámat😊

Cucmey
Nem száz százalékban az övé de elévülhetetlen érdemei vannak ben hogy elment. Ezért én még mindig haragszok az elnök úrra. <#schmoll2>

gabber_saviola
nem csak Zamparini hibája

Cucmey
Egy valaki hibás amiért elment Toni a Palermoból mégpedig Zamparini elnök! Megis mondta valamikor hogy mekkorát hibázott de most már késõ bánat. Potom pénzért eladta azt a támadót aki 2 év alatt 50 gólt szerzett a Palermoban.

gabber_saviola
ok elhiszem hogy te mit gondolsz, de Palermóban és nálam is Nemici Toni

bmffm856
hány játékost lehetne gyûlölni azért mert elment...Di Michele is otthagyta Udinét...és nem hinném, hogy õt gyûlölnék, pedig õ még egy-két nyilatkozatával rá is szolgált erre...de Toni semmi a Palermora vagy a szurkolókra nézve bántót nem nyilatkozott soha...ezért nem értem...10000 de lehet hogy 100000 játékosból egy játsza le egész karrierjét egy klubban...szóval ezért nem hinném, hogy el kéne ítélni bárkit is...mondom ezt úgy, hogy Batigol is elment Firenzébõl...meg mikor süllyedni kezdett 2001-ben a hajó, sok meghatározó emberünk ment el...csak egy-kettõ maradt ott...aztán mégsem haragszik rájuk, vagy gyûlöli õket senki...ez -mit mondjak- nem a Sport szelleméhez méltó "gesztus"...

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

gabber_saviola
minket csak ugródeszkának használt

gabber_saviola
Toninak jó volt a Palermo a Serie B-ben meg a Serie A-ban, de mikor mejelent a Fiorentina egy mesés ajánlattal már hírtelen nem is akart nálunk maradni 😞

gabber_saviola

bmffm856
<#mf2> azt rögtön sejtettem 😄D

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

szanics
Nekem nagyon tetszik 😄

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!