Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

monyox
Asszem en Mutti helyeben megprobalnam egy olyan felallassal, hogy:

Viviano
Munoz - Milanovic - Migliaccio - Labrin
Zahavi - Barreto - Vazquez
Ilicic
Miccoli - Mehmeti

Bar ugysem ez lesz..😊 Meg azt sem gondoltam, hogy egyszer Munozt irom a kezdöbe, dehat kihalt a hatvedsor..

un parru cchiu cu thia cuinnutu r\'unfiainnu cuinnutu

riccardogardoni
hát ez a fogadásos cucc... meg hogy meghívják õket egyebek...
meg hát a juvénak nagyon kell most a pont ugye 😊

Forza Palermo sempre e per sempre!!!

monyox
Hogy micsoda?

riccardogardoni
hát ezt én sem tudom felfogni :S
így még érdekesebb lesz mert ha hawerok...

monyox
Na, akkor van meg egy johirem is...
Annyira undorito ez a Juventus, mint a szar... Olaszorszagban Lombardia meg Piemonte utan Sziciliaban van allitolag a legtöbb Juve szurkoloi-klub. Es ezek a phaszok meghivtak a sziciliai szurkoloikat a szombati vendegszereples alkalmaval egy ingyenes fogadasra.. Na, ettöl behanyok. Mondjuk azt sem ertem, hogy Szicilianak van 2 Serie A-s csapata, megis 32 Juventus szurkoloi klub van..

riccardogardoni
ez is jó hír 😄😄😄

monyox
A szombati meccsen nem lehet ott a következö lista:
Balzaretti, Silvestre, Mantovani, Pisano, Aguirregaray, Donati, Bacinovic, Bertolo, Hernandez
Asszem nem hagytam ki senkit...
A kerdes csak az, hogy hogyan fogunk felallni? Föleg hatul...
Ha jol szamolom, csak 3 vedövel tudunk felallni (Labrin, Milanovic, Munoz), esetleg ujra hatradobja Mutti Migliacciot közephatvednek. Na de akkor ki lesz a vedekezökp? Szegeny embert az ag is huzza... Es pont a Juventus ellen..

riccardogardoni
ez így van 😊

monyox
Az jo, hogy ilyen jol nyomjak az ifjak... Nem artana öket szepen lassan elkezdeni beepiteni az A-csapatba... Mindig jo, ha sajat nevelesü jatekosok erösitenek egy gardat... Bar Nocerino nem sajat nevelesü jatekosunk volt, egyreszröl szomoru, hogy elvitte a Milan, masreszröl meg jo erzes, hogy tavaly meg nalunk jatszott, tegnap meg golt lött a Barcanak..

riccardogardoni
<#taps> LA PRIMAVERA NON SI FERMA PIU' ASCOLI-PALERMO 1-6 <#taps>

riccardogardoni
nah, ez tényleg jó hír 😄

monyox
Vegreeeee, erre a hirre varok januar vege ota...

Il presidente del Palermo Maurizio Zamparini dopo la vittoria di Bologna, la prima stagionale lontano dal Barbera, commenta cosi a "Repubblica". "Adesso che abbiamo raggiunto la salvezza è arrivato il momento di vedere in campo gli altri nostri giovani per capire cosa ci riserva il futuro e su cosa possiamo fare affidamento per costruire la nostra squadra".

Most, hogy a Bologna elleni gyözelemmel bebiztositottuk magunkat (gondolom arra gondol Zampa, hogy nem fogunk kiesni...😊, eljött az idö, hogy lecsekkoljuk a palyan a fiatal jatekosokat is, hogy megtudjuk, mit hoz a jövönk, es epithetjük-e rajuk a jövö csapatat.."

Remelem, jatszani fog Mehmeti, Vazquez meg Zahavi is, oszt szitcsapjuk a Juve pofajat!!! Most mar csak Muttival kene közölni ezt a hirt, hogy ö is tudjon rola...

Simonnak itt kene lennie most, föleg, hogy Bariban all a bal a bundaügy miatt...

monyox
En azt nem tudom, hogy Hernandezt meg Donatit mi a francert tiltottak el... Gaz lesz igy a meccs, elöl meg hatul is... Most mar akkor csodakategoriaba sorolnam az X-et is...

monyox
Akkor a Palermo sziciliai maffia-kommandoja aprilis 1 alkalmabol viccböl szemelyesen keresett volna a lakasodon...<#violent>

monyox
Azert, mert hatha Vazqiez akkor ilyen golokat löne...

riccardogardoni
igen, az mindig világklasszis formát mutat 😄

Fõleg a védelem 😄
riccardogardoni
érdekes meccs lesz bizony 😄

Itt a Primavera állása. A Palermo a C csoportban a 3., nem rossz teljesítmény, de szerintem már nem értek oda az elsõ helyre, de a 4 Catania jól le van maradva. Érem lesz.
Most olvasom, hogy Hernandez, Mantovani és Donati sem játszhat a Juve ellen. De Miccoli igen...
riccardogardoni
komolyan vázkez és mekmeti mért nem játszik soha? 😞

riccardogardoni
Cucmey
Csak már jönnének. :-D

Cucmey
Bár tegnap április1 volt. Benyöghettem volna hogy elegem van megyek a Catania fórumba. :-D

Cucmey
Azt te nem éred meg. :-D

gabber_saviola
majd megjönnek az arabok, újra nagy lesz a lelkesedésed.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

monyox
Szoval akkor keszülhetünk a coming out-odra, hogy Catania-drukker lettel??<#gonosz2>

Cucmey
😄DDD vicces fiúk ezek.
amugy be kell vallanom csökkent a lelkesedésem hiába nyertünk tegnap.
talán meguntam már hogy má lassan 10 éve ugyanott vagyunk. a közép mezõnyben a senki földjén. komolyan mondom ennél még az is izgibb ha a kiesés ellen küzd valaki. van miért szurokolni. de most hogy kiesni már nem fogunk kupát érõ helyezés meg kizárt dolog. hát igy nem az igazi.

monyox
Ja, a nap vicce az, hogy Donati meg Budan egymast cseszteti, hogy most akkor kie is a tegnapi elsö gol... Ha csak hülyitik egymast, akkor bolondok, ha meg komolyan savazzak egymast, akkor kretenek..

monyox
Az tuti, mert Munoz pajtas 100%, hogy jatszani fog, es mivel tegnap nem lött golt, biztos a Juve ellen tartogatja... Bar a Lecce ellen is az ö 2 goljanak köszönhetöen lett döntetlen...<#nevetes1>

Cucmey
amúgy el tudom képzelni hogy meg verjük a Juvét. a csapatunkban mindenféle teljesítmény megtalálható. Lehet 3-0ra nyerünk de az is lehet hogy 6-1re kikapunk. Egy biztos. döntetlen nem lesz.

Cucmey
a bolognai gól után. 😊

monyox
En is csipem az öreget. Mondjuk akkor meg jobb lenne, ha meccsek alatt üvöltene az oldalvonal mellett, mint a sakal..😊))

riccardogardoni
Rossi jöhetne! Kedvencem! 😄

monyox
Vallalom..😊) Bar tegnap latva, hogy milyen lazan vertek a Napolit, mar nem vagyok benne olyan biztos..

monyox
Marmint elsö bolognai gol vagy Budan csodagolja utan?😊))

Munoz tegnap nem lött golt egyik kapuba sem, de azert nagy momentum volt, ahogy vezette a labdat az oldalvonal mellett... Vezette, vezette... Vezette... Aztan egyszer csak a vonalon tul vezette..😊) Nem eleg nagy neki a palya..

monyox
A Palermo rossz sorozata valahol tavaly kezdödött a 0:7 környeken..😊)

Cucmey
Annyit mondtam az esõ gól után hogy: na... gondoltam.... 😄DD

Cucmey
hülye vagy 😄DDDDDDD

Onnantól kell számítani a Palermo rossz sorozatát, elemekre szedtünk titeket, lehetett volna 8-0 is <#eplus2> (nyugi csak hülyéskedek)
monyox
Ja, azt az összeszenvedett 1 db golt erted "szetveres" alatt?😊))

Szánalmas Chievo? - és mégis szétvertünk titeket 😊
monyox
NSO-n allandoan elcseszik a tabellat, most is a szanalmas Chievo möge soroltak minket..😊)

Azert vegignezve a tabellan eleg gaz, hogy ilyen szirszar Roma meg a Lazio, akit padloztattunk 5:1-gyel, most meg a Parma-tol kapott ki 3:1-re, szoval ilyenek elöttünk vannak...

Azert parat jo lenne meg lenyomni, akarmennyire is elment mar ez a szezon.
Mondjuk nem lesz egyszerü..
Juve otthon
Fio idegen
Parma o
Cesena i
Merda o
Napoli i
Chievo o
Genoa i

Mit röhögnek, ha kiesne a Fio..😊) Inkabb ök, mint a Lecce. Aztan Rossi bacsi jöhet is vissza a kispadra..

riccardogardoni

riccardogardoni
18:15 Labdarúgás Szombat DigiSport
Serie A, Palermo-Juventus A program élõben látható!

riccardogardoni
<#taps>

Na megvan az elsõ gyõzelmetek idegenben!
monyox
Mondjatok azt, hogy hülye vagyok, de szerintem a következö forduloban otthon kipiccsantjuk a zebrakat..😊))

monyox
A Bologna golja igazabol semmi reakciot nem valtott ki belölem. Budan golja olyan igazan budanos volt. Hernandez golja utan mar vigyorogtam, bar meg az sem volt teljesen öszinte, de Ilicic golja utan mar röhögtem, raadasul meg mutattak is a kisnyugdijast, ahogy örül, hat az nekem betett...😊))

Jol jött ez a gyözelem, meg Ilicic-nek is talan ez a gol.

+ jövö heten mar csak 2 emberes vedelemmel allunk fel..😊)

Cucmey
mit szóltok a gyõzelemhez? 😄DD