Unione Sportiva Cittá di Palermo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viviano
Munoz - Milanovic - Migliaccio - Labrin
Zahavi - Barreto - Vazquez
Ilicic
Miccoli - Mehmeti
Bar ugysem ez lesz..😊 Meg azt sem gondoltam, hogy egyszer Munozt irom a kezdöbe, dehat kihalt a hatvedsor..
un parru cchiu cu thia cuinnutu r\'unfiainnu cuinnutu
meg hát a juvénak nagyon kell most a pont ugye 😊
Forza Palermo sempre e per sempre!!!
így még érdekesebb lesz mert ha hawerok...
Annyira undorito ez a Juventus, mint a szar... Olaszorszagban Lombardia meg Piemonte utan Sziciliaban van allitolag a legtöbb Juve szurkoloi-klub. Es ezek a phaszok meghivtak a sziciliai szurkoloikat a szombati vendegszereples alkalmaval egy ingyenes fogadasra.. Na, ettöl behanyok. Mondjuk azt sem ertem, hogy Szicilianak van 2 Serie A-s csapata, megis 32 Juventus szurkoloi klub van..
Balzaretti, Silvestre, Mantovani, Pisano, Aguirregaray, Donati, Bacinovic, Bertolo, Hernandez
Asszem nem hagytam ki senkit...
A kerdes csak az, hogy hogyan fogunk felallni? Föleg hatul...
Ha jol szamolom, csak 3 vedövel tudunk felallni (Labrin, Milanovic, Munoz), esetleg ujra hatradobja Mutti Migliacciot közephatvednek. Na de akkor ki lesz a vedekezökp? Szegeny embert az ag is huzza... Es pont a Juventus ellen..
Il presidente del Palermo Maurizio Zamparini dopo la vittoria di Bologna, la prima stagionale lontano dal Barbera, commenta cosi a "Repubblica". "Adesso che abbiamo raggiunto la salvezza è arrivato il momento di vedere in campo gli altri nostri giovani per capire cosa ci riserva il futuro e su cosa possiamo fare affidamento per costruire la nostra squadra".
Most, hogy a Bologna elleni gyözelemmel bebiztositottuk magunkat (gondolom arra gondol Zampa, hogy nem fogunk kiesni...😊, eljött az idö, hogy lecsekkoljuk a palyan a fiatal jatekosokat is, hogy megtudjuk, mit hoz a jövönk, es epithetjük-e rajuk a jövö csapatat.."
Remelem, jatszani fog Mehmeti, Vazquez meg Zahavi is, oszt szitcsapjuk a Juve pofajat!!! Most mar csak Muttival kene közölni ezt a hirt, hogy ö is tudjon rola...
Simonnak itt kene lennie most, föleg, hogy Bariban all a bal a bundaügy miatt...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
amugy be kell vallanom csökkent a lelkesedésem hiába nyertünk tegnap.
talán meguntam már hogy má lassan 10 éve ugyanott vagyunk. a közép mezõnyben a senki földjén. komolyan mondom ennél még az is izgibb ha a kiesés ellen küzd valaki. van miért szurokolni. de most hogy kiesni már nem fogunk kupát érõ helyezés meg kizárt dolog. hát igy nem az igazi.
Munoz tegnap nem lött golt egyik kapuba sem, de azert nagy momentum volt, ahogy vezette a labdat az oldalvonal mellett... Vezette, vezette... Vezette... Aztan egyszer csak a vonalon tul vezette..😊) Nem eleg nagy neki a palya..
Azert vegignezve a tabellan eleg gaz, hogy ilyen szirszar Roma meg a Lazio, akit padloztattunk 5:1-gyel, most meg a Parma-tol kapott ki 3:1-re, szoval ilyenek elöttünk vannak...
Azert parat jo lenne meg lenyomni, akarmennyire is elment mar ez a szezon.
Mondjuk nem lesz egyszerü..
Juve otthon
Fio idegen
Parma o
Cesena i
Merda o
Napoli i
Chievo o
Genoa i
Mit röhögnek, ha kiesne a Fio..😊) Inkabb ök, mint a Lecce. Aztan Rossi bacsi jöhet is vissza a kispadra..
http://www.soccerway.com/national/italy/serie-a/2011-2012/regular-season/
Serie A, Palermo-Juventus A program élõben látható!
Jol jött ez a gyözelem, meg Ilicic-nek is talan ez a gol.
+ jövö heten mar csak 2 emberes vedelemmel allunk fel..😊)