Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
gazzetta.it

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
Kérdezd Mcfrost! nekem is õ szurta be😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Fyrex

ezeket hol olvassátok?

Avanti Crociati!

gabber_saviola
UFFICIALE: Santana alla Fiorentina, Parravicini al Palermo

viszlát Santana üdv a csapatban Francesco

------------------------
Francesco PARRAVICINI

Nato MILANO - 31/1/1982

Altezza 175 Cm

Peso 73 Kg

Nazione Italia

Ruolo Centrocampista

Esordio in A 11/9/2005, TREVISO-LIVORNO 0-1

Esordio in nazionale

LINK

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
megy (menjen is mostmár)

fsgh
ACQUISTI
Maxwell (d., Empoli), Maicon (d., Monaco), Dacourt (c, Roma)
CESSIONI
Favalli (d., Milan), Wome (d., Werder Brema)
OBIETTIVI
Grosso (d., Palermo), Barone (c., Palermo), De Rossi (c., Roma), Toni (a., Fiorentina), Ronaldo (a., Real Madrid), Bonera (d., Parma), Van Nistelrooy (a., Manchester Utd)
(Mcfrost segítségével itt a mi átig struktúránk...)
Gabber hogy látod Barone vagy Grosso marad vagy megy/jön

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

McFrost
és mindenki ámúlni fog

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
nemsokára megérted -.-

Cucmey
Ember legyen a talpán aki átlátja ezeket a traszfereket.

Fyrex
Santana neeee 😞((((

kedvencem vót -.-

Avanti Crociati!

McFrost
gondolom-.- mint egy olimpiai bajnokot😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
amúgy meg Gonzalez és Santana mehet, mert Valerio Virga és Bonanni visszajön kölcsönbõl és lazán pótolják Õket

(komoly, azt mondja az olasz srác, hogy nem gyengén fogják fogadni Bonanni érkezését -.-)

gabber_saviola
Santana már a Fiorentinájé István

McFrost
nem tudom mi lesz , de Gonzalez jöhet , Santanaról nem is beszélve
sztem a Palermo 70%-ban kicserélõdik a következõ szezonra😞

gabber_saviola
van 2 verzió Semiolinál:
az 1-ik az , hogy csak pénzt adunk érte
a másik pedig sevés pénz+Gonzalez

amúgy Semiolinak csak az 50%-át bírtokoljátok

McFrost
OBIETTIVI
Sicignano (p, Lecce), Gonzales (c, Palermo), Santana (c, Palermo), Rosi (c, Roma), Galoppa (c, Roma), Bogdani (a, Siena)

fsgh
Pizzaro mehet hozzátok...nálunk nem tudott érvényelsûlni de nálatok istenkirály lenne😊) szvsz😊 Grosso meg már olyan 75% hogy jön az Interbe!?!?

gabber_saviola

gabber_saviola
CALCIO MERCATO
ACQUISTI
Fontana (p, Chievo), Guardalben (fine prestito, p, Parma), Guana (c, Ascoli), Bonanni (fine prestito, c, Lazio), Gasbarroni (fine prestito, c, Sampdoria), Santoni (fine prestito, p, Brescia)
CESSIONI
Andujar (fine prestito, p, Huracan)
OBIETTIVI
Cruz (a, Inter), Turci (p, Cesena), , Cassani (d, Verona), Pizarro (c, Inter), Semioli (c, Chievo), Simplicio (c, Parma), Bresciano (c, Parma), Pisano (d, Sampdoria), Martinez (d, Brescia), Dallamano (d, Brescia), Canini (d, Cagliari)

---------------------------------
Simone Dallamano

Nome Simone
Cognome Dalla Mano
Nato il 25/11/1983
a Brescia
Altezza cm 180
Peso kg 68
Ruolo Difensore
Nazione Italia
Esordio in A

---------------------------------
GILBERTO MARTINEZ VIDAL

Nome Gilberto
Cognome Martinez Vidal
Nato il 01/10/1979
a Golfito (CRC)
Altezza cm 174
Peso kg 72
Ruolo Difensore
Nazione Costa Rica
Esordio in A 15/09/2002
Brescia-Piacenza 1-2

-----------------------------------
Marco PISANO

ROMA - 13/8/1981

Altezza 174 Cm

Peso 75 Kg

Nazione Italia

Ruolo Difensore

Esordio in A 20/10/2002, BOLOGNA-BRESCIA 3-0

Esordio in nazionale

------------------------------------------
MATTIA CASSANI

Nato a: Borgomanero (NO)
Il: 26/08/1983
Ruolo: DIFENSORE
Altezza: 182
Peso: 71
N° maglia: 2

------------------------------------------------------
Mark BRESCIANO

Nato MELBOURNE (AUS) - 11/2/1980

Altezza 182 Cm

Peso 73 Kg

Nazione Australia

Ruolo Centrocampista

Esordio in A 15/9/2002, UDINESE-PARMA 1-1

Esordio in nazionale

---------------------------------------------------
David Marcelo Cortes PIZARRO

Nato VALPARAISO (CHI) - 10/9/1979

Altezza 170 Cm

Peso 65 Kg

Nazione Cile

Ruolo Centrocampista

Esordio in A 29/8/1999, VENEZIA-UDINESE 1-1

Esordio in nazionale

---------------------------------------------
Fabio Henrique SIMPLICIO

Nato SAN PAOLO (BRA) - 23/9/1979

Altezza 171 Cm

Peso 75 Kg

Nazione Brasile

Ruolo Centrocampista

Esordio in A 22/9/2004, PARMA-BOLOGNA 1-2

Esordio in nazionale

------------------------------------------------
Franco SEMIOLI

Nato CIRIE' (TO) - 20/6/1980

Altezza 178 Cm

Peso 70 Kg

Nazione Italia

Ruolo Centrocampista

Esordio in A 14/10/2001, JUVENTUS-TORINO 3-3

Esordio in nazionale

------------------------------------

Julio Ricardo CRUZ

Nato SANTIAGO DEL ESTERO (ARG) - 10/10/1974

Altezza 190 Cm

Peso 78 Kg

Nazione Argentina

Ruolo Attaccante

Esordio in A 1/10/2000, ROMA-BOLOGNA 2-0

Esordio in nazionale

----------------------------------------------
Michele CANINI

Nato BRESCIA - 5/6/1985

Altezza 180 Cm

Peso 75 Kg

Nazione Italia

Ruolo Difensore

Esordio in A 28/8/2005, SIENA-CAGLIARI 2-1

Esordio in nazionale
-------------------------------------------------

rosagirl
Ez a 'Paks' fáj.

Cucmey
Cruz a Palermoban meghatározó játékossá válhatna. Nem ilyen másodhegedüs mint az Interben. Én ha tudnám hogy egy csapatban az lehetnék amit fentebb említettem akkor nem koptatnám tovább egy nagynevü csapat kispadját!!

gabber_saviola
LINK

ITALIA-UCRAINA 1-0 (0-0)
MARCATORE: al 48' st Chiellini
ITALIA (4-4-2): Curci, Potenza, Bovo, Canini, Chiellini, Foggia (25' st Defendi), Donadel, Sammarco, Rosina, Bianchi (17' st Pazzini), Palladino. (1 Agliardi, 12 Mirante, 5 Mantovani, 13 Coda, 15 Scurto, 16 Ferronetti, 18 Montolivo, 7 Pepe). All.: Gentile.
UCRAINA (4-3-1-2): Pyatov, Yarmash, Yatsenko (34' st Ischenko), Chygrynskiy, Romanchuk, Oberemko, Cheberyachko, Kryvoscheynko (1' st Mikhalik), Feschuk (13' st Fomin), Alyev, Milevskiy. (12 Rykba, 22 Shirayev, 4 Nevmyvaka, 9 Pukanych, 13 Pylypchuk, 18 Godin, 19 Maksymov, 20 Sytnik). All.: Mykhaylychenko.
ARBITRO: Webb (Ing).
NOTE: angoli: 6-6. Ammoniti: Yarmash, Donadel e Chiellini e Roman per gioco falloso, Palladino per simulazione. Recupero: 2' e 4'. Spettatori: 7.000.

gabber_saviola
nah már az olasz barátaim is azt mondják, hogy Santana megy a Fióba 😞

megkérdezem, hogy Cruz jön-e

McFrost
nem sablonos , ellentétben a tiéddel<#vigyor1>

milokó 😄DDDD<#wilting>

REAL MADRID

akkor szinte az egész csapat szabad utat kapott? <#idiota>
Én Cruz helyébe otthagynám az Intert...

McFrost
épp ma olvastam , hogy Mancini olaszosítani akar , Cruz tehát szabad utat kapott

gabber_saviola
templomba a papnak sem hiszek 😊
ha osztani akarod az észt, akkor ne csak magyar szájtokat olvassál

fsgh
hidd el nem fog elmenni azokat a lehetõségeket amit idén is megkapott azt jövõre is megfogja és ezt õ is tudja jól😊

gabber_saviola
jó nagy tévedésben vagy

fsgh
Õ helye biztos jövõre az Interben...
és szerintem nálunk fejezi be a pályafutását...

Cucmey
Cruz szerintem jó fogás lenne. Tavaj igencsak formába lendült!

gabber_saviola
mind1, az Õ döntése..haragudni nem fogok rá, ha elmegy

CALCIO MERCATO
ACQUISTI
Fontana (p, Chievo), Guardalben (fine prestito, p, Parma), Guana (c, Ascoli), Bonanni (fine prestito, c, Lazio), Gasbarroni (fine prestito, c, Sampdoria), Santoni (fine prestito, p, Brescia)
CESSIONI
Andujar (fine prestito, p, Huracan)
OBIETTIVI
Cruz (a, Inter), Turci (p, Cesena), , Cassani (d, Verona), Pizarro (c, Inter), Semioli (c, Chievo), Simplicio (c, Parma), Bresciano (c, Parma), Pisano (d, Sampdoria), Martinez (d, Brescia), Dallamano (d, Brescia), Canini (d, Cagliari)

Cucmey
úúú akkor már ba*zhatjuk. 😞((

gabber_saviola
sajnos már vmi orvosi vizsgálatnál tartanak

Cucmey
Ez elég szomorú bakker. De ugy hallottam ez még nem biztos.

gabber_saviola
ha kinyitnád a szemed akkor még a gazzettán is megtalálnád
olyanokat nem is merek mondani, hogy calciomercato vagy tuttomercatoweb

Link? Mennyire biztos? <#wow2>

gabber_saviola
2 milló fontért gyakorlatilag Santana a Fiorenínába igazolt 😮
kajak jó lett a kedvem 😞

Cucmey
ja hát igen. a Palermói tûz. Ezért(is) szerettem meg ezt a csapatot.

Cucmey
hehe <#vigyor> ez jó!

rosagirl
Inkább mégis maradok a fehér betûnék. Ártatlanabb😊

rosagirl
Köszönöm szépen, drága Gabber!

Ja, az elõzõ beszélgetésetekbe belekontárkodva: Morrone örök😊

gabber_saviola
nekem csak a stílusával van bajom (nem érzem benne az a Palermói tüzet)ok yo8 és Sempre Palermo

Cucmey
Nekem semmi bajom nincs vele.
Na most már alszom. Jó éjt neked. Mégegyszer köszi a logót!! <#eljen>

gabber_saviola
kiemelni nem tudnék senkit, mert pl. Zaccardot is birom annyira mint pl. Caracciolot (most mondtam 2 nevet), egyedûl Codreát nem igazán csípem

Cucmey
Mondhattam volna én is ezt de õket kiemelten szeretem. Brienza is tud valamit!! Nem tom Papadopulo de fõleg Del Neri miért mellõzte annyira. 😞

gabber_saviola
régen Toni és Zauli de mostmár azt mondom, hogy minden Palermo játékos

Cucmey
és neked kik a kedvenceid?

Cucmey
Luca Toni volt. Ill még most is szeretem és még mindig sajnálom hogy elengedte Zamparini. 3 év alatt 81 gólt szerezni a serie a/b-ben nem semmi teljesítmény.
Most Di Michele. Nagyon örültem hogy leigazolták. Már az Udineseben is szerettem.