Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5w0rdf15h
::ASDAS😄😄😄SAD:sdads

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Cucmey
Õ középpályás??

gabber_saviola
Örüljetek Capuanónak mert jó játékos

azért az se semmi, hogy lent a Serie C1-ben felfigyelenek egy játékosra 😮 (FMScout :ASDASdad)

CARRIERA
Stagione Squadra Presenze Gol

Serie B 2005/2006 BOLOGNA 33 0

Serie A 2004/2005 BOLOGNA 18 0

Serie C1 2003/2004 PISA 19 1

Serie C1 2002/2003 PISA 29 4

Serie C1 2001/2002 PISA 28 2

Serie C1 2000/2001 PISA 23 0

Serie B 1999/2000 EMPOLI 0 0

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Cucmey
De azér bánt. Meg tudom hogy olyan hogy csapat hûség már nem létezik de Palermoba játszani Livorno tetkoval a kezén kicsit furcsa lett volna. <#nyes>

5w0rdf15h
😄DDDDDDDDDDDDDDdddd merda -.- de ha nem lõ 20 gólt akko bünti lesz 😄D

McFrost
zsiráfnyakú 😛

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
nah már nem is bánt, hogy nem jött mi? 😄DDDDDdddddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Cucmey
azta!!! <#idiota>
kicsit furcsa lett volna. Kb olyan lett volna mintha Bözsi tetkó lenne a kezemen de mégis a Marihoz megyek feleségül. <#idiota><#idiota>

gabber_saviola
most látom, hogy játszott a Messinában 1 évet <#ejnye1> , nah ezért plusz 5 gólt kell rugnia a 20 mellé 😊

gabber_saviola

Nah Palermo mezben hogy néz ki? 😛

gabber_saviola

most nézem Amauri nem egy cingár pléja 😊

Nato SAN PAOLO (BRA) - 3/6/1980

Altezza 184 Cm

Peso 76 Kg

Nazione Brasile

Ruolo Attaccante

Esordio in A 14/4/2001, BARI-NAPOLI 0-1

Esordio in nazionale

gabber_saviola

meg hogy nézett volna ki egy Palermós kezén egy Livornós tetkó 😛

gabber_saviola
😄DDDddddd

gabber_saviola
FOSCHI A BOLOGNÁBAN

megegyezett Ciro Capuanoról, aki holap aláír <#taps>

Cucmey
<#sir><#sir>
Mindegy. Úgyis öreg már! <#vigyor2>

gabber_saviola
FOSCHI-SARTORI TALÁLKOZÓ

nah elindultak a tárgyalások Amauri ügyében

gabber_saviola
Lucarelli marad Livornóban 😞

LINK

Õ sem lesz Palermós

gabber_saviola
néha esküszöm, hogy nem ismerek rád

Fyrex
1; énis kiskorú vagyok 😛
2; nem bántom, de õ ennél sokkal szebb gifeket szokott, pont ezért...
3; pedofil vagyok igen ^^

Avanti Crociati!

McFrost
mit zaklatsz egy kiskorút?
pedrófíl vagy?
:ADAD

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
miért bántod?

Fyrex
jó ronda gif lett...

de gondolom kaptad is ráadásul nem lõtted 😊

de azér köfi 😊

más: mostmár jöhetne vmi hír télleg 😞

Avanti Crociati!

5w0rdf15h
pedig már nagyon kiváncsi vok 😊

gabber_saviola
még mindig semmi hír 😞

jbal
Corini a Renzo Barberában

hunbasser
és már 4. 😊
ha belehúztok,akkor simán lesz még elsõ is a topik.

szeptember 10-ei kezdés szvsz elég valószínûtlen,nagyon húzzák az olaszok...

ReaL MaDRid x siempre

5w0rdf15h
sry 😄DDDDDDDdddddd

Fyrex
és kilök másodszorra is behalok...

SZÓVAL: ELVILEG SZEPTEMBER 10, NEM? BÁR MÉG TOLOGATJÁK

Avanti Crociati!

5w0rdf15h
télleg még a sorsolás se volt mivel nem derült még ki h ki indulhat és ki nem 😞

gabber_saviola
szeptemberben vmikor, már ha elkezdõdik 😞

Fyrex
"he?! nédd má milyen izmos karja van!!! 😮O"

"hííííjjjjjááááá" - karatemester ^^

Avanti Crociati!

Cucmey
😄DDDD Ez jó!! 😄DD

Cucmey
Mikor kezdõdik a bajnokság??

Fyrex
Tiszteletem mindenkinek , aki erre téved!
Szeretném bemutatni egyik kedvenc csapatomat.
Palermo a neve és Sziciliában található a csapat.

^^ azóta megismertük 😊

Avanti Crociati!

gabber_saviola
emlékszem még, mikor megnyitottam 😊

Fyrex
<#worship><#worship><#worship>

Avanti Crociati!

gabber_saviola

Palermo - Itala San Marco 4-0

KÉPEK

VIDEO

5w0rdf15h
megy az még feljebb is 😄DDDddd

5w0rdf15h
detto ugyanaz nem mond semmit....mostmár igazán jöhetne vmi konkrét hír is

Fyrex
alap 😛

Avanti Crociati!

gabber_saviola
köfi, akkor nincs más mint várunk

találtam egy ilyet

Il mio futuro? Oggi incontrerò Spinelli. Mi si chiede di non fare più il tifoso e allora farò il professionista a 360˚. Il Toro? Lì sono stato bene e ho lasciato qualcosa d'incompiuto

hunbasser
Legnépszerûbb témák

1. Football Manager
2. Battlefield 2
3. SilkRoad Online
4. A Pc-s játékoknak leáldozott
5. Unione Sportiva Città di Palermo
6. Dragonball Z: Budokai játékok
7. ezert.hu
9. '80 as évek zenéi

ReaL MaDRid x siempre

5w0rdf15h
elsõ cikkben azt írja h pont kerülhet végre Lucarelli Palermoba igazolására mivel Zamparini kész ajánlatott tenni rá, így nagy valószínûséggel az alábbi hármas: Denis Godeas, Paul Codrea, Franco Brienza trióból 2 átkerül a Livornohoz

a másodikban a tuttomercatowebnek sikerült beszélnie Lucarelli managerével aki azt mondta h Lucarelli v a Palermoba megy v sehova

a harmadik cikk pedig Lucarelli azt nyilatkozta "h nem tudja még h Livornoban marad" és a Palermo mindent megtesz azért h megszerezze a támadót mivel egyik legfõbb igazolási céljuk a chievos Amauri mellett

hát nagyjából ennyi de ezt eddig is tudtuk szal semmi új

Cucmey
Sziasztok!!
Mi ujság van??
Felébredt már Lucarelli?? 😄DDD

gabber_saviola
😄DDDdddddd

hát sajnálom Signora, hogy ezt kell mondanom, de van egy határa az Olasz tudásomnak 😊

rosagirl
Most már én is kezdek feszült lenni. Gabber (<#law>), húzz bele az olasztanulásba, mert kikészít, hogy nem tudjuk lefordítani a híreket😞

Morrone nem jutott szóhoz tegnap <#rinya>, de a mi fiaink jól nyomták! <#worship>

gabber_saviola
jó lesz Amauri és Jimenez páros is Iaquitával 😄DDDDDDddddddd

gabber_saviola
CALCIO MERCATO
ACQUISTI
Bresciano (c, Parma), Bovo (d, Roma), Raimondi (c, Arezzo), Simplicio (c, Parma), Pisano (d, Sampdoria), Fontana (p, Chievo), Guardalben (fine prestito, p, Parma), Guana (c, Ascoli), Bonanni (fine prestito, c, Lazio), Santoni (fine prestito, p, Brescia), Parravicini (c, Fiorentina), Dellafiore (d, Treviso), Cassani (d, Verona), Munari (c, Verona), Diana (c, Sampdoria),
CESSIONI
Makinwa (a, Lazio), Barone (c, Torino), Raimondi (c, Vicenza), Virga (c, Roma), Accardi (d, Sampdoria), Andujar (fine prestito, p, Huracan), Santana (c., Fiorentina), Grosso (d, Inter), Modesto (d, Reggina), Gasbarroni (c, Juventus), Terlizzi (d, Sampdoria), Bonanni (c, Sampdoria), Guardalben (p, Vicenza), Mutarelli (c, fine contratto Lazio), Pepe (a, Cagliari), Lupatelli (p, Fiorentina, fp)
OBIETTIVI
Cruz (a, Inter), Pizarro (c, Inter), Semioli (c, Chievo), Martinez (d, Brescia), Dallamano (d, Brescia), Canini (d, Cagliari), Amauri (a, Chievo), Jimenez (c, Ternana) e Capuano (d, Bologna)

gabber_saviola
azért mondom, hogy azon a cseten, ahol írt nekem a srác csomó hülyeséget mondtak már nekem 😊

gabber_saviola
itt mit ír?

Palermo, il piano per Lucarelli
Il Palermo punta con decisione a Cristiano Lucarelli. Approfittando della rottura tra il Livorno e i labronici, Maurizio Zamparini ha avviato i contatti col procuratore del giocatore, per verificare la disponibilità dello stesso a trasferirsi in Sicilia. Resta ora da convincere un piccato Spinelli: per farlo, il patron rosanero ha pronta un'offerta di tutto rispetto. A Livorno potrebbero finire infatti due giocatori di una rosa comprendente i nomi di Denis Godeas, Paul Codrea e Franco Brienza, tutti graditi dal tecnico amaranto Daniele Arrigoni.

és itt?

Pallavicino: "Lucarelli? Palermo o morte
Enigmatico come sempre, il procuratore di Cristiano Lucarelli, Carlo Pallavicino, raggiunto telefonicamente da tuttomercatoweb rilascia brevi ma significative dichiarazioni: "Lucarelli? Palermo o morte..."
Tra le righe, conferma quindi l'interessamento dei rosanero per l'ariete livornese e allo stesso tempo spazza via altre voci, come quella di un possibile ritorno in maglia granata. Pallavicino, gentilissimo, ci concede anche una battuta su Ciro Capuano, richiestiissimo terzino sinistro del Bologna: "Tutti lo cercano, Il Palermo? si.."

és itt?

Lucarelli: "Non so se resterò a Livorno"
"Non so se resterò al Livorno". Lo ha dichiarato a Sky l’attaccante amaranto Cristiano Lucarelli, dal ritiro della Nazionale a Tirrenia.
Il bomber risponde cosi alle dichiarazioni rilasciate nei gorni scorsi dal presidente labronico, Aldo Spienelli che considerava "improbabile" la cessione di Lucarelli.
Ed a proposito di Spinelli, l’idolo dell’Armando Picchi dice: "Il rapporto è sempre lo stesso. Non e` tanto il fatto che le cose non vadano bene ora, quanto il fatto che non siano mai andate bene sin dall`inizio con lui".
Cristiano Lucarelli è un dichiarato obiettivo di mercato del Palermo, oltre all’attaccante brasiliano del Chievo, Amauri.

csak nagyvonalakban kérem, köfi 😊