Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McFrost
semleges vagyok , pályán eldõl ,de nekem nem ám nagyon zokogni:ASADSADAD
szal nem tom ez a sok jövés-menés most elõny vagy hátrány lesz

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
teccik a helyzetünk mi? 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

McFrost
Annak ellenére, hogy a Palermo-tól mind Grosso-t, mind Barone-t elcsábították, az alakulat három igazolás nyomán nem gyengült meg.

Az olasz csapat Simplicio-val és Bresciano-val erõsített (Param), majd még közel 9 millió euroért megszerezte a Chievo tehetségét, Amauri-t. A csatár 37 mérkõzésen, tizenegyszer talált be az ellenfelek kapujába. A Palermo szurkolóinak, amikor a két sztár elhagyta a klubot, volt néhány keresetlen szavuk a vezetõséghez, azonban az érkezettek láttán õk is belátták, hogy kedvenc csapatuk inkább erõsödött, mint sem gyengült.

(foci24.com - Németh Szabolcs)

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Cucmey
Most semmit sem álmodtam. Ritkán szoktam álmodni de akkor marha nagy baromságokat.
Remélem a Reggina elleni 3-1 nem tartozik a baromságok közé. <#zavart1><#vigyor>

gabber_saviola
nah akkor jó éjt Cucmeynek 😄DDddddddddddddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

5w0rdf15h
hja azt elfelejtettem odaírni jameg azt h májusban jelenésünk van az UEFA döntõn h átvegyük a kupát 😛

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

gabber_saviola
persze a 38. fordulóban 😊

5w0rdf15h
akkor most éjjel azt álmodd meg h megnyerünk egy csomó meccset és vezetjük a serie At 😛

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Cucmey
Ugyse álmodok egyhamar ilyet. Ez biztos azér volt mert már nagyon várom az idény kezdést. <#nyes>

gabber_saviola
ezek fontos dolgok, legközelebb jobban figyelj 😄ddddddddd

Cucmey
Nem tom. Csak Carára emlékszem. <#nyes>

gabber_saviola
alap, hogy megnézem

Fyrex
a te csapatodnak itt nincs helye, semmilyen kapcsolata nincs a két klubnak ^^ py

Avanti Crociati!

gabber_saviola
srácok ez a Palermo topik 😊

ehhez így kell hozzáállni 😊

gabber_saviola
ez itt a Palermo topik, Én meg egy Palermós vagyok. mert értem, hogy mit csodálkozol?

fsgh
ézem ha nézed😛
ÉLÕ 20:30 Labdarúgás. Fiorentina-Internazionale, olasz bajnokság, 1. forduló (élõ)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Fyrex
Sport1 - Vasárnap - 20:30 Torino-Parma, olasz bajnokság, 1. forduló (élõ)!!!

elvárom nézzétek 😛PP

Avanti Crociati!

fsgh
"10. forduló után is az 1. helyen leszünk" de optimista itt vki..de majd mrglátjuk😊....

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
láttam mindegyik új igazolást a felkészülés alatt, szal már inkább az eredményes Palermói focira vagyok kiváncsi 😊

majd, ha a 10. forduló után is az 1. helyen leszünk rájönnek, hogy adni kéne

fsgh
azért gondolom kiváncsi vagy az új igazolásokra is😊)

sajna nem adják a Palermo meccset élõben😞

gabber_saviola
látom, ha nem vok itt, akkor van aki szállítja az infókat <#puszi>

gabber_saviola
Amauri=7m euró+Godeas akinek az értékét 1.5m-ra állapították meg.
amúgy meg láthatod itt a topikban, ahogy lányoskodott a csapatod az átigban 😄Dddddddd

gabber_saviola
egy szóval sem említettem meg ebben a kommentben a csomó új igazolást 😊
csak a taktikái varációkat próbáltam felrajzolni ikmrém 😛

gabber_saviola
csak megkérdeztem Signora 😊

hunbasser
hát,ez elég vicces statisztika 😊 látszik,h iffhs-es

ReaL MaDRid x siempre

rosagirl
http://www.iffhs.de/?10f42e00fa2d17f73702fa3016e23c17f7370eff3702bb1c2bbb6f28f5351e

fsgh
az szép😊 megomndanád hol láttad ezt?mert érdekelne a lista😊

McFrost
ennyi minõségi csatárral az 1 támadós szisztéma pazarlás és hülyeség

rosagirl
Ja, és 20-ok vagyunk az aktuális klub-világranglistán!

McFrost
Gábor , Te Rózsaszín Kutya😄!
Amamuri transzfer részleteit plíz, vagy nézzem meg az oldaladon?😄
Mint Te az enyémen?:ASAD

fsgh
egy cipõben vagyunk😊 a palermo is sok új játékost igazol az Inter is😊 én is alig várom már hogy lássam a tv-benõket😊 gondolom Te is nagyon😊))

rosagirl
Miért??? Amikor el tudtam kezdeni nézni a meccseket normálisan (ez 2004-re tehetõ), akkor õ tûnt fel elöször. Olyan idiótán fut a lelkem, hogy nem tudtam levenni róla a szemem. Viszont mivel õt figyeltem kiemelten, rájöttem, hogy mennyire hajtós, lelkes, küzdõs kis futballista és õt kezdtem el sajnálni, ha mellõzték stb. (Kb. olyan õ nekem, mint nektek Brienza, aki pedig, megmondom õszintén, bennem nem mozgat meg semmit, csak egy jó átlagos játékosnak tartom.) A szívem belefájdult, amikor tavaly gólt lõtt a Barberában. Meg persze elkeserít, hogy a Livornoban élete szezonját játszotta, stabil kezdõként, 6 gólt jegyezve. És egy kis plussz nõi adalék: olyan cuki, ahogy az enyhén paciarca elkezd vigyorogni. 😊
Összefoglalva, nem tudom, hogy miért szeretem elsõsorban õt, de sok minden miatt nagyon bírom és a kedvencek közt õ volt az 'elsõszülött', ez pedig örökre elszakíthatatlan köteléket képez kettõnk között! 😊

gabber_saviola
jah és a jelenlegi bajnoki táblázat:

Ascoli 0
Atalanta 0
Cagliari 0
Catania 0
Chievo 0
Empoli 0
Inter 0
Livorno 0
Messina 0
Palermo 0
Parma 0
Roma 0
Sampdoria 0
Siena 0
Torino 0
Udinese 0
Milan -8
Lazio -11
Reggina -15
Florentia Viola -19

gabber_saviola
amúgy meg már baromira kiváncsi vagyok arra is, hogy maradunk-e a 4-3-2-1-es támadónál, vagy egy difolt 4-4-2-t vesz elõ-e a Mester. szerintem maradjon a régi 4-3-2-1, mert Di Michele fantasztikus mostanában, a 2 csatárosnál meg kicsit visszább kéne jönni neki. szal a régire voksolok 😊

gabber_saviola
Ájmo és Amauri is betalált álmodban? <#smile>
jaj de miért kell kapni azt a fránya gólt, jó lenne ha visszafeküdnél kicsit 😄dddddd

Cucmey
3-1 lesz a végeredmény vasárnap. És Cara rúgja az egyik gólt. Ezt álmodtam. <#vigyor><#zavart1><#nyes>

gabber_saviola
jaj mikor lesz már vasárnap <#rolleyes>

gabber_saviola

gabber_saviola

<#smile>

Cucmey
Amugy gratulálok ismét a csapatnak. Ez szép gyõzelem volt!

Cucmey
<#vigyor><#vigyor><#vigyor>

gabber_saviola
Signora mit eszel Te abban a srácban annyira? 😛

rosagirl
Áh, ahhoz hogy valaki letaszítsa a trónról az isteni Stefanot, nagyon sokat kell bizonyítania! De azért csak alkoss, drága Gabber!

gabber_saviola

ezt a sárga topikban találtam. Viszlát Godeas és sok sikert

gabber_saviola
nah végre van akkor új nagy kedvenc, ennek örülök. akkor csinálok is egy Amauris grafikát 😊

gabber_saviola
nah szal gurítottunk egy hármast 😊

Modena - Palermo 0-3

Modena (4-3-3): Frezzolini (1’st Narciso); Campedelli (1’st Morselli), Ungari, Perna (1’st Bellesia), Chiecchi (32’pt Ricchi); Bentivoglio, Luisi (1’st Centurioni), Troiano (1’st Tisci); Abate (1’st Croce), Sforzini, Colacone (1’st Baldo).
Allenatore: Daniele Zoratto.

Palermo (4-3-2-1): Agliardi (1’st Fontana); Cassani, Biava (40’st Cossentino), Terranova (27’pt Capuano), Pisano; Diana, Corini (29’st Munari), Simplicio; Bresciano (13’st Amauri), Brienza (13’st Tedesco), Caracciolo.
In panchina: Sirigu.
Allenatore: Francesco Guidolin.

Arbitro: Christian Zanzi (Lugo).
Assistenti: Giuseppe Foschetti (Milano) - Roberto Iannello (Novi Ligure).
Reti: 3’pt Caracciolo, 23’pt Diana, 23’st Corini (rig.).

gratula a csapatnak

rosagirl
Jaj, milyen jól áll neki a rózsaszín. Szerelmes lettem, sõt, egy pillanatra a Morrone-ba vetett hitem is megingott! <#wink>

gabber_saviola
megverjük persze, de nem pics@zzuk el annyira

fsgh
lehet hogy erõs😊 de sztem akkor is megveritek õket de nagyon😊 ilyen kerettel...