Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
mind1 nem idegesítem magam, Mi csak egy "kiscsapatnak" drukkolunk, aki minden téren lesz@rnak Magyarországon. Mennyirvel egyszerübb lenne, ha egy divatcsapatnak fanolnék..lenne 2007-es mezem, nadrágom, sapkám, sálam, nézhetném a tv-ben hetenként a meccseiket...egyszóval mindenem, de uram bocsáss Én "ezt" a csapatot szeretem. FORZA PALERMO SEMPRE

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

jbal
sztem nem érthetõ.simán mehetne(jöhetne)a real-barca a 2-esre.és így nem is élõbe adják

Hegeace
Bezzeg az összes nagy angol bajnki = sport2. há mennyenek a ****. Vasárnap este = olasz foci nekem...

Heló szia remélem hogy vagy

gabber_saviola
hát engem baromira nem mozgat meg egy Real-Barca 😛
de szép egy húzás volt ez a Milan és a Palermo fanokka szemben, de tudom nekik ez így jobb és és Õket nem igazán érdekli a Mi kis "nyomorunk" 😛

tudom Te megérted, Én nem

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szanics
Ha jól látom, Real-Barca van a helyén, azért ez érthetõ.
De ne szomorkodj, újabb ok az ivásra! (sport pub)

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

gabber_saviola
igen még elfelejtettem gratulálni a ******** sport1 tv-nek, hogy egyik nap még a sport1-en volt kiírva, másnap már a sport2-n. ami persze nekem nincs

köszönöm srácok

jbal
a Sport2 adja a Milan-Palermot

gabber_saviola
okés.

szanics
Gratulálok és köszönöm! 😄

fsgh
én a mostani Milant elnézve simán kinézek a Palermoból egy döncit...sõt

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola

EINTRACHT-PALERMO 1-2
------------------------
46’ pt A. Streit 1 - 2
4’ st F. Brienza 1-1
42’ st C. Zaccardo 1-2

gratula a csapatnak, és mostjön a HA:
-ha nem érünk el egy döncit legalább a Milan ellen akkor rurv@ ideges leszek, mert ezt az UEFA kupát a hátamra kívánom most, mert az év végén akár még a 3. helyre is befuthatunk az Olasz pontvadászatban. És nagyon nem akarom, hogy egy UEFA kupás erölködés miatt usszon el a 3. hely.

csak ennyit akartam mondani

The Sopranos
Nem rossz!!! 😉 GRAT!

FORzA PALeRMO

fsgh
na forditottak széép😊

Én különben surkolok nektek az Uefában😊mintahogy a többi olasz csapatnak is😊 Sztem lazán mehettek negyedöntõg...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

rosagirl
A nagy csapatok sajátja, hogy szarul játszva is tudnak nyerni. Ezek szerint már mi is azok vagyunk😊

Forza Italia
vége

FT Eintracht Frankfurt <1 - 2> Palermo
45' <1 - 0> A. Streit
49' <1 - 1> F. Brienza
87' <1 - 2> C. Zaccardo

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Hegeace
Szanics pénze megtérülni láccik ...

Heló szia remélem hogy vagy

Forza Italia
lemaradt Zaccardo rúgta a 2.at

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
89' Eintracht Frankfurt <1 - 2> Palermo
45' <1 - 0> A. Streit
49' <1 - 1> F. Brienza

The Sopranos
Igazad van, de szerintem ez a Palermo nem egy olyan csapat aki két helyen is helyt tudna állni. Egy BL-helyt kell megszereznünk, de szerintem ez sem kis feladat...
Hajrá Palermo!

FORzA PALeRMO

Szabi 22
Teljesen igazad van!!!!!!!!!! Gabber mi van veled?

Forza Italia
53' Eintracht Frankfurt <1 - 1> Palermo
45' <1 - 0> A. Streit
49' <1 - 1> F. Brienza

fsgh
én nem értelek titeket...Szorítotok hogy kupa szereplést érjetek el és amikor végre megvan "essünk ki"

jbal
47' Eintracht Frankfurt <1 - 0> Palermo
45' <1 - 0> A. Streit

The Sopranos
Üdvözlet!
Hogy áll a meccs?

FORzA PALeRMO

rosagirl
Hú, ez tragikus eddig...

rosagirl
De azért nézitek, ugye? :-)

rosagirl
Hát, az összeállítás alapján nem igazán akarunk megszakadni a gyõzelemért, az biztos...

gabber_saviola
szépen csendben essünk ki, nem kell nekünk ez az uefa kupás szerencsétlenkedés

Le probabili formazioni
EINTRACHT: Proll; Rehmer (Ochs), Kyrgiakos, Vasoski, Spycher; Huggel, Fink; Streit, Meier, Thurk; Amanatidis
PALERMO: Fontana; Cassani, Barzagli, Biava, Pisano; Tedesco, Corini, Guana; Brienza, Di Michele; Caracciolo

szanics
teszek Rátok 😛

gabber_saviola
ránk Te ne tegyél 😛

9csöves9
Amanatidist lerúgja valaki az elején aztán kész.egyedül õ tud náluk gólt lõni

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

jbal
megverik.a Hamburg is játszott velük idegenben 2-2-t.

szanics
Ugye megveritek a Frankfurtot? Csak azért kérdezem, mert tettem Rátok szólóban 700 ft-ot, bwinen 3.00-s szorzóval vagytok!

Zsolti9014
Remélem sok Palermo meccset adnak majd, ha a Juvét úgysem nagyon látni tévében.

Hajrá Magyarország!

Cucmey
Így van. 😄DDDDDDD

gabber_saviola
😄DDDDDDDDDdddddddd

akár akarják, akár nem

Cucmey
Ha sokáig a tabella elején maradunk akkor kénytelenek lesznek minket közvetíteni. 😄DD

gabber_saviola
minél több Palermo meccs kell a népnek 😛

szanics
Na egy fél gyõzelmet azért elkönyvelhetett Palermo a hétvégén 😄

Bajnoki mérkõzés - Primavera, Girone C, 2. forduló:
AS Roma-Ternana
2-0 (0-0)
Gól: Palermo 60., 85. p.

gabber_saviola
nah az sem lesz egy leányálom

gabber_saviola
meccs elött már egy hete féltem az Atalantátol, szal felkészültem

gabber_saviola
elkalapáljuk a Milant, nincs mese 😛

jbal
adják majd a Fiorentina-Palermot is

Cucmey
Engem amugy letört. 😞 😊

Cucmey
Milán még gólt se tud rúgni.. heheeh 3-0 lesz természetesen a mi javunkra. 😄DDDDDDDDDDDD

gabber_saviola
tessék😛

sport1 vasárnap

ÉLÕ 20:15 Labdarúgás. Milan-Palermo, olasz bajnokság, 7. forduló (élõ)

gabber_saviola
nah mivan Palermós fanok, nagyon megállt itt az élet 😊
engem nem igazán tört meg az a vereség, és hétvégén elkapjuk a Milánt aztán megy tovább minden a régi kerékvágásban 😛

gabber_saviola
erre még nem vagyunk képesek

Cucmey
Viszont nem szabad egyik dolgot a másik elébe helyezni. Azt hiszem mindenki jobban örült volna most egy csúnya játékos 1-0hoz.

gabber_saviola
sajnos (nem sajnos) a Palermo egy igazi Dél-Olasz csapat és ehhez az tartozik hogy néha belehalunk a közönségszórakoztató és csodálatos játékunkba, ami most is történt. Mert amég egy Észak-Olasz csapat 17 helyzetõl képes 3 gólt szerezni ellenünk, addig mi 20 helyzetbõl csak 2-õt szerzük.