Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
Palermo Messina
74.1% Possesso Palla 25.9%
0 Gol Segnati 1
0 Azioni Attacco 1
0 Tiri in Porta 1
0 Tiri Fuori Porta 0
0 Tiri Bloccati 0
0 Corner a Favore 0
2 Falli Commessi 0
1 Fuorigioco 0
0 Ammonizioni 0
0 Espulsioni 0
3 Tackles 1
100.0% Tackles Vinti 100.0%
88.3% Accuratezza Passaggi 85.7%

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
7' Gol! Palermo 0, Messina 1. Christian Riganò (Messina) un colpo di testa dalla destra dell'area piccola palla termina sotto la traversa in alto a sinistra. Assist di Salvatore Masiello con cross.

😞

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
Palermo
12 A Fontana
43 A Barzagli
26 M Pisano
2 C Zaccardo
16 M Cassani
23 M Bresciano
30 F Simplicio
90 F Brienza
14 R Guana
10 A Caracciolo
17 D Di Michele

18 F Parravicini
11 C Amauri
21 G Biava
8 A Diana
20 S Sirigu
5 E Corini
4 G Tedesco

Messina
1 M Storari
13 A Rea
19 A Parisi
27 M Zanchi
8 M Zoro Kpolo
17 S Masiello
24 C Coppola
20 N Cordova
21 E Alvarez
5 D De Vezze
9 C Riganò

77 L Lavecchia
18 S Floccari
41 S Sullo
11 A Di Napoli
88 N Caglioni
31 E Morello
10 I Iliev

gabber_saviola
<#vigyor1><#puszi>

Új fõszponzor került a képbe

Maurizio Zamparini elnökünk jelenleg tárgyalásokat folytat egy Észak-Olaszországi céggel a fõszponzori szerzõdésrõl. Maga a tárgyalás már a vége felé halad, így kijelenthetõ, hogy a héten hivatalosan is bejelentik a megállapodást. Magáról a cégrõl azonban még nem szivárgott ki információ.

rosagirl
Ne vagánykodj, normális infókat mondj! (Vagy legalább értékelhetõ pletykákat) <#vigyor2>

gabber_saviola
fõszponzor a láthatáron !!!!444

Cucmey
Ma Szicíliai derbi! 😄DDDD
Imádom Szicíliát!!! 😊))))

Zsolti9014
Tegnap nem volt netem, ezért ma: GRATULÁLOK! Remélem jövõre a Serie A-ban a Juve már a bajnok Palermóval meccsel! (ha Berlusconi nem szól bele, meg az Inter 😄DD)

Hajrá Magyarország!

5w0rdf15h
jajj elnézést 😄ASD?AS?DASF

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Mor3llo
A Sport1-en Rejál,Mennyu,Cselszki, és Milan majmolás megy, erre már rájöhetettek volna...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

gabber_saviola
#13989 <#idiota>

5w0rdf15h
jövõ héten csütörtökön Palermo-Newcastle UEFA meccs 😊

jbal
nem is kell.ez szánalmas h ilyen 100-ad osztályú meccseket is leadnak

Cucmey
<#wow2>
Nem igazán vagyok otthon a spanyol bajnokságban. 😄DDDDDDD

jbal
dehogy.hogy is gondoltad?ott az Ecija(ez mi a tököm)-Real Madrid<#falbav><#ejnye1><#zavart2><#nemtudom><#lama><#duhos2>

Cucmey
Csak vicceltem. 😄DDDDDDD

Cucmey
Kár hogy a szicíliai derbit nem adja a tv.
Szerda estére jobb programot ki se lehetne találni.

gabber_saviola
nah végre a sport1-nél rájöttek, hogy Palermós meccseket is kéne adni 😛

rosagirl
Igazad van, én csak a nem vasárnap 15.00-ás meccseket néztem. Így viszont újra belegondolva, jobb is, ha nem a Cagliarit adják, úgyis meg kellett volna küzdenünk a képernyõre kerülésért egy Empoli-Milan-nal. Bár belõlünk sohasem elég! 😊

jbal
adja a Sport1 a Fio-Palermot<#wink>

szanics
nálunk jól van fenn! 😄D

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Mor3llo
én még nem gratuláltam a Milan szívatáshoz...megkésve bár,de fogadjátok kijelentésemet kétszeres szeretettel : GRAT SRÁCOK 😄DD

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

gabber_saviola
ja szerintem is, teljes mértékben 😛

rosagirl
Szerintem pedig megérdemeljük a vezetést, nemtom te hogy vagy vele... <#wink><#vigyor2>

gabber_saviola
hu ezt nem tudom, ahány szájtot nézek mindehol más a helyezésünk 😊

rosagirl
Jó, akkor most már nyugodj meg! <#wink>
Szóval az Atalanta elleni fiaskót teljes egészében magamra kell, hogy vállaljam, tekintve, hogy még neten sem követtem, így minden hagyományos szurkolói procedúra elmaradt. Mea culpa... 1000 éve nem fordult elõ és nem is fog jópár évig újra.
A vasárnap az valami gyönyörûséges volt, ezt nem is kell elemeznem itt szerintem. Viszont rájöttem, hogy az ilyen szerencsétlen kis (nem komolyan venni ám!) Milanok elleni tv-s meccsek miatt (leszámítva az Uefás Newcastle ellenit) legközelebb november 19-én kerülünk képernyõre, egy szintén nem túl acélos Cagliari ellen. Pedig én szivesebben néznék egy szicíliai derbyt, vagy akár a Samp vagy Fio ellenit. De ez legyen a legnagyobb bajunk.
Ja, a saját honapunkon miért csak másodikok vagyunk? Amíg nincs egymás elleni, a több rúgott gól dönt, nem?

gabber_saviola
akarsz róla beszélni? 😄DDDddddddd

szanics
smúztopik 😄

gabber_saviola
<#wave><#puszi> nah végre elõkerültél, kicsit aggódtam 😛

rosagirl
Heeeeyyyyy! Hát miféle hozzáállás ez?!

rosagirl
<#law><#wave> Itt vagyok drága, csak kicsit húzós volt a hétvégém.
Nagy-nagy gratula a csapatnak. Büszkén jelenthetem be, hogy a 100%-os hétvége megvalósult, mondtam én, hogy érzem a sikert a zsigereimben...

5w0rdf15h
nem hétvégén, most szerdán lesz hétközi forduló messina ellen 😊 aztán hétvégén fiorentina

gabber_saviola
<#idiota><#idiota><#idiota><#smile>

Cucmey
Nem tudom. Múlkor beszéltem vele msn-en de az már elég régen volt. azóta nem láttam én se. Lehet Messina drukker lett. <#eplus2><#vigyor2><#zavart1><#vigyor1><#idiota><#vigyor>

gabber_saviola
😄DDDDDDDDDDDDDDddd így igaz.
amúgy Signorával mivan? nagyon nemjár errefelé 😞

Cucmey
Azt mondom felejtsük el az uefa kupát. Inkább jövõre mutassuk meg a bl-ben hogy mit tudunk. 😄DD

Cucmey
jaja Én így csinálnám. 😄D

gabber_saviola
jaja a Messina ellen bekéne húzni az a 3 pontot, az UEFA meg szerintem felejtõs 😛

Cucmey
jövõ hétvégén Szicíliai rangadó!!! 😄DD
Másodikán meg közvetiti az uefa meccsünket a sport1. 😄DD

LasCar16
jön még kutyára kamion^^(ideges😄)

#acm

gabber_saviola
<#wave><#worship>

1. Need For Speed: Carbon
2. Football Manager
3. Gothic 3
4. FORMA1
5. Userbar kovácsok
6. Windows: Vista (Longhorn)
8. Real Madrid Fan Club
9. Dark Messiah of Might & Magic
10. Unione Sportiva Città di Palermo

Cucmey
Amugy gondolkozom rajt hogy beiratkozok egy olasz tanfolyamra. 😄DDDD

Cucmey
Itt vagyok. Nagyon boldog vagyok többet nem tudok mondani. 😄DDD
Én egyébként láttam a meccset mert nekem van sport2.
Ha egész idényben úgy játszanánk mint a második félidõben akkor simán nyernénk a scudettot.
Az elsõben még kicsit meg voltunk illetõdve de hát mégis csak milan meg san siro de végül teljesen megérdemelten verük meg õket. Védelem is most szinte tökéletes volt. Öröm volt nézni a meccset!!! 😄DDDDDDD

gabber_saviola
hát lehet hogy más meccset néztél mint Én 😄dddddddd

LasCar16
me nem érdemlitek meg😛

#acm

LasCar16
szükség is volt fortunára^^ bár én még mindig nem tértem magamhoz a döbbenettõl... de azé vagyok olyan bunkó h. nem gratulálok^^

#acm

megércsük 😛 😄DDD

REAL MADRID

gabber_saviola
bocs, hogy boldog vagyok 😛

szanics
velük nem szaladt el ennyire a ló 😛