Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cucmey
elment a kibaszott stream. 😞

Mutti nevezte a kezdõbe Mehmetit, gyááá 😄
gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

A Leccet mi nem komáljuk, fõleg (személy szerint) Cosmit nem. K.O. Lecce! Nektek viszont hajrá! Mutti megmutatja, hogy mikre képes 😄
gabber_saviola
Az kemény, ha a Lecce elveri a sárgákat, mi meg a Genoát, akkor a Genova kiesik. És mivel mi komázzuk a Leccét és nyerünk, ezért gyakorlatilag a sárgákon múlik, hogy pápá lesz a Genovának-e vagy sem.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Cucmey
Háh. Ez de fasza. :-D

monyox
Csodalkozom különben, hogy ma nem jatszik Miccoli. Tavaly ilyenkor ugyanez volt a felallas, csak akkor a Lecce a Sampdoria ellen küzdött a bentmaradasert, most a Genoa ellen. Akkor Miccoli segitette ki szeretett csapatat, es lökte a B-be a Sampot, de most mi lesz szegeny Lecce-vel, hogy serült a Capitano...?

un parru cchiu cu thia cuinnutu r\'unfiainnu cuinnutu

monyox
Nem, mert annak nincs semmi ertelme, hogy "esik sznegy"..😊

Szerinted miert kertem bocsanatot? Termeszetesen a kurva gyenge poenert..😊)

Cucmey
az SX4 nem? .DD

monyox
Ha erdekel, nekem SX7 van. (gy.k. esik szet)

En kerek bocsanatot!!😊

Cucmey
Neked amúgy RX7ed van vagy mér ez a neved? 😄

monyox
Hat, kivalasztottad azt a meccset, amin tutira nem lehet tutira menni..

Cucmey
csak nehogy döntetlen legyen. 😄D

DJ RX7
az az igazság, hogy bebiztosítottam magam és mind a két csapatra megraktam. 😄

:3

Cucmey
ezt elbasztad haver!! 😄D
Viccet félretéve. Nem fogadtam volna annyira nem lehet megmondani. De így hogy Miccoli nem játszik... A remény hal meg utoljára...

DJ RX7
sziasztok!
holnapi meccs mennyire esélyes? csak mert tippmix-ben a Palermo-ra fogadta.
én bízok benne, remélem nem reménytelen. 😄

:3

riccardogardoni
Sono diciannove i giocatori convocati dal tecnico Bortolo Mutti per la sfida di domani contro il Genoa.

PORTIERI: Brichetto, Patania, Viviano.

DIFENSORI: Aguirregaray, Labrin, Mantovani, Milanovic, Munoz, Pisano.

CENTROCAMPISTI: Bacinovic, Barreto, Bertolo, Lores, Migliaccio, Vazquez, Zahavi.

ATTACCANTI: Budan, Hernandez, Mehmeti.

Federico Balzaretti e Massimo Donati non prenderanno parte alla trasferta di Genova. Il terzino dovrà rinunciare alla sfida contro i rossoblù a causa di una laringotracheite, mentre il regista dovrà "restare ai box" per una sindrome influenzale con stato febbrile.

Forza Palermo sempre e per sempre!!!

riccardogardoni
<#eljen>

monyox
köszi

monyox
Nem felejtetted le az idezöjelet?😊

monyox
Csak hogy jo legyen a kedvünk, Silvestre menni akar..

riccardogardoni
<#taps><#eljen><#zavart1><#nevetes1><#idiota>

Cucmey
Bortolo... :-D:-D ez hatalmas szöveg. :-D

Cucmey
Nem lesz.

riccardogardoni

1. Ertekeld a 2011/12-es szezont a Palermo szemszögeböl 1-10-es skalan illetve par mondatban!
1. Én kettesnél nem adok többet, az idei szezonra nem lehetnek büszkék még akkor sem ha voltak jó meccseik és szép gólok.
Épp hogy bent maratunk az A-ban!!! Ilyen még nem igazán volt! Remélem jövõre jobban sikerül majd!

2. Melyek voltak szerinted a vezetöseg/Zamparini/edzö helyes illetve rossz döntesei a szezon soran?
2. Vezetõség: Semmit extra, semmit nem tudok róuk írni. Zamparini: Kicsit át kéne gondolnia a dolgait hogy mégse õ az edzõ!
Edzõ: Maximum bort tud tolni az arcába gondolom ezért is kapta a Bortolo nevet, így szezon végéig maradt, köszönjük! Ezzel a kerettel nem igazán lehetett drasztikusan többet kihozni, és én mondjuk azért másképp csináltam volna! 😊

3. A szezon kezdete elött hanyadik helyre vartad a csapatot?
3. Amire szerettem volna legalább egy 8. hely! (minimum a Catania elõtt)

4. Hogyan ertekelned az ideny soran "elfogyasztott" 3 edzö (Pioli, Mangia, Mutti) munkajat?
4. Pioli-ról nem igazán tudok mondani semmit mivel nem is láttam élõben egyszer sem a csapat mellett. XD
Mangia: Az elején egész jól kezdett csak a vége felé elkezdett Davis Zamparini lenni ami nem igazán tetszett már. 😊
Mutti: Valaki kellett a szezon végéig aki nem kér sokat és elvállal minket! 😄

5. Ha Muttit nem marasztaljak a következö idenyre, kit latnal szivesen a kispadon?
5. A jó öreg Delio Rossit szeretném vissza, fõleg hogy most nemrég meg is mutatta hogy ki is Õ! 😄 Grande Delio! 😉

6. A szezon soran nyujtott teljesitmenye alapjan kivel voltal elegedett illetve kivel elegedetlen a jatekosok közül?
6. Sajnálatosan azt kell mondjam hogy Miccolin és Vivianon kívül senkivel! 😞

7. Melyik jatekost nem marasztalnad a következö idenyre?
7. Bertolo, Barreto, Budan, Milanovic, Ákvá XD, és még sorolhatnám...

8. Milyen/melyik jatekosokat igazolnad le a nyari mercaton?
8. Hát az attól függ mennyit költhetek, de mindenképp egy két nagyobb nevet biztosan. 😊

9. Mi volt szamodra a szezon pozitiv illetve negativ meglepetese?
9. Miccoli egyértelmû pozitív, a negatív pedig Ilicic! (egy adag szart nem adtam volna ezért a játékért, ennyit én is tudok mutatni ill. az egész csapat negatív bennem idén, pozitív nem volt. :S

10. Szerinted a Capitano alair a következö szezonra?
10. Igen, legalább még 1 évet biztosan! 😊 (Már beszéltem vele XD)

+ 1. Milyen szereplest varsz az EB-n az olasz valogatott reszeröl?
+ 1. Megnyerik, egyértelmû! Forza Italia!!! Forza Palermo!!!

gabber_saviola
Persze maradjon. Azért ne írjunk már le egy 21 éves tehetséges játékost csak azért, mert az elsõ két tanulóéve nem úgy sikerült. 19 évesen jött ide és nem is akár honnan ... jóval több van benne, mint amit eddig láttunk. Serie A egyik legjobb védõ lehet 23-24 éves korára.

😄
Cucmey
Rendben van megjegyeztem. 😄D

Akkor veszek egy Palermo mezt neked 😄 (vagy Catania😊)
De akkor nem jó?😊 Mert ismerõs a neve, de még nem láttam játszani. Valami info?
Cucmey
Várd ki a végét. Lehet 79 góllal lesz gólkirály náluk jövõre! 😄DDDD

monyox
Kösz, Tony!😉

The Sopranos
1. Ertekeld a 2011/12-es szezont a Palermo szemszögeböl 1-10-es skalan illetve par mondatban!

3-asra értékelem az idei szezont, de csak azért mert volt 1-2 szép meccsünk.

2. Melyek voltak szerinted a vezetöseg/Zamparini/edzö helyes illetve rossz döntesei a szezon soran?
Látva, hogy Pioli mit csinált a Bolognánál, rossz döntés volt õt elküldeni. De ennél is rosszabb, hogy Mutti még mindig nálunk koptatja a kispadot. Jó döntések ebben az évben nem nagyon voltak... 😞
8-ra.
4. Hogyan ertekelned az ideny soran "elfogyasztott" 3 edzö (Pioli, Mangia, Mutti) munkajat?
Pioliból nem sokat láthattunk, Mangiában a hozzáállása tetszett, fel tudta tüzelni a csapatot. Mutti? Róla inkább nem írnék semmit.

5. Ha Muttit nem marasztaljak a következö idenyre, kit latnal szivesen a kispadon?
Gasperini, Delio Rossi

6. A szezon soran nyujtott teljesitmenye alapjan kivel voltal elegedett illetve kivel elegedetlen a jatekosok közül?
Silvestre-Mantovani kettõs játéka nekem tetszik, Miccoli; Balza és Migliaccio nélkül, merem állítani, hogy kizuhantunk volna.
Budan, Ilicic, Bertolo...és még van egy pár aki nem idevaló.
Budan-t zavarnám el a francba.

Jobbhátvédnak hoznék valakit, és a középpályára, mert rengeteg gólt kaptunk az idén.
Negatív meglepetés az, hogy Zampa nem küldte el Muttit. A pozitív az lesz ha elküldi. 😊
Nagyon remélem! 10 gól mindig van benne.
Negyeddöntõben véget ér az olasz álom, kiesünk a németek ellen. Akik megnyerik az EB-t.

FORzA PALeRMO

monyox
Gratulalok, vettetek egy kerekkötöt..😊)) Grande biznisz!!😉

Jasmin Kurtiæ, mond nektek valamit? Palermo játékos és a Varese-nél van kölcsönbe. Állítólag a Chievo megvette.
monyox
Zamparini allitolag mar döntött arrol, hogy ki lesz a következö idenyben az edzö. Nagyon ugy tünik, hogy Sannino lesz a befuto.

Pioli vinni akarna Migliacciot Bologna-ba.

monyox
Gabber, Cucmey - grazie!

Cucmey

Három pont semmi több. Ennyi érthetetlen vezetõi döntés és a fél csapat kiárusítása után ez a legtöbb mi adható.

Voltak jók?? Legviccesebb most talán Panucci szerzõdtetése. Mit is csinált itt õ 1 hónapig?? Ja tudom már. Felvette a fizetését.

8-10 helyre

Piolit szinte még dolgozni se láttam nálunk már menesztették is. Mangia ennyit tud, Muttitól azért többet vártam volna annál hogy a kiesés szélére vezeti a csapatot.

Delio Rossi-t. Ismeri már az itteni viszonyokat és eredményes volt a csapattal néhány botlástól eltekintve.

Miccolival teljesen. Biztam benne akkor is amikor kevésbé ment neki a szekér és lám meghálálta a bizalmam. Migliaccio-t, Silvestre-t, Balzaretti-t emelném még ki. Negatívumokat nem akarok említeni mert sok lenne.

Budan, Viviano, Munoz, Ilicic(a mostani formája alapján)

Õszintén megmondom pár éve már az olasz játékos piacot sem figyelem. Hülyeséget nem akarok mondani okosságot meg nem tudok. 2-3 érett játékos mellé kb ugyanennyi fiatal tehetséget kellene szerzõdtetni.

Inkább negatívok voltak de ezeket felejtsük el....

Elmegyek Catania drukkernek ha nem... 😄D

Nem sok jót. De majd meglátjuk a vak is azt mondta. 😄D

Munoz is maradjon? 😊
gabber_saviola

Négyes pont a skálán. Deliobá lelépése után nem is csodáltam, hogy megzuhantunk. Minden csapat életében eljön a hullámvölgy, minekünk most volt ez.

Egyik sem. 😊

8-9.

Mind3 vészmegoldás volt, alapjában véve mindegyik hozta az, amit vártam.

Delióbá, Zeman.

Mindenkivel elégedett voltam.

Viviánó, Bertolo, Aguirregaray, Álvarez, Budan VISZLÁT!

Annyira ne szaladjunk még elõre.

Sem pozitív, sem negatív nem volt.

Igen

monyox
Sracok, most, hogy lassan vege a szezonnak, tervezek egy evertekelöt a blog szamara.

Aki Palermo-szurkolonak erzi magat, es van kedve valaszolni az alabbi kerdesekre, azoktol varom a valaszokat itt majus 15ig.

monyox
<#taps>

Cucmey
Az nem ebbe a fórumba tartozik és úgy általában még a focihoz sincs semmi köze 😄

monyox
Meselj meg, mivel produkaltad Magad eddig a csajok elött?😊)

Cucmey
Ja. Mi olyan vicces ezen? Amúgy füves pálya volt és sosem csúszkáltam. :-)

monyox
Utolso mondat...😊)) Es az ilyen golok utan remelem terden csusztal a csajok ele az aszfalton..😉)

Cucmey
Most mér? Ennyire szarul tudom a les szabályt? :-/

Ebbõl a szemszögbõl érdekes. 😊
monyox
Na, a röhögestöl most lefordultam a szekröl..😊)))

monyox
En is elgondolkoztam ezen, mikor lattam a golörömet.. Nekem konkretan az jutott rola eszembe, hogy Silvestre mar most jobban kötödik Palermo-hoz, mint amennyire valaha is kötödött Catania-hoz. Az, hogy a kiforditott mezet mutatta, azzal meg a csapatot eltette, es nem sajat magat, hogy a 3ast mutogatja, mint olyan sokan. Szoval en ezt magyaraztam bele..😊))