27277

105e4pi.png\"

• riccardogardoni
    Sun 29/07/12 CLF Palermo - Aris
    Sat 04/08/12 CLF Palermo - Hellas Verona
  • Cucmey
    Eb döntő miatti akut alkohol mérgezésemből lábadozom... :D De amúgy megvagyok. Veszek egy csomó Pumás Palermo cuccot szóval messze van még Catania. :DD
  • monyox
    Cucmey, 1000 eve!!!:)) Remelem, a nyaron nem lett Belöled Catania-drukker!!:))) A következö idenyben lelepjük a mezönyt!!=DD
  • Cucmey
    Legyen így!! :DD
  • monyox
    Dybala mar meg is rugta az elsö goljat. A srac a következö ideny golkiralya lesz, es Galliani, Moratti meg a többi luzer fog erte Zampa bacsinal kilincselni...=D
  • gabber_saviola
    UFFICIALE: Palermo, arriva Arevalo Rios

• szucsy89
    Nekem sem tetszik az idei, tavalyi se volt valami nagy szám... mondjuk bárcsak ez lenne a legnagyobb problémája most egy Milan drukkernek.
  • Cucmey
    9est kapta bazz?? Remélem nem hoz szégyent a számomra. :DD
    Amugy a számnak a stílusa tényleg gagyi. Viszont a cuccok nagyon jók. Be is vásárolok asszem majd. :DD
  • Hunor88
    :D Nem, csak a Novara-Chievo meccsről egy kellemetlen élmény. Hamar eldurvul a játéka, és akkor mindenféle hülyeségeket csinál. De ez kezelhető.
  • monyox
    Miert, jatszott a Chievoban??;))

Most nezem csak, hogy mar regebbröl a mi jatekosunk, csak kölcsönadtuk a Novaranak..
  • Hunor88
    Morganella... Szerintem ha kezdő lesz, akkor megint harcolhattok a bennmaradásért. Bár kitudja, lehet hogy a Palermoban megváltozik minden. Itt már semmi sem biztos...
  • monyox
    A 3. kepnek lehetne azt a cimet adni, hogy Fabrizio papa elsö talalkozasa Argentinaban elhullajtott magvai gyümölcsevel...

"PAULO, KISFIAM!!!"=D

Kicsit tovabbgondolva a dolgot... Fab Vader es Paulo Skywalker elsö talalkozasa.. "PAULO, I`M YOUR FATHER..."

(szorri sracok, a szombati munkanap megnyomja az ember agyat..:)
  • monyox
    Az a gaz, hogy szenilis vagyok, es nem emlekszem ra, hogy Munoz jatszott-e egyaltalan valaha is jol Palermo-mezben...;)
  • gabber_saviola
    1.
    2. Én örülök neki, hogy még itt van, mert nagyon jó játékos ... emlékezz vissza első évében milyen jó volt.
  • gabber_saviola
    Szerintem az idei Puma nagyon ott van.

Szar lehet, hogy Ti évről évre abban a stílustalan Adidaszban toljátok. :D
  • szucsy89
    mi ez a mezszám stílus? :DD

szigetelő szalaggal tákolták össze? :D
  • gabber_saviola

• monyox
    Egy szomoru hir meg, Budan kislanya 2 evesen virusos megbetegedes miatt meghalt.. Isten nyugosztalja.
  • monyox
    Felraktak a honlapra a jelenlegi jatekoskeretet...

Vegigfutva a nevsort...

Kapus - Ujkani megvan, remelem, jo teljesitmenyt fog nyujtani. Azert Tzorvas illetve Viviano tovabbi sorsara kivancsi vagyok..

Vedök - Kellene egy jo belsö vedö Silvestre helyett, bar Cetto-t azert meg nem irnam le. Meg nem artana szelre sem, mert Pisano inkabb szüksegmegoldas.. Morganella milyen?

Közeppalya - Ha minden igaz, itt nem lesznek problemaink, inkabb a böseg zavaraban vagyunk.. Na de hova tünt Simon Adam????

Tamadok - Hozni kene egy minösegi csatart, mert csak annyink van, hogy Miccoli, Abel, Mehmeti, Budan.

Velemenyek?

• riccardogardoni
    Zamparini: A BL-ért fogunk harcolni!

zampa_nevetA szicíliaiak elnökétől megszokhattuk az elképesztő nyilatkozatokat: ő pedig nem olyan ember, aki hirtelen megváltozna, tehát ismét egy meglepőt nyilatkozott az újságoknak.

A 18 éves csatártehetségről, Paulo Dyabala-ról már mi is hírt adtunk, azonban a Palermo elnöke, Maurizio Zamparini nem spórolt a jelzőkkel, és a célokkal, a jövőt illetően:

" 12 millió eurót fizettünk egy 18 évesért, nem véletlenül. 15 évesnek néz ki, de amikor először láttam játszani, rögtön le akartam igazolni, egy olyan játékost látok a személyében, aki meghatározó lehet a jövőt illetően. A célunk egyértelmű: a top klubok mögött végezni,és harcolni a Bajnokok Ligájáért, ameddig csak lehetséges."

A Palermo igazolásai eddig nem úgy mutatnak, hogy oda is érnének a dobogóra, pláne ha a tavalyi szezonból indulunk ki, amikor is egy tenger kevesebbett hullámzott, mint a Palermo egész évben. A szupertehetségnek kikiáltott Dyabala mellett a 30 éves uruguay-i középpályást, Arevalo Riost is megszerezték a déliek, illetve Migliaccio maradásáról biztosította a szurkolókat Zamparini elnök.
    Persze szóba került Abel Hernandez helyzete is, az uruguay-i csatár tavaly sérülésekkel bajlódott, ám ennek ellenére is lennének kérői, Zamparini azonban gyorsan leegyszerűsítette a helyzetet:
    "Abel Hernandez eladása csak kitaláció. Még 30 millió euróért sem adnám el."
  • monyox
    10 EVE PALERMO TRONJAN!!! Grazie tutto, Sig. Presidente!!!

• monyox
    A kepeket elnezve 2 gondolat fogalmazodott meg bennem:

1. Ez a csavot az altalanos sulibol raboltuk el?
    2. Munoz meg mindig Palermoban??????

Köszönöm..:)
  • Hunor88
    Zamparini megint alkotott!
    Link :D :D
  • szucsy89
    12?

remélem vág vagy 20 gólt, kellenek az új kedvencek az olasz focinak... :D
  • Hunor88
    12 millióért érkezett az a Dybala
  • Cucmey
    Tiszta Justin Bieber. :DD
  • gabber_saviola

• gabber_saviola
  • Hunor88
    Állítólag valami nagyon nagy tehetség. Szerintem jól jártatok vele. Majd 20 évesen szépen jön a Chievoba ingyen ha jó lesz;)
  • monyox
    Boldogot!! Jobban mondva Auguri!!:))
  • riccardogardoni

• riccardogardoni

• Cucmey
    Jobbrol a második Brienza
  • gabber_saviola

VIDEO ITT
  • gabber_saviola
    UFFICIALE: Palermo, arriva Dybala
    UFFICIALE: Palermo, colpo Dybala: firma un quadriennale

• gabber_saviola
    köfi Istvánom
  • monyox
    Lehet, hülye vagyok, de jobbrol a masodik kicsoda?:)

Ilicic+Miccoli mokas egy paros..:)))
  • Cucmey
  • McFrost
    HBD Gáborom!
  • monyox