27277
|
-
Sun 29/07/12 CLF Palermo - Aris
Sat 04/08/12 CLF Palermo - Hellas Verona -
Eb döntő miatti akut alkohol mérgezésemből lábadozom... :D De amúgy megvagyok. Veszek egy csomó Pumás Palermo cuccot szóval messze van még Catania. :DD -
Cucmey, 1000 eve!!!:)) Remelem, a nyaron nem lett Belöled Catania-drukker!!:))) A következö idenyben lelepjük a mezönyt!!=DD -
Legyen így!! :DD -
Dybala mar meg is rugta az elsö goljat. A srac a következö ideny golkiralya lesz, es Galliani, Moratti meg a többi luzer fog erte Zampa bacsinal kilincselni...=D -
UFFICIALE: Palermo, arriva Arevalo Rios
-
Nekem sem tetszik az idei, tavalyi se volt valami nagy szám... mondjuk bárcsak ez lenne a legnagyobb problémája most egy Milan drukkernek. 
-
9est kapta bazz?? Remélem nem hoz szégyent a számomra. :DD
Amugy a számnak a stílusa tényleg gagyi. Viszont a cuccok nagyon jók. Be is vásárolok asszem majd. :DD -
Hunor88 #26269 :D Nem, csak a Novara-Chievo meccsről egy kellemetlen élmény. Hamar eldurvul a játéka, és akkor mindenféle hülyeségeket csinál. De ez kezelhető. -
Miert, jatszott a Chievoban??;))
Most nezem csak, hogy mar regebbröl a mi jatekosunk, csak kölcsönadtuk a Novaranak.. -
Hunor88 #26267 Morganella... Szerintem ha kezdő lesz, akkor megint harcolhattok a bennmaradásért. Bár kitudja, lehet hogy a Palermoban megváltozik minden. Itt már semmi sem biztos... -
A 3. kepnek lehetne azt a cimet adni, hogy Fabrizio papa elsö talalkozasa Argentinaban elhullajtott magvai gyümölcsevel...
"PAULO, KISFIAM!!!"=D
Kicsit tovabbgondolva a dolgot... Fab Vader es Paulo Skywalker elsö talalkozasa.. "PAULO, I`M YOUR FATHER..."
(szorri sracok, a szombati munkanap megnyomja az ember agyat..:) -
Az a gaz, hogy szenilis vagyok, es nem emlekszem ra, hogy Munoz jatszott-e egyaltalan valaha is jol Palermo-mezben...;) -
1. 
2. Én örülök neki, hogy még itt van, mert nagyon jó játékos ... emlékezz vissza első évében milyen jó volt. -
Szerintem az idei Puma nagyon ott van.
Szar lehet, hogy Ti évről évre abban a stílustalan Adidaszban toljátok. :D -
mi ez a mezszám stílus? :DD
szigetelő szalaggal tákolták össze? :D -
-
Egy szomoru hir meg, Budan kislanya 2 evesen virusos megbetegedes miatt meghalt.. Isten nyugosztalja. -
Felraktak a honlapra a jelenlegi jatekoskeretet...
Vegigfutva a nevsort...
Kapus - Ujkani megvan, remelem, jo teljesitmenyt fog nyujtani. Azert Tzorvas illetve Viviano tovabbi sorsara kivancsi vagyok..
Vedök - Kellene egy jo belsö vedö Silvestre helyett, bar Cetto-t azert meg nem irnam le. Meg nem artana szelre sem, mert Pisano inkabb szüksegmegoldas.. Morganella milyen?
Közeppalya - Ha minden igaz, itt nem lesznek problemaink, inkabb a böseg zavaraban vagyunk.. Na de hova tünt Simon Adam????
Tamadok - Hozni kene egy minösegi csatart, mert csak annyink van, hogy Miccoli, Abel, Mehmeti, Budan.
Velemenyek?
-
Zamparini: A BL-ért fogunk harcolni!
zampa_nevetA szicíliaiak elnökétől megszokhattuk az elképesztő nyilatkozatokat: ő pedig nem olyan ember, aki hirtelen megváltozna, tehát ismét egy meglepőt nyilatkozott az újságoknak.
A 18 éves csatártehetségről, Paulo Dyabala-ról már mi is hírt adtunk, azonban a Palermo elnöke, Maurizio Zamparini nem spórolt a jelzőkkel, és a célokkal, a jövőt illetően:
" 12 millió eurót fizettünk egy 18 évesért, nem véletlenül. 15 évesnek néz ki, de amikor először láttam játszani, rögtön le akartam igazolni, egy olyan játékost látok a személyében, aki meghatározó lehet a jövőt illetően. A célunk egyértelmű: a top klubok mögött végezni,és harcolni a Bajnokok Ligájáért, ameddig csak lehetséges."
A Palermo igazolásai eddig nem úgy mutatnak, hogy oda is érnének a dobogóra, pláne ha a tavalyi szezonból indulunk ki, amikor is egy tenger kevesebbett hullámzott, mint a Palermo egész évben. A szupertehetségnek kikiáltott Dyabala mellett a 30 éves uruguay-i középpályást, Arevalo Riost is megszerezték a déliek, illetve Migliaccio maradásáról biztosította a szurkolókat Zamparini elnök.
Persze szóba került Abel Hernandez helyzete is, az uruguay-i csatár tavaly sérülésekkel bajlódott, ám ennek ellenére is lennének kérői, Zamparini azonban gyorsan leegyszerűsítette a helyzetet:
"Abel Hernandez eladása csak kitaláció. Még 30 millió euróért sem adnám el." -
10 EVE PALERMO TRONJAN!!! Grazie tutto, Sig. Presidente!!!
-
A kepeket elnezve 2 gondolat fogalmazodott meg bennem:
1. Ez a csavot az altalanos sulibol raboltuk el?
2. Munoz meg mindig Palermoban??????
Köszönöm..:) -
Hunor88 #26255 Zamparini megint alkotott!
Link :D :D -
12? 
remélem vág vagy 20 gólt, kellenek az új kedvencek az olasz focinak... :D -
Hunor88 #26253 12 millióért érkezett az a Dybala -
Tiszta Justin Bieber. :DD -
-
-
Hunor88 #26249 Állítólag valami nagyon nagy tehetség. Szerintem jól jártatok vele. Majd 20 évesen szépen jön a Chievoba ingyen ha jó lesz;) -
Boldogot!! Jobban mondva Auguri!!:)) -
-
-
Jobbrol a második Brienza -
VIDEO ITT -
UFFICIALE: Palermo, arriva Dybala
UFFICIALE: Palermo, colpo Dybala: firma un quadriennale

-
köfi Istvánom
-
Lehet, hülye vagyok, de jobbrol a masodik kicsoda?:)
Ilicic+Miccoli mokas egy paros..:))) -
-
HBD Gáborom! -