Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

te mi a túrót szoktál mérlegelni, ha már alapos vagy? 😄D egyértelmû, hogy a Milanra nem szabad fogadni mostanában, fõleg ha tétnélküli

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Hegeace
de meccsprémium az összes játékosnak ha nyernek... 😊

Heló szia remélem hogy vagy

tormy
Most már tudom. Azért attól függetlenül hogy Milanról van szó, egy BL meccs gyözelem + gólok sok pénzt hoz egy csapatnak, hihetetlen hogy még ez sem érdekli öket.

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar

Hegeace
én télleg nem akaok se offolni se flémelni de ha télleg ojan alapos vagy mintahogy mondod akkor tudod h a milánnak ez a meccs lóf*szt se jelentett...

Heló szia remélem hogy vagy

tormy
Ezzel én is így lennék, csak sajnos megjátszottam Milan gyözelemre. <#idiota>
Olasz csapatokkal nincs szerencsém..<#zavart2>

gabber_saviola
lek@kilom a milánt meg a bundázását 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

tormy
Ez fura, nekem is ugyan az volt a gondolatom mint a Nemzeti Sport cikkírónak ma. Milan - Lille meccsröl azt írta hogy enyhén gyanú lett az eredmény. Talán pár Milan játékos online fogadott? <#idiota>

gabber_saviola
infóm szerint Di Michele is fogadott meccsekre Iaquintával mikor még Udinében nyomta <#smile>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

tormy
Na hát ez szép, én kaptam egy virgácsot a nömtöl! Pedig jo kisfiú voltam egész évben.. <#idiota>

gabber_saviola
hoztam pár új pletyit:

Kellemes meglepetés volt Foschinak a Bordeaux-i Mavuba

A Bordeaux és a Palermo között úgy tûnik, hogy elkezdõik egy hosszú tárgyalás Mavubáról, mivel a Palermo sportigazgatója Rino Foschi megtekintette a Psv-Bordeaux mérkõzést, ahol nagyon kellemes meglepetést tett rá a középpályás játéka.

Champions League - Group C

FT PSV Eindhoven <1 - 3> Bordeaux
7' <0 - 1> J. Faubert
21' E. Mendez
25' <0 - 2> S. Dalmat
37' <0 - 3> J. Darcheville
53' J. Faubert
70' J. Darcheville
87' <1 - 3> R. Alex

-----------------------------

Michele Canini

A Fiorentina és a Palermo között ma elindul a végsõ nagy párbaj Michele Caniniért. A védõt a Cagliari megfelelõ árért már a télen elengedné, a védõ pedig hajlana egy váltásra.
------------------------------

gabber_saviola
Boldog Mikulást minden RosaNerónak!

gabber_saviola
Buscé 90% már, hogy jön télen, mivel az Empoli elfogadta a 2 millás transzferárat

Cucmey
Érdekes hírek. Kiváncsi vagyok mi lesz ebbõl. 😊))

gabber_saviola
az a kivénhedt kujon nem kell ide <#smile>

Buscé nagyon kéne, de mostmár adná az Empoli, nem úgy mint tavaly. Tavano vicces lenne rózsaszínben de tényleg kell ide. Semioli meg Zampa szerelme, szal kell. Bonanni jöhet vissza. Mavubát én is régóta figyelem, kell ide. Brienza meg mehet ahová akar.

rosagirl
Mindegyiket akarom!!! <#smile> Minõségi emberkék, nem lenne velük ekkora szakadék az elsõ és a második sorunk között. Most még igazán jól szinte senkit nem tudunk helyettesíteni a kezdõbõl ( egyedül talán hátul nincs vészesen nagy problémánk ebbõl). Szal 2-3 ember bõven elfér ebben a csapatban. Vagy hozzuk el a DévidBákámet az Inter orra elõl, mit szólsz Gabber?! :-)

gabber_saviola

gabber_saviola
hoztam pár új pletyit:

2 hete tárgyalunk Tavanoról ami múlthéten egy kicsit megakadt, de most újra felgyorsult és elég jó az esélyünk (Foschi miszter, Brienzát és/vagy Caracciolót akarja belevonni a transzferbe). A Torino csapata is bejelentkezett a támadóért, akik Bucchi-Abbruscato párost adnák a támadóért.
----------------------------

Buscé átigazolása célegyenesben van, és téma Bonanni 50%-ának visszavásárlása.

Amauri elmondta a sajtónak, hogy semmiféle krízis állapot nincs a csapatnál, ez csak egy szerencsétlen állapot.

Semiolit nagyon nem akarják eladni a sárgák, de Zamparini feldobott egy új változatott, amire még a sárgáknak is elkezdett folyni a nyáluk 😛 Szal a miszter felajánlotta Munarit, amit még megdobna 2 millió fonttal.

Zamparini újat álmodott, névszerint a francia Rio Mavubát szeretné megszerezni a Girondins Bordeaux csapatából. (nem lenne semmi -.-)

Cucmey
Teljesen igazad van. Eljött az ideje hogy valami új dolgott húzzunk elõ a tarsolyunkból. 😄DD

tormy
Na tessék mind a 2 meccs bejött. Hiába, tormy = nr1! <#idiota><#zavart1><#ravasz1>

UI.
Sorry a sok offért gabber. <#wave>

tormy
Hát igen, az isten tudta hogy tartalékos Palermo lesz, de a Parma ellen is buktam, pedig ott A csapat volt. <#idiota>

Barca pedig nyerni fog! <#ravasz1> .. Persze nem 100%, de ezt a tippet be kellet vállalnom. <#idiota>

Barca bukik 😄D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

rohadt alaposan megvizsgálok mindent. Elözö meccsek, otthoni/idegenbeli meccsek, sérültek, egymás elleni utolsó meccs, kapott/rúgott gólok stb. stb.

és sokszor ezzel kitörölheted a feneked, bármilyen hiba a pályán, és megdõlt az elméleted. Palermo meccseknél, a kupánál mégse voltál körültekintõ 😊, mivel a kezdõcsapat elég tartalékos volt 😄D

tormy
kettö BL meccset játszom csak, Roma + Barcelona.

9csöves9
persze értem amit mondasz

én is alaposnak tartom magam ez ügyben,viszont a vb óta elég minuszban vagyok mert egyszerûen nincs szerencsém😊

de ma úgy érzem kaszálok a bl meccseken,szeretem az utolsó fordulókat

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

tormy
na azért ez nem csak szerencse miatt van. rohadt alaposan megvizsgálok mindent. Elözö meccsek, otthoni/idegenbeli meccsek, sérültek, egymás elleni utolsó meccs, kapott/rúgott gólok stb. stb.
Marha sokat ér ha az ember alapos ezügyben. Persze néha bejön egy rohadt nagy meglepetés, de akkor is szépen lehet kaszálni ha átlagot nézek. <#ravasz1>

9csöves9
azért éri meg,mert több ember van aki nem olyan szerencsés mint Tormy 😊

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

de akkor érdekes mód, miért éri meg ez nekik? 😊 Ha nekünk jó tulajdonképpen? elmagyarázhatná valaki 😊

tormy
Természetes, elég szépen nyerek általában. NBA, euro kosár és jégkorong szinte mindig bejön, focival már óvatosabb vagyok, de azokat is játszom persze, de elsösorban csakis a könnyüeket, ami 85%+ hogy bejön minimum. Persze csakis kombinált szelvényen, mert azokat nem érdemes külön játszani. <#kacsint>

tormy
Hm, hát ez nem volt túl meggyözö, de lehet hogy és is megjátszom, 2x nem jött be, talán most! <#vigyor3>

gabber_saviola
nem nagyon de éppen hogy pluszban vagyok

nekem a legjobb, nem játszok, nincs probléma 😄D
Egyébként, most õszintén, van akinek pozitív az egyenlege fogadásokból? tehát aki többet nyert és kevesebbet vesztett 😄D

gabber_saviola
én már azért is megtolom ezt a meccset 😄ddddddd

tormy
gabber, meg lehet játszani ezt a meccset online v. tippmixen? Nem merem hogy öszinte legyek. <#idiota>

rosagirl
Ha megnézed a labdabirtoklást, akkor láthatod, hogy próbálkoztunk eleget. A gond ott van, hogy kiismertek minket, egyszerûen nem tudunk olyan gyorsan játszani, mint korábban. A Parma okosan csinálta, átadta a területet és hagyott minket görcsölni. Valamit újítani kell, mert az utóbbi 3 bajnoki elég gyászosra sikeredett. De nyugi, elõbb-utóbb újra szárnyalni fogunk.
A Livorno nehéz lesz, de nem megoldhatatlan. Csak Morrone bácsi ne csináljon olyat, mint tavaly :-)

gabber_saviola
kocsmában tévés sörözéses meccs lesz megint nekem 😛

5w0rdf15h
jah és tévés meccs lesz 😛 szal biztos nyerünk mer ott szurkolunk majd a tv elõtt 😛P

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

gabber_saviola

gabber_saviola
szombaton Palermo-Livorno, hát nehéz lesz nem kicsit

gabber_saviola
kéne nekem is valami újat csinálnom már 😛

gabber_saviola

Cucmey
Na megnéztem az összefoglalót. Hát... Támadhadtunk volna többet is.

gabber_saviola

Parma-Palermo képekben ITT

nono84
edén=idén
bocs!

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

gabber_saviola
legyen igazad. ÁMEN

nono84
A Palermónak kell edén leverni a szemét Intert. Egyre szimpatikusabb ez a csapat. Hajrá a scudettoéért!

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Cucmey
Hát van ez így! <#idiota><#vigyor2>

tormy
<#idiota>Ráadásul elment egy másik meccs is, úgyhogy szelvény = kuka.
Na mindegy, nem lehet mindig nyerni..<#vigyor5>

Cucmey
Látod én megint mondtam hogy félek tõle. 😄DDDD

tormy
Najó, többet nem rakok pínzt Palermo meccsre! <#idiota><#zavart2><#szomoru2>

Cucmey
Nem hiába féltem ettöl a meccstõl. 😞(((
Ez még belefér de jövõ hétvégén mindenképp nyernünk kell.