Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
Palermos Olasz fórumokon csak olyan kommenteket látok, hogy Zamparini hová emelte fel a kis Palermo város fociát és mekkora csodát tett Délen, és mindenki kéri és bízik benne, hogy Zamparini marad.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola

Az elnök beszélt.

Megerõsítem a híreket, hogy gondolkozom azon, hogy abba akarom hagyni a vállalkozói tevékenységeimet Olaszországban és, ha úgy döntök, hogy ezt teszem, akkor a Palermo Calcio lesz az utolsó vállalkozás, amit el fogok hagyni, talán.

Ez egy fontos döntés, ami már többször is gondolatba ejtett, de tudom, hogy nem vagyok egyedül. A rajongóknak ezt meg kell érteni. De ígérem az utánam érkezõ csak olyan kaliberû vállalkozó lesz, mint Én. Most nekem az a feladatom, hogy kiértékeljem az eddigi munkám, és lássam, hogy mit értem el az évek folyamán.

A napokban beszéltem Francesco Guidolinnal is, aki bíztatott, hogy ne adjam fel, és azt mondta, hogy hamarosan meg fog érkezni az a nagy nap, amire vártunk és erre egész Palermo büszke lesz. Tudom, hogy boldog leszek én is akkor, és boldog lesz az is, aki venni fogja Palermót, mondta Zamparini.

Miszter beszélt a játékosbizniszrõl is:
Azok a csapatok, akik velünk, hasonló játékosállománnyal rendelkeznek, Õk sem engedhetik meg maguknak, hogy eladják legjobb játékosaikat, így mi sem, ezért vásárolni nagyon nehéz.

-Mondom sokadjára, hogy Barzagli Palermóból nem távozik.
-Caracciolo? Egy nagy játékos, akinek most a legnagyobb súly nyomja a vállát a csapatban.

Ha nekem el kellene hagynom a klubot, többé nem foglalkoznék sporttal, ez a Palermo lenne az utolsó ebben az üzletágban.

ZAMPARINI PALERMO TI AMA!

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
Sárgavadászat indul Pellissierért. a sárgák eladnák nekünk a támadót, ha a román Codreát (jelenleg a Sienánál szerepel kölcsön) is belevennénk a bizniszbe. Pellissier most, Codrea pedig nyáron csatlakozna új klubjához.

Fyrex
Zampapa maradjon csak itt, nincs itt semmi vész, meglesz a BL hely<#worship><#worship><#worship>

Avanti Crociati!

Hegeace
inkább nem teszlek meg benneteket mert akkor sose nyertek :S
AVANTI!

Heló szia remélem hogy vagy

gabber_saviola
mit kell csinálnunk? 😄dddddd

gabber_saviola

Mark Bresciano:

szándékunk a gyõzelem, hogy a harmadik hely minden ijedség nélkül maradjon és a Róma mögött tartson minket. Nekünk komolyan arra kell gondolnunk, hogy képesek vagyunk, hogy elérjük a giallorossa (gyk: Roma) csapatot, mert ha elégedettek lennénk azzal a harmadik hellyel, akkor kockáztatnánk és kapitulálnánk szombaton.

McFrost
ezeket nekünk el kell vernetek😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola

Guidolin "Reggióba gyõzni megyünk!"

Ez egy nehéz és taktikai mérkõzés lesz, nem választottam még ki a kezdõ tizenegyet, de de bárki aki be fog kerülni az motivált és eltökélt lesz. A célunk a Bajnokok Ligája szereplés elérése, de nekünk ehhez gyõznünk kell szombaton. A második hely? "folytatni fogjuk a megkezdett munkát, aztán meglátjuk hogy alakul.

AVANTI PALERMO

gabber_saviola
gyertek srácok, most rugjatok bele a csapatba meg belénk, mert nekünk nincsenek érzéseink úgysem :ASdsasadasd

gabber_saviola
a sárga tengeralatjáród fog süllyedni a Serie B-be :ASDasdasdasd

sokan örülnének neki tudom, ha véget érne a Palermói álom, de csipkejózsika is felébred egyszer 😛

5w0rdf15h
eltévesztetted a topicot 😄 ez nem sárga topic -.-

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

McFrost
na süllyed a hajó?:ASDASfdff

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
Zamparini nem megy sehova szerintem, meg aztán Foschi és Micciché tuti nem engedné ezt meg neki 😛

Cucmey
Hát ez nem semmi. hehehehe 😄DD

gabber_saviola

gabber_saviola
2 hét van még az átigból, ennyire türelmetlen vagy kard? 😛

Cucmey
Ez jó! 😊)))

5w0rdf15h
lesz végre igazolás is? 😞 mert eddig csak ígérgetés volt 😞

gabber_saviola

gabber_saviola
utolsó órákban tettünk egy új kísérletet Giuilio Migliaccio megszerzése érdekében az Atalantával. Mivel Parravicini és/vagy Munari nem kell nekik, de az Atalanta folytatná a bizniszt, ha Biavát vagy Ciaramitarót belevenné a transzferbe Foschi.

meglátjuk

gabber_saviola

gabber_saviola

gabber_saviola
Pont jó, hogy jön szombaton a tv-s meccsünk, mert láthatom az év meccsét.

Le probabili formazioni
Reggina: 22 Pelizzoli 55 Lanzaro 13 Lucarelli 6 Aronica 20 Mesto 8 Tognozzi 19 Tedesco 23 Modesto 14 Vigiani 17 Amoruso 9 Bianchi
Palermo: 12 Fontana 16 Cassani 2 Zaccardo 43 Barzagli 26 Pisano 14 Guana 5 Corini 30 Simplicio 23 Bresciano 17 Di Michele 10 Caracciolo

gabber_saviola
idézem Palermói lakos és fan, Claudio kommentjét (mivel egyet értek vele):

"Speriamo sia solo rabbia passeggera, tutti noi conosciamo il carattere del Presidente, speriamo che sbollisca in fretta e che tutto si risolva per il meglio. ZAMPARINI PALERMO TI AMA!!!"

ZAMPARINI PALERMO TI AMA! = ZAMPARINI PALERMO SZERET TÉGED!

gabber_saviola
Zamparini: "-el fogom hagyni Palermót, mert Olaszország nem érdemel meg engem" még jó hogy kivan a sok rosszakaróra, akik keresztbe akarnak neki tenni, mert felépített valamit, amire minden Palermós büszke a földön.

IMÁDLAK ZAMPARINI

bmffm856
addio Gabber. addio. 😊

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

gabber_saviola
szia Peti viszlát. 😊

bmffm856
ja és nem kéne ez a szõrmézés, mert már nem téma... 😊

bmffm856
én remélem igazad van, de azért az ansa közel sem blikk...

gabber_saviola
Saját "ultra szõrmés" portád elõtt seperjél Petikém, nekünk meg nem kell a bikksztori 😊
Amúgy meg, Zamparini jó párszor mondta már, hogy kiszáll, de mind1, ezzel nem kell foglalkoznod. viszlát 😛

bmffm856
nem azért de ez nem kecsegtet túl sok jóval... és az ansa elég megbízható... 😮

gabber_saviola

Délutáni hírek báj gabber😛

Palermo védõje, Mattia Cassani mai sajtókonferenciája:

-Folytatni kell ugyanazt a lelkesedést, amit az Udinese ellen tettünk a pályán. Mert Palermóban mindenki célja az, hogy Bajnokok Ligáját érõ helyezést érjünk el. Mindazonáltal nekünk a Romát is figyelni kell, mert elérhetjük Õket, mivel utolsó vasárnap Messinából is csak egy ponttal távoztak. Csapatunkra szombaton Reggio Calabriában egy nehéz mérkõzés vár ahol gyõzni kell. Amúgy szerintem Reggio Calabriába mindenkire nehéz feladat vár a bajnokságban, így ránk is, de egy gyõzelemmel vasárnap akár megközelíthetjük a Romát (gondolom arra céloz, hogy Livornoban bukik a Roma).

5w0rdf15h
még1 kopasz 😄

gabber_saviola

Transzfernyúz báj gabber 😊

Foschi beajánlotta Parravicinit és Munarit az Atalantának Giulio Migliaccióért cserébe. De a Bergamói vezetés szeretné júniusig megtartani a középpályást. Idõközben Zamparini megint nyilatkozta, hogy Bianchi kell neki.

Migliaccio adatlapja

gabber_saviola
:ASDasdasdasdasdasdsadasd

5w0rdf15h
híradónkat hallották további jó éjszakát 😄DDd

gabber_saviola
jah amit elfelejtettem, hogy a Brienza transzfer csak a jövõhéten fog folytatódni, mivel mindenki szeretné tiszteletben tartani a szombati derbit.

gabber_saviola
HÍRADÓ GABBERTÕL😛

-------------------------------------

Reggina egyre jobban közeledik Brienzához, és Zamparini szeretné, ha a transferbe belevennénk Bianchit is. Regginában csodálkoztak, azon hogy eladó Brienza, és a napokban kiértékelik a támadót, akik nem megerõsített hírek szerint a Bianchi bizniszbe beleszámolnák kb. 3 millió euróval.

-------------------------------------

Foschit "lefülelték" egy Nápolyi kávézóban mikor beszélgetett Marinóval (Napoli sportigazgató), sportigazgatónk a média kérdésre egy laza "mi csak megittunk egy kávét" szöveggel reagált, és folytatta.

-Capuano a Nápolynál? Nálunk szerepel a játékos, és nem akarjuk eladni.

És kitért Barzaglira is:
-Barzagli nem megy innen, hosszú ideig itt fog maradni a Palermóban.

--------------------------------

Palermo elnöke, Maurizio Zamparini is beszámolt telefonon a sajtónak, íme:
-a játékos és nem eladó, Foschi nem talált meg senkit sem. Nekünk azon a poszton csak egy Pisanónk és egy Capuanónk van, és egy helyettest nem fogunk eladni. Napolival csak akkor fogunk tárgyalni, ha veszünk egy másik szélsõ védõt Capuano helyére.

-----------------------------------------

David Di Michele a közelgõ derbirõl:

Maximumon fogok pörögni szombaton, és Én lennék a legboldogabb, ha nyernénk, ezért minden meg fogok tenni. És még mindig vannak jó kapcsolataim Regginában, és nem feledem, hogy két év alatt engem fantasztikus módon kezeltek ott.

-----------------------------------

gabber_saviola
van egy olyan érzésem, hogy baromira nem kapkodjuk el azt a téli átigazolást 😄Ddddddddd

de nem is ez a fontos, hanem azt amit Zamparini mondott (olvastam): Szerinte még a 2. helyet (írd és mond MÁSODIK HELYET) is elérhetjük az év végén.

Istenem de csodás lenne

5w0rdf15h
hurrá 😊

gabber_saviola
Capuano-Pellissier csere?

A Chievo vezetõsége szeretné megszerezni a Palermo védõjét Ciro Capuanót, és ezért a ternaszferért még Pellissiert is feláldoznák cserébe. De Capuano múlt héten nyilatkozta, hogy egyedül Nápolyba költözne el, ha elhagyná Palermót.

Cucmey
Alig várom már a meccset. Hála isten adja a tv is. 😊

gabber_saviola
szombati merdaderbin elég sok ex lesz a pályán, a lista a következõ:

Palermo mezt hordott már a múltban Alessandro Lucarelli, Francesco Modesto, Daniele Amerini, Giacomo Tedesco és Maurizio Lanzaro.

Nálunk pedig David Di Michele 62 meccsen 15 gólt szerzett bordó mezben, Aimo Diana pedig 2002-2004 között 16 találkozón lépett pályára, amiken 1 gólt szerzett. De ott van Palermo városának szülöttje Giovanni Tedesco, aki 1990-1993 között 74 meccsen 6-szor volt eredményes a Reggina csapatában.

Szal elég jól ismerjük egymást 😊

gabber_saviola
Minden esély megvan, hogy Barzagli marad

Szal Zamparini visszautasította a Juventus ajánlatát, amiben az szerepelt, hogy Marchionni + pénz, mert Õ egy Marchionni plusz Domenico Criscito és Claudio Marchisio hármast szeretett volna Olaszország egyik (ha nem a legjobb) középsõ védõért cserébe.

Barzagli pedig kijelentette, hogy csak akkor hagyná el a csapatot, hogy ha ezt Zamparini akarná és még azt is hozzátett, hogy biztos abban hogy Zamparini képes Õt meggyõzni, hogy neki itt a helye és nem máshol. Meg aztán védõnk nagyon szeretne jövõre a Bajnokok Ligájában vitézkedni, és ez elég indok a maradásra azt hiszem.

Cucmey
amugy meg nem sajnálom hogy nem jön ugyis lesz helyette jobb! 😄

Cucmey
Há miféle dolog az hogy pénzt akar lehúzni a saját fiárol. Mintha valami árucikk lenne. De nem vitatkozom veled ami a szívemen az a számon. Ezentúl is leparasztozom azt akit úgy érzem hogy megérdemli.

gabber_saviola
Mercato: Ufficiale Storari al Milan
Il Milan ha comunicato sul suo sito ufficiale l’ingaggio di Marco Storari dal Messina. Il giocatore ha firmato un contratto con scadenza 30 giugno 2010.

😮

rivális csapatok játékosai közûl Õ volt az akit még csipáztam is, erre lelép a Milánhoz 😄DDDDDdddddd

gabber_saviola
<#puszi><#puszis> sajnos néha idetévednek

morrone
Jaj, de sok okos ember van itt...