Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McFrost
ezek után azt mondom: mi bravúroztunk velük otthon egy 0-0-át!
év elején tuti kiesõnek tartottam õket ,Ascolit ,Regginat , esetleg Sienat , erre ne

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
Chievo: Pellissier és Cossato is kihagyja a holnapi derbit

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola

jah és Én bevállalnék egy ilyet:

----------------------------------Fontana---------------------------------

-----Cassani--------Zaccardo--------------Biava------------Capuano------

------------------Guana----------Corini----------Giacomazzi---------------

----------------------Di Michele------------Simplicio-----------------------

----------------------------------Matusiak---------------------------------

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
89. percben egynlített a Siena a Mián ellen ma, de a sporikám tök véletlenül "rárakott" 4 percet a meccsre, így megvárta a Milán gyõztes gólját.

érdekes

aztán az sem gyenge, hogy az Empoli nem csak minket, hanem a Romát is el tudta ma "kalapálni" 1-0-ra.

gabber_saviola

Statisztika: Guidolin meccsei a Chievo ellen
15/01/95 - Vicenza-Chievo 0-0
04/06/95 - Chievo-Vicenza 1-4
09/09/01 - Chievo-Bologna 2-0
20/01/02 - Bologna-Chievo 3-1
08/12/02 - Chievo-Bologna 0-0
27/04/03 - Bologna-Chievo 1-1
12/12/04 - Chievo-Palermo 2-1
01/05/05 - Palermo-Chievo 2-2
01/10/06 - Chievo-Palermo 0-1 (F)

Statisztika: Guidolin -Del Neri
09/09/01 - Chievo-Bologna 2-0
20/01/02 - Bologna-Chievo 3-1
08/12/02 - Chievo-Bologna 0-0
27/04/03 - Bologna-Chievo 1-1
24/10/04 - Roma-Palermo 1-1
27/02/05 - Palermo-Roma 2-0 (F)

Statisztika: Del Neri a Palermo ellen
12/10/97 - Palermo-Ternana 0-1
01/03/98 - Ternana-Palermo 2-0
24/10/04 - Roma-Palermo 1-1
27/02/05 - Palermo-Roma 2-0 (F)

gabber_saviola
remélem nem csak magamat szórakoztatom ezzel 😛

Vasárnap délután a Renzo Barberában Palermo-Chievo mérkõzésrõl beszélt csapatkapitányunk Eugenio Corini.

-Megértem a szurkolókat kritizálnak minket, mert jogosan teszik, mivel az utolsó két otthoni mérkõzés nem úgy sikerült, ahogy vártuk és vereséget szenvedett a csapat. A Bajnokok Ligája indulásának megszerzése csak akkor sikerülhet, ha mindenhol (pályán és a lelátókon) egységesek leszünk.
-----------------------------------------------------------------------------------
Palermo-Chievo: Nicola Stefanini játékvezetõ fújja a sípot vasárnap.
-----------------------------------------------------------------------------------
Bovo: problémám volt Guidolinnal

A balesetem után reméltem, hogy visszatérek a csapatba, de néhány problémám volt Guidolinnal, ezért keveset játszottam. Aztán Guidolin kijelentette, hogy kölcsönad télen a Torinónak. Két nappal az átigazolási szezon végén tudtam, hogy különféle csapatok érdeklõdnek értem, de Zamparini nem akart engem kölcsönbe adni, én meg menni akartam, mert vissza akartam kerülni a pályára és újra játszani.
Guana: Az utolsó meccseken gödörbe kerültünk.

Nekünk most meg kell próbálni túlesni ezen és bizalmat szerezni a szurkolóktól. Mélypontunkat a hátunk mögötti csapatok is észrevették, így oda is kell nagyon figyelni.

Andrea Barzagli, nem vett részt a délutáni tréningen, hanem külön edzést végzett.

Palermo: Cavani harcra készen.
Az uruguayi támadónk, Edison Cavani teljesen egészséges és tegnap megkapta a tartózkodási engedélyét, így holnap akár bevethetõ lenne.

Amauri: „-Visszatérésem után jobb leszek, mint a sérülésem elõtt”

-40 nap Rómában eddig, sétálok már mankó nélkül és tudok úgy ülni, hogy bármi nehézségem legyen, de esküszöm az elsõ napokban rémálmok gyötörtek a fájdalomtól. Felépülésem után félhet a világ, mert annyira jó leszek. Ez volt eddig az életem legjobb szezonja, eredményes voltam és felfigyeltek rám a válogatottban is. És amikor Dunga (Brazil szöv.kap.) már a behívásomról beszélt, akkor megtörtént a kudarc.

Amauri beszélt még a csapatról és megjegyezte Cavani nagyon tehetséges és nagy játékosa lesz a csapatnak.

Palermo: Barzagli és Bresciano
Andrea Barzagli és Bresciano kihagyják a holnapi mérkõzést a Chievo ellen, Azonban Cavani harcra készen áll.

Le probabili formazioni
Palermo: 12 Fontana 16 Cassani 2 Zaccardo 21 Biava 32 Capuano 18 Giacomazzi 5 Corini 14 Guana 30 Simplicio 17 Di Michele 10 Caracciolo
Chievo: 1 Sicignano 27 Moro 29 Mandelli 17 D'Anna 23 Lanna 7 Semioli 11 Italiano 55 Kosowski 81 Bogdani 15 Obinna

gabber_saviola

akkor mez a képrõl

gabber_saviola

Mai edzés

LINK

gabber_saviola
Szeva Cucmey

Cucmey
Hétvégi meccset adja a tv??

gabber_saviola

Ahogy Matusiaknál, Cavani is meglátogatta egyik nagy támogatónkat a Banca Nuova-t

LINK

És a tegnapi meccs

LINK

gabber_saviola
Chievo is primaverázott és szintén 3-0-ra nyert Pellissier kétszer (egyik büntis gól ^^), Obinna pedig egyszer volt eredményes.

gabber_saviola
játszottunk a Primaverával, 3-0-ra nyert a nagycsapat Di Michele, Matusiak és Brienza góljával.

1. félidõ:
Agliardi; Cassani, Dellafiore, Biava, Capuano; Giacomazzi, Corini, Ciaramitaro; Simplicio, Di Michele; Caracciolo

2.félidõ:
Fontana; Cassani, Zaccardo, Dellafiore, Pisano; Tedesco, Guana, Ciaramitaro, Capuano; Brienza, Matusiak

Cavani külön edzésen vett részt

gabber_saviola
fu még sehogy, most is munkahelyen vagyok

The Sopranos
😛

Ne vedd pofátlankodásnak, de megkérdezném, hogy áll a fejlécem? <#circling>

FORzA PALeRMO

gabber_saviola
nem vagyok én fõnök 😛

The Sopranos
Figyelünk mi, fõnök...<#wink>

FORzA PALeRMO

5w0rdf15h
nah ideje 😄 akkor talán jövõ héten már játszik is 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

gabber_saviola

Palermo: Újra megjelenik a mezen a MANDI

A Chievo Verona elleni meccsen újra megjelenik a mezen a "MANDI" felirat egészen a szezon végéig. A "MANDI" cég Zamparini tulajdona, így megint családban "marad" a reklám.

gabber_saviola

LINK

LINK

hátha érdekel itt valakit 😛

gabber_saviola
Palermo: Cavani megérkezett

Az uruguayi támadónk, Edinson Cavani, ma megkezdi Palermós idõszakát, mivel tegnap este megérkezett Palermóba. Így a mai edzésen már Francesco Guidolin rendelkezése áll.

gabber_saviola

Palermo: Holnap Cavaninak meg kell érkeznie

Matusiak után, eljött az idõ, mikor csatlakozik a csapathoz Edinson Cavani. Holnap az uruguayi támadónak le kellene érkeznie Palermóba, hogy csatlakozzon az új társaihoz és elkezdje a rosanero csapattal az edzéseket.

Palermo: Mindenki hadra fogható

Francesco Guidolin a vasárnapi Chievo elleni mérkõzésen számíthat minden játékosára a Renzo Barberában. Biava, Bresciano, Barzagli, Guana és Diana tegnap külön edzést végzett, de ma már mindegyik játékos a többiekkel edzett.

Chievo: Cossato ma pihent

A mai veronai tréningen Cossatót pihentette Del Neri, mivel a hét elején egy gyulladás keletkezett a bal lábában és még ma sem jött rendben. Holnap a veronaiak a szokásos hétközi barátságos mérkõzésüket fogják játszani, és ha akkor sem lesz hadra fogható a brazil, akkor kihagyja a vasárnapi meccset.

gabber_saviola

nah a D&G öv már befigyel 😄Ddddddddddddddddd

gabber_saviola
Zamparini: A következõ évben gondolkodok

Ha mi rátermettek leszünk és befutunk a Bajnokok Ligáját érõ helyen, az maga lesz a csoda. Ezek a szavak hagyták el tulajdonosunk száját egy interjúban.

Ez a bajnokság már nem érdekel engem egyáltalán, és már arra gondolok, hogy hogyan fogom szervezni a dolgokat a következõ szezonban. Ami hibákat csináltunk ebben az évben, azt jövõre nem akarjuk elkövetni és tanulni fogunk belõle. Matusiak és Cavani készen fognak állni a következõ bajnokságra és ebben az évben valószínûleg kevés alkalomban fogjuk látni õket a kezdõben. Soha nem gondoltam még arra, hogy Én állítsam össze a kezdõcsapatot, mivel az edzõ egy fontos csapatrész, ezért nagyban függ tõle a szereplés, de határozottan könnyû lenne kihangsúlyozni, hogy a hibák közül mindegyiket Guidolin vétette el ebben az évben, mivel jópár fontos dolgot helyrehozott már, és tudom, hogy hibátlan edzõ nem létezik.

gabber_saviola
Zamparini: A lelkesedést és az akarást hiányolom

Palermo elnöke, Maurizio Zamparini a helyi rádiónak azt is megjegyezte, hogy ebben a bajnoki fázisban nagyon fontos lenne a lelkesedést látnia a játékosokon, de épp ellenkezõleg, a hiánya mutatkozik meg. –Mi olyanok vagyunk, mint egy a hadsereg, aki lelkesedés és akarás nélkül megy a csatába.

gabber_saviola
Zamparini: a nagyok távozni fognak

Lehetetlen lesz jövõre megtartani a nagy játékosokat a Palermónál. A Rosanero elnöke, Maurizio Zamparini rádiónak adott nyilatkozatában mondta.

"-Lehetetlen megtartani úgy a sztárokat, hogy közben nem tudunk akkora fizetéseket nyújtani, mint a nagyobb csapatok. Nekünk van egy céltudatos építkezõ rendszerünk, amivel kiegyensúlyozhatjuk a sztárok távozását.

(mondjuk tökéletesen igazat adok neki. Ott van pl. Grosso, már nem is kezdõ az Interben. Vagy pl. Santana aki egyfolytában sérült, és nemsokára el is adja a Fiorentína. De mondhatnám Mariano Gonzalezt is, mivel az Õ kölcsönadásával egy valag lóvét kapunk az Intertõl, és még sem játszik.)

Palermo egy állomás a sztárjátékosnak, akik Juvéban, Interben és Milánóban kötnek ki. Nekünk igazodnunk kell ehhez, és olyan csapat lehetünk, mint a Sevilla, akik szépen csendben építkeznek és készek rácsapni mások hibáira, és ebbõl elõnyt szerezni. Ez hosszú út, de 10 évben belül bajnokságot lehet nyerni ezzel a felfogással.

gabber_saviola

Palermo: Matusiak elsõ edzése Palermóban

LINK a képekhez

Francesco Guidolin pozitívan beszélt a Lengyel támadóról, és csapat közötti gyakorló meccsen is gólt szerzett.

gabber_saviola
nyerünk Cara és Matusiak góljaival 😊

McFrost
ha nyernénk akkor Guidolin repülni fog , de szerintem évvégéig Õ irányít itt...szal...ja😛

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola

gabber_saviola
kaj a kérdésre válaszoltál 😄dddddd

gabber_saviola

Fochi figyeli Alvest és Grellát

Afonso Alves

Foschi felfedte, hogy figyeli a brazíliai Afonso Alvest, aki a Heerenveennél játszik a holland bajnokságban és igen elõkelõ helyen áll a góllövõ táblázaton. Másik játékos az ausztrál középpályás Grella, neki nyáron lejár a szerzõdése a Parmával.

Palermo és Livorno csapata Voronint akarja

Andriy Voronin

Andriy Voronin (27), ukrajnai támadó jelenleg a Bayer Leverkusen játékosa, de ma bejelentette, hogy az évszak végén el akarja hagyni az aszpirineseket, mert a nyáron lejár a szerzõdése és nem akar hosszabbítani. A játékos bevallotta, hogy új kalandot szeretne, és nyáron elhagyja Németországot.

5w0rdf15h
akkor nem is fog játszani 😊 elõbb formába kéne lendülnie

gabber_saviola
és ki szerint szerez gólt Matusiak vagy Cavani?

mondjuk Cavani még nem is ért vissza Dél-Amerikából 😊

5w0rdf15h
szerintem egyik kezdõ másik csere lesz -.-

gabber_saviola
Ki szerint kap játéklehetõséget Matusiak és Cavani a Chievo ellen?

gabber_saviola

5w0rdf15h
és? a 10 pont az megvan...tudom h a catania elleni derbivel több meccsünk van, de az nem jelenti azt h minden mögöttünk lévõ csapat nyer 😄

Cucmey
Ezt nagyon remélem. 😊

gabber_saviola
1 meccsel többet játszottunk, azt hittem tudod 😊

5w0rdf15h
hát most sincs még para van 10 pont elõnyünk 😊

gabber_saviola
Cavani és Matusiak beválik, és szépen befutuk a 3. helyen, és nincs para 😊

Cucmey
Persze! Tökéletesen egyet értek vele én is de az NEM igaz hogy ha nem érjük el a BL-t érõ helyet akkor már nem kell neki a Palermo. 😊))
Õ még nagyon sokáig a csapat elnöke lesz!

gabber_saviola

a suna is nagy rosanero lett 😛

5w0rdf15h
csak keményen <#vigyor1> vasfegyelem kell és jó sok lõtt gól <#whatever>

gabber_saviola

Nah Lengyel barátom, akkor hétvégén törlesztheted is azt a valag lóvét, amit fizettünk érted 😊
LINK

gabber_saviola
tudom 😛

gabber_saviola
kb. Én is ilyen vagyok 😛
de teljes mértékban megértem, mert nélküle a Serie C-ben vitézkende a csapat a bentmaradásért. És igen is produkáljanak a sztárjaink mostmár.

Cucmey
Nagyon bírom a Zampát!! 😊))))
Olyan hangulatember mint amilyen én vagyok és akkor sokmindent beszél össze vissza. 😄DD

McFrost
jósnak biztos nem vállna be