Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
Ez van, nagy az ararás és ez az eredménye, de Õk a kedvenceim és büszke vagyok rájuk. Di Michelének meg ha csak egy helyzete bemegy, akkor mindenki itt istenítette volna.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

McFrost
eddig minden szezonban kipukkantatok a szezon második végére sajnos😞
Guana óriási nyeremény!
Cavani jó lesz tutira!
Di Michele pedig egy önzõ játékos!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
Cavani színt hozott a játékunkban, és jól küzdött a csapat egy ilyen nagyon akaró Samp ellen. Agliardin még most is nevetek, bár a bakin kívül baromi jól védett. Garulálok mind két csapatnak.

Ma szeretnék egy Róma gyõzelmet és egy Empoli X-et.

KapuBen
Na a Torino ellen már nyernünk kell!
Addig Empoli-Lazio x-nek szorítsunk!

LAMBORGHINI THE BEST CAR

morrone
Csak hogy mindenki értse, én ezt a mait vereségnek fogom fel.

morrone
Ultraszarok voltunk, Di Michelevel az élen. És hogy még így is a saját hülyeségünknek köszönhetjük a vereséget, az csak ajándék.

The Sopranos
C-Avanti Palermo!!! Még gólt, így nem mehet el a meccs!!!

FORzA PALeRMO

Remélhetõleg nyer a Palermo!Attól független h Inter fan vagyok a Palermo is nagyon szimpatikus csapat és remélem helyet kap a BL-be!Forza Italy!
gabber_saviola
1-1 😞

gabber_saviola
CAVANIIIIIIIII imádlak 😊
2meccs/2gól

Cavani 1-0 a Samp ellen!
morrone
A Panoramaba. Csak az a baj Gabber, hogy én a focicsapatunkkal ellentétben Pestrõl Szolnokra közlekedtem. Goldolom ezt már nem olvasod el meccsig, úgyhogy majd este értekezünk.

KapuBen
Cavani ami magyarul azt jelenti biztos gyõzelem!

LAMBORGHINI THE BEST CAR

gabber_saviola
SAMPDORIA (4-4-2): Berti; Maggio, Accardi, Falcone, Pieri; Delvecchio, Parola, Palombo, Franceschini; Bonazzoli, Quagliarella (Bazzani).
In panchina: Castellazzi, Sala, Ziegler, Bastrini, Da Mota, Bazzani, Ferrari.
Allenatore: Walter Novellino

PALERMO (4-3-2-1): Fontana; Cassani, Barzagli, Biava, Pisano; Diana, Guana (Giacomazzi), Simplicio; Bresciano, Di Michele; Cavani.
In panchina: Agliardi, Dellafiore, Ciaramitaro, Giacomazzi, Tedesco, Matusiak, Brienza.

CAVANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII 😊

gabber_saviola
olvasod? :ASDasdasdasd méghogy csak olvasnád, de írsz is.
mind1 én befogadlak, mert látom, hogy bejön a csapatom, még ha titkolod is ^^

bmffm856
scusi hogy olvasom a topikotokat -.-

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

gabber_saviola
fu hova mentek Signora, mert szerintem Fradi meccs után szabad vagyok :ASDasdasdsd

morrone
Hú, de várom már az estét. Egy Samp-os haverommal már lefoglaltuk az asztalt, szupi lesz :-)

gabber_saviola
figyu Peti, ezek tények amiket még cáfolni sem lehet 😄DDDDD
több napja itt esz a penész miközben a topikod haldoklik, miez ha nem ROsaneroizmus :ASDdasdasdas

gabber_saviola
"galamblelkû" <#pias><#puszi><#law><#puszis><#worship>

bmffm856
ha te mondod akkor biztos így van.... 😊

morrone
Én ugyan nem. Te vagy az, aki érzi, hogy hunyó és legjobb védekezés a támadás alapon oltogat engem és szegény galamblelkû Gabbert. Ne tetézd :-)

bmffm856
hallod Gábor szerintem sok volt a szeszelés tegnap este :SD:A:SD:A:AD:S

gabber_saviola
Signora, nem látod, hogy oda van értünk és a csapatért. Õ a Fiót választotta, de a szíve titokan RosaNero-ra dobban, és ezt az érzelmet nem tudja kordában tartani 😄DDDDddddd

bmffm856
ti is... -.-

morrone
Kicsit mintha túldrámáznád...

bmffm856
otthon édes otthon! 😄

5w0rdf15h
áh vazze nincs netem 😞 de vasárnaptól lesz végre ^^

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

gabber_saviola
szasz Kard 😛

5w0rdf15h
üdv újra ittvok 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

gabber_saviola

bmffm856
olvasom a topikot aztán ha valamihez van hozzáfûzni valóm akkor beírom -.- 😛

gabber_saviola
Petikém, egyedül vagy a Fio topikban és unatkozol vagy itt jobb neked rozsában? 😛

bmffm856
Mutu köcsög módon viselkedett ezt sokadszorra is elismerem, de azért a ti kis Zampátokat sem kell félteni ilyen téren azt hiszem...
mellesleg 5 napja történt az eset, és azóta csak ezen megy a csámcsogás...
a hétvégén meccsetek lesz Genovában, ami elég jónak ígérkezik, de lehet rossz topikba írtam ezt, mert itt senkit nem ez érdekel...

ja, tudom... viszlát... -.-

The Sopranos
U.S. Cittá di Palermo az iwiw-en! 168 ismerõs... kevés!!! 😛
Zamparini ellen eljárást indít a román labdarúgó szövetség... Mutu viselkedett szégyenteljesen, neki kellene a bírság! Zampa pedig csak az igazat mondta... <#vigyor1>

FORzA PALeRMO

gabber_saviola
pedig Brienza szerintem baromi jól tolta addig, de tény és való Cavaninak a kezdõben a helye.

vigyázat Itália, mert itt jön Cavani 😄DDDDDDDD

morrone
Mondjuk én folymatosan azon gondolkozom, hogy mi lett volna, ha Guidolin hamatabb meghúzza a Brienza-Cavani cserét. Sõt, ha a törpe nem is játszik. (Bocs, de már-már utálatig fajultak az érzéseim irányába. Mi nyerni nem tudunk 1000 éve, ha õ pályán van. 😞 )

morrone
ÁMEN

gabber_saviola
így igaz, ezért sem akartam a hét elei híreket berakni, mert mind1nek az volt a lényege, hogy Foschitól-Zampig mindenki megmondta a frankót a srácra. Hétvégén remélem Cavani triplájával nyerünk 😊

morrone
Nem kell ezen lovagolni, Zampa megmondta: dörzsölt kis román cigány (vagy vmi ilyesmi, nem?). Ennyi bõven elég, a gól meg érvényes. Ez van.
Szombaton nyerünk. Tuti.

Cucmey
Na ja. Ha a Juve nem karolta volna fel akkor most szívhatná a kokain csíkokat valamelyik román kocsma eldugott hátsó sarkában. 😄DDD

gabber_saviola

gabber_saviola
Enyókanyalóka senki nem kiváncsi itt rád, neked ott van a lácsijó topik, legyen elég az. Ez a topik teljesen jól megy, nem kell hogy ezt is hazavágd.

The Sopranos
Mutu...román...

FORzA PALeRMO

Zsolti9014
Muturól egy nyilatkozata mindent elárul: amikor drogozás miatt eltiltották, a Chelsea elzavarta, a Juventus felkarolta, befogadta, késõbb fontos játékossá vált, kicsit szimpatikus is lett nekem. Aztán jött a Calciopoli, Mutu pedig azt mondta, nem fog egy ilyen mocskos csaló csapatban játszani, mert ez nem tisztességes vele szemben, stb. Erre kikötött a Calciopoli egy másik érintettjénél, a Fiorentinánál. Azt a klubot gyalázta, amely segített neki, mikor bajban volt. Ha a Juve akkor nem igazolja le, lehet hogy ma már nem is játszana. 😄

Hajrá Magyarország!

Cucmey
<#nyes><#vigyor><#nyes><#vigyor>

bmffm856
okés... ez most tényleg jogos és mondom nekem sem tetszett... 😊 😞

gabber_saviola
Petikém, béke van nyugi 😊

bmffm856
rám sem igazán... 😛
de a lényege az elõzõ irományomnak a tisztánlátás kedvéért ez volt: Mutu meg baxszott megállni, ami szerintem is sportszerûtlen volt...
-.-