Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
nahvégre téged is lehet itt látni

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
Az Atalanta fiatal középpályása, Giulio Migliaccio is a képbe került Matuzalem alternatívájaként.

-------------------------------------------

Barzagli: „-ezek a piaci hangok elkezdenek zaklatni engem. „

Andrea Barzagli a sajtótájékoztatóján kijelentette, hogy az újságok napi szinten más és más csapatokkal hozzák össze, és Palermóban való maradása nagyban függ a BL hely megszerzésétõl.

-Nem beszéltem senkivel, és nem igaz, hogy az év végén csapatot fogok váltani. De azt tudom, hogy nem tesz jót nekem ez a zaklatás.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

5w0rdf15h
nemá 😞 akko ki fogja ontani a gólokat?

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

gabber_saviola
Matuzalem lehet Corini utódja Palermóban

Egyre biztosabb, hogy Corini az végén visszavonul, így elkezdõdött utódjáról a találgatás, így került a képbe a Shakhtar Donetsk játékosa a brazil Matuzalem. Csapatunk már felvette a kapcsolatot az urkránokkal. Így ha Zamparini-Foschi duó terve sikeres lesz, akkor az ex-Bresca játékos két és fél év után visszatér Olaszországba.

gabber_saviola

A brazil Lucas Pezziniért (Gremio játékosa) Zamparini is beállt a sorba. a játékos ára kb. 6-7 millió euró környékén mozog.

gabber_saviola
látom, két nappal utánna jön a válasz 😄DDDDDDDDDDDDDd

gabber_saviola
Palermo: Ma döntés Cavaniról.

Az orvosi személyzet ma fogja kiértékelni csapatunk támadójának Edinson Cavani csütörtöki edzés alatt elszenvedett combizomhúzódását. Támadónk tegnap könnyített edzést végzett és egy terápián is megjelent, így ma dõl el, hogy a vasárnapi Torino elleni derbin Guidolin bevetheti-e vagy sem.

morrone
<#wave><#law> Nyugi, én mindig itt vagyok.

gabber_saviola
27.03.2007

LINK

28.03.2007

LINK

gabber_saviola
<#puszi><#puszis><#law> végre Téged is látni itt Signora <#smile>

morrone
Morrone lenni továbbra is szemben a világgal, izé, Olaszországgal. Én sokkal többet várok tõle és akárhányszor említed is, hogy mekkora játékos most is, én akkor sem értek egyet. Mostanában nem mutat sokat, sajnos. Nagyon sajnos. De bízzunk a feltámadás(á)ban, mást nem tehetünk, mert azt egy pillanatig sem vitatom, hogy klasszis, ha kijön neki a lépés.

Cucmey
😄DDDDDDD

Cucmey
Igen valóban nagyon jó játékos de most nem igazán megy neki a gólszerzés.

gabber_saviola

mondjuk ez a Cairo fickó sem egy százas 😄DDDDDDDDDd

gabber_saviola
Zamparini "-Caracciolo nagyon jó támadó”

De nálunk nem képes, hogy megtalálja igazi formáját, ami hozzá illene. Ha Amauri nem sérült volna meg a télen, akkor Caracciolo már a januári átigazolási idõszakban távozott volna Palermoból.

Mindazonáltal még nem akarom teljesen eladni, legjobb megoldás lenne egy közös tulajdont találni neki, talán Torinóban. Mindazonáltal azt mondom neked, hogy Caracciolo 5 millió euróba plusz Possanzini tulajdonjogába került nekem mikor idehoztam.

Rosina? –Gondolkozom ezen, de Cairo (Presidente del Torino) nem adja el senkinek. De Cesare Bovóban látok üzleti dolgokat, így nem kizárt semmi. Bovot megvettük nyáron a Romától, mert hiszünk benne, igaz védõnk eddig nagyon szerencsétlen volt Palermóban. Cairoval volt/van pár beszélgetésünk, és ha netán úgy alakul, akkor Torinóban marad a védõ.

Fu nagyon titokzatos Zampa, de baz milyen lenne ha idehozná nekem Rosinát 😄DDDddd

gabber_saviola
Palermo: Fair Play- Renzo Barbera

Palermóban kiosztják a szezon Palermós Fair Play díját, amit egyhangú szavazás mellett Giovanni Tedesco fog megkapni. Palermo város szülöttjét kiváló sportembernek kiáltották ki, aki pozitív viselkedésével vívta ki figyelmét pályán kívül és belül is. Magát a díjat Eugenio Corini és Lamberto Zauli valósított meg jótékonysági alapon és a rendezvény március 29-én 15 órakor fog lezajlani Palermóban.

gabber_saviola
Bresciano: Hiszünk a bajnokok-ligájában.

-Még mindig hiszünk a bajnokok-ligájában. Jelentette ki csapatunk középpályása Marco Bresciano, a sajtónak

-Igaz, hogy a pillanatnyi helyzetünk eléggé ködbe boruló, de az utolsó mérkõzéseken mutatott formánk engedi, hogy bízzunk magunkban és elérjük a selejtezõt. Reméljük, hogy hamarosan visszatérünk a gyõzelemre.

Cavani? -Edinson igazán megdöbbentett mindenkit technikai tudásával. Õ egy nagyon jó játékos ezt minden ember látja.

Kína-Ausztrália mérkõzésen gólt szereztem, remélem ez a találat helyes ösvényre sodort és meghatározza az év maradék meccseit is.

gabber_saviola
Matusiak: Euro 2008

Leo Beenhakker a lengyel labdarúgó-válogatott elsõ külföldi szövetségi kapitánya és csapata ma 18 órakor szembenéz Örményország csapatával. A lengyel csapatban Rosanero téli igazolásával Matusiakkal.

gabber_saviola
Di Michele most is jó, tekintélyt ad ott elõl a csapatnak, mert azért Olaszország szerte baromira elismert játékos

Cucmey
Amauri felépül, Cavani mégjobb formában lesz... Jövõre tényleg a BL helyekért fogunk harcolni! Bár úgy érzem még most sincs veszve semmi bár ahhoz Di Michelenek rohamos formajavulásra lenne szüksége!!

5w0rdf15h
te má megin mit rontod itt a levegõt?

hókulláré
szeginy karabá szivünkben örökké ilsz 😞

zöld erdőben jártam minnesotát láttam ki fognak kapni szabad-e draftolni :}

gabber_saviola
tudom, hogy elmegy, de szívemben mindig itt marad

Cucmey
Én is sajnálom. 😞( Pedig szerintem tuti el fog menni.

gabber_saviola
fu ne is mond, már most el vagyok kenõdve

szasz Cucmey

The Sopranos
Sajnálom Carát...õ az egyik kedvencem a csapatból, még akkor is, ha nem a legjobb formáját hozza. Nagyon remélem, - míg Amauri sérült - hogy lendületbe jön és nem kell elhagynia a csapatot. Rossz lenne más mezben látni...

- PALERMO -

FORzA PALeRMO

Cucmey
Ezt azért sajnálni fogom de abszolut érthetõ a döntése.

Cucmey
Sziasztok. visszatértem. 😄DDDD

5w0rdf15h
akkor majd végre lecserélheted a logódat :ASDASDadadada

amúgy valóban igaza van Amauri és Cavani mellett nem játszana szinte semmit...

gabber_saviola
Torino-Palermo: I precedenti
1932/33 Torino-Palermo 0-1
1933/34 Torino-Palermo 2-1
1934/35 Torino-Palermo 0-0
1935/36 Torino-Palermo 5-0
1948/49 Torino-Palermo 3-0
1949/50 Torino-Palermo 5-1
1950/51 Torino-Palermo 2-1
1951/52 Torino-Palermo 2-0
1952/53 Torino-Palermo 3-1
1953/54 Torino-Palermo 2-1
1956/57 Torino-Palermo 5-1
1961/62 Torino-Palermo 3-0
1962/63 Torino-Palermo 3-0
1968/69 Torino-Palermo 3-1
1969/70 Torino-Palermo 1-1
1972/73 Torino-Palermo 2-0
1996/97 Torino-Palermo 2-1
2003/04 Torino-Palermo 2-1 (F)

gabber_saviola
Caracciolo: „-júniusban el fogom hagyni Palermót”

Palermo és Caracciolo közti kapcsolat úgy tûnik, hogy valóban megérkezik a végállomásra. Távozás egyre jobban bizonyosodik, miközben támadónk nyilatkozott.

-Januárban szerettem volna levegõváltozást körülöttem, de nem távoztam a téli piac alatt, azonban határozottan kijelentem, hogy júniusban távozni fogok. Probléma netán az edzõvel lenne? Nem igazán mondhatom, inkább azt mondom, hogy Amauri nyáron vissza fog térni, aztán ott van Di Michele és most a bombaformában lévõ Cavani. Úgyhogy nekem maradna a kispad ahogy gondolom Guidolin ott folytatná velem csereként. A közönség nem bízik bennem már jó pár hónapja, pedig erõfeszítésem legjavát mutatom.

-Én játékos vagyok és rendszeres játéklehetõséget szeretnék, de Foschi jól tudja, hogy ez az itteni karrierem végrendelete lehet ez. Jelenleg úgy gondolom, hogy Palermóban már nem szabadna gondolkoznom, hanem tovább kell lépnem, mert ez így jobb lesz mindenkinek. Távoznom kell..

Torino? -ha akarnak engem, akkor folytatják a megkezdett lépéseket, amúgy meg hálás vagyok De Biasinak, aki elindította karrierem még Bresciában.

gabber_saviola
Firenze: Toni eladásának tagadása, ami problémákat gerjesztett

Firenzében hivatalosan is kiadták azt a hírt, miszerint határozottan tagadják, hogy Luca Toni nyáron elhagyná a lilákat. Hivatalos kiadványban szerepel, hogy Luca Toni helye biztos a csapatban, és nem eladó a játékos. Azonban egy jól ismert sportlap úgy tudja, hogy Toni elõtt ott a Juventus szerzõdése, ami aláírásra vár.

gabber_saviola
Corini sérülése

Az orvosi személyzet ma délután kiértékeli csapatkapitányunk Eugenio Corini sérülését. Középpályásunk gyakorlatilag egy hónapja combsérüléssel küszködik, azonban sokat javult már az állapota, így még az is elképzelhetõ hogy hétvégén ott lesz a pályán a Torino ellen.

gabber_saviola
Andrea Caracciolo és a jövõ

Minap megjelent egy olyan hír, miszerint a Torino bejelentkezett támadónkért és nyáron elindítják a transzfert. Az Olasz tuttosport portál szerint Caracciolo is hajlana a transzferre, mert Amauri felépülése után és Cavani jó formája mellett nehéz lenne jövõre is a kezdõcsapatba maradnia.

gabber_saviola
Ma két játékosunk lesz távol

Ma délután csapatunk tréningjén nem szerepel két játékosunk, név szerint Radoslaw Matusiak és Andrea Barzagli. Mindkét játékos szerdán válogatott mérkõzésen fog szerepelni hazája csapatában.

gabber_saviola
Újabb Juventus „támadás” Barzagliért

Megint megpróbálja a Juventus megszerezni válogatott védõnket Andrea Barzaglit, de Zamparini ragaszkodik a magas vételárhoz. A zebrák elsõdleges célpontja a védõnk, ám ha ez nem sikerül, akkor a másodlagos célpontok kerülnek képbe. Név szerint Cannavaro, Dainelli, Pepe, Luisao és Vidic.

gabber_saviola
A Grasshoppers elleni megnyert meccsünk után Foschi bevallotta, hogy elõvételi opciós jogot szereztünk a 1985-ös születésû Svájci-Bosnyák állampolgárságú hazai csapatban szereplõ Veroljub Salaticra.

Magasság/súly:185cm/ 86 kg
Poszt: középpályás
Csapat: Grasshopper-Club Zürich

Salatic neve akkor került képbe, mikor Kuzmanovic-ot „Fuck” leigazolta a Fiorentína.

gabber_saviola
Grasshopper - Palermo 2-4

LINK

gabber_saviola
Grasshopper-Palermo: Il tabellino
GRASSHOPPER-PALERMO 2-4 (2-2)
MARCATORI: 5’ pt. Ailton, 9’ pt. Brienza, 21’ pt. Cavani, 28’ pt. Sutter, 9’ st. Ciaramitaro, 28’ st. Cavani.

Grasshopper (4-1-4-1): Reinard; Sutter, Schwegler (35’ st Denicolà😉, Welington, Mikari (35’ st Jaggy); Salatic; Pinto, Leon (25’ st Wesley), Renggli, Dos Santos; Ailton (25’ st Ristic).
In panchina: Reinger, Pavlovic, Peralta.
Allenatore: Krassimir Balakov.

Palermo (4-3-2-1): Agliardi; Cassani, Dellafiore, Zaccardo (1’ st Biava), Pisano; Tedesco (22’ st Diana), Giacomazzi (35’ st Guana), Ciaramitaro; Cavani, Brienza; Caracciolo.
In panchina: Fontana, Di Michele, Simplicio, Terranova.
Arbitro: Carlo Bertolini (Locarno). Angoli 10-2 per il Grasshopper (F)

Fyrex
<#worship><#worship><#worship><#worship>

Avanti Crociati!

gabber_saviola
FT China <0 - 2> Australia
8' <0 - 1> B. Holman
27' <0 - 2> M. Bresciano

<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

gabber_saviola
Grasshopper-Palermo:
Probabili formazioni
Grasshopper - (4-1-4-1): Huber; Mikari, Galindo, Welington, Jaggy; Salatic; Pinto, Leon, Rinaldo, Dos Santos; Ailton.
All. Bakalov.

Palermo: (4-3-2-1): Agliardi, Cassani, Biava, Dellafiore, Pisano; Tedesco, Ciaramitaro, Giacomazzi; Brienza, Cavani; Caracciolo.
All. Guidolin.

Panchian Palermo: Fontana, Zaccardo, Terranova, Guana, Simplicio, Diana, Di Michele. (F)

Il Palermo è arrivato a Zurigo

LINK

gabber_saviola
😄DDDDDDDddd

The Sopranos
Ez a király te lennél? 😄 Mert akkor felveszlek...jó ha van ott van a magyar Palermo csapatkapitánya... 😉 😄

FORzA PALeRMO

gabber_saviola
fontos infó 😊
[email protected] emesencímre költözött a Szicíliai király 😊

gabber_saviola
na a fene sem gondolta, hogy szimpi a csapatom 😊

The Sopranos
A Real olyan jó és rosszformában van. 😄 Náluk nem lehet tudni, hogy most melyik arcukat mutatják, de a Palermó... :/

FORzA PALeRMO

hát a Real BL szereplése ugyanígy veszélyben van 😞

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

le ne maradjatok a BL-rõl ilyen bajnoki õsz után, sajnálnám ezt a csapatot

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

morrone
Úgy gondolom, eddig én voltam talán a legtürelmesebb a csapattal és konkrétan vele. Már - a sajnos fájdalmasan régen elmúlt - Amauri-korszakban is mondtam, hogy nem lesz ez így jó, önzõ, hisztis, sértõdött, öntelt. Úgy érzem én adtam neki idõt a bizonyításra, hát, mit ne mondjak, nálam nem hálálta meg a bizalmat. De a Te kedvedért megtûröm még egy kicsit <#wink> Csak mostmán aztán bizonyíték kell, nem igéret, az kevés, hogy benne van a gól, ha 10 támadásunkból 9 nála hal el.