Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
0-2 ZACCARDOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
Istenem add nekem ezt a meccset, szeretnék 2 hónap után újra örülni

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
ha így megy a játék akkor, ámen

Hegeace
nem sok a 2 erõcsatár ?

Heló szia remélem hogy vagy

gabber_saviola
elsõre így tetszik ez a Cara-Cavani csatársor

gabber_saviola
volare Palermo volare

gabber_saviola
GOOOOOOOOOOOL CARACCIOLO

Hegeace
YEAH !!!

Heló szia remélem hogy vagy

gabber_saviola
<#law><#puszi><#puszis>
érzem, hogy sanszunk van nyerni

morrone
Az Olaj kupagyõzelme megvolt, már csak ezt a meccset kell hozni a tökéletes hétvégéhez. Meglesz, nyugi :-)

gabber_saviola
csak hazaértem a meccsre 😊
eljött az idõ, hogy a Dél-Olasz hadtest bevegye a Milánói várat 😛

Avanti Cavani, Avanti Palermo

Taranov
Este Avanti Palermo!

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

gabber_saviola
Alberto Fontana 200. meccse lesz ma a serie A-ban. elsõ meccse egy Sampdoria-Cesena 1-0-n volt 1990-ben

gabber_saviola

gabber_saviola

gabber_saviola
INTER (4-3-1-2): J.Cesar; Maicon, Burdisso, Materazzi, Grosso; Stankovic, Cambiasso, Zanetti; Figo; Adriano, Crespo.
In panchina: Toldo, Cordoba, Dacourt, Solari, Ibrahimovic, Cruz, Recoba.
Allenatore: Roberto Mancini.

PALERMO (3-5-2): Fontana; Dellafiore, Barzagli, Zaccardo; Diana, Guana, Corini, Simplicio, Bresciano; Cavani, Caracciolo.
In panchina: Agliardi, Capuano, Tedesco, Giacomazzi, Di Michele, Brienza, Matusiak.
Allenatore: Francesco Guidolin.

morrone
KUPAGYÕZTES!!!

gabber_saviola
jah volt egy fontos eredmény ma:
Cagliari-Empoli 0-0

gabber_saviola
Parma: bizonytalan Rossi, Budan és Grella jövõje.

Giuseppe Rossi, Igor Budan és Vincenzo Grella jövõjét nem tudják Pármában összekapcsolni a csapattal. Mivel, ha a csapat nem tudja biztosítani a bennmaradást, akkor nem lesz képes megtartani az „ékszereit”. –jelentette ki egy helyi újság
Rossi kölcsönben szerepel a Manchester Unitedtõl és az „ördögök” jövõre is kölcsönbe adják, ha marad a csapat a Serie A-ban. Igor Budan közös tulajdonban szerepel a Palermóval, valószínûleg megvásárolható is lehetne a játékos, de nem fogadná el a Serie B-s szerzõdést. Vincenzo Grella szerzõdése nyáron lejár, és már egyre biztosabb, hogy nem újítja meg.

gabber_saviola
Még nincs vége, mert a Gazzetta dello sport megszellõztette azt a hírt (amit biztosra is vesz), miszerint nyáron Palermóba költözik vagy a Cagliari mestere Marco Giampaolo vagy pedig Stefano Colantuono az Atalanta vezetõedzõje.

gabber_saviola
Aztán hoztam kacsát is 😄DDDDddddd

Lucarelli Palermóban és Floro Flores Livornóban.

Elméletileg Lucarelli nem érzi jól magát jelenlegi kenyéradójánál, ezért nyáron klubbot fog váltani, ami nagy érvágás lesz a gyengén szereplõ Livornónak. De mivel a Livorno már meg is találta helyettesét Floro Flores személyében, aki jelenleg az Arezzo csapatát erõsíti, így a támadót már össze is házasították a Palermóval.

gabber_saviola
Corini szerzõdése

Tegnap délután elterjedt az a hír, miszerint Palermo elnöke Maurizio Zamparini felajánlotta csapatunk kapitányának Eugenio Corininak a szerzõdéshosszabbítást, mivel nyáron lejárna az.

--------------------------------------------------

Várható 11-ek holnapra:

Inter: Julio Cesar 12 Maicon 13 Cordoba 2 Materazzi 23 Grosso 11 Zanetti 4 Cambiasso 19 Dacourt 15 Stankovic 5 Adriano 10 Crespo 18
Palermo: 12 Fontana 16 Cassani 2 Zaccardo 43 Barzagli 32 Capuano 14 Guana 5 Corini 30 Simplicio 23 Bresciano 17 Di Michele 7 Cavani

--------------------------------------------------

Tegnapi edzésen három játékosunk nem volt jelen.

Ájmónak hõemelkedése volt reggel, Pisanót egy erõs influenza döntötte ágynak, Tedesconak pedig a jobb lába fájdult meg.
Minden bizonnyal Ájmó és Tedesco rendbe jön holnapra, de Pisano valószínû, hogy kihagyja a mérkõzést.

Prince23
Aztán adjatok a kocog Intereseknek

Forza AS Roma
go blues😄

gabber_saviola

The Sopranos
😄D

FORzA PALeRMO

Cucmey
Hogy õszinte legyek igen!! elégedett lennék egy döntetlennel. 😄DDD

gabber_saviola
nem lettem kész vele, mert bealudtam este e gépelött 😄d

The Sopranos
Kösz Gabber a híreket! <#worship>

FORzA PALeRMO

gabber_saviola
Cucmey, Te megelégednél egy döncivel? 😮
bevenni megy a Déli hadsereg a Milánói várost vasárnap 😛

max a tarcsi meccsen 😊

Cucmey
Inter - Palermo 1-1
ezt villant be nekem. 😄DDD

szükség lenne már egy rohadt jó meccsre 😊

és nagyon remélem hogy rohadt jó meccs lesz mert másnap alapvizsgázok és csak ez miatt nem fogok megint rendesen aludni 😛

gabber_saviola
egy hete már csak ez a meccs van az agyamban 😛
itt az idõ hogy mutassunk valamit végre

addig örûlj amíg lehet 😄

gabber_saviola
holnap 😄DDDDDddd

holnap -.-

gabber_saviola
11.04.2007 edzés

LINK

gabber_saviola
Salò Valsabbia - Palermo 0-1

LINK

gabber_saviola
PALERMO: TERV MATUZALEM MEGSZERZÉSE

A Brazil középpályás Matuzalem, a Palermo csapatának is célpontja lesz nyáron. Az ex-Napoli játékos, aki Brescában lett ismert játékos nyáron visszatérne Olaszországba, akiért a napokban bejelentkezett a Roma és a Fiorentina mellé a Palermo is. A Shaktar Donetsk csapata hamar kiértékelte a játékost, és a megállapított ára 8-10 millió euró közé esett. Zamparini célja, hogy Szicíliába hozza a játékost, és ezzel megerõsítse a középpályát.

Egy kis ízelítõ, hogy mit is tud a játékos:

http://www.youtube.com/watch?v=nlV-NgUYL6U

gabber_saviola
Zamparini: Guidolint megviselték a történtek

Palermo elnöke Maurizio Zamparini kijelentette, hogy a hét elején legjobb megoldásnak megint Guidolint megtartását találta, de ennek a csapatnak és vezetõedzõjének már nagyon kevés az esélye, hogy csodát tegyen az Inter ellen.

gabber_saviola
remélem érthetõ, mert nagyon fáradt vagyok ma 😄DDd

gabber_saviola
Beigértem nemrég a Guidolin sztorit:

AZ UTOLSÓ HÍRES ZAMPARINI MONDATOK

Cagliari meccs után Zamparini nyilatkozata híres lett Olaszországban, idézek: „-ez Guidolin utolsó napja Palermo padján”.

Tulajdonosunk a hét elején nyilatkozott a helyzetrõl:
-Ezekben a napokban sincs megállás Palermóban, de sajnos megint folytatódott a csapat tragédiájának története. Sajnos megéreztük a hullámvasút legaljára, és nem vagyunk képesek, hogy felemelkedjünk. Mi elõl a meccsen szerencsések voltunk az elsõ percekben (Bresciano gólja) , de mikor láttam, hogy az ellenfél beállt védekezõ állásba és onnan indította a támadásait, éreztem, hogy veszély lesz, mert nekünk erre nincs taktikánk. Ebben a helyzetben egy belsõ megoldást kerestem, mert Guidolin feszült és magatehetetlen volt. Ez a csapat már karácsonykor is tönkretett és most húsvétkor megint, mindenesetre hétfõn dönteni fogok Guidolin posztjáról.

VASÁRNAP NYILATKOZTA ZAMPA
--------------------------------------------------------

ZAMPARINI: GUIDOLIN MARAD

Maurizio Zamparini szombaton felmentette posztjáról Guidolint, ám a hétfõi döntésen kijelentette, hogy vezetõedzõ a bajnokság végéig a helyén marad.

-Nincs most idõ a változtatásra, még akkor is, ha szombaton utasítottam Gobbót, hogy vegye át a posztot amég nincs meg a helyettes. A mûszaki személyzet változatlan marad és mindenki meg fogja ezt a döntésemet érteni.

HÉTFÕI NYILATKOZAT

MEGÚJÍTÁS? EBBEN A PILLANATBAN NE EZEN GONDOLKODJ / Eugenio Corini /

Palermo kapitánya Eugenio Corini beszélt az ez év június 30-án lejáró szerzõdésérõl.
-Jelenleg nincs nálam semmilyen szerzõdés tervezet, de mielõtt még posztomra igazolnának természetesen az én szerzõdésem lesz terítéken. De most egy közös lelkes és elszánt csapat képét kell alkotnunk, hogy év végén örömmel jelöljünk meg a hosszabbítást.

-Francesco Guidolin kivételes szakértõje a szakmának, és a pár nap történése még ösztönzõen fog hatni rá az idény végéig.

GUIDOLIN: DERÛS VAGYOK, ÉS JOGOSAN DICSEKSZEM

Palermo vezetõedzõje Francesco Guidolin a szerda délutáni tréning elõtt találkozott az újságírókkal.

-Egy vihar érkezett meg rám a napokban, de mindig derûs maradtam. A munkámban ezek a dolgok elõfordulhatnak és éreztem, hogy fizetnem kell az utolsó két hónap eredménytelenségéért, de csapatként játszottunk még ekkor is, mikor az eredmények nem jöttek. Nagyon közelinek érzem a csapatot, és kész vagyok még mindig velük dolgozni.
A Palermói emberek barátsága mindig csodás volt, még akkor is mikor azok a bizonyos idõk voltak, mert tudom, a közönség nem feledkezik meg arról a csodálatos idõkrõl, amit a szezon elején produkáltunk.

The Sopranos
Nekem is! <#circling>

FORzA PALeRMO

morrone
Helyes, nagyon helyes! Tetszik ez a hozzáállás.

gabber_saviola
én is érzek egy bizsergést a tenyeremben 😄DDd

Cucmey
Úgy érzem hétvégén jól fog sikerülni a meccs. 😊)))

Cucmey
Szia!!! <#integet2>

gabber_saviola
ma volt egy barimeccs:

SALO’ VALSABBIA-PALERMO 0-1 (0-1)
MARCATORE: 13’ pt. Matusiak.

Salò Valsabbia (4-3-1-2): Foresti (1’ st Menegon); Boldrini (1’ st Remedio), Martinazzoli (16’ st Ferretti), Caurla (24’ st Pietta), Savoia (16’ st Morandi); Tognassi (1’ st Longhi), Sella (16’ st De Guidi), Cammalleri (16’ st Gnecchi); Misso (16’ st Pedrocca); Marrazzo (16’ st Anzoni), Quarenghi (16’ st Alstafa).
Allenatore: Roberto Bonvicini.

Palermo primo tempo (3-4-2-1): Fontana; Biava, Barzagli, Zaccardo; Ciaramitaro, Guana, Giacomazzi, Bresciano; Brienza, Di Michele; Matusiak.

Palermo secondo tempo (3-5-1-1): Agliardi; Dellafiore, Biava, Capuano; Diana, Tedesco, Corini, Simplicio, Cassani; Cavani; Caracciolo.

Allenatore: Francesco Guidolin.

Arbitro: Lino Podavini di Brescia. (M)

The Sopranos
Üdv a Fórumon!

Véletlenül nem te csináltad az iwiw-en a Palermós felhasználót?

Avanti Palermo!

FORzA PALeRMO

gabber_saviola
fu már párszor leírtam az okát. tömören annyi, hogy ezek az ingyenes webszogáltatók több kárt csinálnak mint hasznot és egyszer betelet a pohár nálam 😞

de itt a topikban csinálom tovább