Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
😄DDDddddddd
megyek meg is nézem 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

5w0rdf15h
kirakva hírekbe 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
Giulio Migliaccio átigazolási ajánlatát is elfogadták, így 4,8 millióeuró mellé Biava és Capuano vagy Brienza vagy Ciaramitaro is megy kölcsönbe.

gabber_saviola
jövõ hétfõn lesz hivatalos

várlak már nagyon Stefano bácsi 😄dddddddddd

gabber_saviola
NOS AKKOR:

Stefano Colantuono è il nuovo allenatore del Palermo!

<#worship><#worship><#worship><#worship>
köszi köszi Zampa bácsi

gabber_saviola
ez igaz de szeretem, és oda vagyok érte 😛

morrone
Nehéz ügy ez. Õ sem fiatal már...

5w0rdf15h
igen épp ezért kért gondolkodási idõt 😞 pont õ aki a csapat lelke remélem hosszabbít majd

gabber_saviola
alá fog írni szerintem, csak most az a gáz, hogy a helyettesét hoznánk ami neki a padot jelentené 😞

5w0rdf15h
Corinivel kapcsolatba viszont érdekes a dolog 😞 nehogymár pont õ menjen el

gabber_saviola
ha pénzügyileg is nagyon akarja, akkor... 😊

5w0rdf15h
hát Di Michelet nagyon akarja a Torino aztán h abból milesz...

gabber_saviola
viszont Zampa észjárásával Cara, Brienza és Di Michele szerintem menni fog

gabber_saviola
Lucarellit szépen a padra, jövõre Cavani-Amauri csatársor fog Olaszban alázni 😄DDddddd

5w0rdf15h
aha 😄 oké akkor már igazán Lucarellit is ide szeretgethetné 😄 Amauri-Lucarelli csatárduó midurva lenne

gabber_saviola
Guidolin csak felvetette, hogy maradni szeretne, viszont Colantuono meg Zampa szerelme már egy jó hónapja. Guidolin meg nem azért jött vissza, mert Zampa jövõre is Õt akarja, hanem hogy uefa kupára érjen vele a Palermo és ez Zampa szerint csak Guidolin lehetett megoldani.

5w0rdf15h
érdekes mer eddig arról volt szó ugye h Guidolin maradni szeretne 😄 Zampanak naponta támadnak jobbnál jobb ötletei, nem semmi fõnök lehet 😄

gabber_saviola

5w0rdf15h
ez a Colantuono milyen edzõ? mer nemsokat hallottam még róla.. 😊

gabber_saviola
Amélia benyalt ám nekünk, tudja hol az a hely ahol helye lenne neki 😄Ddddddd

gabber_saviola
Zampa nem tétlenkedik azért 😄ddddddddddd

gabber_saviola
remélem ez a Amelia-Agliardi csere és Lucarelli megszerzése sikerülni fog, úgy ahogy Migliaccio és Colantuono megszerzése is 😊

gabber_saviola
😄DDDdddddddd
meg bizony

5w0rdf15h
nah Zampa papa jól megmondta a Laziosoknak 😄d

gabber_saviola
azok a lejáró szerzõdések:

ASCOLI SCADENZA 2007: Pagliuca (p), Eleftheropoulos (p), Foglio (d), Cudini (d), Corallo (d), Vastola (d), Pecorari (d), Nastase (d), Pecchia (c), Perruli (c). SCADENZA 2008: Boccolini (p), Minieri (d), Fini (c), Giampà (c), P. Zanetti (c), Nsiambufumu (c), Pesce (c), Bjelanovic (a), Delvecchio (a), Skela (a).

ATALANTA SCADENZA 2007: Bellini ( d), Stendardo ( d), Abeijon (c), Ventola (a), Vieri (a). SCADENZA 2008: Ivan (p), Adriano (d), Loria (d), Manfredini (d), Bombardini (c), Centi (c), Migliaccio (c), Zampagna (a), Doni (c).

CAGLIARI SCADENZA 2007: Chimenti (p), Ferri (d), Agostini (d), L. Colucci (c), Conticchio (c), Cossu (c), Capone (c), Pepe (a). SCADENZA 2008: Fortin (p), Aresti (p), Canini (d), Pisano (d), Bizera (d), Biondini (c), Pani (c), Esposito (a), Langella (a).

CATANIA SCADENZA 2007: Cesar (d), Sabato (d), Silvestri (d), Lucenti (c), Del Core (a), Russo (a). SCADENZA 2008: Pantanelli (p), Polito (p), Sardo (d), Sottil (d), Vargas (d), Caserta (c), Baiocco (c), Izco (c), Nardini (c), Corona (a), Mascara (a), Spinesi (a).

CHIEVO SCADENZA 2007: Passarini (p), Lanna (d), Moro (d), Cariello (c), Garzon (c), Luciano (c), Brighi (c), Zanchetta (c), Giunti (c), Bruno (a), Cossato (a). SCADENZA 2008: Squizzi (p), Mandelli (d), Rickler (d), Malagò (d), Scurto (d), D�Anna (d), Marchesetti (c), Semioli (c), Silva Reis (a), Godeas (a), Pellissier (a), Tiribocchi (a).

EMPOLI SCADENZA 2007: Balli (p), Adani (d), Raggi (d), Tosto (d), Buzzegoli (c), Moro (c). SCADENZA 2008: Bassi (p), Ascoli (d), Bonatti (d), Lucchini (d), Pratali (d), Vanigli (d), Almiron (c), Buscè (c), Ficini (c), Marianini (c), Gasparetto (a), Matteini (a), Pozzi (a).

FIORENTINA SCADENZA 2007: Lupatelli (p), Dainelli (d). SCADENZA 2008: Ujfalusi (d), Do Prado (c), Jorgensen (c), Liverani (c), Donadel (c).

INTER SCADENZA 2007: Orlandoni (p), Figo (c), Choutos (a). SCADENZA 2008: Carini (p), Julio Cesar (p), Cordoba (d), Dacourt (c), Solari (c), Cruz (a), Recoba (a).

LAZIO SCADENZA 2007: Sereni (p), Ballotta (p), Zauri (d). SCADENZA 2008: Belleri (d), De Silvestri (d), Siviglia (d), Firmani (c), Tare (a).

LIVORNO SCADENZA 2007: Galante (d), Fanucci (d), Argilli (d), Cesar Prates (d), Balleri (d), Passoni (c), Bakayoko (a). SCADENZA 2008: Amelia (p), Manitta (p), Grandoni (d), Pasquale (d), Pfertzel (d), Rezaei (d), Giallombardo (d), A. Filippini (c), Vidigal (c), Vigiani (c), Paulinho (a).

MESSINA SCADENZA 2007: Caglioni (p), Ferla (p), Iuliano (d), Olorunleke (d), Zoro (d), Lavecchia (c), Rafael (c), Sullo (c). SCADENZA 2008: Ghomsi (d), Morello (d), Parisi (d), Coppola (c), Cordova (c), De Vezze (c), Minetti (c), Straus (c), Di Napoli (a), Floccari (a).

PALERMO SCADENZA 2007: Fontana (p), Biava (d), Corini (c), Parravicini (c), Tedesco (c). SCADENZA 2008: Zaccardo (d).

PARMA SCADENZA 2007: Bucci (p), Coly (d), Couto (d), Bolano (c), Grella (c), Dedic (a). SCADENZA 2008: Virgili (p), Cardone (d), Morfeo (c), Pisanu (c).

REGGINA SCADENZA 2007: Morabito (d), Tedesco (c), Esteves (c), Amoruso (a). SCADENZA 2008: Campagnolo (p), Marino (p), Lanzaro (d), A. Lucarelli (d), Amerini (c).

ROMA SCADENZA 2007: Julio Sergio (p). SCADENZA 2008: Zotti (p), Pipolo (p), Chivu (d), Ferrari (d), Mexes (d), Tonetto (d), Marsili (c).

SAMPDORIA SCADENZA 2007: Berti (p), Falcone (d), Sala (d), C. Zenoni (d). SCADENZA 2008: Castellazzi (p), Di Gennaro (p), Accardi (d), Bastrini (d), Pieri (d), Terlizzi (d), Franceschini (c), Volpi (c), Bonazzoli (a), Flachi (a).

SIENA SCADENZA 2007: Arfè (p), Gastaldello (d), Konko (d), Molinaro (d), Negro (d), Russo (d), Brevi (c), Candela (c), Codrea (c), Packer (c), Corvia (a). SCADENZA 2008: Pavarini (p), Bartolucci (d), Bertotto (d), Masiello (d), Alberto (c), Cozza (c), Chiesa (a), Locatelli (a).

TORINO SCADENZA 2007: Brevi (d), Doudou (d), Martinelli (d), Ogbonna (d), Orfei (d), Pancaro (d), Ardito (c), De Ascentis (c), Ferrarese (c), Gallo (c), Music (c), Vailatti (c), De Sousa (a), Muzzi (a). SCADENZA 2008: Fontana (p), Taibi (p), Balestri (d), Lazetic (c), Oguro (a).

UDINESE SCADENZA 2008: Paoletti (p), D. Zenoni (d), Villalba (c), Pinzi (c), Asamoah (a).

gabber_saviola
Zampa papa tessék hozni Migliaccioval együtt, mert nekem elég szimpi mind2 😛

gabber_saviola
Az a megegyezés ami az Atalanta és Palermo között Stefano Colantuono átigazolásáról szól, az most van terítéken a két tulajdonos Ruggeri és Zamparini között.

gabber_saviola
napokban tárgyal Foschi és Zampa az Atalantával Giulio Migliaccioról és Stefano Colantuonoról. A középpályásért Zamparini második ajánlata 5 millió euró volt.

Aztán ma a Palermo megkapta az UEFA-tól a jövõ évi liszencét. És az Empoli, Fiorentina, Inter, Juventus, Lazio, Milan, Parma, Roma, Sampdoria, Torino és az Udinese is megkapta, de az Ascoli, Atalanta, Cagliari, Catania, Chievo, Livorno, Messina, Reggina, Siena viszont nem kapott.

gabber_saviola
Foschi: "Amauri non si muove da Palermo"

Rino bácsi megmondta a frankót a világnak 😄ddddd

gabber_saviola
😄dddddd

bmffm856
persze, tudom. téptem is a hajam mikor meghallottam hogy megint 2-0-ról vesztettünk pontot, de attól még az UEFA megvan és az 5. hely is meglesz 😊

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

gabber_saviola
😄ddddddddddd
fu Peti, meccs elött még más volt a mesefilm 😛

az efemben egész jó volt 😛

bmffm856
igazából nem volt tétje... 😊 az 1 ponttal is éppen úgy megvan az UEFA mint a 3-mal. aztán ti úgyis leikszeltek Udinében, mi meg megverjük a Sampot hazain, szóval az 5. hely is meglesz 😊 😊
(amúgy tavaly a 3. fordulóban ugyanígy buktuk Messinát. 2-0-ra vezettünk, és a végén találtak 2 gólt és 2-2 lett...)

gabber_saviola
mint a Messina ellenit 😄dddddddd

gabber_saviola
A Lecce középpályás chilei játékosát Jaime Zapata Valdest szeretné Zamparini leigazolni. Elméletileg a két csapat vezetõi már találkoztak egymással és elkezdték a tárgyalásokat.

LINK
LINK

bmffm856
akkor megnyerjük <#vigyor1>

gabber_saviola
rajtatok múlik csak <#hehe>

bmffm856
meg kéne csinálni amit idén a spanyolok 😊

Cucmey
Van bõr a pofájukon ezeknek az angoloknak. 😄 Vagy nem tudták hogy mi mennyiér vettük. 😄DD

McFrost
:Asadadadd

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
Liverpool készen áll arra, hogy HATMILLIÓ EURÓS ajánlatot tegyen Amauriért, feltéve ha Zamparini úgy dönt, hogy megfossza csapatát egyik ékszerétõl.

a sárgák adták oda nyócé, akkor ezek az angolkák mit akarnak 😄dddddddd

McFrost
kratty😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Zsolti9014
Gratulálok!

Hajrá Magyarország!

Fyrex
gratulálok Gábor, hangsúlyoznám, ahhoz hogy a Palermo nyert és UEFA kupás, és nem ahhoz, hogy a Siena vesztett!!

mégegyszer gratulálok<#worship><#worship><#worship>

Avanti Crociati!

gabber_saviola
úgy érzem hogy szívbõl jött, köszike <#smile>

gabber_saviola
ja és nem csak a 15 gyõzelem, hanem az 55 pont is új rekord a Serie A-ban nekünk

fsgh
Gratulálok hozzá😊 Remélem megáljátok a helyeteket mint Olasz csapat

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola

IL PALERMO E’ IN COPPA UEFA