Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

green6k
Meddíg tart még az átigazolási idõ?Van még arra esély hogy valakit igazolunk?

5w0rdf15h
In un'intervista rilasciata al "Corriere dello Sport-Stadio", il ds rosanero Rino Foschi ha avuto parole di grande stima nei confronti del talento brasiliano Renato Augusto, attualmente in forza al Flamengo, ma ha smentito un suo arrivo durante questa sessione di mercato: "Renato Augusto è un giovane talento brasiliano, ha appena 19 anni, ma noi lo seguiamo da diverso tempo. A nostro parere Augusto è molto interessante, e sappiamo che il Flamengo ha bisogno di liquidità e sta pensando di venderlo il prima possibile. Il problema, per noi, è che avendo già preso Jankovic, non possiamo tesserare altri extracomunitari per questa stagione. Ci eravamo già informati sulla situazione del suo passaporto, ma abbiamo avuto esiti negativi: non diventerà comunitario, almeno nel brevissimo periodo. Però è davvero un ottimo giocatore, un centrocampista che, nonostante la giovane età, è già completo e nel gioco europeo potrebbe essere una rivelazione. Ha un grande fisico che sa sfruttare in campo, e anche un'ottima tecnica: sa difendere e attaccare, unisce fisicità e qualità. Per quanto riguarda la richiesta economica, ho letto anch'io 25 milioni, ma a mio avviso la somma potrebbe essere notevolmente inferiore".

Vagyis h mivel Jankovic már érkezett mind nem eus õ nem jöhetne

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

mihírek vanak sziciliabol gáborom 😊

REAL MADRID

5w0rdf15h
jahogy ja értem 😄

gabber_saviola
költekezni kell

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

5w0rdf15h
nem úgy volt h õ Bresciano pótlására érkezne? most h marad mégis megvennék? 😛

gabber_saviola
a Francia Lion 10 millió eurót ajánlott Renato Soares de Oliveira Augustóért. Remélem Foschi is akcióbalendül.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola

Bresciano megérkezett

gabber_saviola
😄Ddddd

gabber_saviola
Palermo - Vicenza 1-2

Palermo (4-4-2): Agliardi; Diana, Zaccardo, Dellafiore, Cossentino (24’ st Capuano); Jankovic, Migliaccio (24’ st Simplicio), Guana (24’ st Tedesco), Matteini; Miccoli (19’ st Brienza), Cavani (24’ st Amauri). In panchina: Ujkani, Matusiak, Carbonaro, Velardi.
Allenatore: Stefano Colantuono.

Vicenza (4-4-1-1): Guardalben (1’st Zancopè😉; Nastos (1’ st Martinelli), Terranova, Cudini, Brivio (1’ st Scardina); Raimondi, Helguera, Morosini (36’ st Rigoni), Giacomini; Serafini (29’ st Zanini); Sforzini (1’ st Capone).
Allenatore: Angelo Gregucci.

Arbitro: Manfred Krassnitzer (St. Veit).
Assistenti: Peter Moser (Feldkirchen) - Wolfgang Smole (Villach).
Reti: 37’ pt Serafini, 6’ st Capone, 28’ st Capuano.
Note: Espulso Giacomini al 12’ st.
Ammoniti Migliaccio, Cavani, Diana, Miccoli, Matteini. Terreno in discrete condizioni. Spettatori 500 circa.

KapuBen
ez de utánzás

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Asszem a Toulouse lehetne a Palermo fiókcsapata 😊

gabber_saviola

KapuBen
LOL Conantuono XDDRSSDYXSDASDXASDXSDSADXSDASXDSAYXD

LAMBORGHINI THE BEST CAR

gabber_saviola

Barzagli e Zaccardo prolungano fino al 2012

<#vigyor1>

gabber_saviola

:ASDdasdasdasadsasd

gabber_saviola

Fyrex
respekt van 😊

Avanti Crociati!

gabber_saviola

gabber_saviola

gabber_saviola

Fyrex
köztük én sem.

Avanti Crociati!

gabber_saviola

gabber_saviola
ez csak egy ajánlat, senki nem mondta, hogy kell is nekünk 😄DDDd

Fyrex
nem hiába, Morfeo bejelentette, hogy a következõ szezon lesz számára az utolsó, és eléggé megkérdõjelezõdött a küzdeni akarása az utóbbi idõben

fõleg, hogy a Recre ellen megnyert barátságos után fegyelmi okok miatt kizárták a keretbõl, egyenlõre a két spanyol meccsre...

Avanti Crociati!

gabber_saviola
Morfeo-Brienza csere?

A Parma felajánlotta Morfeót egy az egyben Brienzával való cserében.

gabber_saviola
látom zavar titeket, hogy próbálok álmodozni <#vigyor1>

9csöves9
25 milláér még a cselzi sem vesz zsáxkbamacskát <#alien2>

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gabber_saviola
van ám itt sok pénz 😊

25millio nagyon nagyon jo vicc

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

Zsolti9014
Örülnék ha megtartanátok Brescianót.

Írjunk ki pályázatot a fiatal brazil csákó mûvésznevére.

1. szavazat: Dzsiváldinnyó

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
nagyon úgy tûnik, hogy Bresciano marad Palermóba és holnap este megékezik az edzõtáborba.

Azonban kiderült, hogy ki az a miszter X, akit Foschi kinézett magának Bresciano pótlására, névszerint a Rio de Janeiróban 1988 született Renato Soares de Oliveira Augusto. Rino Foschi kérdezõsködött a játékosról és 25 millió eurót áldozna a bizniszre!

Renato Soares de Oliveira Augusto

Azonban van még egy miszter Y, de az Õ kiléte hétpecsétes titok .

gabber_saviola
mostmár értem ezt a Mark Brescianós üzletet.

szal mind2 fél megállapodott egymással a 8 milliós vételárban, de a City csak 3 részletben hajlandó fizetni, és ez Rino Foschinak nem tetszik (nekem sem). Szal még van pár órája a Citynek, és ha nem lép az ügyben, akkor Rino Foschi visszarendeli az Ausztrált az edzõtáborba.

Foschi azt is megjegyezte, ha kell a Citynek az Ausztrálunk, akkor küldjenek egy faxot, különben Brseciano maradni fog.

gabber_saviola
egy kis nézeteltés támadt a Palermo és a M. City vezetõi között, mivel nyolc millió eurót akar Rino Foschi Mark Brescianóért.

😄DDDDDD

jó pénzért vihetitek... mondjuk nemtom kevés idõ alatt meg tudnánk e oldani a pótlását... meg h BL elõtt Lotito elengedi e

gabber_saviola
09/08/2007 - h:17:00
Palermo-Vicenza

gabber_saviola
remélem én fogok haházni, mikor Valon barátom rózsaszínben fog feszíteni :ASDasdasdasdasda

ha-ha-ha 😄

tegnap még a Newcastle-vel hozták kapcsolatba Behramit
Urby nagy húzás lenne

gabber_saviola
Rino Foschi kijelentette tegnap, hogy vásárolni fogunk még a nyáron.

a figyelt játékosok névsora:
Gennaro Delvecchio (29)
Luca Ariatti (28)
Giampao­lo Bellini (27)
Hedwiges Maduro ( 22)
Urby Emanuelson ( 21)
Rio Mavuba ( 23)
Ludovic Obraniak (22)
Olivier Thomert ( 27)
Fabrice Abriel ( 28)
Antonio Di Natale ( 29)
Valon Behrami ( 22) <- Õt nagyon kinézte magának Colantuono mester 😄DDDDDD

Fyrex
-1 szivemcsücske :{:@

Avanti Crociati!

green6k
Brescianot én is rettentõen sajnálom hogy eladtuk.De hát ha már így alakult, leginkább Maduro-nak örülnék.De jobb szélre akkor is kéne még egy minõségi játékos venni.

azt hittem jobban lehúzzátok a Cityt de ez se rossz pénz mondjuk

gabber_saviola
Bresciano minden bizonnyal ma aláír a Cityhez, mivel tegnap már megvoltak az orvosi vizsgálatok és mindent rendben találtak. Mi meg 8 millió eurót kapunk érte.

gabber_saviola

gabber_saviola
Maduro Corini pótlására jönne Migliaccio és Simply mellé középre. Jankovic menne át Brescinao helyére Ájmó meg visszakerülne jobb oldalra a kezdõbe.

nagyonnem

9csöves9
Matuzalemet már megvette a Zaragoza,Maduroval meg kurvajól járnátok csak nem az a posztja mint Brescianonak

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

KapuBen
Azért Brescianot sajnálom<#rinya>de inkább matuzalem jönne nekem mati jobban bejön<#rinya>

LAMBORGHINI THE BEST CAR

gabber_saviola
egyre valószinübb, hogy Mark Bresciano eligazol, így Foschi szerint 6 millió euróért megpróbáljuk megszerezni az Ajax fiatal középpályását Hedwiges Maduro-t.

a játékos adatlapja

gabber_saviola
Palermo - Triestina 3-1

Palermo - Triestina 3-1
Palermo (4-4-2): Fontana (1’ st Agliardi); Zaccardo, Rinaudo (31’ st Cossentino), Biava (14’ pt Dellafiore), Cassani; Diana (22’ st Velardi), Migliaccio (1’ st Guana), Simplicio (1’ st Tedesco), Jankovic (1’ st Matteini); Miccoli (1’ st Amauri), Cavani (16’ st Matusiak).
In panchina: Ujkani, Carbonaro.
Allenatore: Stefano Colantuono.
Triestina (4-2-3-1): Rossi; Milani (31’ st Perricone), Kyriazis (25’ st Audel), Mezzano (1’ st Lima), Pesaresi (31’ st Da Dalt); Piangerelli (25’ st De Cristofaro), Gorgone (25’ st Rossetti); Antonelli (16’ pt Testini, 25’ st Peana), Allegretti (1’ st Granoche), Sgrigna (1’ st Onreck); Graffiedi (25’ st Della Rocca).
In panchina: Dei, Audel, Benvenuto, Pippi.
Allenatore: Rolando Maran.
Arbitro: Daniele Orsato (Schio).
Assistenti: Gabriele Burdin (Cormons) - Andrea Padovan (Conegliano).
Reti: 21’ pt Cavani, 29’ pt Jankovic, 35’ pt Graffiedi, 45’ pt Miccoli
Note: Terreno in discrete condizioni. Spettatori 3.000 circa.

GÓLOK ITT