Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
összefoglaló ITT

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
azért irigykedtem ám a csapatodra 😊

a kommentátornak meg köszönöm, hogy helyén kezelte a csapatomat 😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
inkább kapjunk ki a nagy négyestõl, de ne legyen az mint tavaly a szezon 2. felében. Colantuonoban látom, hogy partiban leszünk még a végén is.

szanics
Gratula, a második félidõben nagyon jól nyomtátok. Ha csak egy helyzet bemegy, szerintem meglett volna az iksz.
Azért örülök, hogy nem ment be. 😊

Cavani egy isten!

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

gabber_saviola
ne légy, hisz jók voltunk.

gabber_saviola
Maximális tiszteletem a csapatnak a második félidõben mutatott játék után. Igaz elbénáztuk az elsõ 20 percet, de nincs semmi baj, mert egy ilyen Romától nem szégyen kikapni. Nekünk amúgy sem a nagy négyest kell elverni, hanem a többi csapatot.

Amauri-Miccoli páros beindul, és akkor nagy lesz a Palermo, szal nem keseredtem el egyáltalán. Kiemelném Cavanit is, hát csak ámulok-bámulok, hogy mennyire ott van.

Colantuonónak is szeretnék gratulálni, mert amit meg mert csinálni a 2. félidõre, azon látszik hogy profi és nem is akár milyen.

<#worship>

Zsolti9014
Nem szabad letörnötök!
Le a kalappal a 2. félidei játékotok elõtt.
Nekem Capuano teljesítménye tetszett most.
Amaurit meg ha ismét csúcsformában lesz, akkor be kellene vhogy csábítani az olasz válogatottba, amíg még nem késõ 😄DD

Hajrá Magyarország!

Cucmey
A Roma a Milan az Inter meg a Juve... Ezektõl nem szégyen kikapni. Ugyhogy nem vagyok elkeseredve.

Cucmey
Nekem tetsztett a játékunk. Egyszerüen nem volt szerencsénk. Na meg az elsõ 20 percet oda adtuk a Romának.

morrone
Tudom és én is úgy érzem, hogy egy pontra mindenképpen rászolgáltunk, de mivel nem jött össze, valamivel vigyasztalnom kell magam.

5w0rdf15h
hát 2 kapufánk volt...ha azok bemennek máris 2-2 😞

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

morrone
Hát, nem erre számítottam, de a Romatól nem szégyen kikapni és második félidõben elég bíztatóan játszottunk. Lesz ez még jobb is!

green6k
Kár hogy most kezdtünk csak el játszani.Gyerünk fiuk!!!!

green6k
Kicsit csalódot vagyok.<#szomoru1>

5w0rdf15h
Jankovic <-> Bresciano
Tedesco <-> Cavani

cserék a szünetben

azbiztos 😄

morrone
Hát ez eddig messze áll az ideálistól, de legalább maradt kihívás.

5w0rdf15h
hát basszus Aquliani 0-2 😞(

McFrost
bakkaer még a komment is Palermo drukker <#wow2>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

5w0rdf15h
hidegzuhany elsõ támadásból vezet a Roma 😞 Mexes...

5w0rdf15h
szal mégsem Pisano és Bresciano kezd

morrone
Na, kezdõdik a tánc...
Mindenkinek szép és jó bajnokságot kívánok, de fõleg nekem :-)

green6k
Szegény QPR-es srác...
Matusiak-ot meg sokat nem láttam jáccani, csak videókon, amiket letöltöttem róla.Azokon elég szimpatikus kis járékosnak tünt, fõleg minekutána láttam hogy Ronaldinho csele sem okoz neki gondot.
Anyira várom az esti mecsset hogy egész nap áll bennem a sz*r.<#szomoru1>.Remélem nyerünk.

gabber_saviola
Nyugodjon békében!

Zsolti9014
Nyugodjon békében!

Hajrá Magyarország!

Cucmey
Semmi különös. Csak írtam egy hozzászólást a olasz foci topicba. Na azért gondoltam de persze viccbõl. 😄D

Fyrex
ha már QPR 😞

"Ray Jones, a Championshipben szereplõ Queens Park Rangers tizennyolc éves csatára motorbalesetben életét vesztette. A tragédia miatt elhalasztották a szombati, Burnley elleni mérkõzést."

sry az offért Gáborom

Avanti Crociati!

gabber_saviola
Akik elutaztak ma Palermóba:

Curci, Panucci, Cicinho, Mexes, Aquilani, Vucinic, Totti, Taddei, Giuly, De Rossi, Alvarez, Tonetto, Julio Sergio, Rosi, Barusso, Doni, Brighi, Della Penna és Cassetti.

Mancini továbbra is sérült így nem utazott el hozzánk, Totti viszont elutazott bár nincs 100%-os állapotban.

gabber_saviola
Briatore nyilatkozta, hogy hivatalosan is beszáll a foci világába a QPR-el, de a Forma1 marad számára az elsõ.

Aztán mi hogy jövünk a képe? nos úgy, hogy a Sensi korszakban próbálta megszerezni a Palermót, de nem sikerült neki.

gabber_saviola
😄dd
miért?

Cucmey
Rájöttem hogy nekem a Barinak kéne szurkolnom. 😄DDD

gabber_saviola

Le probabili formazioni

Palermo: Fontana 12 Zaccardo 2 Rinaudo 77 Barzagli 43 Pisano 26 Jankovic 17 Guana 14 Simplicio 30 Bresciano 23 Miccoli 10 Amauri 11

Roma: 32 Doni 77 Cassetti 2 Panucci 5 Mexes 22 Tonetto 16 De Rossi 8 Aquilani 11 Taddei 9 Vucinic 14 Giuly 10 Totti

Cucmey
milyen lenézõ... kis pinki csapat.... 😄DDDDD

Fyrex
annyit kussolok mostmár itt csendben, h muszáj megjegyeznem ez a csapat odabasz jövõre 😊

mindig van egy két pléja akiért érdemes ennek a kis pinki csapatnak szurkolni 😊 szal sok sikert a hétvégén 😉

Avanti Crociati!

Cucmey
Így van. és annál tehetségesebb hogy a kispadon üljön egész idény alatt.

5w0rdf15h
hát sok sikert neki amúgy sem jutott volna túl sok neki az Amauri, Miccoli, Cavani hármas mellett

Cucmey
Legeredményesebb csatár páros lesz a Serie A-ban. Majd meglátjátok ugyis. 😄DDDD

gabber_saviola
Améliás biznisz pedig jobban sinen van mint gondoltam.
Mostmár Aldo Spinelli is hajlik a bizniszre. Aztán Zamparini mondott egy-két szót Ameliáról, amire Amelia visszanyalt mint a pincsi 😄DDDDDDDD

Amelia: "Bella la stima di Zamparini"
"Sentire la stima del presidente del Palermo, Maurizio Zamparini mi fa molto piacere". Lo ha detto il portiere del Livorno, Marco Amelia nel corso dell’intervento in diretta alla trasmissione "Radio Radio lo Sport".
"Sono ancora un obiettivo del Palermo e spero che la mia carriera possa andare incontro ad una svolta. Il mio obiettivo è quello di migliorare la mia posizione".

gabber_saviola
ja hivatalos mostmár

sok sikert Lengyel barátom 😞

Ufficiale: Matusiak all’Heerenveen
E’ ufficiale la cessione dell’attaccante Radoslaw Matusiak da parte del Palermo alla formazione olandese dell’Heerenveen.
L’ex rosanero ha firmato un triennale con opzione per la quarta stagione.
Il club palermitano ha incassao una cifra poco inferiore ai 3 milioni di Euro.

Zsolti9014
csak nehogy megbánjátok pár év múlva.

Hajrá Magyarország!

Hegeace
R. Matusiak Palermo-->Heerenveen Full Ownership ???<#wow2><#wow1>

Heló szia remélem hogy vagy

gabber_saviola
tavaly 7 tizit rughattunk:

10/09/06 - (1) Palermo-Reggina 4-3 - (Ayroldi)
20/09/06 - (3) Palermo-Catania 5-3 - (Trefoloni)
24/09/06 - (4) Empoli-Palermo 2-0 - (Tagliavento)
15/10/06 - (6) Palermo-Atalanta 2-3 - (Banti)
25/10/06 - (8) Palermo-Messina 2-1 - (Pieri)
22/04/07 - (33) Palermo-Parma 3-4 - (Rocchi)
29/04/07 - (34) Livorno-Palermo 0-2 - (Giannoccaro)

gabber_saviola
Emidio Morganti lesz vasárnap a spori

statisztikája a Romával:

17/10/04 - Livorno-Roma 0-2
10/11/04 - Roma-Udinese 0-3
16/01/05 - Chievo-Roma 2-2
29/05/05 - Roma-Chievo 0-0
02/10/05 - Roma-Siena 2-3
23/04/06 - Roma-Sampdoria 0-0
15/04/07 - Roma-Sampdoria 4-0

és velünk:

05/12/99 - Palermo-Catania 1-1
02/09/01 - Palermo-Cagliari 0-0
07/04/02 - Palermo-Siena 0-2
27/10/04 - Palermo-Livorno 1-2
09/04/06 - Cagliari-Palermo 1-1
14/01/07 - Palermo-Udinese 2-0
18/03/07 - Sampdoria-Palermo 1-1

McFrost
hát persze , ezér estünk ki mert kiszipolyoztok -.-

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
a tavalyi Cara-Di Michele kettõsnél is jobb? 😄DDDDDD

Cucmey
Jeeeee. tökéletes páros! 😊))

5w0rdf15h
nem biztos h megy mostmár mer hollandok vettek 1 brazil csatárt pár napja

gabber_saviola
Aztán ha Matu elmegy 2.6 milla ellenében a hollandusokhoz, akkor Obinna lesz a célpont.

gabber_saviola
Stefano Colantuono kijelentette, hogy vasárnap 4-4-2 felállásban rohamozunk, támadósorban pedig a Miccoli-Amauri páros szerepel.

gabber_saviola
Tegnapi Materazzi sérülése után (4 hónapig harcképtelen) ma az Intertõl megkeresték Foschit és Zaccardo-Barzagli párosról érdeklõdtek. Foschi kijelentette, hogy mind2 játékos marad, mivel nem eladó egyik sem.