Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cucmey
De nekem akkor kiürülne a pénztárcám. 😄DD Mondjuk más csapatokon szépen nyerek. Csak imádott csapatom b***ik ki velem mindig. 😄DD

The Sopranos
😄 Fogadj az elõttünk álló csapatokra...õk így veszítenek, de a Palermo szárnyalna... 😄

FORzA PALeRMO

Cucmey
😄DDD akkor többet nem rakok Palermora de akkor nem akarom hogy még egy vereseég elõforduljon. 😄DD

gabber_saviola
ne is, tuti miattad nem nyerünk 😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Cucmey
Azért nem rakok rá pénzt... 😄DD

gabber_saviola
verjük az Udinét <#vigyor1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

5w0rdf15h
jó lett volna ha bemegy az a kapufája...

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Cucmey
Az az igazság hogy a játékunkba nem tudok belekötni hisz sorban alakitottuk ki ezen a meccsen is a helyzeteket. De egyszerüen nem tudjuk befejezni õket.

gabber_saviola

gabber_saviola

Palermo-Reggina 1-1

LINK A VIDEÓHOZ

Cucmey
Hát én majd kiváncsi leszek azokra a fontos meccekre. Empoli meg Reggina ellen nyerünk akkor most ott állnánk a tabella elején.

gabber_saviola
fontos meccsekre odatesszük magunkat, attól nem félek. csak azokat a kötelezõ meccseket nem tudjuk behúzni 😞

Cucmey
Nem értem mért van ez. Udinese ellen már elõre félek. 😞(

gabber_saviola
megint az impotens játékunk miatt vesztettünk pontokat, komolyan elegem van már.

az elsõ félidõben simán el lehetet volna dönteni ezt a szánalmas meccset, de mi annyira bénák vagyunk, hogy ez nem sikerült.

Cucmey
Én meg a fogadásomat. Palermora soha többet!!!

gercse
a fenébe, buktam a tippmixemet...

The Sopranos
92. perc 0:1 Amoroso

94. perc 1:1 AMAURI!!! Megmentett 1 pontot.

Biava megkapta a 2. sárgáját, úgyhogy a 88. percben emberhátrányban voltunk.

FORzA PALeRMO

The Sopranos
A Reggina nem rossz csapat, nemhiába maradtak bent tavaly a mínusz pontok ellenére!

FORzA PALeRMO

5w0rdf15h
hát ez elég vérszegény....nemigaz h az utolsó elõttit se lehet elverni hazai pályán....

The Sopranos
19. percben Amauri is besárgult...

A félidei statisztika szerint jobbak vagyunk. Többet volt nálunk a labda és több helyzetünk is volt. De a gól még hiányzik!

FORZA PALERMO

FORzA PALeRMO

The Sopranos
Hát akkor marad a Gazetta...
13. perc, Guana sárga...

FORzA PALeRMO

The Sopranos
Neten lehet követni valahol a meccset? Tud valaki címet?

FORzA PALeRMO

Cucmey
Asszem én is fogadok. De ha kikapunk mint az Empoli ellen akkor én nem tom mit csinálok. 😄DD

The Sopranos
Minden rendben! Szóltunk a fiúknak... <#vigyor4>

FORzA PALeRMO

gercse
Fogadtam rátok, úgyhogy holnap nyerjetek ám 😊

morrone
Nem mi döntünk arról, hogy mi a fontos a csapatnak, ennyi.
Én nem értem teljesen a koncepciót, de azért hinni kell benne, hogy jó döntéseket hoztak azok, akiknek ez a dolguk/pénzük.

(Ma kaptam egy gyönyörûszép új sálat (egy Lazio szurkertól) -megkésett, de annál jobban esõ szülinapi ajándék-. Ezzel betelt az utcafront...)

Cucmey
Na ez meg a másik. 😄DDD

5w0rdf15h
én azt nem fogom föl h tavaly év végén az uefas helyér harcolt a csapat, erre most meg elsõ körben kiesnek és nem is törõdnek vele...érdekes felfogás, akkor minek harcoltak uefas helyér ennyire :S nemértem...

Cucmey
Nekem azért nem tetszik hogy egy megnyert továbbjutást így elbuktunk. Én most már ezek után nem fogadom el az ilyen Empoli elleni vereségeket. Mert más dolga sincs a csapatnak csak a bajnoki mérkõzésekre készülni.

gabber_saviola
van ez így, még a legjobb családban is elõfordul.

McFrost
érdekesen fogjátok föl ezt a kiesést

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

9csöves9
szerintem ez inkább elkeserítõ

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gabber_saviola

gabber_saviola
az vicces, hogy a Samp és az Empoli is kiesett velünk együtt, és csak a Fio ment tovább 😄ddd

gabber_saviola
így igaz, mostmár aztán elõre 😊

5w0rdf15h
ezek után a regginat földbe döngölni hétvégén....

gabber_saviola
nincs semmi nagy baj 😊

The Sopranos
Ojj...gyors hírek! 😄
Nagyon nem értem, hogy mi van a szövegben, de az a sok "non" nem tetszik... Lehet, hogy Zampának se?

FORzA PALeRMO

The Sopranos
A Skysport-on "néztem" a meccset...
...és igen, minden oldalon más volt a kezdõ...

FORzA PALeRMO

gabber_saviola

The Sopranos
Már csak az a kérdés, hogy Zampapapa mit szól ehhez?! :S
Remélem õ is így gondolkodik ahogy te és akkor helyén marad kopasz mesterünk feje! 😄

Forza Palermo!

FORzA PALeRMO

gabber_saviola
PALERMO
F. Agliardi
M. Cassani
L. Rinaudo
A. Barzagli
C. Capuano
G. Migliaccio
F. Simplicio
G. Tedesco
(26' st) A. Diana
M. Bresciano
(45' st) F. Caserta
E. Cavani
C. Amauri
(37' st) B. Jankovic

A DISPOSIZIONE:
S. Ujkani
R. Guana
B. Jankovic
F. Caserta
G. Biava
A. Diana
F. Velardi

ALLENATORE:
Stefano Colantuono

AMMONITI:
(31' pt) L. Rinaudo
(39' st) C. Capuano

ESPULSI:
(23' pt) R. Guana

NOTE:
----------------------------
MLADA BOLESLAV
M. Miller
P. Vorisek
A. Rolko
M. Kopic
J. Kysela
(35' st) R. Holub
M. Matejovsky
J. Rajnoch
T. Polacek
(8' st) V. Kalina
A. Mendy
I. Taborsky
(28' st) D. Vanecek
T. Sedlacek

A DISPOSIZIONE:
P. Pizanowski
V. Kalina
R. Holub
J. Reznicek
D. Brunclik
T. Hrdlicka
D. Vanecek

ALLENATORE:
Zdenek Scasny

AMMONITI:
(2' st) I. Taborsky
(14' pts) V. Kalina
(4' sts) M. Matejovsky
(13' sts) T. Sedlacek

ESPULSI:

NOTE:

gabber_saviola
navégre, mostmár csak a bajnokságra kell koncentrálni

Cucmey
Báj báj uefa kupa.

Cucmey
ne máááá. 😞((

morrone
Nem tudok napirendre térni, majd holnap mondok bölcseket.

Cucmey
úúúúúú 😞(

5w0rdf15h
fantasztikus 2-4re nyertek a csehek tizikbe....:@@@@

morrone
Hát ez ciki. Nem gondoltam volna, hogy így végezzük...

5w0rdf15h
tizik most mennek