Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
dehogy nem 😊
megnyomjuk majd az idény végét és irány a bl 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
néz meg itt:
http://www.youtube.com/watch?v=YCKztQdljTo

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
nagyok ellen mindig is felszívtuk magunkat, most is így lesz.

Cucmey
Ebbe az évbe se lesz semmi. 😞( Én szomorú vagyok.

Cucmey
Ha ilyen szarul játszanak mint eddig akkor van esélyünk viszont ha ilyen mákosak lesznek mint eddig akkor semmi esélyünk sincs.

Cucmey
ez a video a Torino honlapjáról való. Lehet azért van így de ha nem akkor szégyen és gyalázat hogy hozzá se szagoltunk a játékhoz. 😞(((

gabber_saviola
na szombaton jön a nagy Inter hozzánk. nem is kell mondanom, meglepetést várok!

Cucmey
Ez az Inter meg annyira mákos hogy arra nem találok szavakat.

Cucmey
Tessék! Erröl beszéltem. 😞(((

banok
Torino-Palermo ::: összefoglaló
http://www.youtube.com/watch?v=IMLhi8ZsLD4

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

gabber_saviola
sajnos nem voltam itthon, mondjuk nem is adta a tévé. egész héten hitegettek, hogy lesz meg minden, erre tessék bazki hülyegabber hokit adunk. 😞

ilyen torino ellen hozni kellett volna, mert így nem lesz meg a bl indulás 😞

fsgh
Nekem is😞

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
😞

szívem megszakad

Cucmey
kellett ez a vereseég... 😞 😞 Holnap szépen beelõz minket a Catania.

Cucmey
óóó ez a buzi tévé nem adja a meccset pedig hét közepén még úgy volt. 😞((((

gabber_saviola
😛

Cucmey
mi van nyaralni voltál? 😄DD

gabber_saviola
huácsáááááá 😛

Cucmey
ja láttam! 😄 nem õt kellene büntetni különben hanem a birót meg a partjelzõt.

The Sopranos
2 meccses eltiltást kapott Zsilárdinnyó a kezezésért.

FORzA PALeRMO

Cucmey
Tegnap eléggé el voltam keseredve. Amugy igazad van.

The Sopranos
Személy szerint itt vagyok, olvasóban inkább. A tegnapi meccshez annyit, hogy ha nincs az a bírói tévedés és kihasználjuk a nagy helyzeteket nyerünk. Hiányzik Amauri vagy egy hozzá hasonló kaliberû játékos onnan elõlrõl. (Torghelle) 😄 Raggi elég sokat bénázott, viszont a dán srác játéka nekem tetszett.
Cavani is összeszedhetné magát, sok lehetõség lenne benne. Pár év és õ lehet az új Amaurink.
Forza Palermo!!!

FORzA PALeRMO

Cucmey
Látom amikor nem megy a csapatnak senki sincs itt.

Cucmey
hmmm nekem sincs rá idõm keresgélni. meg türelmem se. 😄DD

morrone
Elõvettem a régi technikát és addig kerestem a neten, amíg meg nem találtam. (Nem emlékszem, hogy milyen link volt és melyik csarotna, de angol kommentár volt :-) ILyenkor sajnálom igazán, hogy nincs már annyi idõm mint régen.

Cucmey
Jövõ vasárnap Palermo - Fiorentina a sport tv-n.

Cucmey
hol láttad??

morrone
Én néztem a meccset, elég gyengék voltunk sajnos. Miccoli lecserélését nem értettem, bár akkor pont kiszaladtam valamiért és mire visszaértem már ott méltatlankodott a kispadon.
Sebaj, majd visszavágunk!

Cucmey
Na ez a meccs elment. kár hogy pont a Catania ellen. kiváncsi vagyok az összefoglalóra..

morrone
Illetve minek/kinek az éveit mérjük? Végülis mindegy.

morrone
De ez nem a 3. évben volt?

morrone
De királyos volt!

Emlékszem, ilyen fõcímek voltak, mint pl. "Mi lenne, ha a Palermo nyerné a bajnokságot?" 😊))))))))

Cucmey
kaptam ma egy e-mailt a Palermotól: 40 giorni di fuoco
mi van benne nem igazán vágom....

gabber_saviola
Mattia Cassani 2013-ig hosszabbított <#worship>

Cucmey
Akkor mit adnak helyette ha nem ezt?

gabber_saviola
de sajnos <#sir><#rinya><#whatever>

Cucmey
ne máááá 😞((

gabber_saviola
jövõhéten Dél-Olasz rangadó...természetesen nem látjuk semelyik sportcsatornán 😞

gabber_saviola
csupán egy bankkártya és máris nézheted 😄dd

Cucmey
ezt már én is akartam kérdezni...

McFrost
Nem tudjátok, hogy a gazzetta tv-t hogyan lehet megnézni?
Rajta vannak az összefoglalók.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Zsolti9014
meglesz az is majd 😄

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
😄ddddddd

Cucmey
Ja tényleg. Már emlékszem. Lehet vissza kéne hívni. 😄

gabber_saviola

<#vigyor1>

gabber_saviola
2. évben volt Guidolinnal <#vigyor1>

Zsolti9014
tutinem, második itteni szezonjában sem szerettem már, miatta padozott a kapitányunk, Ibra meg lõtt vagy 6 gólt egész évben.

Hajrá Magyarország!

Cucmey
Látom interes vagy. Jól benyalt Ibra a vezetõedzõtöknek... 😄DDD

fsgh
...olyan régen volt :<#idiota>

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Cucmey
Eddig tényleg nagyon jó munkát végzett csak nehogy kipukkadjon a lufi...
Kivel is vezettük a tabellát egyszer?.. Már nem is emlékszem... 😄DD