Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cucmey
Miccoli mennyire sérült meg?

Cucmey
ezen csodálkoztam én is... Nem bírta a Palermoi meleget. Északra kellett mennie. 😄DD

9csöves9
és úgy ünnepelték Genovában mintha õ lenne a császár😊

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
Kedden megyünk Firenzébe..kíváncsi vagyok Sabatini egyedül jön-e vissza, vagy egy Pazzinivel. <#vigyor1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
Ez a Jankovic is csak akkor tud a mezõny legjobbja lenni, ha kölcsönadjuk.

gabber_saviola
Palermo Atalanta 3 - 2 11/1/2009 Sintesi highlights HD HQ

gabber_saviola
Jó fej lehet anyukád <#idiota>

morrone
Ez azért kellett a lelki világomnak. Boldog vagyok. És most copyzom anyukám sms-ét:
"Gyõztünk! 😊 A Catania kikapott."
Hát mutasson nekem valaki még egy ilyen édesanyát!

Cucmey
hála isten azt hittem már megin 2-0ról hozzuk döntetlenre. 😄

gabber_saviola
na csak meg van 😛

3-2 Grande Cavani!

gabber_saviola
<#wave>

Cucmey
most el kell mennem. remélem meglesz ez a meccs. 😊

Cucmey
2-0 😄 😄 😄

gabber_saviola
<#worship><#worship><#worship>

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

gabber_saviola
Primavera: Palermo-Catania 5-0

<#idiota>

gabber_saviola
ufficsálé felállás:

Palermo (4-3-1-2): 32 Amelia; 16 Cassani, 80 Carrozzieri, 24 Kjaer, 3 Capuano; 33 Nocerino, 11 Liverani (c), 23 Bresciano; 30 Simplicio; 7 Cavani, 10 Miccoli.

A disposizione in panchina: 1 Ujkani, 4 Tedesco, 8 Migliaccio, 14 Guana, 15 Dellafiore, 19 Succi, 99 Mchedlidze.

Allenatore: Davide Ballardini

Atalanta (4-4-1-1): 31 Coppola, 8 Garics, 2 Talamonti, 26 Pellegrino, 6 Bellini; 79 Ferreira Pinto, 17 Guarente, 22 Padoin, 72 Doni (c); 33 Floccari; 32 Vieri.

A disposizione in panchina: 1 Consigli, 7 Manzoni, 13 Peluso, 16 Rivalta, 20 Valdes, 21 Cigarini, 28 Bonaventura.

Allenatore: Luigi Del Neri

Arbitro: Girardi di San Donà di Piave

Assistenti: Cini di Firenze - Bianchi di Cosenza

IV° uomo: Cavarretta di Trapani

gabber_saviola
Palermo (4-3-1-2): Amelia; Cassani, Carrozzieri, Kjaer, Capuano; Nocerino, Liverani, Bresciano; Simplicio; Cavani, Miccoli. A disposizione: Ujkani, Dellafiore, Migliaccio, Guana, Gio. Tedesco, Succi e Mchedlidze.

Allenatore: Davide Ballardini.

Atalanta (4-4-1-1): F. Coppola; Garics, Talamonti, Pellegrino, Bellini; Ferreira Pinto, Guarente, Padoin, Valdes; C. Doni; Floccari. A disposizione: Consigli, Capelli, Peluso, Rivalta, Cigarini, Defendi e Vieri.

Allenatore: Luigi Del Neri.

Arbitro: Oscar Girardi di San Donà di Piave.

Cucmey
Otthon muszáj lesz!! 😊

gabber_saviola
be kell húzni

Cucmey
Vasárnap Palermo - Atalanta 😊

gabber_saviola
Na akkor Raggi nem végleg és nem is kölcsönbe ment a Samphoz...hanem comproprietàba került hozzájuk, azaz fél évig közös tulajdonba, aztán licitálunk év végén.

gabber_saviola
kölcsön persze, csak szarul írtam.

Rudee
De, szezon végéig.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Cucmey
nem csak kölcsönbe van?

McFrost
Njugódj meg Bátjó😄

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
Raggit eladtuk a Sampnak

az lehet, de undorító emberileg az ürge... egyébként a West Ham Unitedben élte az aranykorát...

naaaa szüneteljél egy kicsit, egy Lazio-legendáról beszélsz

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

Cucmey
az ókori római köszöntést Hitler koppintotta. Ezek a németek semmit se tudnak kitalálni maguktól.. 😄D

én azt nem tudtam hogy fasiszta emlékszem még a Zombori mondta h nácista vadállat (én csak azt hallottam) lool😄 de mind1 akkor is egy gyökér volt amikor a Róma meccsen belõtte a gólt és kimutogatta a közönség felé a Hitler jelet mert az biztosan az volt szval undorító...

Cucmey
a fasizmus meg a nácizmus két külön dolog. 😄D Én egyetértek di Canioval. 😊) mellesleg jó focista volt mint ahogy Lucarelli is az. de már kezd kiöregedni.

Pazzini azigen 😄 egyszer talán beérik...

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

és a Lazio Curva Nordja? meg ami a mocskos Paolo Di Canion volt??? nácista vadbarom...

de Lucarelli akkor is jó csatár és jó arc is mégha kommunista...Liverno pedig másodosztályú ne aggódj miattuk😄

Cucmey
Annó egy fociboltban dolgoztam rossz vége lett.. Örülök is neki. 😄D
Mindenki tudja hogy Lucarelli kommunista az egész Livorno kommunista. Onnét származik. Van rajt egy Livorno meg egy Che Guevara tetkó is. Bár Che Guevara tetkó Miccolin is van. 😄DDD

hogyan?😛 mitõl függ a munkahelyedel hogy Palermos vagy? tán a fõnököd pont nekik szurkol?😛😛

honnan tudod hogy kommunista a Lucarelli?

Cucmey
Engem a Palermo miatt vettek fel az egyik munkahelyemre. 😄D Amilyen jó volt legalább akkora szivás is ha nem nagyobb. 😄DD

Cucmey
Nem örülök hogy Fontana elmegy hiába öreg.. 😞( Lucarelli se jöjjön!!! jó játékosnak tartom de nem szeretnék egy velejéig kommunista játékost a csapatban 😄DD Pazzini meg max 5 millát ér.

gabber_saviola
Dellafiore minden bizonnyal comproprietàba kerül a Torinohoz, 2,5 millió euró ellenében.

bocsánat elmúlt 24 augusztus 2-án😄 jól van de lehet hogy jól jártok vele😊

Pazzini nagy tehetségként indult de vhogy elfásult a Fiorentínában sztem jót tesz neki a váltás úgyhiszem még mindig nincs 23 éves Pazzini fiatal játékos nagy jövõ elõtt áll

gabber_saviola
Zampapesz bejelentette, hogy Pazzinit leigazoljuk. :-)
Fontana meg Pármába megy.

McFrost
Szvsz Pazzini nem ér meg 10M-ót, maximum zlotyiban vagy forintban.
Meg nem is értem minek kell?
Miccoli-Succi-Cavani mellé?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

BADE
érdekel vkit(barátnõjét) M-es méretû hosszúujjú Palermo vékony pulcsi?
Ilyen:

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

gabber_saviola
Zamparini megerõsítette, hogy Ballardini kérésére ajánlunk a liláknak 10 millió eurót Pazziniért. Magát a transzfert sportigazgatónk, Sabatini fogja intézni a napokban.

HA nem jönne össze a biznic, csak akkor fogunk rárepülni Lucarellire.

gabber_saviola
Hiába akarja Carrozzierit a Milan, Zampapapesz kijelentette, hogy MARAD!

Andrea Raggit nagyon akarja a Samp, valszeg el is adjuk nekik.

Liverani nagyon szeretné, hogy Pazzini megérkezne...beszélt is vele, hogy szeretné, ha egy csapatban játszanának januártól.

Lucarelli eladását cáfolják Pármában, de a játékos nyilatkozott, hogy jönne.

gabber_saviola
Lucarelli vagy Pazzini. Szerintetek kit hozunk?

Fontana lelép, vagy a Parma vagy a Roma lesz az új állomáshelye...az öreg helyére Agliardi visszajön a Riminibõl, ahol kölcsönben van.

gabber_saviola
nálam is ilyenek voltak, mikor Palermós cuccokról kérdezõsködtem 😄

morrone
Nagyon pöpec mind a kettõ! Irigyellek a jófej Jézuskádért! 😊
Múltkor benéztem a Lion's Sportba, azt mondták, a mezen kívül már várnak más cuccokat is, gondolom pólókat, ingeket, esetleg melegítõt. Nem olcsó, de legalább már kis hazánkban is van. (Bár elég lehangoló volt mikor mondtam, hogy Palermo cuccokat keresek, olyan kis szánakozó mosollyal fogadták. Kis butuskák 😊)