Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cucmey
Szerintem is. Amelia ára legyen mondjuk 40 millió font. 😄DD

sztem megérné lehúzni az angolokat 😄

gabber_saviola
Nilmárral kapcsolatban Zampapapa a 9 millás vételárat 12-re emelte, és ez tetszik a braziloknak. Szóval nagyon úgy néz ki, hogy lesz ebbõl a biznicbõl valami.
--------------------------------------------------
Améliát megkörnyékezte a Man City, ma meglátjuk mit adnának érte. Ha lelép Amé, akkor a helyére elhozzuk a Pisából Davide Morellót.
--------------------------------------------------

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Cucmey
remélem igazad lesz.

gabber_saviola
ott nyerünk

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Cucmey
Tetszett a játékunk. Egy kapufánk is volt meg egy csomó kihagyott helyzet amiket be kellett volna rugni. Hétvégén megin idegenben. Ráadásul a Genoánál. 😞(

gabber_saviola
stat szerint is, nagy szerencsével nyert a Róma. jók voltunk !

gabber_saviola
Nincs semmi baj, hátunk mögött sem az Atalanta sem a Lazio sem tudott nyerni.

maradunk a 8. helyen, csak 3 pontra a 6. helytõl.

grúz tehetség asszem õ verte meg a Juvét😄

gabber_saviola
tökös ám ez a Ballardini, tudja, hogy be kell hozni a colos Mchedlidzét ilyenkor....hátha összejön 😊

Cucmey
jókor jött. szünet elött. 😞(((((((((((((((((((((((((((((((

Cucmey
2 -1 😞((((((

Cucmey
Cavaniiiiiiiiiiii 1 -1 😄DDDDDDD Sose szabad elkeseredni ezt megtanitják nekem asszem. 😄D

Cucmey
forditva. 1 -0 😞(

Cucmey
na Roma - Palermo 0- 1 Totti góljával. Gondoltam én. Ez a meccs elment.

Cucmey
bet365ön nézem de eléggé akadós. 😞(

banok
nektek is a bet365.com-ot ajánlom estére oder a kínai CCTV5-öt minden p2p programon.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Cucmey
Be kell huzni ezt a meccset minden áron!!!!! 😊)

gabber_saviola
Roma (4-2-3-1): Doni; Cassetti, Mexes, Juan, Riise; Taddei, De Rossi; Brighi, Perrotta, Totti; Vucinic. A disposizione: Artur, Loria, Cicinho, Pizarro, Tonetto, Baptista e Menez.

Allenatore: Luciano Spalletti.

Palermo (4-3-2-1): Amelia, Cassani, Carrozzieri, Bovo, Savini; Nocerino, Migliaccio, Liverani; Bresciano, Simplicio; Cavani. A disposizione: Ujkani, Kjaer, Cossentino, Guana, Gio. Tedesco, Succi e Mchedlidze.

Allenatore: Davide Ballardini.

Arbitro: Nicola Pierpaoli di Firenze.

gabber_saviola
na még 1:

Laziónál Carrizo jött-látott-távozik. a Világoskékek a kapusban látják a sorozatos kudarc okát, ezért szeretnének még a télen túladni rajta és minõ meglepõ helyére Fontanát akarják megszerezni tõlünk. <#vigyor1>

gabber_saviola
Reggeli hírek 😊

Ballardini nem meri megkockáztatni Miccoli szereplését, mivel még kicsit sérült, ezért nem utazott.
------------------------------------------

Sosával gondok akadtak, mivel nem jött még meg az Olasz útlevele, azért lehet, hogy csak nyáron fog jönni.

Nilmarról a napokban fogunk tárgyalni, és végleg eldõl, hogy jön-e vagy sem.

Tárgyalunk a Catanzaróval Giovanni Tomi-ról. Bár Õt úgy akarjuk megszerezni, hogy csak nyáron jöjjön, mert még nagyon fiatal (17 éves).

Csütörtökön veszünk egy fiatal (19 éves) Svájci szélsõt, Michel Morganellát.

Ballardini nagyon szeretné a Napolis Mariano Bogliacinót csapatunkban tudni, érte Sabatini fog lobbizni szintén csütörtökön.

Cucmey
Totti bezzeg kezdõ lesz ellenünk....

Cucmey
ne má... Miccoli még mindig nem? 😞(

mondjátok hogy csináltatok kb 21000 HSZ-et a Palermo topiknak?😄

gabber_saviola
Hihetetlen ez a Raggi 😮
Nálunk is sokat volt sérült, de most megint egy hónap pihenõ vár rá, mert megsérült az Inter ellen.

gabber_saviola
Õk mentek el Rómába, megvívni a csatát:

PORTIERI: 1 Ujkani, 32 Amelia

DIFENSORI: 5 Bovo, 18 Cassani, 21 Cossentino, 24 Kjaer, 25 Savini, 80 Carrozzieri

CENTROCAMPISTI: 4 Tedesco, 8 Migliaccio, 11 Liverani, 14 Guana, 22 Di Matteo, 23 Bresciano, 30 Simplicio, 33 Nocerino.

ATTACCANTI: 7 Cavani, 19 Succi, 99 Mchedlidze.

gabber_saviola
Bayern sportigazgatója Uli Hoeness megszellõztette, hogy az argentin Josè Ernesto Sosa hozzánk igazol.

"-már csak az apróbb részletek vannak hátra, és Sosa a Palermo játékosa lesz..."

Sosa Wikis adatlapja

gabber_saviola
Miccoli játékát azért nem kockáztatta Ballardini, mert nem volt teljesen egészséges.

Cucmey
rosszul láttam. 😄DD

Cucmey
😞 Remélem a Roma ellen Miccoli játszik már.

gabber_saviola
Köfi, remélem most már Ti is elkapjátok a fonalat.

gabber_saviola
Balza 2 meccses eltiltást kapott

miki36
grat nektek! 😞

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

gabber_saviola

még is csak az ufficsálé palermo írta jól, Succi szerezte a 2. gólunkat.

Cucmey
Látod ez igaz. Hogy süllyedhettek idáig..

ez szép volt úgy látom ti is formában vagytok😊 az Udineset sajnálom sokkal jobb csapat ennél a szenvedésnél!

Cucmey
Úgy látom Cavaninak levették a fogszabályzóját. 😄DDD

Cucmey
érdekes meccs lehetett. kiváncsi vagyok az összefoglalóra.

Cucmey
húú ehhez én kevés vagyok... 😄D nyomatsz linket legközelebb hogy hol lehet nézni??

gabber_saviola
na ez is megvan 😊

Palermo 3 - 2 Udinese
Pepe 2 (U), Simplicio 17, 53 (P), Cavani 57 (P), Di Natale 63 (U)
Stadio Barbera

Palermo: Amelia; Cassani, Carrozzieri, Kjaer, Balzaretti; Nocerino, Liverani (Guana 87), Bresciano; Simplicio (Savini 69); Succi (Migliaccio 59), Cavani

Udinese: Handanovic; Isla, Zapata, Felipe, Lukovic; Inler, D'Agostino (Obodo 75), Asamoah; Pepe (Di Natale 59), Quagliarella (Ighalo 72), Sanchez

Ref: Velotto

Missed penalty: Pepe 51 (U)

Sent off: Balzaretti 91 (P)

morrone
Persze.
De lehet jobb lett volna nem nézni, mert nagyon gyomorremegõs lett a vége. 3:1 után úgy visszaálltunk, hogy fájdalom volt nézni. De a lényeg, hogy megvan! 😊

Cucmey
az ingyenes?

morrone
Aha, PPStream.

Cucmey
3 -2 😞((((

Cucmey
te nézed valahol a meccset?

Cucmey
3 -1 jeeeeeeeee 😄DDD amilyen elkeseredett legalább olyan lelkes is tudok lenni. 😄D

morrone
Nincs itt még semmi gond, az Udinese a félpályán alig jön át. Elõbb-utóbb összejön még egy gól!

Cucmey
0 - 1 asszem ez el is ment. 😞(((

Cucmey
Nem kezd Miccoli. 😞(

gabber_saviola
Palermo- Udinese: formazioni ufficiali

Questa le formazioni ufficiali di Palermo e Udinese, che si affronteranno alle ore 15 allo stadio Renzo Barbera per la prima giornata di ritorno del campionato di serie A- Tim.
---
Palermo (4-3-1-2): 32 Amelia; 16 Cassani, 80 Carrozzieri, 24 Kjaer, 42 Balzaretti; 33 Nocerino, 11 Liverani (c), 23 Bresciano; 30 Simplicio; 19 Succi, 7 Cavani.
A disposizione in panchina: 1 Ujkani, 4 Tedesco, 8 Migliaccio, 10 Miccoli,14 Guana, 25 Savini, 99 Mchedlidze.
Allenatore: Davide Ballardini.

Udinese (4-3-3): 22 Handanovic; 15 Isla, 2 Zapata, 19 Felipe, 24 Lukovic; 88 Inler, 21 D'Agostino, 20 Asamoah; 7 Pepe, 27 Quagliarella, 11 Sanchez.
A disposizione in panchina: 80 Belardi, 5 Obodo, 6 Domizzi, 8 Tissone, 9 Ighalo, 10 Di Natale, 26 Pasquale.
Allenatore: Pasquale Marino.

Arbitro: Velotto di Grosseto
Assistenti: Stefani di Milano- Passeri di Gubbio
IV° uomo: Farina di Novi Ligure