27277

105e4pi.png\"

• szucsy89
    hehe, láttam nso-n beszóltál Allegrinek :DDD ismerősökbe botlik az ember net szerte :D
  • monyox
    Jol seggbe kene rugni mindenkit a csapatnal. Ez egy szegyen volt... Szep karacsonyi ajandek a szurkoloknak..
  • riccardogardoni
    szép 0-3 :S
  • monyox
    Palermo contro Fiorentina
  • gabber_saviola
    a transzfermárketes Immobile, Stefano Sorrentino, Cesare Bovo, Mattia Cassani, Guido Pizarro, Aronica, Zarate hetessel én kibékülnék. :)
  • riccardogardoni
    alap, e héten vagy max két ünnep között ideér, majd teszek is fel képeket és aki akar majd rendelhet.
  • riccardogardoni
    hát nem az eredmény miatt lettem volna ideges, ha nem hogy hogyan lett az az eredmény
  • riccardogardoni
    nem az 1-1 lenne a gond, mert az jó idegenben, de hogy 20 percig emberelőnybe, az uccsó percekben gólt kapni, ez a gáz
  • monyox
    Szolj am, ha megkaptad a mezt! Jo referenciara en is rendelek!:)
  • Hunor88
    Amúgy az Udinese is ellenünk ugyanilyen volt. Vezettünk kiállítottak tőlük egyet és az utolsó percben a semmiből egyenlítettek...
    De nem szeretem őket :)
  • monyox
    Kösz a tippet!

OFF - Okosak vagyunk, hogy nem indultunk el Udinebe, mi?
  • riccardogardoni
    aki nem ups-s és nemtudja nézni ameccseket a tv-ben annak érdemes lesz nézni a sportklub weblapját mert élő közvetítés stream megy a weboldalon mostantól kisérleti adással, és hátha lesz majd palmero közvítés is
  • riccardogardoni
    10 emberre lévő udine-tól kapni az uccsó percekben gólt! hát ez tipikus palermo felfogás :S
  • monyox
    Ezert nem szabad jatszatni Munozt, meg ezert kell egy normalis kapus..
  • monyox
    Munoz+Ujkani szarjatok sünt!!! Köze nem volt a meccshez az Udinese-nek, de mi összehozzuk nekik..
  • monyox
    56. percben atallunk örizni a 0:1es elönyt??? Mister!!!
  • monyox
    Kell a 3 pont!!!!
  • monyox
    ILICIC!!!!!!!
  • monyox
    Én a teletexten azt olvastam, hogy Marrone-t is akarjuk a Juveból. Cassani? Bovo? Sztem aki le akart lépni, azt ne akarjuk visszahívni.
  • gabber_saviola
    na akkor eddig amit tudunk a merkátóról:

Bovót vissza akarjuk vásárolni.
    Cassanit vissza akarjuk hívni.
    elől pletyi van vagy Immobile, vagy Floro Flores, esetleg Guidetti megszerzésének megpróbálásáról.
    Palombót akarjuk.
  • Hunor88
    Nem Sorrentino kosarazott ki titeket, hanem kevés volt érte a pénz :)
  • monyox
    la storia nostra
  • monyox
    O, a regi sztori... A csavo 1,5 eve is kikosarazott minket. Aki nem akar rozsaszin mezben jatszani, annak nem kötelezö! (orig. by Il Presidente;)
  • Hunor88
    Elvileg a Palermo Sorrentinot akarja. Ez sokba fog nektek kerülni... :D
  • monyox
    Bonucci meg a nagyhalal

Szanalmas egy alakulat ez a Juventus. Ez a Lichtsteiner is mekkora egy türhö paraszt, ahogy beleszallt Ilicicbe..
  • gabber_saviola
    merkátó:

kell egy kapus, mert aki a padon van az jobb, mint aki a kezdőben.
    kell egy normális komplett védelem, mert az, ami most van az kudarc.
    középpálya okés.
    kell előre egy Toni-féle csatár.
    ennyi.
  • monyox
    Kezdem akkor..
    Kapusposzt - Ujkani semmi extra, de nem ezen a poszton van a legegetöbb problema. Ugyhogy en hagynam, raadasul ott van mögötte Benussi.

Vedösor - Na, ide elkel az erösites. Csak nem tudom, hogy Gasp 3vedös rendszerebe hova meg ki kellene. Von Bergen OK, Donatit nem jatszatnam közepsö vedökent, Munoz egyelöre nem okoz galibat. Szoval azt hiszem, egy betonytoronyra szükseg lenne közepre. Mondjuk egy Carozzieri tipusu ember lenne jo, vagy Silvestre, bar a csavo nalam zsoldos kategoria, es annyira nem ugralnek örömömben, ha visszajönne az Intertöl.

Közeppalya - Szerencsere itt eleg jol allunk. Bar Gasp rendszereben ugye a 2 szelre a 2 sokatfuto ember kell. Garcia nalam OK, de Morganella helyett jo lenne egy hasoinlo alkatu, de technikas, ügyes szelsö. De jo lenne egy Cassani..

Tamadok - A Miccoli, Dybala, Giorgi harmassla kijuzhatjuk addig, amig Abel meggyogyul, de egy klasszis golvagot el tudnek viselni, aki leveszi Fabri vallarol az egyedüli golszerzö terhet. Mondjuk egy Quagliarella tipusu csatar...

Na, es akkor most fel kene ebrednem...:D
  • monyox
    Ha mar a mercato. Ti melyik posztra igazolnatok, es milyen tipusu jatekost?
  • gabber_saviola
    Titkon reménykedtem legalább egy x-ben, de ez van .. nekünk nem a Juvéval kell versenyezni jelen pillanatban.

A téli merkábóban nagyon bízom.
  • monyox
    A mai meccs szenvedese
  • riccardogardoni
    nah ez is de szar megint 0-1 :s
  • monyox
    Ha nyerünk, mar rendelem is a rozsaszin Miccoli mezt...:D Na jo, ha kikapunk, akkor is...:))
  • riccardogardoni
    érdekes lesz az biztos, sokat nem várok ettől a meccstől se XD
  • riccardogardoni
    bocsi inkább 3-5-1-1
  • monyox
    Barzagli, Chiellini, Bonucci között szerencsetlen Miccoli egymagaban mit fog tudni csinalni??? Giorgit be kellett volna tenni melle, hogy legyen, aki birkozzon az 1,90es vedökkel.
  • monyox
    Nem tetszik ez a felallas..
  • riccardogardoni
    3-5-2
  • riccardogardoni
    PALERMO: 1 Ujkani; 6 Munoz, 23 Donati, 25 Von Bergen; 31 Pisano, 89 Morganella, 5 Barreto, 28 Kurtic, 29 Garcia; 27 Ilicic; 10 Miccoli (cap.).

A disposizione: 99 Benussi, 4 Cetto, 7 Viola, 9 Dybala, 14 Bertolo, 15 Milanovic, 16 Zahavi, 17 Giorgi, 18 Labrin, 19 Budan, 20 Arevalo Rios, 21 Brienza.

Allenatore: Gian Piero Gasperini.
  • riccardogardoni
    igen tőle rendeltem! 10200ft lesz futárral együtt! :)
    feketét kértem, szponzorral együtt, de név szám nélkül!
  • monyox
    Beharangozo