1085
banner
  • GregSB
    TopGear YouTube Channel

Fent van egy csomó teszt, chalenge és interjú.
  • Grafithuszár
    Mit szóltok az utolsó részhez? Szerintem nagyon ütött. Én ezen röhögtem a legtöbbet Főleg a reklámokon...amit Jeremy csinált a végén az ütött nagyon
    "VolksWagen Sirocco TDI: Berlin to Warsaw with one tank"
  • blory
    Itt mercivel hasonlitsak...
  • Ombika
    De ez nem ugyanaz szerintem , mint amit en akartam, mert ott vmi mercivel hasonlitottak ossze!
  • GregSB
    Jah, sajnos ez a torrent hátránya :(

Régi dolgokat alig seedelik...

Viszont nézd csak mit találtam YouTubeon :)

DownloadHelper FF extensionnal le is tudod tölteni gépre.
  • Ombika
    Amugy se jon az adott torrentol! :)
  • GregSB
    Erre való a finalgear.com :)
  • Ombika
    Nem is ezzel lett volna gondom, mivel innen mar szedtem le hanem hanyadik evad, hanyadik resz!:) Sorry
  • GregSB
    5 perces kutakodás után találtam a finalgear.com-on.

Legközelebb te is keresd ott :)
  • Ombika
    Mult het szombaton discovery-n volt 5th gear-ben BMw M3(e92)! Neztem egesz heten musort es nem is ismetlik! Honnet tudnam beszerezni azt a reszt?
  • Grafithuszár
    Jaja kemény volt :) Nekem eddig a legjobban a "Vásároljunk egy 17 évesnek autót" Challenge jött be
  • Tikal #394
    nagyon nagy volt a legutobbi rész :) Ken Block és James :D
  • Tyler1
    aszondja a Tv6: Magyarországon először! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • a.carkey
    Mondjuk a TG istenített brit autókereskedelmi árai sem teljesen helyénvalóak, mint minden szentnek, nekik is a brit autóipar (LOL) felé hajlik a kezük, de tény, hogy ezt legalább baromi élvezhetően teszi.

Pl. pár órája ismételtek (?) egy autós műsort - már nem is tudom melyik csatornán, mert azóta bealudtam egy koreai filmen - ahol egy "autóversenyző" tesztelt valami semmi extra autót a ringen. Írták a köridejét (hatalmas ötlet, vajon honnan vették, hogy ez egy jó dolog? :D), elszavalták a gyári adatokat, baromi semmitmondóan eltelt 3 unalmas perc, miközben szólt a tuctuc. Aztán váltás, újabb autó, egy limuzin, újabb adatok, újabb tuctuc, pontosabban az utóbbi mintha a régi lett volna (gondolom elaludt a DJ a keverőpultnál). Valami borzasztóan szar volt az egész. Nem tudom minek eröltetik.
    A "sportrészlegnél" valami Buzukit próbáltak ki. "Roppant izgalmas" volt ...
  • boomsly
    Nekem a magyar műsorokban az autó felhozatal csípi a szemem.
    Elegem volt a sok szélsőséges luxus verdából. A totálcar legalább törekedett az eredetiségre: volt bent UAZ, FUG, traktor és egyéb ritkaságok.
    A másik, hogy mertek bizonyos dolgokat kimondani, ami nem tetszett az autókereskedőknek

Ezzel szemben a többi műsorban jön egy "ájwanabí" autóversenyző, lenyom pár kört egy családi autóval, majd megállapítja: "hát nem gyorsul úgy, mint a wéerc,"
  • Ombika
    PEdig vhol elmondtak, tan minden idejuk rament es nuku love vmi ilyesmi!
  • GregSB
    Egyértelműen a Totalcar volt a legjobb magyar autósműsor. Ahhoz képest hogy nevetséges büdzséből készült köröket vert az összes többi, "katalógusadatokat felolvasok tuctuc zenére" műsorhoz képest. Nem tudom hogy mi miatt szűnt meg (Bazsóék elegelték meg a nevetséges anyagi támogatást, vagy a TV2 nem akarta folytatni?), mindenesetre az hogy még egyik hazai adó sem töltötte be az űrt ami utánna maradt, az jól mutatja hogy itthon mennyire nincs igény minőségi autósműsorokra :(
  • a.carkey
    Ruszki Top Gear

Annyira lehet még ez által is látni, hogy a magyar autós műsorok mennyire rosszak.

Zenei aláfestés: folyamatos tuc tuc, még ha az erdő lágy ölén tesztelik a Range Rovert, akkor is, lehetőleg minden részben ugyanaz a szar.
    Hang: Józsi zsebmikrofonnal, lehetőleg 1 km távolságból, ált. szar és halk az egész
    Kép: elmosódott, ált. valami ótvar keretben, folyamatosan hírdetve a "Józsi, a fartúró" c. vadi új valóságshowt vagy valami ehhez hasonlót ...
    Részek időtartama: 25 perc, reklámokkal együtt
    Autók: megköszönik, hogy Kovács József kölcsön adta nekik a kb. fél éves VW Passatját, de a műsorban több, mint fél éves kiadású autókat "tesztelnek" ...
    Időpont: lehetőleg akkor adják, amikor senki sem látja (este 21 órakor, pénteken). Ismétlés, kedd délelőtt 6.15kor ...
  • a.carkey

• a.carkey
    Csak egy pillanat az elején, jól eldugva, de hatalmas ... :D
  • Tikal #385
    váá, elfelejtettem megnézni....mindjárt kikölcsönzöm :)
  • a.carkey
    A mostani részben néztétek a Stig mit csinált a fénymásoló alatt? :D
  • Ombika
    Elenezest igaazad van, ebbol is latsziik mennyire nem izgat ez a tema, marmint ,h melyiket nezem vagy eppen nem! :) Fuggosegben nem szevedek ilyen teren, inkabb real-ba nyomom! :)
  • Tikal #382
    hát ott biztos nem megy... max a fifth gear...de az nincs olyan jo mint a TP
  • Ombika
    Ami engem erdekel auto arrol tudok mindent, ami meg uj es nemerdekel azt magasrol lexarom! :) Mellesleg discoveryn megy szinkronosan szerintem,, igaz regiek! :)
  • Tikal #380
    huu, hát nem vagy nagy igényű :) ez kb tiz éves koromig elégitette ki az autok iránti vonzalmam, de mások vagyunk :)
  • Ombika
    Lexarom en,h mit pofaznak auto erdekel ugyis meg a hangja! :) Szinkronosat meg nem is nezem!
  • Tikal #378
    akkor neked inkább viasat6 :)

erről irunk már miota, hogy csak átverés....
  • Ombika
    Magyarra forditva? :)
  • a.carkey
    [URL=http://news.bbc.co.uk/2/hi/entertainment/8111588.stm]"Schumacher 'revealed' as the Stig", BUT ... :D[/URL]

Best of the Stig!
  • Tikal #375
    Kamu, a végén egyértelművé tette Jeremy hogy ez vicc...
  • gman906
    Kicsit sem különös, hogy egy nagyon ritka Ferrari bemutatásánál leplezték le. Szerintem arról van szó, hogy a Ferrarit nem vezethette az igazi Stig csak Schumacher, mivel nagyon féltették az autót.
  • Ombika
    Gyanus nekem is!
  • Bullitt
    Tuti csak vmi reklámfogás.
  • Ombika
    Ez most tenyleg igaz,h Schumi volt mindvegig vagy kamu?
  • Bullitt
    Szvsz nem Schumi volt, legalábbis nem mindig. Több ember bújt meg abban a sisakban, és simán lehet, hogy a többiek neve örökké csak "Stig1, Stig2" lesz kb.
    Jobb minőségű vidi:

• Tikal #369
    SPOILER

aki nem akarja tudni az ne is olvasson bele a topicba :D
  • Tikal #368
    valami olyasmit mondott jeremy hogy ő nem hiszi hogy Sumi a Stig :)
  • GregSB
    Mit mondott a végén?
  • Tikal #366
    mondjuk mikor jeremy megkérdi de akkor mi is a neved? :DDD