1085
-
#405 TopGear YouTube Channel
Fent van egy csomó teszt, chalenge és interjú. -
Grafithuszár #404 Mit szóltok az utolsó részhez? Szerintem nagyon ütött. Én ezen röhögtem a legtöbbet Főleg a reklámokon...amit Jeremy csinált a végén az ütött nagyon
"VolksWagen Sirocco TDI: Berlin to Warsaw with one tank" -
#403 Itt mercivel hasonlitsak... -
#402 De ez nem ugyanaz szerintem , mint amit en akartam, mert ott vmi mercivel hasonlitottak ossze! -
#401 Jah, sajnos ez a torrent hátránya :(
Régi dolgokat alig seedelik...
Viszont nézd csak mit találtam YouTubeon :)
DownloadHelper FF extensionnal le is tudod tölteni gépre. -
#400 Amugy se jon az adott torrentol! :) -
#399 Erre való a finalgear.com :) -
#398 Nem is ezzel lett volna gondom, mivel innen mar szedtem le hanem hanyadik evad, hanyadik resz!:) Sorry -
#397 5 perces kutakodás után találtam a finalgear.com-on.
Legközelebb te is keresd ott :) -
#396 Mult het szombaton discovery-n volt 5th gear-ben BMw M3(e92)! Neztem egesz heten musort es nem is ismetlik! Honnet tudnam beszerezni azt a reszt? -
Grafithuszár #395 Jaja kemény volt :) Nekem eddig a legjobban a "Vásároljunk egy 17 évesnek autót" Challenge jött be -
#394 nagyon nagy volt a legutobbi rész :) Ken Block és James :D -
#393 aszondja a Tv6: Magyarországon először! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#392 Mondjuk a TG istenített brit autókereskedelmi árai sem teljesen helyénvalóak, mint minden szentnek, nekik is a brit autóipar (LOL) felé hajlik a kezük, de tény, hogy ezt legalább baromi élvezhetően teszi.
Pl. pár órája ismételtek (?) egy autós műsort - már nem is tudom melyik csatornán, mert azóta bealudtam egy koreai filmen - ahol egy "autóversenyző" tesztelt valami semmi extra autót a ringen. Írták a köridejét (hatalmas ötlet, vajon honnan vették, hogy ez egy jó dolog? :D), elszavalták a gyári adatokat, baromi semmitmondóan eltelt 3 unalmas perc, miközben szólt a tuctuc. Aztán váltás, újabb autó, egy limuzin, újabb adatok, újabb tuctuc, pontosabban az utóbbi mintha a régi lett volna (gondolom elaludt a DJ a keverőpultnál). Valami borzasztóan szar volt az egész. Nem tudom minek eröltetik.
A "sportrészlegnél" valami Buzukit próbáltak ki. "Roppant izgalmas" volt ... -
boomsly #391 Nekem a magyar műsorokban az autó felhozatal csípi a szemem.
Elegem volt a sok szélsőséges luxus verdából. A totálcar legalább törekedett az eredetiségre: volt bent UAZ, FUG, traktor és egyéb ritkaságok.
A másik, hogy mertek bizonyos dolgokat kimondani, ami nem tetszett az autókereskedőknek
Ezzel szemben a többi műsorban jön egy "ájwanabí" autóversenyző, lenyom pár kört egy családi autóval, majd megállapítja: "hát nem gyorsul úgy, mint a wéerc," -
#390 PEdig vhol elmondtak, tan minden idejuk rament es nuku love vmi ilyesmi! -
#389 Egyértelműen a Totalcar volt a legjobb magyar autósműsor. Ahhoz képest hogy nevetséges büdzséből készült köröket vert az összes többi, "katalógusadatokat felolvasok tuctuc zenére" műsorhoz képest. Nem tudom hogy mi miatt szűnt meg (Bazsóék elegelték meg a nevetséges anyagi támogatást, vagy a TV2 nem akarta folytatni?), mindenesetre az hogy még egyik hazai adó sem töltötte be az űrt ami utánna maradt, az jól mutatja hogy itthon mennyire nincs igény minőségi autósműsorokra :( -
#388 Ruszki Top Gear
Annyira lehet még ez által is látni, hogy a magyar autós műsorok mennyire rosszak.
Zenei aláfestés: folyamatos tuc tuc, még ha az erdő lágy ölén tesztelik a Range Rovert, akkor is, lehetőleg minden részben ugyanaz a szar.
Hang: Józsi zsebmikrofonnal, lehetőleg 1 km távolságból, ált. szar és halk az egész
Kép: elmosódott, ált. valami ótvar keretben, folyamatosan hírdetve a "Józsi, a fartúró" c. vadi új valóságshowt vagy valami ehhez hasonlót ...
Részek időtartama: 25 perc, reklámokkal együtt
Autók: megköszönik, hogy Kovács József kölcsön adta nekik a kb. fél éves VW Passatját, de a műsorban több, mint fél éves kiadású autókat "tesztelnek" ...
Időpont: lehetőleg akkor adják, amikor senki sem látja (este 21 órakor, pénteken). Ismétlés, kedd délelőtt 6.15kor ...
-
#387 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#386 Csak egy pillanat az elején, jól eldugva, de hatalmas ... :D -
#385 váá, elfelejtettem megnézni....mindjárt kikölcsönzöm :) -
#384 A mostani részben néztétek a Stig mit csinált a fénymásoló alatt? :D -
#383 Elenezest igaazad van, ebbol is latsziik mennyire nem izgat ez a tema, marmint ,h melyiket nezem vagy eppen nem! :) Fuggosegben nem szevedek ilyen teren, inkabb real-ba nyomom! :) -
#382 hát ott biztos nem megy... max a fifth gear...de az nincs olyan jo mint a TP -
#381 Ami engem erdekel auto arrol tudok mindent, ami meg uj es nemerdekel azt magasrol lexarom! :) Mellesleg discoveryn megy szinkronosan szerintem,, igaz regiek! :) -
#380 huu, hát nem vagy nagy igényű :) ez kb tiz éves koromig elégitette ki az autok iránti vonzalmam, de mások vagyunk :) -
#379 Lexarom en,h mit pofaznak auto erdekel ugyis meg a hangja! :) Szinkronosat meg nem is nezem! -
#378 akkor neked inkább viasat6 :)
erről irunk már miota, hogy csak átverés....
-
#377 Magyarra forditva? :) -
#376 [URL=http://news.bbc.co.uk/2/hi/entertainment/8111588.stm]"Schumacher 'revealed' as the Stig", BUT ... :D[/URL]
Best of the Stig! -
#375 Kamu, a végén egyértelművé tette Jeremy hogy ez vicc... -
#374 Kicsit sem különös, hogy egy nagyon ritka Ferrari bemutatásánál leplezték le. Szerintem arról van szó, hogy a Ferrarit nem vezethette az igazi Stig csak Schumacher, mivel nagyon féltették az autót. -
#373 Gyanus nekem is! -
Bullitt #372 Tuti csak vmi reklámfogás. -
#371 Ez most tenyleg igaz,h Schumi volt mindvegig vagy kamu? -
Bullitt #370 Szvsz nem Schumi volt, legalábbis nem mindig. Több ember bújt meg abban a sisakban, és simán lehet, hogy a többiek neve örökké csak "Stig1, Stig2" lesz kb.
Jobb minőségű vidi:
-
#369 SPOILER
aki nem akarja tudni az ne is olvasson bele a topicba :D -
#368 valami olyasmit mondott jeremy hogy ő nem hiszi hogy Sumi a Stig :) -
#367 Mit mondott a végén? -
#366 mondjuk mikor jeremy megkérdi de akkor mi is a neved? :DDD